מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. W.Rooney Member

bruchian 8,

הטיעון שלך לגבי סמית' הוא חסר בסיס. קודם כל, הוא כן פתח מאז הפציעה במשחק שאריאל ציין לפני. דבר שני, אם לא עכשיו, אימתי ? בשבת יש לנו חצי גמר גביע, גם אז אסור לקחת סיכון ולעלות עם סמית' ? שלושה ימים לאחר מכן אנחנו נגד שפילד במשחק ליגה חשוב (כל משחק ליגה הופך להיות חשוב מאין כמוהו בשלבים האלו), גם אז יהיה סיכון לפתוח עם סמית' ?

זה חייב לקרות מתישהו, סמית' חלוץ מצויין, ראינו זאת לפני הפציעה וההצבה שלו בקישור, אני בדעה שהוא צריך לפתוח מחר.

2. George Best Member

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי הרגשה שאנחנו הולכים לראות מערך עם רוני כחלוץ בודד, לפחות בהתחלה. משהו כמו רונאלדו וסולשיאר באגפים, גיגס, קאריק ופלטשר בקישור.

אם פותחים עם חלוץ נוסף, זה צריך להיות סמית'. גם סולשיאר לא בדיוק הכי חד שבעולם אחרי קרוב לחודש בחוץ, אבל משמעותי יותר - לסמית' יש יותר אנרגיה (שזה דבר חשוב) וסולשיאר מסוגל לשנות משחקים טוב יותר מסמית' (שזה דבר חשוב לא פחות). זה פשוט הקומבינציה ההגיונית ביותר.

לגבי רוי קין, הוא עושה דברים מופלאים בסנדרלנד בינתיים, אבל פרה פרה. גם בראיין רובסון העלה את מידלסברו בניסיון הראשון שלו, למרות שהוא לא גרם למהפך כזה דרמטי. נראה, אבל זה בהחלט נראה בינתיים טוב מאוד. הוא מביא את האופי שלו לתפקיד וכמו שהוא היה שחקן ייחודי כך הוא גם יכול להיות מנג'ר ייחודי.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני עדיין תומך של מארק יוז בסוגייה הזאת.

5. Dimitar Berbatov Member

אוי נו באמת, הטיעון שלי חסר בסיס? לפחות תגיד שאתה חושב שסמית עדיף על סולשיאר אבל הטיעון שלי ממש לא חסר בסיס.

אני מציע שאפשר היה לעלות את סמית גם בליגה. אם כל הכבוד שיש לי לגביע האנגלי, זה לא מדד למשחק כל-כך חשוב כמו היום שם הוא גם כן שיחק רק משחק אחד. זה לא שהמשחקים בליגה הם לא חשובים אבל היה אפשר לתת לסמית לפתוח פעם אחת, אבל פרגי לא עשה זאת.
    בכל מקרה אני מאמין שפרגי יפתח עם סולשיאר. השאלה עם בתור חלוץ לצד רוני או בתור שחקן כנף.

איזה שער גדול של רוסי. יופי של שחקן מתפתח לנו שם בפארמה, זאת גם לא הפעם הראשונה שהוא כובש בדקות האחרונות. ללא ספק, אם פארמה תשאר בליגה אז זה בעיקר בזכותו.

6. ארצ'י באנקר Member

איזה יום היום!!! קמתי עם תחושה מחורבנת שהפשיסטים יחגגו היום בעיר הקודש.
    גם אני הולך עם סמיתי בהרכב, אנחנו זקוקים היום לטירוף שלו ולמלחמה שלו ובנוסף
    רוני בא לגדולה כשלפניו יש עוד קרציה שמשגעת את הגנת היריב.
    אם יש צדק בכדורגל אנחנו חוגגים היום.
    מישהו יודע אם רומא מכרה את כל הכרטיסים שיונייטד היקצתה לה?

7. 20Legend Member

יוווו יש לי הרגשה לא טובה... תמיד שאני חולם על המשחקים התוצאה יוצאת לי הפוכה

משחק שעבר חלמתי שאנחנו מנצחים וכבר במחצית היה 3 אפס מהיר.. והפסדנו

וגם היום חלמתי שאנחנו מנצחים אז אני מזה פוחד ומקווה שננצח

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

סמית', יפה יש פה דיון סמית'.
    שחקן נשמה שעשוי היה להתאים למשחק הקרבה כמו שהיום יהיה חייב להיות מצד המארחים. הכל טוב ויפה שהבחור מתאמן טוב לאחרונה, מקבל קצת דקות וכו', אך לפני שהוא קיבל דקות ליגה להוריד חלודה, לצבור ביטחון, זה בטח לא הזמן להכניס אותו במשחק ליגת האלופות. אתם יכולים לעשות כאן כמה שאתם רוצים דיונים סביב זה, פרגוסון לעולם לא יבצע מהלך חובבני שכזה. תנו לו לשחק 2 משחקי ליגה מלאים, לראות אם הוא אכן בלי החלודה, ואז יהיה כאן דיון ריאלי.

9. MUFC - 1878 Member

אנחנו עפים היום.

לא יודע איך להסביר את זה .. מין תחושה . (זאת אולי נישמעת הודעה ממש מפגרת, סורי)
    פשוט אני די בטוח שאנחנו עפים היום יש לנו נטייה בליגת האלפות פייבורטים או לא ובעיקר כשאנחנו פייבוריטים לחרבן במיכנסיים ולחזור לפרמייר ליג.

אבל תכלס אני יגיד לכם .. תנו לי אליפות ואני עכשיו חותם על 0-0 עם רומא ושנילך הבייתה.

רק בבקשה בבקשה יונייטד אם אתם מחליטים לחרבן שוב במיכנסיים בבקשה בבקשה אל תיגרמו לנו לסבול. בבקשה אל תעופו דקה 90 . אני מוכן לתת הכול פשוט לעוף דקה 90 או בפנדלים תמיד מוריד לי עוד 10 שנה מהחיים, ועם גנים כמו שלי זה חצי חיים בערך.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שנתיים, רוד היה פצוע במשך כמה חודשים ולא שיחק. זוכר איפה היתה ההופעה הראשונה שלו? נגד מילאן, כמחליף. שבועיים אחרי זה הוא כבר היה בהרכב בסן סירו.

זה לא קשור למהלך חובבני זה או אחר. ודאי שהיה עדיף לו היו מאחורי סמית' יותר דקות משחק בתקופה האחרונה, אבל זה לא שאנחנו עמוסים חלוצים כרגע. יש רוני, שלא צריך לשחק כחלוץ בודד כי זה בזבוז גדול, ויש סולשיאר, שלא בטוח שעדיף לנו שיפתח במקום לעלות מהספסל. לא אופטימלי, אבל זה מה יש.

11. דנידין Member

לא משנה כמה רומא מרהיבה העונה, המסורת הולכת איתנו.

השבוע חוגגים במנצ'סטר יונייטד 50 שנה להצטרפותם לתחרויות גביעי אירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/07
  12. THE STRETFORD END Member

מעבר לסמית או סולשיאר,רוניי או רונאלדו,אחד משחקני המפתח החשובים ביותר היום צריך להיות ואן דר סאר,
    אחרי 2 משחקים לא מרשימים,עם החיסרון של נוויל ווידיץ ולאור ההיסטוריה האחרונה שבה הודחנו בגלל טעויות שוערים(האוורד בבעיטה החופשית נגד פורטו וקארול עם ההשמטה מול מילאן)
    אנחנו צריכים את ואן דר סאר בטוח בעצמו ושהביטחון הזה יעבור ממנו לשחקני ההגנה,
    צריכים לקבל ממנו מה שהוא הרגיל אונו בשנתיים האחרונות וזה שוער שמביא נקודות,

אם לא יהיו הפתעות גדולות אני מניח שהמשחק יהיה בשליטה שלנו,בנסיון שלנו לכבוש כמה שיותר אבל בצורה מבוקרת ולו המשחק יהיה צמוד יחסית ורומא תגיע לכמה הזדמנויות צריך את ואן דר סאר שיהיה שם בגדול,כמו שמייכל בזמנו מול אינטר.

13. Scholes Member

אף אחד לא יכול להיות שמייכל.

14. Maor321 Member

שחקנים שאם יקבלו צהוב היום לא יהיו בחצי במידה ונעלה: היינצה, אברה ו - רונאלדו

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano/...loremanch.shtml
    צפויים 4 אלפים.