ואם לסבתא יהיו גלגלים, אולי היא תתחיל לנסוע. יש גבול לכמה דברים אפשר לתכנן. אם היינו צריכים שחקן כזה לאורך כל העונה, הייתי מסכים איתך לחלוטין. אבל כיוון שיש צורך בשחקן כזה במשחקים נקודתיים מאוד וכיוון שכבר הוכח שאנחנו יכולים להגיע רחוק מאוד גם בלי שחקן כזה בכלל וכיוון שיש לנו את פלטשר, אני לא רואה צורך להחתים קשר אחורי לפחות כל עוד יש סיכוי שהארגריבס חוזר. זה יהיה overkill.
לדעתי ביונייטד מתייחסים לסגל כאילו הארגריבס כבר לא חלק ממנו ובצדק. השמועות מזמן היו על סיום קריירה שלו ועברה שנה ומתברר שזה הכיוון. ברך זה מקום בעייתי והבנתי שהוא הסתבך לגמרי. חבל,שחקן נהדר.
הוא עבר ניתוחים אצל המנתח שנחשב לטוב בעולם בתחום הזה. כשהוא עבר את הניתוח היה ברור שאין סיכוי שהוא חוזר במהלך 2008/09. אני בהחלט הייתי מחכה לפני שיוצאים בהצהרות על סמך דיווחים כאלה ואחרים.
השמועות דיברו על ניתוח אחד מוצלח והשני לא משהו, בכל אופן לדלי צודק בנקודה שברכיים זה בלאגן אחד גדול גם אחרי ניתוח מוצלח, לא יודע אם סיום הקריירה אבל בהחלט מעלה סימני שאלה לגבי איך הוא יהיה כשיחזור ועל זה יהיה אפשר לענות רק אחרי שנראה אותו חוזר למגרשים.
ברכיים זה דבר לא יציב. זה לא פגיעה במפשעה וזה לא פגיעה בכף הרגל. בדרך כלל כאשר ברך אחת עברה פציעה, משתמשים ברגל השנייה כדי לתת חיפוי, הבעיה היא שהברך השנייה גם דפוקה והארגריבס לא הולך ונהיה צעיר. בואו לא נשכח שהוא לא משחק באשדוד אלא בליגה עם קצב משחק מטורף. ברור שפרגי יתמרן אותו כמו שצריך אבל עדיין, ברכיים זה עסק לא יציב.
קרא את הצהרת הסוכן שלו.הוא שאל-האם גם עם רוני ורונאלדו, שישה חודשים לסיום חוזה, לא היו מדברים על הארכה?הוא כנראה לא הרגיש מספיק רצוי(הוא גם אמר את זה בעצמו) כמו שאר הכוכבים. אני לא מקטרג על זה, רק מציין אפשרות... בשורה התחתונה, ליונייטד היו שנתיים לסגור עיסקה.זכותה לא לממש אותה(למרות שהסכימה למחיר, אבל אולי מאוחר מידי?)
הסוכן שלו אומר מה שטוב ונכון עבורו, האם היינו מושכים שנתיים עם רוני ורונאלדו?סביר להניח שלא אבל קודם כל טבז הוא לא רוני או רונאלדו, לא מבחינת היכולת ולא בדרך שבה הגיע לקבוצה או היה שייך לקבוצה, רוני שייך ורונאלדו היה שייך לנו,הם לא היו מושאלים. ובכלל,אז מה אם משכנו את העסקה?זכותנו להחזיק את הקלפים קרוב לחזה ולשים אותם על השולחן ברגע שמתאים לנו, אין פה מקום להעלב,זה עולם העסקים, בתור אלה שידעו לעשות את הקונצים שלהם ולהציג דרישות גבוהות ומפורזות שלא יבואו בטענות כשהצד השני מגיב כפי שהגיב. אם בגלל זה העסקה נפלה,אם בגלל זה טבז סירב לחתום על חוזה ל5 שנים ביונייטד אז הוא טיפש, אני מקווה בשבילו שזה היה עניין ההרכב ולא משהו אחר.
לא העיתון הכי אמין בעולם, אבל נקווה. תנו לו צ'אנס. http://www.dailystar.co.uk/football/view/8...-slog-for-Owen/
גם אם הוא יחזור עכשיו לאימונים, אף אחד לא יסכן אותו לדעתי לפחות עד אוקטובר-נובמבר בעלייה למגרש. הוא יחזור לחדש כושר ואחר כך לאימונים קלים רק של ריצה ואחר כך עם כדור ואחר כך אימונים מלאים. זה משהו שייקח קצת זמן. אתם מוזמנים לקרוא: http://www.manchesterunited.vitalfootball....le.asp?a=158378
אני ממש לא בטוח שנקנה חלוץ הקיץ. אם ללכת לפי הדברים של פרגי, אז הוא אמר שייתכן כי וולבק יזומן לסגל אנגליה לקראת מונדיאל ב-2010. מכאן ניתן להסיק שהוא מתכוון לתת לאנגלי הצעיר הרבה יותר דקות משחק מאשר שנים עברו, לכן קשה לי להאמין שנראה חלוץ בסדר גודל של בנזמה נוחת באולד-טראפורד, עד כמה שהרצון לראות את זה עז מאוד בעקבות עזיבתו של טבז. חוץ מזה שההתעניינות על בנזמה הן רק ספוקלציות, עדיין לא הוגשה הצעה על השולחן והציטוטים של היועץ של ליון רק מוכיחים את הטענה הזאת, בנוסף לכך שזה יעלה הרבה מאוד כסף. לא הייתי שולל חזרה של מאנוצ'ו (שמשום מה, שכחו אותו כאן) מהשאלה כאשר זה יתמודד עם וולבק על להיות חלוץ שלישי ברוטציה. לגבי טבז, לדעתי, למרות ההצעה, פרגוסון לא ממש רצה שהוא ימשיך בקבוצה. אך נשאלת השאלה מדוע הוא בכל זאת נתן את ההצעה? הרי אם להקשיב לסוכן שלו, הסיבה שהוא עוזב זה בגלל שלא נתנו לו מספיק זמן לחשוב אם ההצעה טובה בשבילו. אם פרגוסון ממש היה רוצה אותו אני לא חושב שהייתה לו בעיה לתת לטבז עוד קצת זמן לחשוב עם ההצעה מספיק טובה עבורו. היתכן שהוא עשה את זה על מנת להשקיט את המוני האוהדים שרוצים בהישארותו של טבז ובסופו של דבר להראות כי הוא זה שלא רוצה להישאר? אני לא מאמין בזה מפני שזאת לא הדרך שלו. אבל אם נאמר שכן, מה היה קורה אילו טבז כן היה מסכים להצעה? יותר מדי שאלות. כל הסיפור הזה מאוד מסובך. לגבי הבאת קשר אחורי, יש לנו דברים הרבה יותר חשובים להתעסק בהם מאשר עמדת הקשר האחורי. קודם כל ווינגר ואחר-כך נצטרך לחשוב על שאר העמדות. בכל אופן, הצלחנו להסתדר עם הקישור הנוכחי טוב מאוד השנה, פלטשר הוכיח את עצמו כאחד שמגיע לו להיות בהרכב באופן קבוע ובהתחשב בזה שיש גם את אנדרסון, קאריק וסקולס על העמדה הזאת (על אף שהג'ינג'י לא צפוי לקבל הרבה דקות), וזה בלי להחשיב את הארגריבס שאולי יחזור אז אני חושב שאפשר להסתדר עוד שנה בלי לרכוש שחקן לעמדה הזאת. אפשר לדחות את הרכישה בשנה אחת.
אני לא מאמין שפרגוסון ישים את וולבק ומאקדה כמחליפים לרוני וברבאטוב. גם אמיר אמר את זה, אי אפשר לעבור עונה שלמה ללא מחליפים מוכחים. וולבק עוד צעיר וכך גם מאקדה. את העונה שעבר עברנו טוב יחסית בגלל שהחלוץ השלישי היה טבז. נכון, קשר אחורי זה משהו שמגיע בסוף הרשימה.
בכלל לא הזכרתי את מאקיידה, אלא את מאנצ'ו, שאם אני לא טועה אמור לחזור מהשאלה. בכל אופן, הבאת חלוץ בסדר גודל של בנזמה למעשה נוגדת את דבריו של פרגי על וולבק כאשר אמר כי סיכויים גבוהים שיזומן לסגל הנבחרת האנגלית לקראת מונדיאל 2010. כמו שאמרתי, לפי הדברים האלה ניתן להבין כי הוא מתכוון לשתף אותו הרבה. איך בדיוק זה יקרה אם הוא רוכש חלוץ בסדר גודל של בנזמה? שוב, למרות הרצון לראות שחקן כמו בנזמה נוחת באולד-טראפורד, אני בכלל לא בטוח שזה יקרה.
סליחה, בסדר, מנוצ'ו. איך? שם אותו כחלוץ רביעי. נגיד ובנזמה מגיע אז הוא פותח לצד רוני, ברבאטוב על הספסל עם וולבק. או בכל צורה שתרצה אבל וולבק יהיה רביעי. אישית, אני לא חושב שיש קשר בין מה שפרגוסון אמר אז עליו למה שיקרה בעונה הבאה. לא בטוח בכלל שהוא ידע שטבז יילך, הוא בטח לא ידע מי יגיע במקום, ואי אפשר לחזות כל כך מהר את העתיד. אבל בוא נגיד את זה אחרת, נגיד וטבז לא היה הולך ובנזמה לא מגיע, האם אתה רואה את וולבק משחק יותר כאשר כבר יש 3 חלוצים מוכחים יותר ממנו? אם אתה אומר שכן אז אתה משקר לעצמך. אם לא, אז מה ההבדל הין אם הוא בסגל עם טבז או בנזמה?