מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

  1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,797
    לייקים שהתקבלו:
    5,265
    אני לא יכול לומר לך בוודאות, אבל אם היית אומר לי לפני חודש שנביא את אנדרסון הייתי די משתומם. אני בטוח שלפרגי יש שמות - אם הוא מוכר את סמית', אז בוודאות. שחקן שמועדון מוכן לשחרר? ברוב המקרים זה עניין של כסף.
     
  2. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    סטרטפורד,
    השחקן היחיד שאפשר להגיד עליו שהוא "פנוי" הוא קרלוס טבז שMSI מנסה לגזור עליו את הקופון השמן ביותר שהיא יכולה.
    בקשר לשאר, כמו שאמיר אמר it's all about the money.
    לדעתי ישנם 3 חלוצים שאנחנו יכולים להחתים שיתאימו לנו הן מקצועית והן כלכלית(במידה ונמכור את סמית', רית'ארדסון ונניח סילבסטרה והיינצה נרוויח באיזור ה15 מיליון ליש"ט, שיפנו מקום לעוד רכש מאסיבי):
    הנטלאר=14-16 מיליון ליש"ט
    אטו=20-25 מיליון ליש"ט.
    ברבאטוב=19 מיליון ליש"ט.

    בשורה התחתונה אנחנו צריכים חלוץ טופ קלאס. לא איזה קואגליארלהלהלה שעשה עונה אחת טובה באיטליה וכבר עושים ממנו פאולו רוסי.ואם כבר לתת לאיטלקי צ'אנס, למה לחפש רחוק ולהוציא 10 מיליון ליש"ט? יש לנו כבר רוסי.
     
  3. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שמות ומספרים זה טוב ויפה השאלה איזו סוג של חלוץ אנחנו מחפשים,אותו סגנון כמו של סמית במידה ויעזוב או משהו אחר,
    ובוודאי מישהו טוב ממה שיש לנו כעת אחרת מה הטעם?

    אגב,אם הסכומים שמדברים בהקשר של סמית אז זה לא מי יודע מה כסף גדול ונהיה חייבים למכור עוד או להוסיף עוד בכדי לשכנע קבוצה גדולה למכור חלוץ גדול.
     
  4. Maor321 Member

    הצטרף ב:
    ‏15/4/04
    הודעות:
    756
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רדנאפ כבר רומז על סמית' וטוען כי המחיר שמדברים עליו ביונייטד הוא משתלם והגיוני עבור החלוץ..

    אני אישית חושב שלמכור את סמית' זאת שגיאה (אלא אם כמובן הוא רוצה לעזוב ונגד זה אין מה לעשות). הוא חלוץ נפלא לדעתי, הוא לוחם הוא יודע לכבוש. מסוג השחקנים שאתה שמח שיש לך בסגל. מצד שני גם, הרי את סמית' לא נמכור ב20 מיליון, אז מה כבר נביא במקומו. אני בספק אם אפשר למצוא מציאה גדולה ממנו.


    ריצ'ארדסון גם כן שלח רמיזות כשדיבר על כך שכשחקן מתחיל להתקדם בגיל והוא לא משחק עליו לחשוב על שינוי..
     
  5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,797
    לייקים שהתקבלו:
    5,265
    אני בטוח שאם היינו אומרים לסמית' שאנחנו רוצים שהוא יישאר, הוא היה נשאר. אבל כנראה שאלו דברים שבאו מהמועדון, כמו הדיבורים על כך שהבטיחו לסמית' להאריך את החוזה שלו ובאיזה שלב הסירו את זה מהשולחן.

    אני לא חושב שהוא חלוץ נפלא, ממש לא, ונמאס לי שמזכירים את זה שהוא לוחם. מדובר בחלוץ. הוא צריך להיות טכני, מהיר, סקורר, משהו. לוחם צריך להיות הבונוס, אבל עם סמית' זה איכשהו העיקר. ואני מניח שהכסף שנקבל עבורו יעזור לנו להביא חלוץ אחר, לא יממן חלוץ אחר באופן מלא.

    בכל מקרה, אי אפשר לפוצץ את הסגל שלך בשחקנים. אם פרגי החליט - לדוגמה - שהוא מחזיר את רוסי וקונה חלוץ, מישהו צריך ללכת.
     
  6. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    סטרטפורד,
    דייויד גיל אמר ש3-4 שחקנים יעזבו אותנו, וזה מה שכנראה יקרה,זה מתבקש לחלוטין כלכלית וגם מקצועית ישנם שחקנים שאפשר לוותר עליהם. צריך לפנות מקום בpay roll אלא בגלל שצריך גם לקבל קצת כסף ולא רק להוציא.(ביחוד שהוצאנו כבר מעל ל50 מיליון ליש"ט).

    סמית', 6 מיליון ליש"ט,היינצה, 5 מיליון ליש"ט, ריצ'ארדסון, 2 מיליון,וזה עוד לפני שהזכרנו את סילבסטרה ואולי סאהה שיעלו את הסכום בעוד 10 מיליון ליש"ט. במצב אידיאלי את מקומו של סמית' יתפוס רוסי+חלוץ רכש ברמה שיגיע, את מקומו של היינצה יתפוס אחד השחקנים הצעירים מהרסרבס(אבאנס יכול לשחק בצד שמאל) ואת מקומו של ריצ'ארדסון יתפוס.. טוב, אפילו החמור משרק יכול לתפוס את המקום שלו.

    ו 6 מיליון ליש"ט זה בדיוק מה שסמית' שווה, ולמען האמת גם את הסכום הזה יש לנו מזל שאנחנו מקבלים לאור העובדה שהוא אחרי פציעה רצינית. (לפני כמה שבועות התקשורת דיברה בכלל על 3 מיליון מניוקאסל) בנוסף, אם נתסכל על העובדות, מבחינת כיבוש שערים, שזה מהותו של חלוץ, הוא לא פוגע כבר שנתייםוהלחימה וההתלהבות שלו just won't cut it. נכון, יש לו נסיבות מקלות כמו שציינת, אך עדין מדובר בסוג של הימור עבור הקבוצה שתחתים אותו.

    אגב, זה רק אני או שבעונה הקרובה יש תחושה שנראה לא מעט מסמית' "הישן"? פרגי שירגיע אותך זה ענין אחד, סאותג'ייט לעומת זאת, יהיה מענין לראות אותו מתמודד עם סמית'י.

    ואין ספק שאנחנו צריכים חלוץ מטרה, מספר '9' קלאסי. לא שחקן כמו טבז שנקודת המוצא שלו היא יותר אחורה כמו רוני, אלא חלוץ רחבה קלאסי. אם הוא עילוי(מקצועית) כמו אטו,או ברבאטוב אז מה טוב, ואם הוא פרויקט כמו הנטאלאר, גם בזה אני יסתפק. מה שבטוח, טבז, כמה שהוא שחקן אדיר, לא מתאים לנו בשום צורה.

    נקודה שיש להתיחס אליה לאור ההחתמות של נאני ואנדרסון,היא האם בכלל פרגי מתכוון לשמור על ה4-4-2 והאם בכלל יש צורך בחלוץ מטרה.בעונה האחרונה שיחקנו לא מעט משחקים, בעיקר בליגת האלופות, במערך של 4-2-3-1, כשהרכשים החדשים שלנו פשוט תפורים על המערך הזה.
    במצב שכזה, רוני "יופקר" לעמדת החלוץ הטבעי בכדי לאפשר לאנדרסון לתפוס את העמדה האמצעית בשלישייה, כשרונאלדו וגיגסי(נאני) ישחקו באגפים וקאריק והרגריבס(סקולסי) הדאבל פיבוט באמצע.
    אם יגיע חלוץ מטרה, אזי רוני יוסת לאחד מהעמדות בשלישיה, מה שלא משאיר מקום לנאני/אנדרסון. בהנחה(מופרכת לחלוטין..) שפרגי חושב על העתיד והחלוץ שיביא(אם יביא) הוא לא רק פתרון זמני אלא פתרון "קבוע", זה עומד בסתירה להחתמות שלנו עד כה.

     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/6/07
  7. Red Left Winger Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    2,702
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שון, אטו? אטו? אתה רציני?
    אם יש חלוץ אחד מה"טופ" שאני לא רוצה לראות במנצ'סטר יונייטד זה סמואל אטו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/6/07
  8. Maor321 Member

    הצטרף ב:
    ‏15/4/04
    הודעות:
    756
    לייקים שהתקבלו:
    0
    Wazza, בקשר להפקרת רוני
    צריך לזכור שבעונה החולפת רוני די "הופקר" כדברייך, ברוב המשחקים.
    מה שהיה טוב זה עונה גדולה של הקשרים, ובעיקר רונאלדו שתרם את היצירתיות שלו כדי לתת לרוני כמעט בכל משחק מספר מצבי הבקעה.

    אני לא רואה בזה בעיה. אני לא מת על הרעיון של חלוץ בודד, כי במשחקים מסויימים אנחנו יכולים להיתקע עם זה, אבל צריך לזכור שזה לא מאוד נורא.
     
  9. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מי שרואה בסמית רק לוחם או שרק משחק חזק טועה או שלא ראה אותו משחק בלידס יונייטד וגם במדי מנצסטר יונייטד פה ושם,
    ודי נמאס להזכיר לכולם שיש לו משחק ראש משובח,שיש לו בעיטה טובה,הוא טכני ויותר מהכל,יש לו מוח לכדורגל,סגנון טדי שרינגהאם,
    חלוץ אנגלי מהסוג של פעם ואת זה אין להרבה קבוצות,
    הכוח,הלחימה זה הבונוס,
    ואנשים שוכחים או לא מבינים שפרגוסון לא היה מביא אותו מלכתחילה ליונייטד לו היה רק לוחם,או שלא היה כדורגלן ברמה נאותה,גם ליונייטד!


    Wazza
    מאוד "חכם" שאתה כותב בסמית לא פוגע כבר שנתיים בהתחשב שהוא בקושי שיחק בשנתיים הללו וגם לפני הפציעה שיחק כקשר.

    חוץ מזה הוא הוכיח שהוא כשיר לגמרי ככה שמחיר המחירה שלו אם יהיה לא צריך להיות תלוי בשום פציעה.




     
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,797
    לייקים שהתקבלו:
    5,265
    יש לו משחק ראש טוב, אבל לא בעיטה מי יודע מה וטכנית הוא מאוד מוגבל. הוא אולי שחקן נוסח שרינגהאם ואולי מסוגל לחשוב כמו שרינגהאם, אבל פשוט לא מסוגל לבצע כמוהו. הוא פשוט לא באותה רמה.

    הוא לא היה איום משמעותי על ההרכב כשהשחקנים הרגילים היו כשירים כששיחק כחלוץ, ולא הצליח כקשר. ואם פרגי מוכר אותו - וכן, אני יודע שזה לא ודאי - זה אומר הרבה. אולי זה אומר למשל שפרגי מכיר בטעותו כפי שהוא מכר בזמנו את דג'מבה דג'מבה, למשל.

     
  11. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קח את אלן סמית חלוץ בלידס,קבוצת צמרת,חצי גמר ליגת האלופות,שם הוא היה שחקן הרכב קבוע,שם הראה את כל היכולות האמיתיות שלו,הטכניקה,הבעיטה,הנגיחה,החוכמה,מול הגנות ספרדיות,מול הגנות איטלקיות,בקבוצה דאז בריאה.

    האם כשהגיע ליונייטד הוא נכנס לקבוצה בריאה?או שקבוצה עם בעיות אגו,בעיות פנים וגם יכולת ירודה ומעל לכל קבוצה שהחלה בתהליך של שינוי?!
    כן,הוא היה שני לואן ניסטלרוי כשהגיע ליונייטד מלידס,השיטה שאז שיחקנו בה היתה כזו של ואן ניסטלרוי בודד בחוד,האם היה מישהו שיכול להזיז אותו מההרכב?

    האם זו אשמתו שלאחר מכן הוא הקריב את עצמו בגלל שפרגוסון ביקש זאת לעמדת הקשר כי לא היה לנו קשר לוחמני?!
    אז זה באמת יופי לציין שהוא לא הצליח כקשר...הוא לא קשר!!!
    ונוסיף את הפציעה הארוכה הקשה,

    לכן אצלנו לא ראינו להוציא פה ושם חצי מהשחקן שכיכב באנגליה,שכבש באירופה כאשר הוא היה שחקן לידס יונייטד.

    אם יעזוב אותנו בסופו של דבר זה יהיה פיספוס כי לא מיצנו את סמית החלוץ האמיתי לאורך זמן,
    ויותר מהכל הפציעה הארוכה וההתקדמות של הקבוצה באותו הזמן השאירה אותו מאחור.

    מספיק לקרוא מה פרגוסון אמר עליו לא מעט פעמים,גם בסוף העונה הזו בכדי לדעת מה הוא חושב על סמית,
    אז להשוות את זה לדג'מבה דג'מבה...הצחקת אותי.
     
  12. טומי טיילור Member

    הצטרף ב:
    ‏7/12/04
    הודעות:
    342
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא חושב שראית אותו משחק בלידס, אם כן אני לא מבין איך אתה כותב את זה.
     
  13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,797
    לייקים שהתקבלו:
    5,265
    מה איכפת לי מה פרגוסון אומר? זה לא רלוונטי. הוא לא יגיד בתקשורת דברים רעים על אף שחקן שלו, גם אם הוא חושב שהוא מוגבל. מה שחשוב זה מה שהוא עושה, ומה שהוא עושה - ואחרי שהסוכן של סמית' התבטא היום בנושא ודי הודה שמשהו קורה, הוא בטח לא הכחיש את הדברים - זה למכור את סמית'. זה מבחינתי נעשה בקול חזק הרבה יותר מכל התבטאות צפויה ורכה שלו.

    יכול להיות שפספסנו את סמית', אבל אני עדיין לא חושב שפספסנו יותר מדי. להבדיל אלף אלפי הבדלות, למרות שהיה לו את אלן סמית', דייויד אולירי הלך והביא גם את רובי פאולר וגם את רובי קין. כנראה שהוא חשב שכדי להתקדם צעד קדימה הוא צריך שחקנים מגוונים ואיכותיים יותר.

    בסך הכל לידס היתה קבוצת צמרת באנגליה וכל הסיפור האירופי שלה מסתכם בעיקר בעונה אחת גדולה בליגת האלופות. כן, סמית' נתן עונה טובה, אבל המלה "כיכב" נראית לי קצת מוגזמת. וחוץ מזה, לודוביק ג'ולי נתן במונאקו עונה גדולה עוד יותר בליגת האלופות ואחר כך בברצלונה התברר שהוא שחקן טוב, לא יותר.

    בשורה התחתונה, סמית' שחקן נחמד שלא יכול להיות שחקן הרכב במנצ'סטר יונייטד, בשום עמדה. הוא יכול להיות שחקן סגל ראוי. זה כנראה מה שפרגי ראה בו כשהוא הביא אותו לפני שלוש שנים. שישה-שבעה מיליון פאונד עבור שחקן שיכול לסתום כמה חורים זה לא רע בכלל. אבל אחרי שהבאנו את רוני בסוף אותו קיץ וכשוואן ניסטלרוי היה כשיר, אין מה לעשות. השחקן המדהים שאתה מתאר יכול להתחרות עם רוני ורוד על מקום בהרכב. סמית' לא יכול.

    כפי שגילינו בזמנו בקישור, כשאתה עסוק כל הזמן בסתימת חורים, אתה משלם. אז לקישור הבאנו קשרים אמיתיים ולהתקפה נביא שחקנים טובים יותר. פשוט מאוד.
     
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,797
    לייקים שהתקבלו:
    5,265
    מניסיוני, זיכרון נוטה לתעתע באנשים. יש כאלה שבטוחים שג'ורג' בסט מעולם לא איבד כדור וכל דריבל שלו הסתיים בגול. מצד שני, יכול להיות שפרגי סנילי ופשוט מוכר שחקן על בפרוטות?

    אתם צריכים להחליט, חבר'ה. לפי איך שמתארים את סמית' פה, המנג'ר שלנו השתגע.
     
  15. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אני עם אמיר בכל הקשור לסמית'.

    שחקן שתיעבתי בלידס ולא הבנתי מעולם על מה ולמה הפכו אותו לכוכב. זה התחיל בהתנהגות העלובה על המגרש (יש שחקנים שמשחקים חזק ומעירים את הקבוצה שלהם, סמית' במדי לידס נהג לדפוק לקבוצה שלו פעם אחר פעם את המומנטום עם שטויות וכניסות מיותרות של אובר מוטיבציה בשחקני הגנה שגנבו לו כדורים...).

    הנטיה של סמית' לברוח לקו סינדלה אותו ברוב המקרים כי שם בניגוד למאבקים מול בלמים כבדים המהירות היחסית והטכניקה שלו נעלמו. אני אזכור אותו בעיקר כשחקן לא חכם. שחקן שלא מימש את הפוטנציאל שהיה לו.

    אבל היי, לא כל אחד כובש רביעייה נגד הפועל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx