מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. D.Irwin Member

דווקא הוא כן הוזכר. בהקשר של טוטנהאם ואני חושב ששל עוד קבוצות.
    אבל עכשיו יש דיבורים על חוזה חדש ואני מקווה שישאר.

2. WSM Member

מה נזכר איתו עוזב הוא חותם לשנים נוספות?...אני לא מוצא שם ידעות עליו.

3. D.Irwin Member

יישאר.

4. WSM Member

מנצ'סטר לא רצתה לקבל כסף?...מישהו אחר מועמד למכירה?

5. Gass12 Member

תודה wave על ההבהרה כבר לרגע מסויים חששתי שהולך להיות
    מנחוס ושלא נקבל אותו העונה :)

נו ברור שעליי לחזור ולומר שהעולם עומד על 3 דברים :)
    deep purple
    bmw
    manchester united

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/07
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז ככה, קראתי כאן כמה דברים, והנה התגובה:

1. מוזר לי שיש אנשים שטוענים שהשדים האדומים צריכים להתחזק ברכש של שחקן הגנה, כשהרבה מדגישים את עמדת המגן הימני.
    אז נכון שגארי כרגע פצוע, ונכון שהוא לא נהיה צעיר מידי שנה, אבל מדובר במגן שגם בשנה שעברה ( כמו בכל הקרירה ) היה יציב וטוב, וחוץ מהפציעה בסוף השנה הוא לא הראה במהלך השנה סימני עייפות או תשישות.

וכן, אני מאמין שכל עוד גארי משחק כמו שהוא משחק, אין סיבה להביא מגן ימני. בטח ובטח שאני לא רואה מגן ימני ברמות הגבוהות באמת שיבוא ליוניטד ויחכה עד שגארי נוול יצא מההרכב, מה שלדעתי לא יקר בזמן הקרוב.

וחוץ מזה, מה עם שחקני הבית? למה לא לתת את הצאנס לבראון שנתן משחקים בהחלט טובים כמגן ימני בשנה שעברה? ומה עם השחקנים הצעירים ממחלקת הנוער שלנו כמו אוואנס, פיקה ( שהוא אומנם ספרדי אבל עבר במפעל היצור שלנו) וסימפסון שבהחלט יכולים לקבל בשנה הבאה ( לפחות אחד מהם ) דקות בעמדת המגן הימני.

כל עוד גארי נוול יכול לשחק ברמות הכי גבוהות, אין סיבה להביא כרכש מגן ימני. בטח ובטח שכרגע מדובר על אחד שיחליף אותו בגלל העומס/פציעות, ואת זה יכולים לעשות בראון, ואחד מהצעירים שיוחזרו השנה מהשאלות, או אפילו אושה במקרה הצורך...

בקשר לשאר העמדות בהגנה? כל עוד היינצה נשאר אין מה לדבר על עמדת המגן השמאלי? וגם עזיבה שלו תשאר את האגף עם אברה ואושה, שבהחלט סוגרים את העמדה.
    בעמדת הבלמים אני לא רואה מישהו שמוציא את וידיץ' וריו הנפלאים מההרכב, וחוץ מזה אחרי ההצלחה בספרד הייתי רוצה לראות את פיקה מקבל את הצאנסים שסילבסטרה קיבל השנה, אז גם כאן אין סיבה לרכש.

2. ההתקפה של היוניטד. סאהה או רכש?
    אני באמת חושב שסאהה הוא חלוץ איכותי, והוא הוכיח את זה בחצי ראשון נפלא בשנה שעברה.
    אבל הבחור קיבל לא הזדמנות אחת וגם לא שתיים ביוניטד, ואת כולם בסופו של דבר הוא פיספס בגלל רגלי החרסינה שלו.
    מכיוון שזה נהיה כבר עניין של הרגל לפני כל פתיחת עונה לדבר על זה שהנה השנה סאהה מראה מה הוא יודע לאורך כל העונה, והנה השנה הוא לא נפצע, ואז אנחנו מתאכזבים שוב, אולי הגיע הזמן למכור אותו, במחיר נאה כמובן ( שמעתי שמועות שליון הציעה 7 מיליון ), ולהביא במקומו חלוץ אחר.
    איזה חלוץ להביא? מכיוון שאטו, שהוא הבחירה הברורה, לא יגיע בגלל המחיר, אז השאלה היא על מה כדאי ללכת? על חלוצים כמו בראבטוב או אנלקה, שהוכיחו את עצמם אבל הם כבר לא ילדים, או על כאלה עם פונטציאל ענק, כמו הצייד וטורס? אני אישית הייתי מקווה לשילוב של השניים בדמות של שחקן כמו טבז, אבל אני לא יודע כמה זה ריאלי.

3. הביקורת על ריצרדסון מוגזמת לדעתי.
    נכון, הבחור לא מתאים לרמה של היוניטד, אבל כשהוא לובש את המדים האדומים הוא נותן הכל, ונלחם כאילו אין מחר.
    נכון, עזיבה שלו לא תגרום לי לבכות, אבל לגרום לריצרדסון להיראות כמו שחקן שלא מתאים בכלל לרמות הגבוהות, הגזמתם.
    לא כל שחקן יכול להצליח בקבוצה גדולה כמו היוניטד. ואין שום סיבה שריצ'רדסון לא יפרח בקבוצות פחות גדולות כמו ניוקסאל, ווסטהאם וטוטנהאם. מי שזקוק להוכחות, שיזכר בעונה שלו בווסט ברום.

בקשר לסילבסטרה לדעתי זה ברור לכולם שזה לא הסילבסטרה שהגיע ליוניטד.
    מדובר על שחקן עלוב למדי, שכבר לא מתאים לרמות הגבוהות, וההמלצה שלי עבור בחור כמוהו זה לחזור לצרפת ולגמור שם את הקרירה, כי כל דקה שלו ברמות האלה סתם משכיחה את הימים היפים שלו, והיו לו כאלה.

מכירה של סמית? לא יודע, גם כאן מדובר על פייטר עצום, אבל אני בספק אם הוא יצליח להפוך לחלוץ מהדרג הראשון.
    ועדיין, שחקן שנלחם עבור הסמל, שחקן אנגלי ( דבר עבורי שמוסיף המון ) הייתי רוצה לראות אותו עוד עונה ביוניטד, מקבל צאנס רציני ואחרון כחלוץ ולא כאיזה קשר באמצע, ואז אולי נוכל להחליט בלי נקיפות מצפון.

4. פלטשר. אחד מהסמלים של היוניטד היום.
    באמת שהבאן אדם הבא שאני אקרא שמדבר על פלטשר כאילו הוא שחקן ברמה הנמוכה אני אכנס בו.
    מדובר על שחקן הגנה מעולה, שעושה את עבודת ההגנה וסתימת החורים בצורה הכי טובה שאפשר.
    אז נכון, מבחינה התקפית הוא לא גדול, אבל הוא מחפה על זה בכל כך הרבה נשמה ומלחמה ללא פשרות שרק בגלל זה הייתי רוצה לראות אותו עד סוף הקרירה ביוניטד.
    וחוץ מזה, אנחנו גם לא צריכים שהוא יעשה התקפה, שיתרכז במשימות ההגנתיות וישחרר את סקולס לעשות את המשימות ההתקפיות בקישור, זה מה שאני דורש מהלוחם הסקוטי.

מצטער על המגילה, עבר זמן מאז שכתבתי כאן לצערי , ותמיד כיף לחזור הביתה בטח אחרי עונה של אליפות ולפני עונה נוספת עם האהבה האדומה, אהה כן, כמעט שכחתי -

United's flag is deepest
    red,

It shrouded all our Munich dead,

Before their limbs grew stiff and cold,

Their heart's blood dyed it's ev'ry fold.

Then raise United's banner high,

Beneath it's shade we'll live and die,

So keep the faith and never fear,

We'll keep the Red Flag flying here.

We'll never die, we'll never die,

We'll never die, we'll never die,

We'll keep the Red flag flying high,

'Cos Man United will never die

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/6/07
  7. THE STRETFORD END Member

8. raanana4ever Member

אתה לא חושב שזה קצת מגוחך שהאוהדים מתלוננים שהם לא רוצים כרטיסים למשחקי גביע מול יריבות נחותות?

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/07
  9. THE STRETFORD END Member

אתה לא יכול להכריח אוהד לקנות כרטיס למשחק שלא נמצא במסגרת המנוי וזה מה שההנהלה עשתה,

היא העלתה את מחירי המנויים/כרטיסים ועל הדרך סידרה לעצמה סולד אואט לגבי כל משחקי הגביע למינהם על חשבון בעלי המנויים.

10. Wave Member

טורס כנראה יעזוב את אתלטיקו והוא מקושר, בין השאר, אלינו, אני מאוד מאוד לא רוצה שהוא יבוא, כ"כ אובר-רייטד.
    הסקאוטר של צ'לסי שנמצא ביורו 2007 אומר על נאני שיש לו הרבה כישרון אבל קשה לו לראות אותו מצליח בפרמיר ליג,
    קל לשפוט שחקן עפ"י משחק מאוד חלש כמו שהיה לו נגד בלגיה, אני בטוח שזה לא היכולת האמיתית של נאני ושכבר עוד ביורו הזה הוא יראה מה הוא שווה.

11. Bridge Member

הוא אמר את הדברים האלו לפני שהתחילה האליפות.

12. George Best Member

יש למישהו ספק שאם נאני לא היה מגיע אלינו, הסקאוטר של צ'לסי לא היה אומר את אותם הדברים?

13. Bridge Member

אולי בגלל הדעות של הסקאוט הוא הגיע אליכם ולא אל צ'לסי?

14. THE STRETFORD END Member

נו,אז הסקאוט של צ'לסי אמר,אז אמר,למי אכפת?

אגב,אולי זה הסקאוט שהמליץ למוריניו על בלארוז?

15. WSM Member

מלחמה פסיכולגית...לא עובד.