מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. the white pele Member

צודק לגמרי.
    לאנדרסון לא תיהיה הנינוחות והשלווה שיש לסקולסי עם הכדור.סקולס הוא שחקן לא לחיץ.אנדרסון אוהב את זה בתנועה לעומק, סקולסי לוקח צעד אחורה ומנהל את המשחק.

2. דניאלושקה Member

אנדרסון לא יהיה סקולס כי הוא פשוט לא אותו סוג של שחקן.
    מעניין אותי פעם אחת לראות אותם משחקים ביחד עם הנינוחות של סקולס ואירגון המשחק מעט מאחור לבין הדינאמיות והרצון תמיד לשחק לעומק של אנדרסון.

3. ManUtd Fan Member

אז כן, במסירות סרגל הגזמתי, אבל זה היה בגלל שאני נזכר במסירות שלו מצד לצד שבהרבה פעמים שהוא עשה את זה הכדור נחת בדיוק על הרגל. בכל אופן, זו באמת הייתה הגזמה שלי.
    ועדיין, בסך-הכל, אני לא חושב שמסירות העומק של פלטשר יותר טובות משל אנדרסון. צריך רק לראות את העונה הראשונה שהוא הגיע אלינו ולראות איזה מסירות עומק נהדרות היו לא. אז כן, השנה לא ראינו את זה ממנו, אבל אני מדבר בכללי, ובכללי, לטעמי, אנדרסון עולה על פלטשר בכל הקשור למסירות עומק וראיית משחק.
    בכל אופן, זה לא אומר שאני חושב שהוא מועיל למשחק שלנו יותר מפלטשר, לפחות כרגע.

נקווה שאנדרסון יצליח לעשות את הקפצית מדרגה ולהשיב את היכולות מעונת 2007/2008.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד מסכים עם לדלי בנושא.
    למרות שאני חושב שכל שחקן שמקבל השוואה לסקולס מבחינת משחק המסירות, לא משנה אם מדובר בפלטשר, אנדרסון, קאריק או האגריבס, יעשה לו עוול, שכן לדעתי סקולס הוא המוסר הגדול בהיסטוריה (מהשחקנים שאני לפחות ראיתי).

5. DuncanEdwards_WayneRooney Member

מספר עדכונים - דארון גיבסון עשוי לחתום על חוזה חדש, בניגוד לספקולציות מהצהובונים השונים שהמועדון לא רצה שהוא ימשיך יותר.
    כתוב שהוא אינו רוצה לעזוב ומעוניין להמשיך בקבוצה ושטוב לו פה.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5395187,00.html

מנגד- סוכנו של קארים בנזמה טוען כי הצרפתי המוכשר ישאר בליון עונה נוספת למרות שקושר חזק ליונייטד.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5395123,00.html

ובנוגע לטבז- לפי הסקיי טבז צפוי לאשר את ההצעה של מנצ'סטר סיטי ולהצטרף לשורות הקבוצה, כאשר הוא דוחה את ההצעה של הינייטד ומחכה בקוצר רוח לעבור לאתגר הבא של הסיטי.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5395187,00.html

ועכשיו לתגובות :

בנוגע לידיעה הראשונה - צעד חכם של גיבסון וגם של הקבוצה אם וכאשר. קשר אחורי צעיר, בן 20, שחקן נבחרת אירלנד בעל כישורים פיזים יוצאים מן הכלל, חזק מאד, משחק נוקשה באמצע עם הרבה לחימה, מחלץ כדור טוב, ובעיטות מצויינות מרחוק ומקרוב וראיית משחק טובה.
    אני הייתי משלב אותו לאט לאט בסגל כמו שקרה עם פלטשר ובהחלט נותן לו מקום בסגל כקשר אחורי מחליף, כאשר פלטשר והארגו הם האופציה הראשונה והמועדפת.

בנוגע לידיעה השנייה - אני מקווה שזה לא נכון, כי לנוכח עזיבתו של טבז אנחנו צריכים או חלוץ שלישי על רמה כמו שנאמר פה או אחד כמו סאהה שיעשה את העבודה כחלוץ שלישי (מה שיחייב את ברבאטוב לתת עונה טובה מאד וגם את השערים כפי שנאמר פה).
    זה ידוע שפרגי חושק כבר זמן מה בבנזמה, וזה ברור מאליו גם למה.
    נחכה להתפתחויות רשמיות בנושא.

לגבי הידיעה השלישית- לעניות דעתי מעבר ישיר לסיטי זאת בגידה גדולה ותו לא, ולא משנה מה הסיבות.
    אם טבז לא היה מסוגל להתמודד ביונייטד על מקום בהרכב ולשבת על הספסל ולקטר אחרי זה זאת בעיה שלו- ומבחינתי הוא יחשב כבוגד גדול אם יעבור לסיטי.
    מה גם הקבוצה עדיין בתהליך בנייה- בדרך כלל טבז טוב כשיש בסיס טוב של שחקנים מסביבו, השאלה היא איך הוא יתפקד כשמסביבו (בינתיים) גם שחקנים בינוניים והאם הוא יצליח לקחת אחריות ולפרוח או שמה הוא לא ירשים.
    אם הוא עובר לסיטי למרות שבאמת אהבתי אותו (בעיקר על הלחימה וההקרבה) זה יוריד מאד את הערכה שלי אליו והוא יהיה אחד השחקנים השנואים ביותר עליי בעידן הנוכחי.
    הוא מודע ליריבות בין המועדונים וגם אם הוא החליט לא להמשיך פה הוא צריך לכבד את זה (עדיף כבר שהיה עובר לצ'לסי), ולכן אם הוא לא יכבד הוא יהיה בוגד מסריח (סליחה על הביטוי אבל ככה אני מרגיש).

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/09
  6. Cosmic Weed Member

לא רק אתה מרגיש ככה,
    גם אני מרגיש ככה שהבכיין הארגנטינאי פשוט בגד בנו ותקע לנו סכין בגב! באמת עדיף שהיה הולך לצ'לסי.
    מקווה רק שרוני\וידה ישברו לו את הרגל בדרבי הקרוב.

7. THE STRETFORD END Member

מעבר של טבז לשיטי יעבור לי הרבה יותר חלק בגרון מאשר לו היה עובר לליברפול.
    בגידה?לא חושב,הוא בסך הכל היה שנתיים ביונייטד,הוא שחקן זר,
    הוא מחפש את מה שטוב עבורו ואם זה אומר להישאר בעיר ולא לגרור את המשפחה שלו למקום חדש,אם זה אומר משכורת הרבה יותר גבוהה,אם זה אומר
    הרכב בטוח,אם אני מסתכל מהצד שלו,הוא בוודאי אומר,עם כל הכבוד ליונייטד אני עושה מה שטוב לי בדיוק כמו שיונייטד עושה מה שטוב לה.
    הוא לא אוהד מהיציע,הוא שחקן ובסופו של דבר,שכיר חרב,חביב יותר אבל עדיין שכיר חרב,
    הוא לא בריטי שיכול להבין את ההבדל לעומק או חייב להבין את ההבדל,הוא לא גדל במועדון,הוא לא היה במועדון שנים רבות,
    הוא לא היה קפטן או סמל כמו ששמייכל ופול אינס היו והם חטאו באמת עם מעבר לשיטי וליברפול,
    הוא אפילו לא רונאלדו שהגיע בגיל 18 והפך לשחקן שהוא ביונייטד ובעזרת יונייטד והוא גם לא עשה תרגילי תקשורת מכוערים כמו שרונאלדו עשה.

יהיה קשה לי לראות אותו כובש ושמח במדי שיטי או כל קבוצה אחרת
    אבל עדיין,אם זו לא תהיה ליברפול אז הרבה יותר קל לי,
    ומעבר לזה,אין לי ספק שכשהוא יגיע בחזרה לאולד-טראפורד,גם אם זה יהיה במדי שיטי אז הוא יתקבל במחיאות כפיים,
    אני לא שוכח שהוא נתן את הכל על הדשא בשנתיים ששיחק אצלנו ועבורנו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/09
  8. DuncanEdwards_WayneRooney Member

אין ספק שהקהל ימשיך למחוא לו כפיים- גם אם הוא יהיה בסיטי.
    הוא עדיין מאד אוהב אותו ולא שוכח כל כך כמה הוא תרם (באופן יחסי כמובן).
    זה נכון שלא מצפים משחקן זר שיתנהג כמו בריטי או לחלופין כמו קפטן אמיתי, אבל את המינימום ששחקן יכול לעשות ולכבד שזה לא לעבור ליריבות הכי גדולות הוא צריך לעשות, ככה אני חושב.

9. THE STRETFORD END Member

א.זה לא עובד ככה,לא בכדורגל ולא בחיים,הוא מבחינתו עשה ורצה להישאר ביונייטד הרבה מאוד זמן וכמו שלקבוצה יש את הלימיט שלה ככה גם לשחקן
    וזה הכי לגיטמי שבעולם ובטח כשמבחינתו יונייטד לא כיבדה אותו.
    ב.שיטי יריבה גדולה מבחינת היריבות העירונית של האוהדים,עדיין רחוקה מלאיים עלינו על הדשא,
    מעבר שלו לליברפול או צ'לסי,מבחינת כדורגל מסכן אותנו הרבה יותר
    ככה שמעבר לבעסה שהוא ישחק לו ישחק במדי שיטי,מבחינת איום על האליפות שלנו אני עדיין לא רואה מהם,גם לא עם טבז.

10. RealStretford Member

http://www.firstandmain.com/images/products/V6084.Xxx

11. DuncanEdwards_WayneRooney Member

אתה יכול לחשוב ככה- אני חושב אחרת, זכותי.
    לגבי ב' - אני מסכים, גם אני חושב ככה. אבל ברמת העיקרון הייתי מעדיף לראות אותו בצ'לסי.

12. Dimitar Berbatov Member

אתה מדבר כאילו הוא כבר עבר לחלאות..

בכל מקרה, אני נמצא איפשהו בין שניכם (דאנקן אדווארדס ווין רוני וקוסמיק וויד), בעצם שלושתכם (אתה חייב להחליף כינוי בחור..)לבין סטרטפורד. מצד אחד זה כן יפגע, בכל זאת, אולי השחקן הזר הכי ביתי, הכי קרוב לאוהדים והכי נלחם ונותן 100% כל משחק עובר ליריבה הכי גדולה. לא הייתי אומר בגידה אבל כואב מאוד. מצד שני, הוא היה רק שנתיים בקבוצה והוא ארגנטינאי! לא אנגלי, לא בריטי, בטח שלא יליד מנצ'סטר, אז ניחא.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/09
  13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לאט לאט אני מבין שבגידה זה פחות לאן ויותר איך. טבז עזב בצורה הכי יפה שאפשר ולכן עדיין יישאר לו מקום בלב גם אם ישחק בסיטי, רונאלדו הפך לדמות שנואה למרות שעבר בכלל לליגה אחרת.

14. RealStretford Member

כמו שאמרתי במקום אחר גם לי יש בעיה רצינית עם הגעת שחקן מן הביוב. גם אמרתי שהעברתו של טבס לסיטי רחוקה מלהיות עובדה מוגמרת. לא יפתיע אותי לראות "הפתעה" של הרגע האחרון ממקור בלתי צפוי לחלוטין. אף אחד לא מרגיש נוח עם הרעיון - זה פשוט לא דרך הטבע. ביחד עם זאת, יש משהו בזה שטבס בהחלט לעולם לא היה סמל שלכם. זה לא בקהאם, או סקולס ודומיהם, אפילו לא היה באמת שייך לכם, לכן כספנו , אם וכאשר, יילך לתמוך במהפכה האירנית.

15. Gass12 Member

בניגוד למספר כותבים שהביעו דעתם בעניין עזיבתו הצפויה של קרליטו. אין בליבי שום טינה או כעס
    על השחקן המוכשר הזה .שחקן נשמה עם מחוייבות ענקית גם אם לפעמים התברבר על המגרש כמו
    מסע ניווט כושל בקורס מכ"ים. לדעתי הוא עשה את כל הדרך לעזיבה עם הרבה הגינות וכבוד ליונייטד
    לקהל שלנו ואף לסגל.
    אם נשים על כף המאזניים את הגורמים הבאים נבין שפשוט לא הייתה לו ברירה אחרת. הוא שחקן שרוצה לשחק לקבל הכרה ולגיטמציה מהבוס הישיר שלו ולא רק כטמפון סותם חורים. כשאני מתבונן פנימה ביני לביני אני חושב שפרגי לא כיבד אותו מספיק וניתן היה לשמוע רכילות של טבס למראדונה "הזקן לא אוהב אותי"
    גם אם זה לא נכון .זו עדיין התחושה של השחקן ולך תוכיח שאין לך אחות.
    אמת, לצד הירידה במספר המשחקים בהם פתח בהרכב הראשון באה גם ירידה ביכולת לעומת השנה הראשונה,אבל בכל פעם שעלה כמחליף היה עם מבט של רצח בעיניים ואנחנו חייבים לו נקודות יקרות מפז
    שהוא אחראי להן באופן ישיר!!! ועקיף גם יחד.
    אי אפשר לומר שהוא לא עשה את הכל במהלך השנה לזכות בחוזה . הוא הביע תרעומת לא פעם ולא פעמיים
    על כך שהוא לא אוהב את הסחבת בעניין שלו.כשזה נמשך ונמשך כמו מסטיק מן הסתם התפתחה אצלו טינה
    עמוקה שהצטברה ביחד אל תחושת ההדחה מההרכב הראשון לטובת הבולגרי.
    כשנזכרנו לבסוף להציע לו חוזה . זה היה מעט מידי ומאוחר מידי.
    לעניות דעתי הבחור לא רק שלא אשם אלא חף מפשע לחלוטין זכאי וצח כשלג.
    אם יש את מי להאשים . צריך להאשים את ההתנהלות הבזיונית שלנו בעניינו .
    הוא פשוט עשה את "החושבים" שלו. לשחק בהרכב הראשון. להרוויח סכומים מטורפים. להיות שחקן
    בקבוצה שיכולה היום מחר או בעונות הקרובות לשפוך נו לימיט מליונים ולצרף שמות נוספים אז למה לא??

בהשוואה לפורטוגלי הבנזונה שאני מאחל לו כישלון טוטאלי . קרליטו בעיני אחלה שחקן ואחלה
    נשמה. בהצלחה בשבילו בכל אשר יפנה למעט בשני משחקים בעונה.