מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רוד אמר שהוא רוצה לשחק בבאיירן מינכן, וסיכם את כל התנאים בע"פ. באיירן ומנצ'סטר צריכות להגיע להסכמה, וזה קצת יותר קשה. למרות הכל, ריאל עדיין לא מוותרים.

מילאן האימפריה שמדורגת ראשונה באירופה לפי הדירוג של כל חמשת השנים האחרונות, הייתה מחוץ לשמינית הגמר באירופה 7 שנים, וחלק מהם בכלל היו באופ"א. אני מדבר על השנים 95-02. ככה עובד עולם הכדורגל, אבל בסופו של דבר המועדונים הגדולים חוזרים לצמרת האירופית מידי תקופה, וכאן נכנסת מנצ'סטר יוניטד לתמונה. כולם מספידים אותם, אבל הם בסך הכל במשבר יבשתי שנחשב יחסית קצר. כולם פה ממהרים להפסיד...

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/06
  2. THE STRETFORD END Member

מצד אחד רוד של היום הוא לא רוד של פעם
    מצד שני הקישור של פעם זה לא הקישור של היום
    באמצע רוד ממשיך לספק את הסחורה
    כף המאזניים שלי נוטה לכיוון של רוד

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד שני, יונייטד כבשה לא פחות (ואולי יותר) ושיחקה טוב לא פחות (ובעצם יותר) כשסאהה, שאלא אם יעשה משהו מדהים בהמשך הקריירה שלו ייזכר כשחקן טוב פחות מרוד, שיחק במקומו. אז כף המאזניים שלי נוטה לשאר הקבוצה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. THE STRETFORD END Member

סאהה שיחק בתקופה הטובה יותר של העונה,אי אפשר לדעת איך הוא היה בא לידי ביטוי בתחילת העונה.

אני שמח שיונייטד לא נבהלת מהאיומיים של ריאל לגבי העיסקה שלו,
    פרגוסון אמר שיש סיכוי שהוא ישאר,לדעתי מלחמה פסיכולגית,אני עדיין לא רואה אותו משאיר את רוד בקבוצה,מה גם שרוד רוצה לעזוב,חבל,במיוחד שאני לא רואה יותר מדי מציאות בשוק שבדרך להחליף אותו.

5. ManUtd Fan Member

לפי הדיילי אקספרס, פראן מרידה בן ה-17 עומד לחתום בקבוצה, כאשר יונייטד ניצחה את ארסנל וליברפול בתחרות אחריו.

United are tipped by the Daily Express to rival Liverpool and Arsenal for the signature of young Spanish star Fran Merida, who plays for Barcelona's U17 side.

אגב, יונייטד תערוך מחר את המשחק האחרון שלה בדרום אפריקה נגד הקייזר שיפס, כאשר האחרונה עברה את אורלנדו פיראטס. המשחק יערך מחר בשעה 2:15 שעון אנגליה (אם אני לא טועה, זה 4:15 שעון ישראל), והמשחק, למעוניינים לצפות ואין להם דרך ישודר באתר (כנ"ל לגבי המשחקים נגד סביליה ופרסטון).

6. John Boyle Member

מיצטער שאני מעביר נושא אבל מה ניסגר עם טורס,
    מאחר והידיעות ב 24 שעות האחרונות מאוד מבולבלות לגבי העניין עם טורס קשה להבין מה קורה פה. המאמן של אתלטיקו משנה את דבריו 180 מעלות ב24 שעות?! זה אמנם קצה של חוט אבל את אותו מקור מפרשנים בכל האתרים בעולם בצורה שונה. הקשר בין יונייטד לטורס כשהמעטפת היא ההתחזקות של אתלטיקו והמצב הנוכחי הרעוע במנצ`סטר.חומר למחשבה.

7. תונל Member

אז תגיד מהתחלה שאתה מאסכולת 'ואן-ניסטלרוי וטרזגה יודעים רק להבקיע ממטר מול שער ריק', שנבין מה יש לך נגדו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

יש הרבה מאוד חלוצים יותר מגוונים מואן-ניסטלרוי וטרזגה, אבל (נושיב את רוני בצד כי הוא כבר ביונייטד) רק 3 מהם הייתי לוקח לקבוצה לפניהם - הנרי, שבצ'נקו ואטו.
    סאהה שחקן ענק, אבל מה שהכי חשוב לחלוץ מטרה לדעתי זה שאתה יודע שכשאתה תמסור לו רוחב או תעמיד אותו באחד על אחד מול שוער- זה 90% גול.

מה עם עונות קודמות? גם אז ואן-ניסטלרוי לא בדיוק הראה דריבלים של רונאלדיניו ועדיין אני משער שלא רצית למכור אותו.

8. city Member

טרזגה הוא חלוץ מאותו סוג של ואן ניסטלרוי, בלי טכניקה (מבחינת טריקים) כמעט אבל עם חוש מיקום מצוין, יכולת סיום אימתנית ואחוז ניצול מצבים גבוה. הפלוס של טרזגה הוא משחק הראש שלו, שלדעתי עולה על זה של RVN.
    בקשר לסוג החלוץ שיונייטד צריכה, אני חושב שחלוץ מהסוג שציינתי לעיל הוא המתאים ביותר. שיש לך חלוץ שני כמו רוני, שעושה הרבה בלאגן בהגנות ויוצר לבד המון מצבים, אתה רק צריך חלוץ חד שיעמוד במקום הנכון ויכניס את הכדור לרשת.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא הראה, לטעמי, הרבה יותר גיוון במשחק שלו. והוא גם היה חד יותר מול השער. הוא אף פעם לא היה מהיר במיוחד, אבל מאז הפציעה הוא איבד משהו. באחד על אחד, למשל, אתה מרגיש תמיד שמשהו יתפקשש, שהמגן יצליח להשיג אותו, וכו'.

10. תונל Member

נו וזה קורה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

עדיין לא הצלחתי להבין מזה הגיוון הזה שאתה מדבר עליו. אני יודע שלואן-ניסטלרוי אין כמעט דריבל, אבל אני ממש לא מאלה שחושבים שהוא לא יודע לעשות דברים אחרים חוץ מלהבקיע. העונה אני זוכר למשל את המסירת עומק האדירה לרוני נגד ארסנל שבסופה טורה הציל עם היד, אני זוכר עקב לעצמו בתוך הרחבה ב4:2 על פולהאם, מן-הסתם הוא עשה עוד דברים כאלה.
    הנקודה שלי היא שלא ראיתי במה הוא ירד ביכולות שלו מהתקופות הטובות שלו לדעתך, אם בעונת 2002/3 הוא גמר עם 24 אם אני לא טועה אז איך ה21/2 שיש לו העונה כשהוא שיחק הרבה פחות נחשבים ירידה ביכולת?

זה לא איזה אדריאנו שיש לו מצבי רוח, זה אפילו לא לוקה טוני שכרגע יש לו עונה אחת אדירה וכמה שזה נראה לא סביר- יכול בעונה הבאה לתת עונה חלשה.
    זה שחקן שכבר כמה שנים יושב על ממוצע גולים אדיר, הוא מניה בטוחה הרבה יותר מכל חלוץ אחר שתצליחו להביא עכשיו.

מילא הייתם מביאים ברבאטוב ואומר לי שזה כדי להצעיר, מילא הייתם מביאים את שבצ'נקו כי הוא יותר טוב, אבל בשביל מחליף שעדיין לא קיים ושכנראה יהיה פחות טוב?

11. Sir Alex Las' Killa

חזרתי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

אני חייב להגיב פה לגבי אחד מהסקוררים הטובים ביותר שראיתי בחיי: רוד ואן ניסטלרוי. בשלושת העונות הראשונות שלו אצלנו, לדעת רבים הוא היה החלוץ מספר אחד באירופה. בצדק - הוא לא היה מפסיק להבקיע, אבל בנוסף לזאת הוא גם היה שחקן כדורגל איכותי. שחקן שמשפר כל אספקט במשחק שלו משבוע לשבוע, ממשחק למשחק ומאימון לאימון. כל החלק ההתקפי שלנו היה מרוכז סביבו ובדר''כ הוא היה משחק בתור חלוץ חוד בודד. עם הזמן הוא עבר שחיקה מאוד לא מובנת והפציעות הגיעו. בשני העונות האחרונות הוא נראה לא טוב, העונה במיוחד בגלל שהיה לו מספיק זמן לחזור לרוד האמיתי. אבל הוא פשוט נכשל, התאכזבתי ממנו מאוד בגדול בכול המשחקים שברובם זה נראה כאילו אזלה לו המוטיבציה. לכן אני בעד המכירה שלו, כי מפה הוא רק מתדרדר מקצועית והופך לטרבל-מייקר.

וכן, פרננדו טורס הוא היורש האידאלי שלו!

12. Robin Member

פרננדו טורס ממש לא דומה בסגנון המשחק לואן ניסטלרוי ובכל מקרה, תמשיכו לחלום, אין לכם תקציב בשביל לרכוש אותו.

13. George Best Member

דווקא יש.
    אל תשכח שקיבלנו 12 מליון פאונד בעקבות ויתור על ג'ון אובי מיקל, בהחלט יש את הסכום, אבל אני לא חושב שווה להוציא 25 מליון פאונד על כזה שחקן.
    אני הייתי הולך על טרזגה.שיתוף הפעולה בין רודי לאלוהים היה נפלא, טרזגה, שהוא בדיוק אותו סוג חלוץ כמו רודי, יהיה פרטנר נהדר עם אלוהים, וגם המחיר לא יהיה מופרז.

14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי ג'ון טרי שיתף פעולה עם רוד?

15. Rudess Member

טורס ממש לא אותו סוג של חלוץ כמו ואן ניסטלרוי. לטורס יש יכולת אישית גבוהה וטכניקה מצוינת, לעומת זאת ואן ניסטלרוי הוא TARGET MAN אידיאלי.

אגב, יש אישור לידיעה שויירה חתם באינטר?