בוודאי שלא,ככה לא מתנהלים דברים ביונייטד,כמו בשוק. אני מאמין שכבר שבוע הבא נראה תזוזה כלשהי בגיזרת הרכש,פרגוסון לא טיפש ולא עצלן,הוא לא ישב כל הקיץ וגירד את הביצים,יש שחקנים שהם יותר מעל הכוונת,אני לא רואה מצב שדברים לא מתנהלים מאחורי הקלעים,הרי לכולם ברור שבלי חיזוק אין לנו מה למכור מעבר למאבק על מקום בליגת האלופות,מישהו חושב שפרגוסון יסכים לכזה מצב?בחיים לא. מה שכן,אני שמח לראות שציד המכשפות לגבי רונאלדו נמשך בצהובונים(כותרות שנונות חייב לציין), אני כבר שומע ברקע את אוהדי יונייטד שרים,פורטוגל,פורטוגל בכדי להרגיז את קהל הקבוצות היריבות, רק טוב יצמח מזה.
אני דווקא אשמח עם האוהדים ימשיכו לשרוק לו בוז,אחרי המשחק שלו אתמול שהוא היה מציון ושיחרר תכדור בזמן כל פעם ולא עשה שטיות זה יכול רק לעזור לו. וסטרטפוד כולנו כבר רוצים ששחקן אחד יחתום כבר כי הסחבת משגעת את כולנו.
גם אני רוצה שחקני רכש בכדי שיהיה לי על מה לחלום בלילה אבל אין לנו ברירה אלא להתאזר בסבלנות. רונאלדו,אין לי ספק שזה יעשה לו רק טוב,לו וליונייטד,פרגוסון מחכך ידיים בהנאה,הוא ייקח את רונאלדו לצד ויאמר לו,זה אנחנו נגד כל העולם ששונא אותנו,יופי.
השאלה היא איך אפשר לאהוב שחקן אחרי מה שקרה שם? אוהדי אנגליה בטח לא יעשו זאת בקלות. אני יודע דבר אחד - אחרי יורו 2004 לא יכולתי לסבול לראות אפילו את הלדר פוסטיגה, והוא עשה משהו חוקי נגד אנגליה. מה שרונאלדו עשה היה מרגיז כל כך שעד עכשיו בא לי לשבור לו את הרגליים בעצמי, אז תארו לכם את רוני.
מה קרה שם אפשר לחשוב. באותו משחק הם היו יריבים, וכולם יעשו הכל כדי לנצח במשחק הזה, כי בכל זאת, זה בטורניר הכי חשוב שיש. חוץ מזה, זה אשמת רוני בלבד, הוא לא דרך בכוונה על קראבליו, אבל לא היה צריך לדחוף את רונאלדו, כי שמתי לב שהשופט בכלל לא שם לב לרונאלדו ושרק בסך הכל לעבירה, ולא התכוון להוציא אפילו כרטיס. אבל אז באה הדחיפה של רוני, ועל זה הוא הוציא את האדום. זה בהחלט לא מצדיק אדום, אבל הוא לא היה צריך לעשות את זה מלכתחילה.
הקבוצה תמיד מעל הכל.משם בנו ולשם אנחנו חוזרים תמיד. ההבדלים הם שבמשחקים מסויימים של הקבוצה אתה פחות לחוץ ממשחקי גביע עולמי של הנבחרת כי שם כל משחק יכול להביא להדחה וכל דקה היא גורלית. בעצם אני נזכר בפרקינסון של העונה האחרונה עם הספארס אז אני כבר לא יודע...
לא יודע מה איתך, סטרטפורד, התחושה שלי היא שרונאלדו (עוד אחד) יהפוך לחזיר לבן עד סוף הקיץ. הסוכן שלו לא מפסיק לדבר על הצואה המדרידיסטית, ולאחר תקרית רוני בהחלט יהיו לו קל יותר לשכנע אל הלקוח שלו.
תקרית רוני-רונאלדו בתקשורת אולי עדיין תקפה,בינהם ככל הנראה הסתיימה יום אחרי,גם רוני בדברים שלו היה הרבה פחות סוער ממה שציפו,רונאלדו דיבר על קשר טלפוני כזה או אחר,ממשיכים הלאה, גם שמייכל ואיאן רייט שכמעט הרגו אחד את השני על המגרש ורייט קישקש על קריאות גזעניות מצד שמייכל מצאו את עצמם משתפים פעולה באולפן הבי בי סי פעמים רבות והיה נראה כי שניהם החברים הכי טובים בעולם(גם הבנים שלהם שיחקו בצוותא בשיטי), אני לא רואה את פרגוסון נותן אישור למכירה שלו אלא אם כן יגיע סכום של 25-30 מיליון. הסוכן של רונאלדו ישמח להרוויח קופון רציני עליו,ריאל תשמח לקבל לשורתייה שחקן כמוהו,הכל אפשרי הכדורגל אבל אם אני צריך לשים את הכסף שלי בנוגע לרונאלדו אז אני שם אותו על הז'יטון האדום,יונייטד.
ארסנל כבר רכשה את רוזיצקי, צ'לסי את באלאק שבצ'נקו וקאלו, ליברפול את אוראליו ובלאמי, ורק אנחנו עוד לא עשינו כלום.ויש לי תחושה שבמקרה הטוב יבואו שני שחקנים, אחד טוב ואחד בינוני. למה מחכים?קדימה, יש רכש לעשות!
כמו שסטרטפורד אמר, אם תגיע הצעה של למעלה מ25 מיליון יורו אז אפשר למכור אותו במיוחד שהוא לא מת לחזור לממלכה. במקרה הזה יהיו לנו כאבי ראש בשלוש עמדות, קשר אחורי, קיצוני וחלוץ.
וגם קשר קדמי זה לא איי איי איי. אבל נמאס לי לשמוע את הדברים על רונאלדו. אחרי שהיו את הציטוטים ההם במארקה חיכיתי לשמוע רק דבר אחד. את רונאלדו אומר שהוא נשאר. הוא אמר את זה, סוף סיפור מבחינתי. לא שמעתי שום דבר מהסוכן שלו ומה שקאפלו אמר יכול להיות מבוסס באופן פשוט על מה שהיה במארקה. חלאס, אנחנו לא מועדון סוג ב' שמחכה שגברת ריאל מדריד הגדולה תחליט אם היא רוצה את השחקנים שלנו או לא.
SeRgInHo 25 מליון פאונד לא יורו,לא פחות. לגבי חלוץ,אם רוד נשאר אז יש לנו 4 חלוצים,רוני,סאהה ורוסי שהופך להיות לגיטמי אחרי מספיק זמן השתפשפות בריזרב ובגביע הליגה ופה ושם כמה דקות בליגה. לגבי קשר,אני מחזיק אצבעות לג'ונס שיוכיח את עצמו,הוא השתפשף בפרסטון ובהולנד,זה אומנם לא ברמה של יונייטד אבל הוא צמח במועודן,הוא מודע לדרישות,אני מקווה שיהיה שחקן סגל לגיטימי גם כן. אם נצליח להביא 2 קשרים ברמה אז בתוספת הצעירים,עם חזרת הפצועים(היינצה,סמית)עם אברה ווידיץ שהיה להם זמן התאקלמות בסוף העונה שעברה,המצב מבחינתי מעודד.