מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jun 17, 2009.

1. david silva Member

Last edited: Jun 21, 2009
  2. ManUtd Fan Member

בסך הכל, אני מסכים.
    גם אני רוצה לראות שחקן כמו בנזמה נוחת אצלינו, אבל שוב זה נוגד את הדברים של פרגי. אז כפי שכבר אמיר אמר, לא כל הדברים שפרגי מוציא מהפה זה תורה משמיים, לכן נצטרך לחכות ולראות איך הקיץ הזה מתפתח.

ובינתיים, רונאלדו לוקח את האשמה על הסאגה הארוכה שבהעברתו לריאל מדריד.
    מתוך הכתבה:
    Sir Alex has shown so much confidence in me and for that I owe him everything. When I arrived - even though I did not want it - he insisted I have number seven on my shirt.

I was very adamant that I did not want it. Then, he sat me down and told me about the history of the number seven and said ... do you understand what I am trying to say to you? I think you will be worthy of wearing this shirt.

כמה חבל שהוא לא התעקש עוד קצת ובסופו של דבר לא לבש את החולצה הזאת.

david silva
    באג, באג. אין לך מה לדאוג.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין בטוח ממני. כל קיץ אנשים עושים מזה מטעמים עם שמות שונים.

http://www.manutd.com/publish.sps?pagegid=...file&bioid=4025

http://www.manutd.com/publish.sps?pagegid=...file&bioid=4482

וכן הלאה, וכן הלאה...

4. pazer Member

תסתכל כמה עמודים אחורה, כבר פירסמתי את זה בתמונה.
    זה באג שחגגו עליו כבר ברשת.

5. THE STRETFORD END Member

לגבי וולבק זה הרבה מעבר לפרגי רק אמר,
    דברים בשטח הראו עד כמה הוא מחזיק ממנו ויותר מאחרים,
    אם ההקפצה שלו מקבוצת הנוער לקבוצת הבוגרים,לאימונים,למסעות של הקבוצה,
    יחסית ללא מעט שחקנים צעירים בשנים האחרונות,וולבק קיבל דקות משחק ויותר ממכובדות ובגיל צעיר יותר מרובם,גם העונה וזה לעומת לא מעט צעירים
    אחרים שרובם קיבלו את דקות המשחק שלהם בהשאלות לקבוצות אחרות.
    לא כל דבר שפרגוסון אומר זה בטוח אבל לא צריך להיות חכם גדול בכדי לקרוא בין השורות ולהתסכל מה קורה בשטח ולהסיק את המסקנות,
    לא סתם מוותרים על חלוץ כמו קמפבל שגדל אצלנו,כשכבר עבר השתפשפות
    בהאל בליגת המשנה ובטוטנהאם בפריימיר ליג,
    והרי שנים על גבי שנים מחלקת הנוער לא הצליחה להצמיח חלוץ ברמה מספקת
    עבור יונייטד,למשל סילביאן בלייק שקרע העונה רשתות בליגה הראשונה במדי וולבס גדל אצלנו ושוחרר,על קמפבל כבר כתבתי,
    מישהו חושב שזה מה שהולך להיות עם וולבק?

בלי קשר לחלוץ נוסף שיגיע,כן או לא,
    לי אין ספק שוולבק הולך לקבל לא מעט הזדמנויות העונה ומעבר לגביע הליגה.

6. Stretford Ender Member

הוא מאבד הרבה יותר מדי כדורים ב"מסירות הסרגל" שלו. אני מסכים שמדי פעם הוא מביא הברקה עם מסירת עומק נהדרת ושיש לו ראיית משחק, אבל אם אני בודק אובראול מבחינה התקפית לפי מה שראינו ממנו בשנתיים האחרונות אני חושב שגם פלטצ'ר וגם גיגס עולים עליו.

7. George Best Member

אני לא חושב, אני בטוח...

8. Dimitar Berbatov Member

ממש לא בטוח.
    לגבי פלטשר אני מסכים אבל לא לגבי גיגסי. אני חושב שאפשר לעשות הקבלה בין היכולת של גיגס בשנתיים האחרונות לבין זו של אנדרסון. אנדרסון נתן עונת שיא אשתקד והיה מהמצטיינים, כל זה בתור רכש טרי בלי הרבה ציפיות שהגיע לליגה עם סגנון משחק שונה לחלוטין. והשנה היה חושך, למעט סוף העונה. שנה שעברה גיגסי לא היה במיטבו בלשון המעטה, והיה אכזבה, לפחות מבחינתי. השנה אין מה להגיד על היכולת שלו. same same

Last edited: Jun 22, 2009
  9. פול סקולס Member

איזה מסירות סרגל יש לאנדרסון בדיוק??? סרגל זה סקולס, בקהאם, פירלו.
    מה שאבסורדי אצל אנדרסון הוא שיש לו דווקא לא מעט מסירות עומק מצוינות אבל הרבה מאוד פעמים הוא לוקה במסירה הפשוטה,
    ניקח סתם מצב באמצע המגרש; אנדרסון עם הכדור, לא לוחצים עליו בכלל,
    והוא מוסר לשחקן שלידו (שגם עליו לא לוחצים). אז הרבה פעמים,
    במקום לתת מסירה פשוטה כמו שאני ואתם יודעים למסור, הוא מפציץ.
    מי שהתעכב על זה יידע למה אני מתכוון,
    כמו שמוסרים לך בשכונה כדור שאי אפשור לעצור בנוחות או להחזיר בנגיעה ואז אתה מאבדר אותו, למראית עין באשמתך...

10. Sergio_Ramos Member

זה כל כך נכון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    אני רואה משחקים בטלוויזיה, לאו דווקא של יונייטד ואני משתגע משחקנים שבמקום למסור פס פשוט יוצא להם איזשהי הקפצה מוזרה או פס חזק, השחקן שהכדור נמסר אליו מאבד, והשדר לא מאשים את המוסר.

11. the white pele Member

מסירה טובה היא מסירה שמשרתת את מקבל הכדור.
    אנדרסון בהחלט לא יציב באספקט הזה אבל היו לו כמה מסירות עומק עוצרות נשימה...

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שכחו כאן את מנוצ'ו, לפי מה שאני יודע, מאנו'צו הושאל לפני חודש להאל לעונה נוספת.

לדעתי העיסקה של קמפבל הושלמה בכל הקשור ליוניטד שהסכימה להצעה של האל (6 מיליון פאונד). עכשיו הכל תלוי בקמפבל שצריך לחזור מהמשחקים של הנבחרת הצעירה כדי לחתום בהאל. גם כאן, לאור העבר המוצלח של הבחור בהאל, והעובדה שפרגוסון כניראה החליט שהוא לא מספיק טוב, קמפבל כניראה יחתום בהאל.

קשה לי להבין את הטענה שמאנוצ'ו הוא לא הצלחה גדולה של פרגוסון. קודם כל, העובדה היא שהבחור לא התחיל את העונה בהאל, ככה שבנוסף לקשיי ההתאקלמות של שחקן בשנה הראשונה באנגליה, הוא גם היה צריך להתמודד עם העובדה שהוא הגיע לקבוצה מאוחר יחסית ובתקופת שהקבוצה שקעה במשבר קשה.
    לדעתי, העונה הנוכחית של מאנוצ'ו בהאל תקבע באמת האם הוא מספיק טוב לחזור ליוניטד.
    ונניח והוא לא מספיק טוב ליוניטד? פרגוסון הביא את הבחור משום מקום, כשהכסף שהושקע (לדעתי ההחתמה שלו הייתה ללא תשלום) הוא אפסי. גם אם הבחור לא יתן עונה טובה בהאל, הוא ימכר בקיץ בכמה מיליונים לקבוצת קטנה בפריימר, ככה שבכל מקרה מהעיסקה הזאת נראה כמה מיליונים.

אתה חושב שזה לא הצלחה גדולה של פרגי? אני אומר תן לי כל כמה שנים שחקן כמו מאנוצ'ו (ושוב, הוא עדיין לא נכשל לטעמי), שיגיע משום מקום ונעשה עליו כסף, ואני יותר ממרוצה.

אני לא רוצה להביע את הדעה על אנדרסון כי לדעתי מדובר בכישרון שמחכה להתפוצץ. אני רואה את התנועה שלו עם הכדור, את העובדה שהבחור תמיד מרים ראש ומסתכל קדימה, ואת השליטה האבסולטית של הבחור בכדור, ואני רואה לפני מישהו שרק צריך את הגול הראשון כדי להתפוצץ ולשחק בביטחון מול השער. אנדרסון המון פעמים מגיע לאיזור השער, בונה לעצמו מצבים מצוינים, ואז כשהבחור צריך לסיים את המהלך, הוא פתאום נתקף בחוסר ביטחון לא מובן. אני מחכה כבר לגול הראשון, לרצף המשחקים שבהם הבחור יבקע ויבשל, ואני בטוח שאחרי זה נראה אנדרסון אחר.

פלטשר בזמנו גם לא הרבה להבקיע. ואז רונאלדו נפצע, פלטשר הוסט לעמדת הקשר הימני, והסקוטי העלה את הרמה שלו והתחיל לכבוש, לבשל ולהיות פעיל התקפית.
    לפעמים שחקן צריך טריגר מסוים כדי להראות את מה שהוא יודע. עבור פלטשר זה היה הפציעה של רונאלדו והתפקוד שלו כקשר ימני. עבור אנדרסון זה יכול להיות השער הראשון ביוניטד.

נ.ב
    אני מביט בגולים של טבז אצלנו:
    http://www.youtube.com/watch?v=9u5m9Eega-Y&feature=related
    וברור לי כבר מעכשיו שאחסר לי שמחת חיים, התשוקה, שהייתה לטבז. דברים כאלה פשוט אי אפשר ללמד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

Last edited by a moderator: Jun 22, 2009
  13. AronB Member

אנדרסון הוא כישרון עצום, פרגוסון חייב להפוך אותו לפול סקולס הבא.
    יש לו יכולות נפלאות פשוט, אבל חסרה לו היכולת לכבוש שערים (והוא כן צריך את זה).

לגבי טבז, חבל מאוד שהוא עוזב את היונייטד. הוא די דפוק כי בסה"כ עם העביזה של רונאלדו הוא היה יכול לראות הרבה יותר דקות ולהפוך לשחקן יותר מוביל ממה שהוא. בכל מקרה לפרגי אסור לנסות לצאת מתחכם עם מחליף לטבז. לא וולבק, כרגע גם לא מאקדה. רק שם כמו בנזמה יכול להחליף את טבז. בנזמה זה גם בדיוק האיש ליונייטד, הוא חלוץ מדהים שפרגי יכול להוציא ממנו המון, הוא באמצע ביחד עם רוני או ברבאטוב יכול להיות הדבר שיחליף את רונאלדו.
    זה או בנזמה או ריברי, אחד מהשניים.

14. Dimitar Berbatov Member

לגבי אנדרסון, אני לא מסכים. אני זוכר שבעונה שעברה, 07/08, שאנדרסון היה מצוין, השוו אותו לא פעם לסקולס. המסירות המדויקות הן הקצרות והן הארוכות, הכדורי עומק, היכולת שלו לאזן את המשחק ולהעביר אותו מצד אחד לצד שני. אבל שוכחים יותר מידי מהר את הדברים האלה בגלל עונה לא מרשימה. אני לא אומר שאנדרסון הוא פירלו שאצלו אין מסירה שלא נופלת על הרגל של השחקן המיועד. אבל אני כן חושב שיש לו מסירות מאוד מדויקות, מאוד אנרגטי. כמו שכבר נאמר, חסרת לו הבעיטה לשער, אבל אני מאמין שגם זה יגיע.

15. קינג לדלי Member

אתם רחוקים לגמרי בהשוואה הזאת.
    סקולס שחקן שתמיד היה בנוי על המסירה הנדירה שלו לכל המרחקים ובדיוק מילימטרי.
    סקולס בעיקר בשנים הגדולות שלו היה הקשר המצטרף הטוב בעולם כי הוא ידע להסתנן כמו ענק לרחבה ולכבוש (98 שערים לקשר שגם עושה הגנה אלוהים ישמור).

אם כבר אז קאריק מזכיר אותו אבל לעולם לו אנדרסון.
    אנדרסון הוא שחקן שבנוי גם על כח וכח פריצה מצוין.הוא לא מזכיר בכלל את סקולס במסירות והוא לא פעם פזיז במסירה שלו.
    סקולס היה בורר כל פס כמו רובוט.

אנדרסון מבחינתי הוא האדגר דאווידס של הימים באיאקס ובאיטליה.