מנצ'סטר יונייטד 2007/2008- משלימים דאבל ענק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏31/5/07.

1. ManUtd Fan Member

גם אני לא, אולי זה נשמע ככה, אבל זה לא. זאת דעתי, ואני מניח שכבר הבנת מהי. אתה מסכים איתי שעם סאהה לא נפצע, הוא השחקן שצריך לפתוח בהרכב לצידו של רוני נכון? סמית' אמור לקבל מדי פעם את חולצת ההרכב, כדי לתת מנוחה לשחקנים, וזה טוב שיש אופציה כזאת מהספסל. במידה וסמית' ירשים יותר מסאהה, הוא יקבל את חולצת ההרכב. אין הנחות, אבל כרגע סמית' זאת אופציה מעולה מהספסל.

סאהה, כשהוא כשיר כן צריך להיות בהרכב, השאלה שנשאלת היא לאורך כמה זמן הוא יהיה כשיר.

דבר אחד בטוח, במידה ונביא חלוץ, סאהה, סמית' או רוסי יעזבו (ההרגשה שלי היא שבסופו של דבר רוסי יעזוב).

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/07
  2. THE STRETFORD END Member

אם סאהה כשיר ומשחק טוב שיפתח בהרכב,אם סמית כשיר ומשחק טוב שיפתח הוא בהרכב,
    אם אחד מהם,שיתוף הפעולה בינו לבין האחרים טוב יותר אז שהוא יפתח בהרכב,
    לא השם אלא היכולת.

יש עונה ארוכה,יש הגנות שונות,בשביל זה יש סגל רחב עם מגוון של חלוצים,כולם טובים,כולם מתאימים,
    ופרגוסון מנווט מי ומתי.

3. ManUtd Fan Member

יופי, אז אנחנו מסכימים.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

4. THE STRETFORD END Member

איך מסכימים שלפני כמה הודעות כתבת שלסמית ורוסי אין מקום בהרכב של קבוצה כמו יונייטד?

5. ManUtd Fan Member

אמרתי שלדעתי אין להם מקום של קבע בהרכב, והודעה אחת מעליך רשמתי "במידה וסמית' ירשים יותר מסאהה, הוא יקבל את חולצת ההרכב." (מה שכתבת בהודעה שלך), ואמרתי לפני כמה הודעות שהם צריכים לקבל את חולצת ההרכב מדי פעם (ועכשיו אני אומר, שבמידה וירשימו יותר מהשניים האחרים, צריך לתת להם את הקרדיט), כי ויין רוני ובטח שסאהה לא יחזיקו מעמד לאורך כל העונה.

כרגע, הם לא שחקנים שצריכים להיות שחקני הרכב קבועים, ועם הקצב שסאהה נפצע, זה יהיה כאילו סמית'/רוסי שחקן הרכב קבוע (אם זה מגיע להם יותר מרוני/סאהה, אז בבקשה), ובגלל זה גם אמרתי שלדעתי צריך להביא חלוץ.

6. Stretford Ender Member

ככל שאנחנו מתקדמים לתוך הקיץ ואני לא רואה שום ספקולציות לגבי עתידו של סאהה אני מאמין יותר ויותר שהוא ישאר (מה שלפני כחודש נראה לי לא הגיוני) ובמצב הזה אני בכלל לא בטוח בצורך שלנו בעוד חלוץ. אם סאהה ילך, אין ספק שנצטרך מחליף מהטופ העולמי אבל כרגע הוא נשאר ולדעתי יש לנו מספיק עומק בעמדה הזו (סמית', סאהה, רוני, רוסי ואולה במידת הצורך).
    רוסי הוכיח את איכויותיו בפארמה ואם הוא לא מספיק בתור חלוץ רביעי העונה, אז מתי כן?
    אם נביא חלוץ אחר בלי לשחרר את סמית'/סאהה רוסי כנראה ירצה לעזוב, ואת האמת אני אבין אותו. הוא לא שחקן בית שלנו סה"כ ויש גבול לכמה זמן שהוא יהיה מוכן לחכות עד שהמועדון ייתן לו צ'אנס.
    ציינו פה כבר לפני כמה עמודים, פרגוסון עד היום לא גרם לנו אפילו פעם אחת להצטער על שחרור של שחקן צעיר שלדעתו לא יכול לעשות את הקפיצה משחקן ענק עבור הנוער לשחקן בקבוצה הבוגרת. אני בטוח שהוא מבין את המצב מבחינתו של רוסי ואם הוא באמת תופס ממנו שחקן איכותי הוא ייתן לו את הצ'אנס העונה. אם לא, רוסי יכול להיות השחקן הראשון שנצטער על שחרורו.

7. מרקו ואן באסטן Member

נאני שחקן גדול,יצא לי לעקוב אחריו בשנתיים האחרונות והוא שחקן ענק,אבל-לא כולם הם כריסטיאנו רונאלדו,המון שחקנים לטיניים לא מצליחים בפרמיירשיפ. אם נאני יתאקלם כמו שצריך יונייטד תרוויח בענק. הוא יכול להיות אחד השחקנים הגדולים בעולם השנים הקרובות. גם אנדרסון הוא שחקן טכני יוצא מן הכלל, הבעיה שלו היא שהוא אוהב את הכדור יותר מדי,ונראה כאילו הוא משחק יותר בשביל עצמו מאשר בשביל המועדון וחבריו לפורטו. אנדרסון הוא שחקן שצריך לחנך. אני סומך על פרגי.

8. Wave Member

9. Maor321 Member

הדיילי מייל זה לא מקום שיגרום לי לפתוח את הפה ב"וואו" :/

דיוויד גיל אמר שנושא העזיבה של פרגוסון, מתי זה יקרה וכו' בכלל לא עלה על הפרק.

קיירוש בראיון כבר רעב לעונה הבאה. אחרי עונה שבה היינו קרובים לקחת את הכל, קרלוס רוצה הפעם גם את הליגה וגם את הצ'מפיונס.
    בנוסף הוא דיבר על כך שהשהות שלו במועדון עוזרת לו ללמוד כל יום דברים חדשים, ואין ספק שהוא שואף להיות מנג'ר היונייטד ביום מן הימים.

10. THE STRETFORD END Member

קשה לי לראות את קירוש כשיגיע הזמן של פרגי לתלות את הנעליים(או לא לבעוט אותן על שחקנים)
    כמנג'ר של יונייטד,
    הוא עושה עבודה מקצועית מצויינת אבל הוא לא הדמות הכי פופלארית במסדרונות באולד-טראפורד,
    חסרה לו הכריזמה להיות מנג'ר של המועדון הגדול בתבל,
    הכישלון שלו עם ריאל מדריד לא מוסיף לו נקודות בלהיות מספר 1,

יוז או קין הבאים בתור לדעתי אבל באמת שזה סתם להקדים את המאוחר ומצידי שהמאוחר הזה לעולם לא יגיע.

11. Legolas Member

ככל שהוא יגיע מאוחר יותר,ככה קינו יהיה יותר בשל לתפקיד שבסופו של דבר יהיה בלתי נמנע מלראות אותו על הקווים באולד טרפוד, כמו שהשנה נראה את קטש על הקווים ביד אליהו(השוואה מטופשת אבל מעבירה תמסר).

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שלדבר כרגע על יוז וקין זה לדבר מהלב ולא מהראש. אני לא חושב שההנהלה תחפש עד כדי כך מישהו שהיה בעבר שחקן ביונייטד. ברור שאם תהיה אופציה כזאת הוא יישקל, אבל אם נהיה הוגנים: האם יוז היה נחשב כאן אופציה אם הוא לא היה שחקן עבר?

13. THE STRETFORD END Member

לא רק מהלב,לפחות לא בנוגע ליוז שאם נסתכל ונמדוד את הקריירה הקצרה שלו אומנם אך עדיין כמנג'ר אפשר למצוא רק דברים טובים.

זה שהוא היה שחקן עבר גדול לא צריכה להפריע כמו שלא צריכה להוות תנאי,

אבל אם הדברים משתלבים ביחד אז למה לא?

14. THE STRETFORD END Member

אתמול ראיתי את 2 המשחקים מספרד בפאב על גבי 2 מסכים ככה שלא הייתי יותר מדי מרוכז במשחק אחד נטו,
    איך היה נראה לכם פיקה אתמול?

השמועות על עזיבת היינצה גוברות והולכות.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוודאי שטוב כשזה משתלב יחד. אני אשמח מאוד אם קין או יוז יעשו מספיק בשנים הבאות כדי להיחשב מועמדים ריאליים להחליף את פרגי, אבל כרגע לגבי שניהם זה לא נכון. יוז אמנם עשה דברים יפים, אבל אני לא חושב שהיינו רואים בו מועמד פוטנציאלי בכלל אם לא היה לו את העבר במועדון.