מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 3, 2006.

1. AW forever Member

אוי סיר אלכס, אוי סיר אלכס.....
    למה אתה קשור, תגיד לי? זה שיש לכם מנג'ר ממוצא סקוטי, זה עדיין לא אומר שהוא התקמצן במהלך השנים להביא את השחקנים שרצה. ולמה שיעשה את זה? יונייטד זה מועדון עם גב כלכלי איתן, קהל אוהדים גדול, איצטדיון גדול... בפירוש מועדון צמרת אירופית.
    אני לא מתכוון להתווכח איתך על המספרים, לא יודע מאיפה הבאת את זה שוונגר "שפך" על רכש 100 מיליון פאונד ב10 שנים (שזה, ד"א, ממוצע של 10 מיליון לעונה- כבר העונה אתם הוצאתם יותר ברכישה של קאריק...), אבל הנקודה המרכזית היא שאתה בוחר במודע ומתוך שנאה להתעלם מההישגים של וונגר הן ברמת הסקאוטינג והן ברמת הצלחת המועדון. וזה פתטי. אז שחרר.

2. walcott Member

בני, מה הבעיה?

ארסן ונגר, בשביל להיחשב אחד המאמנים הטובים בכול הזמנים, חייב לזכות בתואר היוקרתי בעולם.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יש מספיק דוגמאות נגדיות, והמפורמת מכולם היא ביל שאנקלי, שלא זכה בגביע האלופות ועדיין נחשב לאחד הגדולים בכל הזמנים.

Last edited: Jul 29, 2006
  4. cantona#7 Member

להגיד על ונגר שהוא לא מאמן מצויין,זה כמו להגיד שקאנטונה לא היה מפסיק טוב כי הוא לא זכה עם יונייטד באלופות . לא חשבתי שאי פעם אני יסכים עם אוהדים של ארסנל אבל בטענה הזו הם צודקים.הצרפתי בהחלט אחד הגדולים שיש כיום .

5. vivalaunited Member

גם ארסן ונגר וגם סר אלכס פרגוסון מאמנים מצויינים.
    לפי התארים לפרגוסון יש יתרון אבל מי מאמן יותר טוב בכללי אני לא יודע איך להחליט.
    זה יכולים להגיד רק השחקנים לפי דעתי

6. פלג Member

מישהו יודע באיזו שעה המשחק היום מול פרסטון?

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דבר שחשוב לזכור כשמשווים בין פרגי וונגר: פרגי נמצא ביונייטד עשר שנים יותר מונגר בארסנל, ופרגי השיג חלק נכבד מתאריו כשהפדופיל לא היה בסביבה.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועם הרבה יותר מזומנים מאלה שעמדו ויעמדו אי פעם לרשות ונגר... רוד, ריו וורון 3 קיצים ברציפות אם לקרוא לילד בשמו, כל אחד תמורת לפחות 20 מיליון פאונד, ואיך אפשר לשכוח את ויין רוני ואת ילד הפלא החדש מייקל קאריק.

אם פרגי ימשיך לשפוך כאלה כמויות מזומנים בלתי-נתפסות על שחקנים ברמתו של מייקל קאריק הירידה של יונייטד תבוא ועוד יותר מהר משכולם חושבים. מההחתמה של קאריק תמורת כזה סכום אני מסיק שזו הרכישה המרכזית של האדומים לקיץ הזה, קיץ בו הם ללא ספק חייבים להתחמש בצורה משמעותית כדי שהם יוכלו לפזול לכיוון צ'לסי. בינתיים בסגל הנוכחי הם צריכים להסתכל לאחור, שטוטנהאם לא ינשכו להם את הישבן פתאום...

9. George Best Member

איתי, אני חושב שאתה מגזים.
    הסגל של היונייטד בוודאי לא קרוב לזה של צ'לסי, ואם נעבור את הכחולים בטבלה זה יהיה נס, לא פחות.
    אבל לפזול לכיוון של טוטנהאם?הסגל שלנו לא נופל מזה של ארסנל או ליברפול.
    ואן דר סאר, שבוא נסכים שהוא שוער מעולה, ההגנה מצוינת(ומאוד מאוד מעובה בשחקנים שיכולים לשחק ב2 תפקידים בהגנה), הקישור כרגע יראה כך: קאריק, סקולס, רונלדו ופארק.קישור טוב, אני מאמין שיגיע עוד קשר.רוני וסאהה חלוצים, כאשר אי אפשר לפסול הגעתו של חלוץ נוסף.
    אין פה עמדה שהיא חלשה, שים לב נגיד למצב של ארסנל במרכז ההגנה, סנדרוס שאני לא ממש מחזיק ממנו, אבל מילא, ואת טורה.מי המחליף שלהם?סיגאן.את פסקל סיגאן לא הייתי לוקח למכבי ת"א כבלם פותח.עכשיו סנדרוס פצוע, זאת אומרת ב8 באוגוסט סיגאן וטורה יעלו במרכז ההגנה.זה נראה לך רציני?וגם יכול מאוד להיות שקול יעזוב, ואיך שאני מכיר את ונגר, זו לא תהיה הפתעה כל כך גדולה אם הוא לא יקנה מחליף, וישחק שם עם פלאמיני.

10. vivalaunited Member

ינשכו למנצ'סטר את התחת? התחת זה הדבר היחיד שהם יראו השנה (כמו כל שנה), לנשוך? אולי את עצמם על זה שנתנו לעצמם לחלום ככה.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

פרגסון ומנצ'סטר עובדים. לפני שבועיים זה היה נראה אחרת, אבל הניסיון מדבר בעד עצמו. הנה לנו ההחתמה של קאריק, העזיבה של RVN היא סוג של ריענון שאני בטוח לתחליף טוב מספיק מצדו של פרגסון בקרוב. פרגסון יודע לבנות קבוצה, פה אף אחד לא יכול לספר לי סיפורים. קבוצה בונים לאט, והקבוצה הזאת נבנת כבר זו השנה השלישית. בעונה אשתקד האדומים נתנו כדורגל טוב לטעמי, למרות ההדחה באלופות (זה קורה לכל מועדון גדול מידי פעם. הלוואי על כל מועדון בעולם להיות בטופ שנה אחר שנה. אני לא מדבר על 5 שנים, אני מדבר על 20 שנה).

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שיונייטד נחלשה, הם יאלצו להסתדר בלי התפוקה האדירה של ואן-טינופת (עם כל הכבוד לסאהה, תפוקה של ההולנדי בשנה אחת הוא לא יתן בשלוש שנים), סאהה עלול להיפצע ולהשאיר אותם עם סולשיאר בחוד... וזה בלי לדבר על הקישור, סקולס ומאחוריו קאריק? קאריק לבדו יחזיק את הקישור האחורי שלכם? זה לא נראה טוב. מה עוד שגם סקולס לפי הכושר שלו בעונה שעברה, לא נראה כאחד שיביא את הישועה.

יונייטד נתנה עונה מצוינת בליגה, אני לא בטוח שהם יצליחו לשחזר את זה עם הסגל הנוכחי. מה שכן אין מצב שהם יורדים מתחת למקום הרביעי, כמובן.

שוב בעיות בהבנת הנקרא? מה ההודעה שלך קשורה? סה"כ תהיתי איך בדיוק אליפות הפריימרשיפ זה לא תואר רציני.

מבחינתי אין בכלל על מה לדבר בקשר לונגר. אחד הגדולים בכל הזמנים ללא שום ספק בכלל, הוא היה רחוק משחק אחד מגביע האלופות, אז אם הוא היה מנצח את המשחק הבודד הזה, הוא כן היה אחד הגדולים?

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

דווקא יש מצב בני, והיה וטוטנהאם תצליח להשתחל לליגת האלופות, זה יהיה על חשבון יונייטד. שאר הגדולות חזקות יותר ופחות שבירות.

14. ASROMA Member

אם זה הרכש הבכיר של היונייטד העונה הם בבעיה , והם בזבזו כבר סכום די רציני כרגע.
    ההרכב אמור להיראות ככה אולי ? :

------------ואן דר סאר-------------
    --אברה\היינצה---וידיץ'----ריו---נוויל
    --רונאלדו--סקולס---קאריק----פארק--
    ---------------רוני---סאהה-------

הרכב טוב , בטח לא אחד כזה שיכול לדגדג את צ'לסי - אולי בפוקס יצליחו להגיע רחוק בצ'מפיונס עם קצת מזל בהגרלה.
    לפחות פלטשקר ואושיי יוצאים מההרכב גם זה משהו...
    בכל מקרה ליונייטד המחליפים גם לא מספיק טובים , כרגע עד שאלן סמית' יחזור מהפציעה רוסי הוא החלוץ המחליף היחיד ופרגי כבר מדבר על זה שהוא הולך לתת לאיטלקי הצעיר המון דקות השנה.
    באמצע פלטשר ואושיי יהיו המחליפים כאשר גיגס יהיה יהווה רוטציה לאגפים.
    אין ספק הצאר גמר את הפריימרליג עם כל הכאב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ממש לא משנה מה וגנר ופרגי יצליחו לרכוש בכל זאת , זה לא מתקרב לרמות של המיליונרים.

15. George Best Member

במה ליברפול עולה על יונייטד?
    הקישור שלה באמת עדיף, סיסוקו, צ'אבי וג'רארד וגם גונזאלס שעושה רושם של שחקן גדול, את פנאנט אני לא מחשיב כי אני צופה שתוך עונה הבחור חוזר לקבוצה בסדר גודל של בירמינגהאם.ההגנה שלה לא התחזקה, קראגר בלם מצוין, אבל הופייה כבר כבד, והאם דני אגר הוא האיש המתאים?מי יש בצד ימין?סטיב פינאן?קום און.גם ההתקפה שלה ממש לא מרשימה, פיטר קראוץ', פאולר ובלאמי?בלאמי חלוץ טוב מאוד, אבל אני מאמין שהוא שחקן שלא יצליח בקבוצה גדולה, אלא הוא מתאים לקבוצות בסדר גודל של הרוברס כמו כפפה.פיטר קראוץ' כבר הסכמנו שהוא לא ביג דיל, ורובי פאולר?אם לא יגיע רכש נוסף בהתקפה, ליברפול תמשיך להתקשות בכל מה שקשור בהבקעת שערים, בטח ובטח בסגנון המשחק הפחדני של בניטז, ושוב נראה את אותה התבנית, הקישור של ליברפול בראשות סטיבי ג'י יצטרכו לקחת על עצמם חלק עצום בהקבעת השערים.