שום דבר לא ישנה את העובדה שהוא חלוץ חד מימדי שרק עם הזמן הולך ונעשה יותר ויותר כזה. הוא תלוי בשחקנים שסביבו ולא מסוגל ליצור מצב לעצמו אני באמת לא מבין מדוע ריאל/באיירן מעויינות בו אולי השם שהוא עשה לעצמו בשנים קודמות עדיין גורם לקבוצות האלה להביע בו עניין לאחר ששמעו כי הוא לא מעוניין להמשיך ביונייטד. בנוסף אי אפשר להגיד שהוא הבקיע 21 שערים עם קישור בינוני כשיש לו שחקני כנף וספקי כדורים מהרמה העולמית כמו רונלדו פארק גיגס וכו', הוא לא מבקיע שער כשלא מסדרים לו מצב וודאי לכיבוש והוא רק צריך לסיים את המלאכה וכשהדברים תלויים בו הוא מתקשה (ראה מונדיאל).
רוד אחד החלוצים הטובים שיש באירופה ב5 שנים האחרונות,העונה הוא סבל קצת מירידה כמו כל חלוץ אחר שיש לו תקופות פחות טובות.לא הייתי ממהר להספיד חלוץ שהיה קרוב לפרישה עקב פציעה ועשה מה שעשה ביונייטד וההולנדי שלנו עשה הרבה . באשר למונדיאל רוד היה יכול להיות ההבדל בין הולנד בשלב הבא לבין בדרך הביתה.ואן באסטן במהלך שכל כולו אגו החליט לייבש את החלוץ ההולנדי על הספסל מסיבות אישיות בלבד דגש על הבלבד .לולא החמור הזה הולנד היתה מגיע הרבה יותר רחוק בטורניר בגרמניה .
הולנד לא היתה מספיק טובה כדי להגיע הרבה יותר רחוק. למעשה, המקום שבו היא נעצרה היה פחות או יותר המקום הנכון. אולי רוד היה עושה את ההבדל, אולי לא.
מעניין איזו נוסחה מתמטית מתוחכמת הביאה אותך לומר שיש 50% סיכוי שהוא יעזוב. אני לא חושב בכלל שהוא יעזוב את יונייטד לטובת ולנסיה. רק ריאל או בארסה. ואני לא חושב שהוא עוזב בכלל.
אני חושב שאתה טועה רוד כבר זקן ולא היה עוזר גם ככה להולנד במונדיאל.. הוא כבר לא מה שהיה והוא צריך לשבת על הספסל כי זה מה שמגיע לו!!! לדעתי הוא צריך בכלל לפרוש.
בשעה טובה, נסגרה סאגת טורס-יונייטד על הצד הטוב ביותר- אל ניניו נשאר עוד שנה באתלטיקו, ואתם נשארים עם רוסי וסולשייאר. http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...1361716,00.html
נראה לי שאתה הוזה... הבחור תמיד מתעלה על עצמו במדי האורנג'! דווקא בנבחרת הוא תמיד משחק טוב. כשהוא שיחק במונדיאל הנוכחי, הוא אולי לא הורגש ברוב המשחקים, אבל לכבוש? תעשה לי טובה, אל תדבר על משהו שאתה לא מבין בו.
כולם זוכרים איזו עונה יונייטד נתנה שקאנטונה חזר מהשעייה,ואיזו עונה אחרי שבקהאם הורחק ב98 אני מאמין שככה גם יהיה אחרי הכרטיס האדום של רוני בגרמניה ...
העונה מתחילה באוגוסט עד אז תעמוד קבוצה ראוייה אני יכול להבטיח לך ... בנתיים בעונה האחרונה אתם בקושי גירדתם את את המקום הרבעי ואנחנו סיימנו שניים בעונה שלא תזכר כאחת המוצלחות שלנו.