מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. George Best Member

פודולסקי?זה לא ההוא שקיץ שעבר של אוהדי באיירן סירבו לראות את רוד בקבוצה שלהם רק בגללו?
    ובכן, עונה "ענקית" עברה על פודולסקי.הוא צריך לעשות עוד הרבה(המון) כדי לשחק במנצ'סטר יונייטד.

סטרטפורד,
    להוציא את רוני, קלוזה וטוני עולים על כל חלוץ שלנו בסגל, פשוט ככה.
    לוקה טוני מאוד מזכיר לי את רוד, ולטעמי הוא מתאים דווקא כמו כפפה לליגה האנגלית,
    מירוסלב קלוזה מלך השערים במונדיאל, סקורר אמיתי, עבר עונה לא טובה, אבל עדיין מדובר בחלוץ שלטעמי נמצא בטופ, הבעיה עם שניהם זה הגיל, האיטלקי בן 31, וזה מהרייכסטאג 29, ככה שבאיירן צריכה את זה שלא יודע באיזה יד להצדיע על הספסל, ושוב, לא תודה.

אנקלה, מרטינס, ברבאטוב, גודיונסן - כל אחד מארבעת המועמדים אם וכאשר יגיע אני אגיד תודה, האמת היא שאני נורא לחוץ ממחסור בחלוץ נוסף, גם שאני משחק בpes אני מנסה כל מיני שיטות עם חלוץ בודד, כי סמית' לא יכול להיות חלוץ להרכב הראשון של יונייטד - קבוצות כמו אברטון(ג'ונסון), ניוקאסל(מרטינס, אואן), טוטנהאם(קין, ברבס, בנט ואפילו דפו), בולטון(אנקלה), רדינג(דויל, ליטה) לא יכניסו את המשוגע להרכב הראשון שלהן כי הוא..לא מספיק טוב.

לגבי השמועות על הצעות של 7 מליון ליש"ט על רוסי ופיקה,
    הנטייה שלי היא למכור את פיקה בסכום הנקוב, יש לנו גיבוי טוב במרכז ההגנה,
    לגבי רוסי - 50/50, כי אם שוב האיטלקי הולך להיות חלוץ רביעי במקרה הטוב או פרגי מתכוון שוב להשאיל אותו, אז עדיף למכור תמורת הסכום המאוד יפה הזה,
    אבל אם השנה רוסי הולך לקבל דקות ולהוות חלק אינטגרלי מקאדר החלוצים שלנו, אז פשוט לא.

סתם משהו שחשבתי עליו,
    ד"א, פיקה+רוסי+סמית', את שלושתם אפשר למכור בסביבות ה19 מליון פאונד, כמה מפחיד לחשוב שטוטנהאם, טוטנהאם הוטספר שילמה על דארן בנט ממש כמעט את כל מה שהשלושה האלה שווים ביחד, זה פשוט מטורף, זאת אומרת ש7 עכשיו נשמע מכובד לגמרי על ילדים בני 19 כמו רוסי ופיקה, אבל אולי אנחנו עלולים להצטער בעתיד ובגדול.

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/07
  2. מרקו ואן באסטן Member

פודלוסקי הוא שחקן שנתן מונדיאל טוב וכבר הפכו אותו לכדורגלן מהטופ העולמי. העונה בבאיירן הוא היה מאוד בינוני כמו כל הקבוצה שלו. המונדיאל הוא אולי הטורניר הכי לא משקף שקיים. 7 משחקים סה"כ. מה אפשר להוכיח יותר כ"כ ב7 משחקים. פודולסקי הוא באמת לא השחקן שיונייטד צריכים.

3. THE STRETFORD END Member

ג'ורגי,
    אף אחד מהם לא יותר טוב מסאהה,סמית ובטח לא רוניי.

ראיתי עכשיו תקציר נרחב של חצי גמר הגביע נגד ארסנל(4-2 לנו בהארכה)פרגוסון ביציע,גארי נוויל פרשן,הצחיק אותי,צורח כשהבקענו בדקה ה 90 כמו אחרון האוהדים.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אנלקה? ממש לא נראה לי, כבר ציינו פה 1001 פעמים את הסיבות. לגבי השאר אני מסכים, ואני מקווה שעוד יצא משהו מהמעקב של פרגי אחרי הונטלאר.

5. George Best Member

רק שנייה סטרטפורד, תרשה לי לשאול אותך שוב,
    האם אתה חושב שאלן סמית' טוב ממירוסלב קלוזה ולוקה טוני?

oh boy, ממש לא ציפיתי דווקא ממך לשמוע כזה דבר.אני מצטער, אבל זה בערך שקול לדברי הקייזר ש"ג'ון טרי אפס".

6. THE STRETFORD END Member

אני לא חושב שהם יותר טובים ממנו.

וכדאי שתתחיל לקחת אומגה 3 כי לפני כמה ימים כתבת שהוא כן יכול להיות שחקן הרכב ביונייטד מדי פעם ופתאום הוא לא מספיק טוב בשבילך להרכב של יונייטד,או בולטון,או אברטון,או ניוקאסל,או טוטנהאם,

וההשוואה שלך לדברים שלי לעומת טרי אפס שווה לתחת.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מירוסלאב קלוזה חלוץ ענק. כבר כמה עונות שהוא מבקיע בצרורות בבונדסליגה (ולמי שיגיד "ממש חוכמה להבקיע בצרורות עם הקישור של ורדר ברמן"-הוא עשה את זה גם בקייזרסלאוטרן), מככב בנבחרת גרמניה, קלאסה של חלוץ. לגבי טוני יש לי יותר ספקות, כי רוב הקריירה שלו הוא שיחק בליגות נמוכות.

8. מרקו ואן באסטן Member

סטרטפורד,אני מניח שלא יצא לך לראות בשלוש שנים האחרונות יותר מדי את טוני בפלרמו ובפיורנטינה או ב5 שנים האחרונות את קלוזה בורדר ברמן. סמית' לא קרוב לרמה שלהם אפילו. סהה מצויין,אבל איך זה תורם למנצ'סטר יונייטד בכך שהוא כל פעם מבלה על מיטת הטיפולים? סהה שחקן שנוטה להיפצע.

9. THE STRETFORD END Member

ראיתי את לוקה טוני מבקיע במדי פיורנטינה,ראיתי אותו בגביע העולמי,לא הרשים אותי במיוחד.
    ראיתי את קלוזה,גם בגביע העולמי,לא חושב שהוא יכול לעשות הבדל משמעותי,לא מסמית,לא מסאהה.

10. Maor321 Member

אתה קצת נסחף. טוני וקלוזה זה כבר רמה אחת לפחות מעל סמית' וסאהה

11. מרקו ואן באסטן Member

בגביע העולמי הוא היה חלש. רק 2 שערים. אבל הגביע העולמי הוא לא מדד.

50 שערים ב80 משחקים בפלרמו 31 שערים בעונה בפיורנטינה. ולא מדוברב הגנות בליגה השוודית או הדנית. הוא גם יודע ליצור לעצמו מצבים הוא לא חלוץ איטלקי קלאסי,כמו פאולו רוסי או פיליפו אינזאגי שרק מנצלים מצבים. שחקן מצויין. חבל רק שאת הפריצה שלו הוא עשה בגיל מאוחר יחסית.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אריאל, אתה גם מקצין לגבי סמית, לכיוון ההפוך מסטרטפורד כמובן. לסמית אין מקום בהרכב של רדינג? תעשה לי טובה. סמית הוא אופצייה מצויינת מהספסל ביונייטד, קלוזה לו היה שחקן יונייטד היה פותח בהרכב.

13. VaN Member

הזלזול הזה בסמית' לא הגיוני, בהזדמנויות המועטות שהוא קיבל הוא נתן את כולו ונתן תוצרת סבירה.
    אני לא חושב שהוא קלוזה, בקשר לטוני יש ספקות, אבל לשפוט אותו לפי היכולת שהוא הציג השנה אחרי פציעה חמורה כל כך זה פשוט לא הוגן. לפי היכולת שהוא הציג בלידס ובחלק מהעונה הראשונה שלו ביונייטד אפשר לראות שחקן עם המון פוטנציאל, הבנת משחק מדהימה ולחימה שלפי דעתי כומ שאמור להיות אצל חלוץ באה כאקסטרה.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הטעות הגדולה שפרגי עשה לגבי סמית (כן כן, אולי זה יפתיע אתכם אבל פרגי יכול לעשות טעויות) הייתה העונה שבה הוא הציב אותו בתור קשר אחורי, בתור מחליף לקינו. אולי העונה ההיא קצת הרסה לו את היכולת ההתקפית, אבל לפני כן הוא היה חלוץ מעולה.

15. George Best Member

להשוות בין 2 מכונות שערים, האחד מהם אלוף עולם והשני מסיים כמלך שערי המונדיאל לבין שחקן שהמומחיות שלו היא להיות מוטיבטור ולהלחיץ את ההגנה, שחקן שאם לא נחשיב לו את העונה הנוכחית כי זה לא יהיה הוגן, כבש 45 שערים בהסטוריה ביותר מ200 הופעות, זה "קצת" לא הוגן,

לגבי האומגה 3,
    כתבתי שאלן סמית' בשיאו יכול להתאים להרכב הראשון, הבעיה היא שעל כל משחק טוב שלו מקבלים 6 אנמיים עם 5 כרטיסים צהובים,
    עם כל האהבה לסמית'(וכמובן שיש), והאינסטינקט להגן על שחקן יונייטד - אלן סמית' פשוט חלוץ בינוני למדי, בינוני פלוס נגדיר אותו כך.הרי הסיומת שלו לוקה בחסר, וזה לא שהוא למשל זריז כמו איילה.
    קלוזה, טוני, ובמיוחד הראשון כי השני כפי שאמרו פה לא מככב הרבה שנים בקבוצות משמעותיות, אבל עדיין חלוץ ראשון של אלופת העולם, שמבקיע עונה אחרי עונה בצרורות ומסיים כמלך שערי המונדיאל, ואילו סמית'?גם עם החוד הכל כך אנמי של נבחרת אנגליה, אין לו בכלל מקום בסגל.