מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 3, 2006.

1. Louis Saha Member

סטרטפורד, עם כל הכבוד לחלוצים, אני חושב שמה שיכול לעזור לנו לנצח מחר זה התמיכה מהאגפים. בראון תוקף טוב יותר מאושה ואברה טוב יותר מהיינצה. יותר מדי שינויים זה אולי לא טוב אבל הרבה יותר טוב מהרכב שהזמין באולימפיקו ובפראטון פארק לחץ כי הוא לא מסוגל להתקיף. למשחק הראשון היינו אולי צריכים באמת מערך אחר, הגנתי יותר ואני חושב שאושה והיינצה הספיקו. מחר אנחנו צריכים להכניס לראש שלסגת לאחור זה לא משהו שקיים אצלנו בלקסיקון אחרי המשחק מול פורטו לפני כמה שנים. הרי כמה שלא נתקוף קשה להאמין שב-90 דקות נצליח להבקיע יותר מ-2 שערים. וזה משהו שלא בכל מצב יבטיח לנו כרטיס לחצי הגמר כי אם רומא תבקיע אנחנו בבעיה.

2. THE STRETFORD END Member

עזרה התקפית מצד כל אחד שעל המגרש תמיד טובה.
    בפראטון פארק הבעיה העיקרית היתה ריצאדסון מעל לכל,
    הגנה מפוזרת ואי ניצול לא מעט מצבים שהגענו אליהם,זה לא מצריך ניתוח רציני,גם לא שינויים קוסמטים רצינים.
    לגבי מה קרה ברומא,חבל על הדיבור,ההרחקה המוקדמת שיבשה את כל המערך ועדיין יצאנו משם עם תוצאה טובה והופעה מכובדת.

אני רוצה לראות את סמית פותח בחוד,גם בגלל מחר וגם כי צריך להתחיל לתת לו לשחק בשביל שארית העונה שנותרה,כי נכון לעכשיו הוא החלוץ הטבעי הכשיר היחיד שיש לנו(רוניי וסולשיאר בימים אלה הם חצי חצי,בטח לא חלוצי רחבה קלאסיים ומי יודע אילו הפתעות מחכות לנו עם סאהה והכשירות שלו).

ושורה תחתונה,לא משנה מי ישחק מחר ובאיזה מערך,צריכים לנצח כי
    א.אנחנו בבית.
    ב.אנחנו טובים יותר.

3. Louis Saha Member

שאלה: מה מצב הצהובים הכללי לפני המשחק מחר? מי במידה ויספוג מחר יחמיץ את המשחק הראשון בחצי הגמר במידה ונעפיל?

4. Wave Member

טוטי בספק למחר, הוא טס עם רומא אבל לפי מה שהבנתי הוא רק חוזר מפציעה.
    גם אני חושב שסמית' צריך לפתוח, אנשים כבר שכחו איזה שחקן נהדר הוא היה לפני שפרגי החליט להפוך אותו לקשר ולפני הפציעה הנוראית שלו, אני מאמין שהוא לא יאכזב אם ניתן לו את המפתחות מחר, בכל מקרה, שחקן המפתח שלי לקראת מחר הוא ריאן גיגס, יום טוב שלו ואנחנו בחצי גמר.

5. W.Rooney Member

טוטי יכול היה לשחק במשחק הליגה האחרון של רומא, אך ספאלטי העדיף לתת לו לנוח לקראת המשחק נגדנו. אני לא רואה מצב שטוטי לא ישחק.

6. George Best Member

A Legend
    רוי קין עלה עם החתולים השחורים שלו למקום הראשון אחרי 42 מחזורים, לאחר ניצחון ענק 1-2 בסט.מרי על סאות'המפטון המצוינת שהגיעה בכושר מדהים למשחק(0-6 על וולבס בחוץ לפני שני מחזורים), ועוד אחרי פיגור בדקה ה67.קינו מביא את האופי שלו מהיונייטד לסנדרלנד.
    הישג שקשה מאוד לעכל אותו, לקחת קבוצה שהייתה בצרות, ולהביא אותה אל המקום הראשון, בליגה כל כך קשה שלרוב עושה צרות אדירות לקבוצות שיורדות מהפריירליג, פאקינג אצ'יבמנט, אין לי ספק מי יהיה המנג'ר הבא שלנו אחרי פרגי.פשוט מדהים.

Last edited: Apr 10, 2007
  7. Stretford Ender Member

קצת הגזמת פה אבל בהחלט ריספקט לקינו.
    הישג עצום.

8. Dimitar Berbatov Member

אני תומך בהרכב של סטרפורד חוץ מהצבתו בחוד של סמית. לדעתי זה סיכון גדול מדי לפתוח עם סמית במשחק הכי חשוב שלך באירופה ואחד החשובים בכלל. סמית רק חזר מפציעה ארוכה וממה שאני זוכר הוא עדיין לא פתח בהרכב, אלא רק נכנס כמחליף. לדעתי עדיף לפותח עם סולשיאר שהיה מצוין נגד רומא והוא מניה בטוחה. סולשיאר גם לא שיחק בפארטון פארק ביום שבת והוא יבוא רענן למשחק.
    בקו האחורי אני עדיין לא חושב שאברה יכול לשחק 90 דקות ועוד בכזה משחק חשוב. אברה לראשונה אחרי הפציעה שלו בסגל וזה לא יהיה חכם לפתוח איתו כבר בהרכב. אני מסכים עם זה שאם פותחים עם אושה למעשה אין לך מגן שעולה למעלה ועוזר, אבל לפחות יש לך רביעיה ששיחקה את כל המשחקים האחרונים שלנו.
    בקישור אין ספק בכלל מה צריכה להיות הרביעיה. קודם כל רונאלדו חייב לשחק בצד ולא במרכז. מה שאומר שגיגסי חייב לשחק במרכז הקישור שבה שיחק לא מעט פעמים ובצד ישחק דארן פלטצ'ר, האופציה היחידה שנשארה לנו (רק לחשוב על ריצ'ארדסון נגד פאנוצ'י ).

בקיצור נקווה לטוב. וכמו שטרפורד אמר, חייבים לנצח. אנחנו פשוט קבוצה טובה יותר גם בהרכב שני.

* שאפו ענק לקינו. הישג נהדר, מגיע לו להיות בפריימרליג.

9. THE STRETFORD END Member

bruchian 8
    א.סושליאר שיחק נגד פומפי,אפילו יותר מסמית כשהחליף את פלטצר.
    ב.סמית חזר מפציעה ארוכה העונה אבל כשיר ב 100 אחוז וכבר שיחק כמה משחקי ריזרב ועוד כמה דקות בקבוצה הראשונה בכדי לחזור חזרה לכושר משחק.

10. Dimitar Berbatov Member

סולשיאר שיקח אבל לא הרבה, הוא לא פחת בהרכב. סולשיאר שיחק אולי 30 דקות וזה שהוא לא פתח בהרכב תביא אותו ראנן למשחק.
    סמית כשיר ב-100% אבל עדיין זה סיכון גדול מתי לפתוח איתו בחוד במשחק כל-כך חשוב כשאשר יש לך את סולשיאר הבלתי נגמר במקומ. אני חושה שזה סיכון גדול מדי לפתוח איתו. עשיו אפשר לבהין איזה טעות עשה פרגי שלא נתן לפתוח כשסאהה היה פצוע ובכך להחזיר אותו לכושר משחק מלא (אם כל הכבוד לריזרב) במשחקים בליגה ולא בליגת האלופות ובמשחק כל-כך חשוב.

11. THE STRETFORD END Member

כל הזמן אני קורא שזה סיכון שסמית יפתח,
    מה הסיכון אם אפשר לדעת?
    הוא לא יודע לרוץ,למסור,לבעוט,לנגוח?
    פעם ראשונה שלו במעמדים האלה?
    הוא עשוי מסוכר ועלול למעוד אם יירד גשם?
    פעם ראשונה שהוא ישחק עם השחקנים סביבו?

סיכון שמסיכון אבל אף אחד לא מסוגל לנמק מעבר לשורה הטיפשית הזאת,
    איזה כיף להתדיין ככה.

Last edited: Apr 10, 2007
  12. Dimitar Berbatov Member

נימוק?
    הנה נימוק: "לדעתי זה סיכון גדול מדי לפתוח עם סמית במשחק הכי חשוב שלך באירופה ואחד החשובים בכלל. סמית רק חזר מפציעה ארוכה ולמרות ששיחק בריזרב כמה משחקים הוא עדיין לא פתח בהרכב באף משחק מאז אותה פציעה. כאן גם הטעות של פרגי שהיה צריך לתת לו דקות משחק בליגה או אפילו בגביע נגד בורו. אלא רק נכנס כמחליף. לדעתי עדיף לפותח עם סולשיאר שהיה מצוין נגד רומא והוא מניה בטוחה. סולשיאר גם לא שיחק בפארטון פארק ביום שבת הרבה דקות והוא יבוא רענן למשחק".
    סמית הוא שחקן נהדר ואני תמיד תמכתי בו אבל אני לא חושב שזה יהיה חכם לפתוח איתו ישר בהרכב אחרי שלא פתח באף משחק ליגה או גביע מאז הפציעה הארוכה שעבר.

13. THE STRETFORD END Member

מספיק כבר עם זה שהוא חזר מפציעה ארוכה,הוא כשיר כבר כמה חודשים טובים,היה חסר לו דקות משחק בכדי להחזיר לעצמו את הטאצ',את כושר המשחק,הוא עשה זאת בהדרגה,
    גם פרגוסון אמר שהוא נראה הרבה יותר טוב באימונים מאשר כשחזר בתחילה וקיבל דקות משחק בגביע הליגה.
    כשקיבל דקות משחק במשחקים האחרונים היה נראה בסדר גמור,אפילו הספיק לבשל שער.

משחק חשוב מחר,כן,אז מה?
    אם נעוף זה לא יהיה בגלל ששחקן זה או אחר פתח בהרכב.

סולשיאר לא היה מצויין נגד רומא,אחלה בישול והרבה עבודה קשה אבל בטח לא מצויין,
    מניה בטוחה?!יש דבר כזה בכדורגל בכל הנוגע לכיבוש שערים?
    אין לי בעיה אם סולשיאר,אם יפתח הלוואי ויכבוש שלישייה,
    סמית שיחק עוד פחות מסולשיאר בשבת,אז גם הוא "רענן"!

אני חושב שחלוץ שיודע לשחק עם הגב אל השער,חלוץ רחבה לצד רוניי יכול להועיל לנו גם מחר וגם במשחקים שנותרו לנו,סמית הוא כזה,לו סאהה היה כשיר אז סאהה היה מועדף אבל הוא לא.

14. Dimitar Berbatov Member

הוא כשיר כבר הרבה זמן אבל בפעם המאה, הוא לא פתח בהרכב מאז שהחלים מהפציעה. והיא אפשר לתת לו לפתוח ישר במשחק כל-כך קשה נגד רומא. ואם כל הכבוד לאימונים ולגביע הליגה זה לא מדד לכזה משחק.
    ברור שאפ נעוף זה לא יהיה בגלל שחקן אחד, אבל השחקן האחד הזה גם יכול לעשות את ההבדל בין הדחה לבין עליה.
    כשאמרתי מניה בטוחה התכוונתי שכמעט כל משחק שהוא פותח בהרכב הוא נותן משחק טוב ותמיד רץ ומשקיע ונותן 200%. ובמשחק באולימפיקו לטעמי הוא היה אחד המצטיינים והוא נתן משחק גדול איך שלא תהפוך את זה. הוא בישל לרוני, עשה עבודת הגנה טובה מאוד, נתן ספרינטים לא מהעולם הזה והיה טוב מאוד.
    טוב מה אני יגיד לך? נחייה ונראה. אבל אני עדיין חושב שסולשיאר עדיף על סמית...

15. George Best Member

סמית' פתח מול בורו בגביע באולד טראפורד, והיה עוד משחק אם אני לא טועה שהוא פתח בו.
    אז מה אתה מציע?שכל פעם בגלל התירוץ שהוא לא פתח בהרכב פרגי לא ירכיב אותו אף פעם בהרכב?
    להגיד שאתה לא רוצה את סמית' בהרכב כי הוא לא מספיק טוב אני עוד אקבל, אבל התירוץ של דקות ממש לא מתקבל, אני עם סטרטפורד.