מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

1. D.Irwin Member

אם אתה מביא שחקן מסויים שיקח לנאני את הדקות העונה ויראה יכולת טובה אז נאני יפגע מזה, ממה שאני רואה נאני יכול לההפך לשחקן וורלד קלאס וחבל לתת לו פחות דקות קריטיות, קריטיות כי זה הכרחי להמשך התפתחותו כשחקן והמשך התפתחותו של שחקן הרכב של הקבוצה שלנו.

בהנחה שבא שחקן והמעמד שלו נשאר כשהיה אני מניח שגם בעונה אחריה נאני יהיה המחליף, את הכשרון והיכולת יש לו, את הפוטנציאל כולנו יודעים שיש לו, אבל רק דקות משחק יהפכו את ה"יהלום לא מלוטש" ליהלום יקר ערך.
    עדיף לפי דעתי להביא שחקן לרוטציה, לא כל שחקן רוטציה הוא שחקן גרוע, וכמו שאמרתי ואמרו פה מיליון פעמים, העונה ארוכה מאוד ומספיק פציעה אחת של שחקן הרכב בתפקיד הזה כדי לעשות לנו בלאגן עם עומס המשחקים הגדול.

2. THE STRETFORD END Member

Stretford Ender

לגבי טבז,בשביל זה הוספתי את כח הפריצה.

3. Stretford Ender Member

ארווין, נאני צעיר ויש לו עוד המון זמן להתפתח. אם אנחנו יכולים מבחינה תקציבית להביא קיצוני וורלד קלאס ופרגוסון רואה הזדמנות אנחנו חייבים לקפוץ עליה גם העונה. אנחנו צריכים לתת לנאני זמן להתפתח אבל האם שווה שזה יבוא על חשבון הקבוצה? גם אם המעמד שלו יהיה כשלישי ברוטציה ולא שני כמו שהוא עכשיו הוא יקבל את הדקות הקריטיות. אתה אומר: "העונה ארוכה מאוד ומספיק פציעה אחת של שחקן הרכב בתפקיד הזה כדי לעשות לנו בלאגן עם עומס המשחקים הגדול." בדיוק בגלל זה נאני יקבל את הדקות שלו גם אם הוא לא יהיה במעמד של שחקן הרכב קבוע.

לא יקרה לו כלום אם העונה הזאת הוא יהיה קיצוני שלישי. בעונה הבאה ככל הנראה רונאלדו לא יהיה איתנו והמעמד של נאני צפוי לקפוץ לשחקן הרכב.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הכל נכון, אבל בוא נגיד שפרגי קונה קיצוני. אחרי שני משחקים נאני חוזר, בספטמבר נניח שפארק חוזר, נגיד שרונאלדו נשאר וחוזר באוקטובר, ונגיד שגיגס יפתח באופן סביר את העונה. ככה אנחנו סתם תקועים עם קיצוני. אני לא בטוח שחשיבה לטווח קצר פה עוזרת. אם רונאלדו נשאר אז אין שום צורך בקיצוני.

ולדעתי התסריט הזה הוא בהחלט ריאלי.

5. Ryan Giggs11 Member

הכל טוב ויפה אבל אי אפשר לדעת איך העניניים יתפתחו, מה יקרה אם גיגס ימשיך את הכושר הרע שלו?מה יקרה אם פארק לא יחזור בספטמבר והפציעה שלו תימשך?
    כל זה ונוסיף את רונאלדו, שאי אפשר לדעת איך הוא יחזור, הוא חוזר מפציעה אחרי ניתוח וזה עוד מבלי להזכיר את כל הסאגה הזאת של רונאלדו-ריאל, אני לא בטוח בכלל שאפשר להסתמך השנה על רונאלדו כמו שהיה בשנה שעברה.
    לדעתי, בנוסף לחלוץ אנחנו זקוקים גם לעוד קיצוני שייכנס לרוטציה.

6. Stretford Ender Member

המחשבה פה היא ממש לא לטווח הקצר. עתידו של רונאלדו (גם אם העונה הוא נשאר) במועדון בערפל וזה באנדרסטייטמנט של השנה. בוא נגיד שזו תהיה הפתעה לא קטנה לראות אותו פותח את עונת 2009-2010 במדים שלנו. גיגס ירד בצורה משמעותית ביכולת בעונה האחרונה. לא הזוי שלאחר העונה הקרובה הוא יפרוש. פארק מוגבל מבחינה התקפית וזה דבר שקשה להרשות בעמדה הזאת. הוא לא יהיה יותר משחקן טוב ואנחנו צריכים באגפים שחקנים מעולים. אם נגדיל ראש ונבשל מישהו כבר מעכשיו שיכול להשתלב בהרכב - הרווחנו.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/08
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אי אפשר לקנות שחקן רק מפחד מהתסריט הרע ביותר. כרגע יש לנו ארבעה קיצונים ברמה מספיק גבוהה ולא צריך תוספת. אם אחד מהם עוזב (מעניין מי, בטח גיגס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) אז צריך להחליף אותו, אבל סתם רכש נראה לי קצת מיותר. על אותו משקל אני יכול להגיד לך "תאר לך שואן דר סאר מתחיל להיפצע בגלל הגיל, קוזצ'אק יתחיל לעשות שטויות ופוסטר יחזור לא טוב מהפציעה. בוא נקנה שוער". זה לא עובד ככה.

8. Stretford Ender Member

אבל מעבר לזה שקיצוני נוסף ישדרג אותנו לקראת העונה הקרובה, אנחנו צריכים להכין את הקבוצה גם לאחריה - עידן פוסט רונאלדו אם תרצה. אתה בעצמך אמרת - חשיבה לטווח הקצר לא עוזרת פה.

רשמת גם "אי אפשר לקנות שחקן מפחד מהתסריט הרע ביותר", אני לא הבנתי אם זה מכוון אליי או אל מי שרשם מעליי, אבל מה שתיארתי בכל אופן זה תסריט ריאלי מאוד, בטח שלא הרע ביותר.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/08
  9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דיברתי על זה שמעליך, אבל אני לא יודע עד כמה נכון לקנות שחקן ולהגיד לו "שמע, יש סיכוי שעוד שנה רונאלדו עוזב אז תהייה מוכן להחליף אותו". אם רונאלדו יעזוב בעוד שנה, אז פרגי יחליט מיהו המחליף האידיאלי וינסה לרכוש אותו.

קיצוני ברמה הגבוהה ביותר לא יגיע ליונייטד להיות מחליף, כך שדוד סילבה, אשלי יאנג וכו' לא יגיעו. מי שכן יגיע להיות מחליף יכול להיות כישרון גולמי וצעיר כמו נאני, ובזה אני לא כ"כ מעוניין. אני הייתי מעדיף לחכות שנה לשם גדול.

10. Stretford Ender Member

כמו שכבר אמרתי בהודעות הקודמות - זה לא שעכשיו יש לנו שני באנקרים בהרכב בשני הצדדים. בהחלט אפשר להביא שחקן כמו דויד סילבה (שהוא דווקא לא השחקן האידיאלי מבחינתי אבל אם כבר הזכרת אותו), להקל על ההתאקלמות שלו ע"י שילוב הדרגתי וחילוק נכון של הדקות בינו לבין נאני וגיגס. נאני במילותיך הוא "כישרון גולמי וצעיר" וגם אם התכוונת שהוא היה כזה לפני העונה הזאת, הוא עדיין לא עשה התקדמות מספיקה בשביל להגיד שהוא המוצר המוגמר. ככה שהוא לא באנקר בהרכב.
    נכון, פארק יראה דקות רק כאיש למשימות מיוחדות וגיגס יראה פחות דקות. אבל מה שבאמת חשוב זה טובת הקבוצה. וקיצוני נוסף בהחלט יתרום כאן.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם אתה מתכוון למצב בו רונאלדו נשאר לעונה הבאה, הוא באנקר בצד ימין ובצד שמאל יהיו ארבעה שחקנים שמתחלפים-אני לא מת על הרעיון הזה. שלושה זה די והותר. נאני, גיגס, פארק-כל אחד מהם יכול לתת שליש עונה טובה (אולי אפילו יותר).

אם אתה מתכוון למצב בו החלאה עוזב, אז כמובן שצריך רכש, אין ספק בכלל.

אגב, מתי ייערך המשחק מול פולהאם (שאמור להידחות עקב הסופר קאפ)?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/7/08
  12. k_700 Member

אני חושב שמסוף העונה הקודמת די ברור שפרגי כבר מזמן לא בונה על גיגס כשחקן שאמור לצבור דק'.
    גיגס הוא כעת שחקן משלים מצוין, שחקן מפתח שבמס' הדקות שהוא ישחק יעשה דברים טובים.

אי אפשר להתעלם מפארק שנתן משחקים גדולים בסוף העונה וכמובן שיש את נאני ורונאלדו.
    בנוסף יש את דני וולבק שגם הוא יכול לשחק כקיצוני וגם אנדרסון שיחק משחק או 2 כקשר שמאלי.
    אני לא חושב שיש לנו בכלל בעיות באגף.
    אני יותר מודאג בהגנה. אני חושב שלא יזיק עוד בלם 3 אחרי שפיקה עזב ואם כבר אז מגן ימני וורלד קלאס.

בקישור אנחנו יותר ממסודרים.

והרי הלינקים להיום:
    http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=14509&part=sports

http://www.justin.tv/mstv_2

http://www.justin.tv/mstv3

קרדיט לרוני ופלג מפורום כלשהו.

13. Sir Alex Las' Killa

מה לגבי הארגריבס? גם הוא מסוגל לשחק באגפים (ובכל תפקיד אחר, למען האמת).

14. Selby Member

אני יודע שזה משחק אימון, אבל איזה כיף לראות את גארי בהרכב.
    חבל ששחקנים כמו פוסטר ווולבק לא בסגל, חבל גם שקמפבל לא בהרכב ואני מקווה שהוא ייקבל כמה שיותר הזדמנויות להוכיח את עצמו בטרום העונה כדי אני מאוד רוצה שהוא לא יושאל ויישאר בעונה הבאה בין אם אנחנו קונים את ברבאטוב או לא.
    מישהו יכול לספר לי קצת על עמוס? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

1-0 לנו לקראת ההפסקה, קאריק הרגע כובש בפנדל.