מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. George Best Member

utility man? :aaarofl:

אחרי שעשו עלינו דאבל העונה, הגיע הזמן להחזיר קצת!
    "אבל דוד, עבדו עלי בסנוקר".
    תודה אגרט!

2. raanana4ever Member

ריצ'רדסון חרא של שחקן ואני מקווה שלא נביא אותו אבל אני גם זוכר לו עונה טובה בווסט ברום, אולי בקבוצה יותר קטנה מיונייטד כשהוא יקבל הרכב הוא יפתיע.
    בכל מקרה, אל תתחילו את החגיגות, בווסטהאם בודקים אפשרות להחתים כמעט כל שחקן בפרמיריליג כדי להגיע לרשימה ארוכה שתגיע לידיו של קרבישלי והוא יבחר ממנה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/07
  3. Louis Saha Member

עדיין, סאהה טוב מאנלקה. אם אנלקה היה כזה גדול אז היתה לו המשכיות ועקביות. אם הוא בא ליונייטד וסאהה כשיר (גם אם לא להרבה זמן), מה שקרה בנבחרת יקרה גם ביונייטד.
    סאהה טכני יותר, מגוון יותר, מהיר יותר- הכל. זה שחקן שהתרומה שלו ליונייטד כשהוא משחק מוכחת. התרומה של אנלקה לא כזו גדולה בטוטאל. לא פלא שהוא נדד ממקום למקום. זה לא רק שהוא שחצן וכו', אם הוא היה וורלד קלאס לא היו מוותרים עליו כ"כ מהר.

וקירק, דומאנק אולי דביל, אבל את הנבחרת הוא הוביל למקום ששנים ניסו להחזיר אותה אליו. אז סימן שכדורגל הוא יודע.

4. KirkH Member

לאנלקה הייתה ועוד איך המשכיות. הוא היה גדול בפראנסנל, הוא היה בסדר בסיטואציה הבלתי אפשרית של ריאל (קשה לעשות יותר מדי מהספסל), הוא היה הכוכב הבלתי מעורער עם הופעות מצויינות בטורקיה וגם בסיטי ובבולטון. למעט החצי עונה בליברפול הוא כבש בצרורות בכל מקום בו דרך.

העובדה שהוא לא הצליח בנבחרת נעוצה באותה סיבה שבגללה הוא התדרדר בקריירה הקבוצתית שלו לכל מיני מקומות שלא תאמו את הכישרון שלו - בחירות מחוץ למגרש. האחים שלו שיגעו לו את השכל בכל מה שקשור לכסף ומעמד והאגו שלו גרם לו להישאר מחוץ לנבחרת לתקופות מאוד ארוכות גם כשהיה ברור שהוא ראוי לזימון ולפעמים גם כשהוא קיבל את הזימון.

סהאה הצליח לספק חצי עונה טובה בקבוצה גדולה ועוד שתיים בקבוצה בינונית - הוא לא מתקרב לקרסוליים של אנלקה מבחינת קריירה.

מה גם שהפיניש של אנלקה הופך אותו לחלוץ טוב בהרבה מסהאה בכל יום בשבוע. סהאה יכול לרוץ ולכדרר טוב יותר עד מחר. כשיש לך כדור אחד והזדמנות אחת לשער בתוך הרחבה אנלקה הוא האיש שאתה רוצה שיקח את הכדור.

5. THE STRETFORD END Member

סאהה כשיר לא פחות טוב מאנלקה,הקריירה שלו נעצרת כל הזמן עם פציעות(גם הראש לא 100%).

לו אנלקה היה ילד יחיד הוא היה נשאר עד היום בארסנל או בריאל מדריד.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינת פוטנציאל, שניהם יכולים להיות שחקנים גדולים עם המון קבלות. בפועל, לסאהה יש לצערי בעיקר קבלות מהרופאים שהוא (ואנחנו) משלמים להם. שיחק בצרפת, שיחק קצת בניוקאסל, חזרה לצרפת, דברים נחמדים בפולהאם ויונייטד, עם רקורד של הופעות בכ-55% מהמשחקים שלנו מאז הוא הצטרף.

וגם את הסיפור של אנלקה אנחנו יודעים. המון כישרון, ניהול קריירה אומלל בהשפעת האחים לבית אנלקה. בשורה התחתונה, יש לו קצת יותר קבלות. שחקן שבמצב הנוכחי, בדיוק כמו סאהה, אם הקריירה שלו לא תזכה לאיזו דרמה, ייחשב כנראה למישהו שהיה יכול לעשות הרבה יותר אם רק...

השאלה היא אם בא לנו לקחת את הסיכון שהתפנית הדרמטית תגיע אצלנו. לא איכפת לי שכן...

7. SeRgInHo Member

אנלקה חלוץ מצוין רק אם הוא יהיה חלק מהרוטציה (חלוץ שלישי?). אני דיי בספק שהוא יספק את הסחורה אם הוא יגיע על תקן הפרטנר של רוני.
    חלוץ מוכשר ברמות, חבל שהקריירה שלו התפספסה. יכל להיות הרבה, הרבה יותר גדול.

8. דנידין Member

אנלקה? מכולם דווקא הוא? מאוחר מידי, לא נשמע מתאים לאופי של הקבוצה ומקווה שלא יקרה מהלך שכזה.

9. Ampelmann Member

המוזר ביותר הוא שדווקא אחרי עונה בה מנצ'סטר יונייטד, ללא שום חלוץ חוד טבעי, כובשת ודורסת התקפית בצורה מדהימה תוך שהקישור שלה מניב תצוגות מרשימות ללא סוף, מחפש אלכס פרגוסון חלוץ מחליף לרוד בצורה כל-כך נואשת עד שהשמות שמחוברים ליונייטד הם בינוניים ביותר.

10. THE STRETFORD END Member

קודם כל השמות שמחוברים ליונייטד לא מבטיחים או מאשרים שאנחנו באמת רוצים אותם,זה הכל באוויר כרגע,
    חוץ מזה גם אטו קושר אלינו,גם הוא בינוני?

דבר שני,העונה בורכנו בזה שכמעט כל השחקנים תרמו גם הם בכיבוש שערים,ולא הסתמכנו בעיקר על חלוץ כזה או אחר,
    בדרך כלל זה לא קורה,
    חוץ מזה בסופו של דבר החלוצים הם המוציאים העיקרים לפועל וצריך לחזק את ההתקפה שלנו,
    כי העונה סאהה שיחק רק חצי ממנה,סמית הגיע לחודשיים האחרונים,רוסי היה מושאל,לארסן קפץ לביקור קצרצר,
    ככה אי אפשר להמשיך.

11. Scholes Member

דווקא אולי בגלל זה הוא לא מחפש חלוץ שעולה כל כך הרבה. נקודה למחשבה.
    ראיתי שרבים לא מחשיבים את אנלקה ברמה גבוהה, אני חושב הוא מהדרג ב' של החלוצים באירופה, כאלה שיצליחו בכל מקום כמעט במידה מסויימת. זה לפי דעתי מספיק, בבולטון הוא עשה עבודה טובה, לא שמעתי מילה אחת רעה עליו. הוא די מהיר, עם סיומת טובה. מה רע אני אומר?

12. Ampelmann Member

חחח הפוך על הפוך ממש... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    מצד שני, חלוץ נוסף יבוא על חשבון שחקן קישור (או הגנה) ויפר את האיזון, ככה שאני מסרב להתחבר לרעיון הזה.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום דבר רע. אני דווקא חושב שאנחנו לא מחפשים איזה סקורר ענק אלא שחקן עם תכונות מסוימות שיועילו לכל הקבוצה. לא מישהו שיבקיע 30 שערים, אבל מישהו שיבקיע 15-20 פעם ושסגנון המשחק שלו יפנה שטחים לשחקנים כמו רוני, רונאלדו וכו' שישחזרו את העונה הזאת בכל הקשור להבקעות. בקיצור, אנחנו מחפשים משהו בסגנון של סאהה, כי המקור לא יכול להחזיק מעמד עונה שלמה. אני לא חושב שיש קשר לרוד. אם סאהה היה יכול להיות כשיר עונה שלמה, לא היינו מחפשים חלוץ.

14. Wave Member

אני לא חס וחלילה בא להגיד פה שרוד שחקן פחות טוב , להיפך, הוא שחקן ענק, לא חשבתם בזמן האחרון שהוא פשוט לא מתאים לנו?
    העונה הזאת ביונייטד הראתה לי דבר אחד- החלוצים שלנו חייבים לדעת לבשל לא פחות טוב מלכבוש, בעונות שרוד היה אצלינו הוא אומנם הפציץ בכיבושים, אבל בארון התארים הפעילות היתה דלה, כשרק אליפות אחת בחמש העונות שלו באולד טרפורד
    שלא תבינו אותי לא נכון, אני מעריץ גדול של רוד ותמיד אני יאהב אותו, אבל כנראה שהחלוצים שלנו צריכים להיות מוסרים לא פחות טוב מכובשים, סהא אחד כזה ובגלל זה תחילת העונה שלנו היתה מבריקה, אנלקה? אני לא בטוח

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/07
  15. Scholes Member

תקרא את התגובה של אמיר ע'. לזה התכוונתי.