מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. George Best Member

מקורות?
    אם נכון הדבר, אז:
    א.חבל, כי אי אפשר שלא להעריך שחקן מהסוג שלו.לא כדורגלן גדול, אבל אחד שיתן את שתי הרגליים שלו רק כדי להרוויח כדור חוץ 10 מטר מהרחבה של הקבוצה שלו.
    ב.עדיין יכל לתרום, והשנה ראינו איזה מזל שהוא חזר מהפציעה ושיחק כמה משחקים טובים בסוף העונה, כי פשוט לא היה לנו חלוץ.
    ג.תחליטו אתם איזה צד, השלילי(שני הסעיפים למעלה) או החיובי - מה שאני תכף אכתוב, יותר גדול,
    אבל ההגיון הפשוט אומר שאם סמית'י הולך, יגיע חלוץ רכש, מה שאנחנו זקוקים לו מאוד מאוד, אפילו יותר מקשר בקיץ של 2006.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/07
  2. Wave Member

ראיתי ברדקפה שיונייטד הסכימו להצעה של 6 מיליון ליש"ט שהגיעה מבורו,
    בסאנדי מירור פורסם שרדנאפ הציע 5.3,
    זה נראה שהוא בדרך החוצה, ואני חושב שזה לטובה, מבחינה מקצועית צריכים חלוץ ברמה גבוהה יותר למרות שמול רומא ו-ווטפורד הוא היה מצויין, אבל חוץ מזה- אנמי מאוד.

3. Dimitar Berbatov Member

חבל, אני מקווה מאוד שבסוף סמית ישאר ביונייטד.
    אם סמית בסופו של דבר עוזב אז משמעות הדבר שסאהה ישאר למרות רגלי החרסינה והפציעה הקשה שתשבית אותו מפתיחת העונה. אני חובש שכדאי למכור את סאהה שגם אפשר להוציא ממנו יותר כסף מסמית וגם בגלל שסאהה נפצע המון למרות שהוא חלוץ נהדר וראינו את זה בחצי הראשון של העונה אבל על חלוץ שנפצע כל-כך הרבה קשה לסמוך. סמית בניגוד לצרפתי יכול לתרום יותר. חלוץ נהדר עם משחק נהדר עם הגב לשער, סיומת נהדרת, יודע להתחיל מהלכים ולסיים אותם חלוץ נהדר שיכול להיות אפילו שחקן הרכב.
    ואגב יש שמועות שהולכות וגדלות שגודי יחתום ביונייטד. אני מקווה מאוד שזה יקרה. גודי למרות העונה החלשה שלו בבארסה הוא חלוץ נהדר שאני מאוד אשמח לראות באולד טראפורד. כל מי שאומר שהוא לא ברמה של מועדון כמו היונייטד אחרי העונה בבארסה מדבר שטויות, גודי פשוט לא התאים לכדורגל הספרדי, אבל לכדורגל האנגלי גודיונסן מתאים מאוד ולראייה השנים שלו בצ'לסי. אני מקווה מאוד שההתקפה שלנו תראה ככה: רוני, גודי, סמית, רוסי וסולשיאר. זאת יכולה להיות התקפה נהדרת.

4. THE STRETFORD END Member

הכל בגדר שמועות,
    סמית עוזב,גודיונסון מגיע,עכשיו השם של טורס שוב פעם צף מעל פני המים,רוסי לפארמה,בארבטוב אלינו,

עד ששום דבר לא יזוז באמת לא צריך להתרגש.

5. Wave Member

בינתיים זה בגדר שמועות,
    אבל לדעתי זה יצא לפועל, גם העובדה שאנחנו צריכים חלוץ חדש, גם העובדה שסמית' מבוקש, וגם העובדה שהוא רצה חוזה חדש ולא קיבל, לא יודע, אני לא רואה אותו נשאר.
    וברוכיאן, על סהא אפשר לקבל יותר מ6 מיליון ליש"ט? אני בספק גדול, עם כל הפציעות האלה, אני לא רואה מי ששם עליו יותר מ4 במיידי
    סמית' סך הכל שחקן טוב, אני אוהב אותו, הוא משחק עם הרבה אמוציות וזה חשוב, אבל היכולת שלו לטעמי לא מספיק טובה בשבילנו, הוא נתן משחקים טובים העונה כמו שהזכרתי למעלה, אבל ברוב המשחקים הוא היה אנמי ולא מורגש, למרות כל הרצון הטוב, זה פשוט לא זה, וטוב יהיה ל2 הצדדים אם הוא יעזוב (בתנאי כמובן שיגיע מחליף) .

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/07
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיין, האם יש עשן בלי אש? יש הרבה שמועות לגבי סמית'. הוא הביע דאגה מסוימת, הסוכן שלו הביע דאגה מסוימת, רדנאפ די רמז שאנחנו מציעים אותו למכירה. אני חושב שהוא בדרך החוצה. השאלה מי בא כי לא יכול להיות שנישאר עם מי שיש לנו וזהו.

7. THE STRETFORD END Member

ואת אותו עשן אפשר למצוא במקרה של רוסי שאמר שהוא רוצה להישאר ומצד שני היו שמועות על הצעה מיובנטוס ופורטו וגם רוסי וגם הסוכן שלו אמרו שהם יבחנו את מצב העניינים ביונייטד אחרי אליפות אירופה,
    ואפשר למצוא עשן גם לגבי היינצה(והרי כולם כבר היו בטוחים לפני כמה שבועות שהכל סגור לגבי עזיבה שלו)ולגבי עוד שחקנים שקושרו כמגיעים או הולכים מאיתנו,

לכן,עד שאין שום דבר ממשי אין צורך להתרגש.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין צורך להתרגש בכל מקרה, אבל גם אין צורך להתעלם ממה שקורה. אני חושב שסמית' והיינצה הולכים. רוסי זה משהו אחר.

9. THE STRETFORD END Member

לא מתעלם אבל כבר למדנו בעבר שעד שזה לא סגור אז...זה לא סגור.
    גם עונה שעברה כולם כבר דיווחו שסמית בדרך להשאלה,היו הצעות,יונייטד הסכימה אבל סמית סירב לזה ונשאר,
    יש הצעות לגביו גם הפעם,אני בטוח,מי אמר שהפעם הוא יסכים?או שכן או שלא,
    יש לו חוזה לעוד שנתיים,אני מתאר לעצמי שאחרי שיחה עם פרגוסון הוא יחליט לכאן או לכאן.

כנ'ל לגבי רוסי,גם לגביו יש הצעות ככל הנראה,גם הוא צריך להחליט לכאן או לכאן,גם כאן מין הסתם זה יהיה אחרי שיחת הבהרה עם פרגוסון,

היינצה,הגיזרה שלו הפכה להיות שקטה אחרי הסערה לפני כמה שבועות,נראה מה יהיה אחרי הקופה אמריקה,

מה שכן,אני בטוח שכל החלטה או המלצה של פרגוסון לשחקן זה או אחר,מאחוריה יש מגמה מתוכננת לטובת יונייטד,
    אם סמית יילך מישהו אחר יבוא,אני לא מודאג.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שסמית' יסכים כי בינואר סימן השאלה הגדול היה לגבי כושרו הפיסי ולכן היה היגיון בכך שגם אם אנחנו מוכנים להשאיל אותו לכמה חודשים, יש לו עתיד באולד טראפורד. עכשיו הוא כשיר לחלוטין ואם אנחנו מקבלים (מלשון accepting) הצעות עבורו, אני חושב שזה אומר הרבה מאוד.

לגבי רוסי, אני לא חושב שתהיה לו מלה בעניין, במיוחד אם סמית' אכן עוזב. בעונה הבאה הוא אצלנו.

11. THE STRETFORD END Member

יכול מאוד להיות למרות שאני תמיד לוקח בערבון מוגבל דיווחים על שהסכמנו למכור אותו כשזה מגיע מהעיתונים,אפילו שזה מהגארדיאן והטיימס כמו היום,

על רוסי היו דיווחים על הצעה של 7 מיליון לגביו,מפארמה,

אם נמכור את שניהם נוכל לקבל סכום כסף רציני לחלוץ תותח בסגנון..אטו אולי?

בקיצור,ספקולציות אפשר לעשות מפה ועד הודעה חדשה,

יהיה חבל לי אם סמית או רוסי יעזבו,
    כנ'ל לגבי היינצה,

נהיה יותר חכמים כשדברים יסגרו.

12. THE STRETFORD END Member

אגב הרצון שלי לראות אותם נשארים זה בעיקר בגלל שאין יותר מדי "מציאות" פנוייות בשטח,
    וסמית הוא חלוץ טוב,רוסי בעל פוטנציאל,מכירים את המערכת,המערכת מכירה אותם,
    כל אחד מהם מביא סגנון אחר שביחד עם סאהה ורוניי משלימים אחד את השני,לפי הצורך,לפי היריבה,
    אפשר וצריך לחזק זאת בעיקר בגלל סאהה והפציעות הרבות שלו ולאו דווקא למכור אחד או יותר מהם,

אבל פרגוסון יודע יותר טוב ממני.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שאנחנו עומדים לראות reshuffle בהתקפה בשנה-שנתיים הקרובות, כפי שהיה בקישור. רוני הוא בסופו של דבר הבאנקר היחיד ואני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להמשיך כך, זה סיכון גדול מדי.

סאהה פצוע כרוני, סמית' לא יכול להיות יותר משחקן סגל ואולה על סף הסוף וכבר עכשיו די מוגבל. לגבי רוסי יש סימן שאלה, אבל אני מאמין מאוד ביכולתו להיות אחד מה"קוורטט" לצד רוני. אולה פורש בקיץ הבא ולהערכתי יש סיכוי סביר שבעוד 12 חודשים גם סמית' וגם סאהה כבר לא יהיו ביונייטד.

לא יודע לגבי זה שאין מציאות בשטח. אני בטוח שהשחקנים שם, רק צריך להתכופף ולקטוף. יכול להיות שאנחנו תלויים קודם כל בכסף שיתקבל עבור סמית' ובמקום שיתפנה בסגל עם עזיבתו כדי לעשות את זה.

14. THE STRETFORD END Member

את אולה אני לא מחשיב בכלל,זו עונת פרידה יותר מהכל וכל שער שיכבוש זה האמא של הבונוסים.

לגבי סאהה זו בעיה כי גם אם נרצה למכור אותו,מי ייקח אותו?ולא בגלל שהוא לא טוב אלא בגלל שהוא פצוע כל הזמן,
    אולי קבוצה בסגנון פולהאם שתיקח את הסיכון וגם אז,כמה כבר נקבל,4 מיליון זה יהיה מתנה,
    מתי שזה לא יהיה.

סמית אם יעזוב,מעולם לא קיבל את הצ'אנס הראוי כחלוץ לאורך תקופה בקבוצה שמתפקדת,
    לא ראינו ממנו את סמית מלידס יונייטד אלא רק חלקים,
    זה החל בעונת מעבר של כל הקבוצה ובעיקר בקישור,המשיך לעונה שבה היה קשר והמשיך לעונה שבה נפצע קשה והמשיך לחזרה של כמה חודשים בעונה האחרונה,עד עכשיו פיספוס גדול.

רוסי,יש פוטנציאל אבל מי יודע איך זה יכול להתפתח.

לגבי המציאות בשטח,כסף שיתפנה יכול להגיע גם ממכירה של ריצאדסון,סילבסטרה וכן אולי גם סמית,
    אבל קדימה,תתכופף,את מי תביא שפנוי או שיש סיכוי שהקבוצה שלו תשחרר אותו?

15. Red Left Winger Member

מה שמשאיר אותנו עם דינג דונג!

חייבים להביא חלוץ הקיץ, רוטציוני או לא, להרכב או לא...פשוט מוכרחים להביא חלוץ מטרה שכל מה שהוא יודע זה לדחוף את הרגל או את הראש לתוך השער ולדעת לשחרר בעיטה ולהתמקם.