מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. pazer Member

2. Sergio_Ramos Member

לא יודע אם הוא עזב בצורה יפה, אבל קשה לי לשנוא שחקן כזה. מקווה שיחזור ליונייטד ביום מן הימים..

3. ManUtd Fan Member

אני בחיים לא אשכח את טבז ומבחינתי הוא אף-פעם לא יהיה בוגד.
    רק אני חושב על המילה בוגד בהקשר שלו ואני נזכר בכל הרגעים היפים שהיו לנו איתו, את הנחישות וההקרבה שבמשחק שלו ואת מה שהוא עשה למען הקבוצה עם כל-כך הרבה שערים מכריעים (טוטנהאם בעונת 2007/2008, בלקבורן באותה עונה, ליברפול עם שער על סף המחצית, השנה בוויגאן...) ואני כבר מוחק את המילה הזאת בהקשר שלו.
    מה לעשות, הקבוצה לא עשתה הרבה על מנת להשאיר אותו בקבוצה. הוא בסופו של דבר שחקן ולא אוהד, לכן הוא מצא לנכון לעזוב. גם אם הוא היה עוזב לצ'לסי (ואני מעדיף שיעזוב לשם) הוא עדיין היה עוזב ליריבה, אם כי לא שנואה ברמה של שיטי, אך עדיין יריבה. עצם זה שהוא שלל עזיבה לליברפול מראה על האהבה שלו למועדון (גם בעזיבה לליברפול הוא לא היה בוגד מבחינתי, אך אני מאוד מקווה שיעמוד במילתו), אבל הוא לא יכול לשלול כל קבוצה שמקושרת אליו. בסופו של דבר, ישנם גם יתרונות בעזיבה שלו לשיטי מאשר לצ'לסי.

4. ManUtd Fan Member

ואם רגע לצאת מסוגיית טבז,
    הקבוצה במגעים להחתמת הקשר ההתקפי דגלאס קוסטה, צעיר ברזילאי בן 18 שמשחק בגרמיו. בנוסף, נראה כי יונייטד הגיעו להסכמה עם קוריניתאנס לפיה דודו, בלם* ברזילאי בן 17, יצטרף לקבוצה בפבואר במחיר של 5.5 מיליון ליש"ט.
    * בטוח שדודו בלם? ראיתי קליפ שלו ולי הוא נראה דווקא כמו אחלה קיצוני או חלוץ. מה לעזאזל הוא עושה בעמדות האלה ולמה עם כישרון כזה בהתקפה הוא בלם?!

http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/foo...icle6558374.ece

5. DuncanEdwards_WayneRooney Member

כתבו בתגובות של הסרטון הזה שזה לא דודו הבלם שאנחנו נחתים, אלה דודו אחר שהוא בכלל שחקן התקפה.
    בכל מקרה הוא נראה מצוין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .
    לגבי דגלאס קוסטה- הם רוצים עליו מחיר מופקע של איזה 20 מיליון ליש"ט, ולפי מה שהבנתי יונייטד מוכנים לשלם רק 5 או 6.

6. kozaman Member

השחקן משחק כקשר שמאלי

7. THE STRETFORD END Member

http://www.express.co.uk/football/view/109...ter-in-new-deal

אם פוסטר אכן חתם על חוזה חדש הרי זו חדשה משמחת לראות שפרגוסון
    לא התייאש מהפציעות הקטנות אך המעצבנות שפקדו את פוסטר מאז החזרה מהפציעה הארוכה(רצועות)ושהוא עדיין ככל הנראה רואה בו כשוער העתיד של יונייטד.

8. דנידין Member

נכון וזה די ברור למה. כי טבז לא ניסה לגמד מהגדולה של היונייטד במילים אחרות בניגוד למה שרונאלדו עושה כבר שנה שלמה בכך שהוא רואה את ריאל מדריד כמטרה הכי גדולה ששחקן יכול להציב לעצמו. הוא אולי צודק אבל על הדרך זה די פוגע חייבים לומר.

9. אבו Member

אין מה להשוות בין טבז לרונאלדו. טבז עוזב כי הוא פשוט לא רוצה להיות שחקן רוטאציה אלא להיות שחקן הרכב קבוע, וזה מובן כי באמת לשחקן ברמתו מגיע יותר. רונאלדו רצה לעזוב עוד בעונה שעברה, כאשר הוא כוכב על...ונצטט אותו:" כדי להיות אחד השחקנים הגדולים בכל הזמנים"- כאילו ביונייטד הוא לא יוכל להיות כזה. הלוואי וייכשל כישלון חרוץ.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/09
  11. Sergio_Ramos Member

תלבושת אדירה, שוקל לקנות חולצה של רוני

12. George Best Member

לא אמרו שהעונה החולפת הייתה האחרונה שלנו עם AIG?

מה עם סאודי טלקום?החל מעונת 2010/11?

13. avdz7 Member

עד כמה שידוע לי, כן

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סאודי מה? זה AON, אבל רק החל מ-2010, כן.

15. Becks Member

זאת העונה האחרונה שלנו עם AIG. אם אני לא טועה, החל מעונת 2010-11 הספונסרית על החולצה תהיה AON.