מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בהתחשב בכך שכבר יש לנו שוער שמסומן כמי שאמור להיות השוער הראשון לעשור הקרוב (פוסטר), לא נראה לי סביר ששוער נוסף יפרוץ.

2. k_700 Member

רון צילר הוא אחד מהחשקנים שאני סימנתי עוד מתחילת העונה הקודמת באקדמיה.
    קראתי עליו שהוא אחד השוערים המוכשרים ביותר בגרמניה בדור הצעיר.
    פשוט מדהים לראות כמה שוערים טובים יש לנו.
    אדווין, פוסטר שלפי דעתי יוכל עוד שנתיים לקחת את המושכות וקושצ'אק שיוכל להיות גיבוי מצוין(שוער ברמה של שוער ראשון כמעט בכל קבוצה אירופאית).
    באקדמיה יש לנו שני שחקנים עם פוטנציאל גדול :בן אמוס שוערה הצעיר של נבחרת אנגליה ומהגרמני רון רוברט צילר.

בקשר לגיבסון, Red Left Winger דארון גיבסון הוא השחקן האהוב עליי מהאקדמיה.
    בפעם הראשונה כשראיתי אותו הוא הזכיר לי ישר את סקולס. יש לו מסירות אומן, הוא משתלט יפה על מרכש המגרש ומשחרר בומבות שרק מהג'ינג'י היינו זוכים לראות.
    הקריירה שלו קצת נפגעה בהשאלה האחרונה לוולבס שם היה בעיקר פצוע. אני חושב שגם העונה הוא יושאל ואולי מוטב שכך כי אין לו הרבה סיכוי לשחק עם מרכז מגרש כל כך צפוף.

בינתיים סקולס קוצב זמן עד לפרישה שלו.
    הוא מתכנן לשחק עוד עונה אצלנו אחרי העונה הזאת שבה הוא מסיים את החוזה ואז הוא מתכנן או לפרוש או לשחק בקבוצה קטנה יותר.
    http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=...&newsid=6614527
    אייי סקולס הוא אגדה.

3. Cosmic Weed Member

הדור של 92 הולך ונעלם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    סקולס כמו שאמרת עונה אחרונה אצלנו ויש לי תחושה שהוא יסיים את הקריירה שלו באולדהם
    גיגס גם כנראה יפרוש עונה הזאת או הבאה וגם גארי..

4. THE STRETFORD END Member

בגלל הצפיפות של 2 המשחקים בשבת נגד אחת הקבוצות מדרום אפריקה ובראשון נגד פורטסמות
    פרגוסון זימן עוד 3 שחקני ריסרב לדרום אפריקה,אחד מהם הוא רודריגו.

5. George Best Member

ואחד מהשלושה הוא הבלם קרייג קאטקרט.

סטרטפורד,
    איך התרשמת מקרייג קאטקרט?
    אמור להיות כישרון לא קטן לפי מה ששמעתי, שחקן עם רגל שמאל שזה דבר טוב לצד בלם עם רגל ימין,
    בן 19 וחצי, יש סיכוי שישתלב בבוגרים העונה או ששוב יושאל?

נערך לאחרונה ב: ‏25/7/08
  6. THE STRETFORD END Member

הוא היה טוב בפעמים שראיתי אותו בריסרב,
    להשתלב בבוגרים העונה,אין סיכוי.

7. George Best Member

כמובן שאני וכל אוהד יונייטד נשמח אם גם לאורך 300 השנים הבאות יהיו לנו בלמים ברמה של ריו ווידה, ובמיוחד התיאום ביניהם,
    אבל די מסתכל לדעת שיש כשרונות צעירים כמו פיקה, אוונס ואולי אפילו קאטקרט שבהחלט יכולים להפוך לבלמים מהשורה הראשונה אבל הסיכויים שלהם להשתלב בקבוצה בשנתיים/שלוש הקרובות(ריו כיום בן 30).

8. k_700 Member

בקשר לקאטקארט.
    הרבה דיברו פה על בלמים תוצרת בית. אז אני חושב שאחת הסיבות שפרגי כן לחם להשאיר את אוונס בקבוצה ודי איפשר את המעבר של פיקה היא אולי לעבוד על הכימיה בעתיד קאטקארט הג'ינג'י לאוונס.
    שניהם כאמור משחקים בנבחרות צפון אירלנד ושניהם שיחקו יחד בנבחרת הצעירה(ואז ג'וני עבר בגיל צעיר מאוד לבוגרת).
    קראתי הרבה דברים טובים על קרייג והפעם האחרונה שראיתי אותו הייתה בהופעה שלהם בארץ מול הבנחרת הצעירה שלנו באחת מההופעות האחרונות של גיא לוי על הקווים.
    אי אפשר שלא היה להתרשם ממנו למרות שמסביבו שיחקו בעיקר שחקני שכונה וליגות זנוחות באנגליה, אירלנד וסקוטלנד.
    בחור גבוה, משחק ראש לא רע, דומיננטי מאוד בהגנה קצת איטי אבל אנחנו יודעים שזה מסוג הבלמים שפרגי אוהב, בקשר לעתיד? וואלה אין לי מושג יכול להיות שנראה את הילד הזה מתבזבז במקום אחר, נקווה שלא.

Art_of_spy, סקולס אמר שהוא רוצה להישאר עוד עונה חוץ מהעונה הזאת.
    בסוף העונה הזאת יסתיים החוזה שלא ואז הוא מקווה שיאריכו לו את החוזה בעוד עונה.
    ואני לא רואה סיבה שלא, אני חושב שסקולס הוא השחקן שפרגי הכי אהב במשך כל השנים שלו. הוא מבחינתו היה השחקן המושלם במגרש ומחוץ למגרש.
    מאמן על המגרש שמעביר את כל מה שאומרים לו ובחור צנוע וממושמע מחוץ למגרש.
    חייל טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

9. Selby Member

אני מאוד שמח על הזימון של פוסיבון, הזדמנות לראות מה הוא שווה בבוגרים.
    בשבת נשחק מול הצ'יפס שוב.

10. D.Irwin Member

גם המשחקי ההכנה לא מראים מה שווים השחקנים מהריסרבס בבוגרים,
    אני בכלל לא לוקח מהמשחקים האלה שום משוב כלשהו על שחקן מסויים, צריך להבין שאלו משחקים שבעיקר באו בשביל לשמור על הכושר ולהוסיף כסף ופרסום ככה שזה מצב של win-win, אם כבר לחזור לכושר אז גם להרויח משהו.

11. Selby Member

אתה צודק אבל בכל זאת, לשחק נגד פומפי(בניגריה) כשלידך שחקנים כמו ריו, קאריק ורוני ולשחק במילואים זה לא אותו הדבר, הוא ירוויח מזה המון.

12. D.Irwin Member

בגיל כזה לומדים ומתנסים כל יום מחדש, החוויה להיות עם השחקנים באמת משהו גדול בשביל כל שחקן צעיר.

בנוגע לסקולס, אני בטוח שאם לא יעמוד בציפיות פרגי לא יתן לו עוד חוזה רק מאהבה כי האהבה הכי גדולה של פרגי היא המועדון וידוע לכל שפרגי עושה הכל כדי לשמור על חוזקו של המועדון גם במחיר של פגיעה בשחקנים יקרים לו.
    אבל אם לא יהיו הפתעות וירידו ניכרת בכושרו של הג'ינג'י אין לי ספק שישאר עוד עונה, יש להרבה שחקנים ללמוד מהבחור.

13. George Best Member

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מישהו פה שמע על קארל פאוור? הבן זונה הגשים את החלום של כולנו ועלה עם השחקנים לדשא ללא הפרעה.

http://www.youtube.com/watch?v=DdjWqZ8qUXo

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/7/08
  15. Cosmic Weed Member