מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 3, 2006.

1. city Member

מקאי יכול להיות מחליף לא רע לואן ניסטלרוי, לפחות שיהיה כגיבוי למקרה שבסוף לא יגיע עוד חלוץ. לפי מה שהבנתי באיירן הציעה 5 מיליון יורו פחות ממה שיונייטד ביקשה, שווה לוותר על 5 מיליון בשביל לצרף את מקאי לעסקה. למרות גילו המתקדם, הוא בהחלט שווה את המחיר.

2. wolf89 Member

מקאי כבר לא מה שהיה פעם, הוא כבר מתקרב להיות סוס מת. הייתה לו פתיחת עונה מדהימה בבאיירן ואז הכל הלך למטה, אם פרגוסון יודע שהוא יצטרך לשקם שחקן שבתהליכים להפוך לסוס מת ויחזיר לו את היכולת מתחילת העונה שעברה, הרווחתם חלוץ טוב בנוסף לכסף.

3. John Boyle Member

WOLF צודק,
    מאקאי באמת יהיה סוס מת,
    עונה שעברה מאקאי היה מאזן 2 שערים במישחק,
    השנה ניהיה נמוך בהרבה,חבל....

4. George Best Member

2 שערים למשחק?
    למה רק 2?אני חושב 5.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

5. Rosicky Member

מקאי וניסטלרוי שניהם חלוצים מעבר לשיא, מקאי בתהליך ירידה יותר מתקדם משל ניסטלרוי אבל עדיין שניהם על הפנים, לכן יונייטד בלי שום קשר צריכה להתחזק בחלוץ צעיר ואיכותי, עם ניסטלרוי או בלי ניסטלרוי.

6. George Best Member

ואן ניסטלרוי על הפנים?
    די די עזוב אותנו בשקט, אין לך איזה קייטנה ללכת אליה מחר בבוקר?
    אל תשכח לבקש שוקו ולחמנייה..

אתה יודע מה?אין לי אפילו כוח להתווכח איתך, בנאדם שאומר על רוד שהוא על הפנים, מצבו אנוש, פרוש לענף אחר.

7. Stretford Ender Member

כן, בואו נחזור על דיון ה21 גולים בפרמיירליג בעונה למרות שבחצי השני הוא לא שיחק ומאחורי שיחקה חוליית קישור שבקושי מתאימה לקבוצת מרכז טבלה.

בכל מקרה, פרננדו טורס זימן למחר מסיבת עיתונאים שבה הוא אמור להודיע אם הוא מעוניין להמשיך באתלטיקו (למרות שהוא תחת חוזה ככה שטכנית אתלטיקו יכולים לשמור אותו בכוח).

יכול להיות מעניין, מקווה שלא נתאכזב.

8. John Boyle Member

כפי שאני קראתי ראשי אתלטיקו לא מעוניינים לימכור אותו,
    מעניין ליראותו במנצ'סטר,יתרום המון בהתקפה שלהם,
    אם אני לא טועה טורס שחקן יצירתי מופלא,
    ניראה מה יהיה איתו...

9. George Best Member

כן, שחקן עם ממוצע של כמעט שער למשחק בליגת האלופות, 0.75 שערים למשחק במדי היונייטד, 21 בעונה החולפת, אחרי שפתח בקצת פחות מ30 משחקים, עם חוליית קישור בינונית(למה לא לחזור על זה?זה נכון).

באיירן וריאל משתוקקות להחתים אותו, הבחור מוערך בכל העולם, אבל אדון רוזיצקי אומר שהוא על הפנים, אז באמת...

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו מסיבת עיתונאים מאורגנת על ידי אתלטיקו... או שלא ייאמר בה כלום לגבי נושא של העברה (אלא סתם דברים רגילים לקראת עונה), או שטורס יודיע שהוא נשאר. אני בספק אם היא אורגנה כדי להודיע על עזיבה.

והאמת שאלא אם פרגי ממש משחק איתנו יפה יפה, אנחנו פשוט לא מתכוונים להביא חלוץ. רוד נשאר (לא יקרה), רוסי מושאל. רוד הולך, רוסי נשאר. זהו.

11. Stretford Ender Member

אני יודע שזה נכון, פשוט נמאס כבר שכל עמוד מישהו אחר קופץ ואומר שרוד איבד את זה ושכל עמוד מסבירים שוב את זה שאם הוא איבד את זה הוא לא היה כובש 21 בPL וכו'.

ובקשר למסיבת עיתונאים, לא ידעתי שאתלטיקו אירגנה אותה, טעות שלי, כנראה שבאמת לא ייאמר שם משהו על מעבר של טורס.

12. Sir Alex Las' Killa

אני לא חושב שטורס מסוגל לומר בכנות שהוא רוצה לעזוב את אתלטיקו. מצד שני, מאוחר מאוד עכשיו ואני לא מצליח ממש לחשוב, ככה שיש גם סיכוי שפרגי ודייויד גיל יופיעו מחר במסיבת העיתונאים הזאת. לילה טוב, המקלט מחכה לי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

Last edited: Jul 25, 2006
  13. ManUtd Fan Member

ולנסיה אומרת למנצ'סטר לאמר את המחיר של רונאלדו, וככל הנראה הם ישלמו אותו.

http://home.skysports.com/list.asp?hlid=40...e+Ronaldo+price

אני כמו שאמרתי 7000 פעם, אני עדיין מקווה שהוא לא יעזוב, ואני מקווה שהאימרה שרונאלדו לא למכירה תתממש, אני לא רוצה לראות אותו מחוץ לאולד טראפורד.
    אחחח, שני שחקנים עומדים לעזוב את הקבוצה ועוד לא החתמנו אפילו שחקן אחד.

14. John Boyle Member

הם יודעים שאף אחד לא בא עליהם ולאבד שחקן כמו רונאלדו במצבים כאלה זה אסור! בגלל זה הם שומרים עליו נכון? אחרי המשחק נגד אנגליה רציתם להעיף אותו אף אחד לא הגן עליו מה קרה?!
    יש 50% שהוא יעבור לולנסיה,וחבל ששחקן כמו רונאלדו עוזב את מנצ'סטר...

15. ManUtd Fan Member

אני לא אמרתי שאני רוצה שהוא יעזוב, להפך, אני אמרתי שאני לא רוצה שהוא יעזוב, אבל אם זאת הבקשה שלו, אסור להחזיק אותו בכוח.