מדויק. את כמות הקשרים שיכולים באמת לסחוב את הקישור של יונייטד רמות למעלה, אפשר לספור על כף יד אחת. אבל מי יוותר על קשר כזה? כמו שיונייטד לא ויתרה בזמנו על רוי קין ושברה את הוויג' סטראקצ'ר שלה כדי להשאיר אותו, כך ליברפול לא תמכור את סטיבן ג'רארד, וכו' וכו'. קאריק לא הולך להיות רוי קין אבל הוא יכול להיות בורג משמעותי בקישור איכותי ושוטף. הכסף? איפה הוא עדיף, בחשבון הבנק של הגלייזרים או בחשבון של ספרס?
רודס, ההחתמות שהזכרת לא התבררו בתור הצלחה, אז צריך לפטר את המאמן שהפך מועדון שהיה במשבר וקבוצה שהיתה מועמדת לרדת ליגה, לאחת הקבוצות הגדולות בעולם. תוך כדי שמירה על מסורות 'תינוקות באזבי'? ארסן ונגר שפך מעל 100 מיליון ליש''ט בעשר העונות הראשונות שלו בהייבורי, ועדיין לא זכה בשום תואר רציני. אז גם אותו צריך לפטר? הגיע הזמן שתצא מהבועה ותבין שלא הכל סובב סביב הקבוצה שלך, או סביב יכולת השיווק של ארסן ונגר. כשזה מגיע לשוק העברות, פרגסון ו-ונגר הם המאמנים הטובים ביותר. נכון, אי אפשר תמיד לפגוע - לא כל שחקן הופך לכוכב ברמה עולמית, הנקודה היא שהם כמעט תמיד פוגעים. יש להם יכולת לזהות פוטנציאל. בנוסף לזאת, השאלה האמיתית צריכה להיות מה הם עושים בשביל לחפר על רכש כושל. אתה הזכרת את ורון, דג'מבה, וקלברסון. למעשה שלושתם נמכרו תמורת הסכום המקסימלי {15 מיליון ליש''ט על ורון - תודה אברמוביץ'} למרות שדי נכשלו. בכמה דאבור סוקור, ואן ברוקהורסט, קאנו, פרנסיס ג'רפס ואדו נמכרו {הם עלו לכם מעל 30 מיליון}? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx השחקנים הצעירים שציינת הם חלק מתהליך הבנייה שפרגי מתכנן לשנים שאחרי עידן צ'לסי. כרגע אין טעם למהר איתם, כי במילא אי אפשר להתחרות עם קבוצה שבמילואים שלה משחק אחד מהכישרונות הגדולים בכדורגל העולמי {ג'ון אובי}.
Alexander Hleb, בניגוד לבולשיט שארסן ונגר מאכיל אותך ואת אוהדי ארסנל. תואר רציני זה גביע אירופאי. לזכות באליפות במועדון כמו ארסנל גם ג'ורג' גראהם מסוגל - בלי לשפוך 100 מיליון ליש''ט. למען האמת, הוא גם זכה בתואר אירופאי...
סבבה...ואם ארסנל היתה זוכה בצ'מפיונס 1000 פעם אבל היו לה 0 זכיות בגביע האנגלי היית אומר שהתוא הרציני באמת זה הגביע האנגלי שהוא הטורניר העתיק ביותר ובלה בלה בלה... ושפורטו זכתה בצ'מפיונס אז זה לא רציני....תפסיק לעבוד על עצמך אני מכיר כבר הרבה שנים את זיוני השכל שלכם אוהדי היונייטד
אתה fellow united fan והכל, אבל איזה זיון מוח... אליפות באנגליה זה לא תואר רציני? אז כל מה שפרגי לקח ב-20 שנה אצלנו זה גביע אירופה אחד וגביע מחזיקות אחד שבו עברנו ענקיות כמו לגיה ורשה ומונפלייה עד לגמר... איזה מנג'ר כושל.
אני שמעתי לדוגמא לא מעט אוהדים אנגלים שאומרים שהמטרה קודם היא אליפות באנגליה והגעה לשלבים הגבוהים בליגת האלופות או זכייה זה בונוס מבחינתם(אני כמעט בתוך שקירק אמר את זה). Sir Alex, אתה בלבלן גדול, אתה מנסה להוציא את ארסן וונגר מאמן לא טוב ואתה לא מצליח, אליפות היא תואר גדול וחשוב. וונגר אולי עשה טעות במספר שחקני רכש אבל פגע בול עם ווירה לדוגמא שהפך אותו לשחקן שהוא היום. הוא מפתח שחקנים צעירים וזה הסגנון של ארסנל. מקשר כנף בינוני בליגה האיטלקית וונגר הפך את הנרי לחלוץ הטוב ביותר בעולם. זה שווה את כל הכסף שביזבזו על מספר השחקנים שהצהרת. לשפוך 10 מליון ליש"ט בעונה זה רכש דל מאוד, צ'לסי הוציאה בשלוש שנים כפול ועוד ממה שארסנל הוציאה בעשור האחרון. ארסנל גם הרוויחה הרבה על ניקולאס אנגלה, 23.5 מליון פאונד מריאל מדריד. מכירה טובה של וונגר, גם מכירת ווירה מתגלה כצעד לא רע. בקיצור, ארסנל זכתה בדאבל פעמיים(98\1997, 02\2001), וזכתה בעוד תארים כמו מגן הקהילה, זכור לי אחד של 05\2004). היו גם זכיות בגביע ב05\2004 אחרי פנדלים נגד מנצ'סטר ו03\2002 מניצחון שלה משער של רובר פירס. פרגוסון מאמן טוב, אבל איך אתה מסביר את זה שהוא הסתכסך עם הרבה כוכבים כמו יאפ סתאם, רוי קין, דיויד בקהאם, הוא גם אשם בעזיבה של ואן ניסטלרוי, אין לכם חלוץ כמוהו בסגל. אצל וונגר השחקנים מרגישים שהוא האבא השני שלהם. חזרה למנצ'סטר יונייטד: לדעתי עם הכסף היא חייבת להביא את קאריק מטוטהנאם, סקולס נראה טוב במשחק נגד סלטיק, מעניין אם ככה הוא יהיה גם בעונה, בהחלט היה חסר למנצ'סטר אשתקד. על מחליף לראיין גיגס לא חושבים? החוד אמור להיות סאהה ורוני? לא יודע אם אפשר לבנות על סאהה, אבל שיהיה.
וואו . קאריק חתם . שמאלן מסריח ומזויין אחד בוגד מגעיל תהיה לך עוד עונה של נחת עם מאבק על מקומות 2-3-4 והעפה בשמינית - רבע מאלופות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
עד לכאן הגעת? אני ממש לא מתרשם מהשטויות שאתה כותב, אתה פה על זמן שאול. שמאלני אני ממש לא, אבל אתה חתיכת עארס מסריח, אין לך איזה מישהו לדקור או לסמם בחורה?
רק מזה שאתה קורא שחקן כדורגל אלוהים מבינים איזה אפס נאלח אתה שחקן שמרוויח מיליארדים וצוחק על אוהדים דפוקים כמוך שמאוהבים בו יאללה לך תצטרף לחברים שלך ותקרא לרצוח תחיילים שלנו בן זונה