מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

1. Olli Member

אין ספק שסולשייאר אגדה. אני בעיקר הכרתי אותו דרך נבחרת נורבגיה, ולא דרך יונייטד, וגם שם רוכשים לו לא מעט כבוד, והוא מהשחקנים הגדולים אם לא הגדול שבהם שיצאו מהמולדת.

שחקן ענק עם אישיות לא פחות ענקית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

אגב, בנורבגיה הכינוי שלו הוא: אולה גונאר (מול)שייאר, כאשר המילה "mol" היא שער בנורבגית.

2. k_700 Member

לא יודע בן כמה אתה ואם אתה אוהד הקבוצה אבל ברור שלעולם לא יהיו מחליפים לאגדות כמו סקולס, נוויל וגיגס.
    מהסיבה הפשוטה. הכדורגל הוא כבר לא אותו כדורגל. היום העסק הוא כסף, פירסום וסגנון המשחק נראה שמשתנה.
    נאני, אנדרסון, רונאלדו ושאר הלטינים מציגים סגנון משחק שונה ולא פחות טוב אבל לעולם הם לא יהיו סקולס, גיגס או נוויל.
    יכול להיות שהם יהיו טובים יותר אבל עדיין לפחות בשבילי היום הזה יהיה בלתי נתפס.
    אני עד היום תמיד כשאני חושב על הסגל אני מצפה לראות כמובן מאליו גם את סולשאייר כעוד חלוץ בסגל.
    קשה לי לעכל את זה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. cantona#7 Member

68 אלף איש !!!! באים לעשות היום כבוד לאגדה הנורבגית . מחזה ששום סכום כסף שבעולם לא יכול לקנות . מרגש,מרגש עד דמעות לראות את אולה לובש בפעם האחרונה את החולצה של יונייטד . איפה עוד יש שחקנים כאלה,איפה ?!

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אושיי היה יכול להספיק לעמדת המגן השמאלי אלמלא הוא גם היה גיבוי למרכז ההגנה, וגיבוי לאגף הימני, וגיבוי למרכז השדה, למרות שזה נדיר יותר בימינו. אבל אני מניח שהשאלה העיקרית היא הערכת יכולתו של סילבסטרה. אני חושב שהוא כן מספיק טוב כגיבוי ליונייטד. לגבי העובדה שאושיי שחקן בית, זה היה אולי מהווה סוג של יתרון (תלוי בהבדלי הרמות) במקרה שבאמת השאלה היתה "זה או זה". אבל זו לא השאלה, כי שניהם יהיו ביונייטד בעונה הבאה.

5. דניאלושקה Member

אפשר בבקשה תקציר למשחק היום?
    לצערי פיספסתי אותו.

6. Dimitar Berbatov Member

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=43184&lang=HE

אגב, פרגוסון אמר היום שפרייזר קמפבל נשאר ביונייטד ולא חוזר להאל. כנראה שפרגי מייעד את קמפבל להיות החלוץ הרביעי, בתקווה שמתישהו יגיע עוד חלוץ במקום סאהה (הונטלאר או בארבטוב). אני מאוד התרשמתי מקמפבל במשחקי ההכנה וגם ראיתי אותו בשנה שעברה בצ'מפיונשיפ. יכול להיות חלוץ רביעי נהדר.

7. k_700 Member

לפי דעתי העיתונות הישראלית קצת טועה.
    האיצטדיון היה מלא בתכולתו ואני קראתי איפשהו שהיה בסביבות ה75 אלף אוהדים ביציעים.
    בכל מקרה התמונה בהתחלה שכל היציע נצבע ב20LELEGEND כשברקע סולשאייר מנופף בצניעות לא תצא לי מהראש.

8. Red Left Winger Member

מה פשוט מאוד מה?! אפילו בפאן המקצועי אתה טועה, שחקן כמו גיגס יש רק פעם בדור וגם לסקולסי לא חסר.
    איזו אדישות של פאן בוי זה לא ייאמן פשוט.

9. Fernando Torres9 Member

כמה שמס' 20 הנורבגי יחסר... ואני לא מדבר רק על הפאן המקצועי. אדם גדול, שחקן גדול וכבוד גדול.

10. THE STRETFORD END Member

לגבי כמות הקהל אתמול,68 אלף,זה מה שהכרוז באיצטדיון הכריז.

לגבי המשחק,היה מהנה יותר מכל משחקי טרום העונה שהיו לנו עד כה,
    אווירה נהדרת,מחצית ראשונה עם הרבה מצבים שלנו,בשניה פחות וזה טבעי כשמחליפים 7 שחקנים ב 45 דקות,
    השוער של אספניול לקח גול ענק לסולשיאר,כמה חבל שהברכיים שלו לא צעירות כמו הפנים שלו,
    אגדה ואני גאה שהיה לי את הזכות לראות אותו הרבה פעמים כולל ברגע הגדול ביותר בקריירה שלו.

עוד כמה נספחים,
    דארן גיבסון שוב תופקד בקישור בצד ימין,זה לא התפקיד שלו ועדיין ובהמשך ישיר לשאר משחקי ההכנה
    הוא לא נראה טוב,חסר ביטחון,
    זה מוקדם מדי בשבילו כל המעמד.

פרייזר קמפבל,עד לגול שלו הייתי כותב שהוא חסר ביטחון גם כן כי הוא שחקן מאוד טכני עם נגיעה מאוד רכה בכדור ואתמול וגם הוא בהמשך ישיר למשחקי ההכנה שהיו עד כה,נראה שעצירות הכדור,הכדרור שלו מאוד כבד,מאוד לא נוח,
    בגול אפשר היה לראות את הכשרון,עצירה רכה עם השמאל,קור רוח וסיומת יפה עם ההקפצה בימין,
    אני מקווה שהגול יחזיר לו את "הצבע לפנים" כי כמו שפרגוסון אמר,הוא לא הולך לשום מקום מה גם שאנחנו חסרים חלוצים ולכן אנחנו צריכים את קמפבל הצעיר עם ביטחון בראש וברגליים בזמן הקרוב.

לגבי סילבסטרה,
    נכון שהוא רחוק משיאו,שהוא כבר לא אותו השחקן אבל עדיין מגן אתלטי,מהיר וחזק,חשוב לא פחות,הוא רעב,רעב למשחקים,רעב לטעום עוד קצת מהכדורגל ברמה הזו אחרי שהיה בחוץ הרבה מאוד זמן
    וכגיבוי לאברה וכשזו השנה העשירית שלו במועדון,צריכים לתת לו טיפה יותר כבוד וקרדיט.

11. Peaceful Flower Member

כמה עצבים, לך שתה מים ותירגע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

אני רק מסביר לכם שיש חיים אחרי גיגס, סקולס ונוויל. זו לא הפעם הראושנה שאגדה פורשת אצלנו ואגדה חדשה צומחת במקומה. אנדרסון ונאני שחקנים צעירים שישארו אצלנו עוד הרבה מאוד שנים אבל אתם כנראה מסרבים להכיר בהם כיורשים ראויים מאחר והם לא אנגלים או לפחות בריטים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/08
  12. D.Irwin Member

מוקדם מאוד אפילו לחשוב על אגדה חדשה, גם אנדרסון וגם נאני לא שחקני בית וגם חדשים בקבוצה ככה שזה בכלל לא רלוונטי כרגע, ברור שאנחנו מרגישים אהדה גדולה יותר לשחקני בית ואני אישית לא יכול לראות את הקבוצה שלנו בלי שחקני בית,
    העונה קמפבל ואוונס יקבלו דקות, שניהם שחקני בית, שניהם עם עתיד טוב לפניהם ואם הם ירשימו במשחקים הראשונים שלהם אני יכול להגיד לך שאוטומטית (לא שעכשיו לא...) כל האוהדים יתאהבו בהם.

13. Peaceful Flower Member

אם קמפבל צפוי לקבל דקות אז בעיית החלוץ שחסר נפתרה, לא?
    לא חושב שצריך להביא חלוץ חדש כמו ברבאטוב.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קמפבל לא פותר את הבעיה. אנחנו זקוקים לפחות לשלושה חלוצים מוכחים, וכרגע יש לנו רק שניים. הוא יכול להיות חלוץ רביעי נחמד, אבל זה לא מספיק. ולא, סאהה הוא לא חלוץ שלישי. לעזאזל, אפילו את קדם העונה הזו הוא מעביר בטיפולים/אימונים מיוחדים בצרפת.

15. John Arne Riise Member

לפי BBC פורגוסון יתן לפריזר קמבל צאנס אבל אני מסכים שזה עדיין לא פותר את בעיית החלוצים.

My Webpage