מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 3, 2006.

1. דנידין Member

אז מעבירים קיצוני למרכז הקישור או שלא?

2. Pipe Member

3 כללי ברזל שבל יקיום שלהם לא נוכל אפילו לחשוב על ניצחון:
    א. לא משנה מה המצב בחוד, רונאלדו חייב לפתוח באגף. אם זה ימין עם גיגסי בשמאל, או אם זה שמאל ופארק(פלטשר) בימין וגיגסי מאחורי רוני, או אם זה גיגסי באמצע.
    ב.לריצ'ארדסון אסור להיכנס לקומלפקס שנקרא אולד טראפורד. עצם הנוכחות שלו תפריע לשחקנים.
    ג. לשופט אסור להיות ולנטין איבאנוב.

אני מאמין שקיום שלושת התנאים הללו, יבטיח לנו את המקום בחצי גמר, למרות ש... בוא נגיד שאני לא יזיל דמעה אם נודח מחר, ונתרכז כל כולינו בליגה.

אגב, מתן, שחתת אותי על זה במפגש, אבל כן, מבחינתי לפחות, ליגת האלופות נחותה בחשיבותה גם מהליגה, ואפילו מהגביע האנגלי.

דנידין,
    גיגס פתח לא פעם, לא פעמיים ולא שלושה במרכז השנה ובכלל בתקופת פרגי, ביחוד במשחקים כאלו שאין לנו יותר מדי ברירה. אני מעדיף אותו על פלטשר באמצע, ביחוד בגלל שלגיגסי יש יותר ניסיון בעמדה הזאת, והניסיון שלו ישפיע גם כן. בנוסף, אני מעדיף את פלטשר באגף, כך הוא יוכל להיכנס לאמצע ולעזור בשמירה על הקשר התוקף שלהם בעת הצורך, דבר שגם גיגסי יוכל לעשות, אבל הוולשי הוא בעל אופי הרבה יותר התקפי מפלטשר.

Last edited by a moderator: Apr 10, 2007
  3. Louis Saha Member

סטרטפורד עם הרכב הטלאים שאנחנו עולים איתו מחר למשחק בית כזה חשוב איטס נוט אבאוט טאקטיקס. אתה זורק 11 הכי טובים ומתפלל לטוב. אני לא מאמין במערכים במצב הנוכחי.

Last edited: Apr 10, 2007
  4. דנידין Member

ההרכב לא היה כזה רע אם היה לנו מחליף נורמלי במרכז המגרש ומחליף נורמלי בחוד. אנחנו פאקן מנצ'סטר יוניטד ואין! לא נקלט.

5. THE STRETFORD END Member

לא צריך להתפלל ולא צריך להיכנס לפאניקה,
    אנחנו קבוצה טובה יותר,גם עם הרכב חסר.

וא דר סאר
    אושה,ריו,בראון,היינצה
    גיגס,פלטצר,קאריק,רונאלדו,
    סמית,רוניי

זה מה שאני רוצה לראות מחר.

דנידין,
    השחקנים המחליפים שאתה מרבה לזלזל בהם סיפקו את הסחורה העונה אם תאהב את זה או לא,
    בזכות כל הסגל אתה נמצא איפה שאתה נמצא!!!

6. Pipe Member

אני עם ההרכב של סטרטפורד, פרט לאברה(אם כשיר),סולשיאר במקום סמית' וגיגסי באמצע.
    הגיע הזמן שאברה יחזור, כבר חודש שאין לנו מחץ מצד שמאל. עם כל הכבוד להיינצה, בהתקפה התרומה שלו כמעט ולא מורגשת, כשגארי שיחק זה היה פחות קריטי, כעת כשאושה בצד, וגם התרומה שלו אפסית, זה מציב אותנו בבעיה.

ודנידין,
    זה שאנחנו "פאקן מנצ'סטר יונייטד"!!!111 לא אומר שצריך לעלות בכל משחק עם ההרכב הכי חזק בלי לדפוק חשבון על המשך העונה והמשחקים שצפוים לנו. וחוץ מזה, אתה מדבר על המחליפים כאילו הם ברמה של ריצ'ארדסון.

Last edited by a moderator: Apr 10, 2007
  7. Louis Saha Member

סטרטפורד, אלן סמית' זה סיכון חביבי אחלה סיכון שבעולם. סולשאייר. ואם פרגי רוצה שתהיה לו תרומה מינימלית מהאגפים מחר: אברה היינצה פרדיננד בראון

8. Stretford Ender Member

לדעתי ההרכב הזה אידיאלי כרגע(חוץ מהבלבול בצדדים :aaa031: ), אלא אם אברה מוכן לשחק 90 דקות, סה"כ אני חושב שצריך לשים את כל הקלפים ההתקפיים שלנו מההתחלה.
    חיסרון של ההרכב הזה הוא שאנחנו מאוד צפויים, יש רק אופציה אחת לחילוף לשינוי המשחק (סולשייאר במקום סמית') או אם תרצו 2 (סולשייאר במקום פלצ'ר/קאריק ואז יעבור לשחק בימין רונאלדו בשמאל וגיגס באמצע).

אבל אין מה לעשות, צפויים או לא, אנחנו באולד טראפורד וצריכים לעשות לרומא את המוות.

Pride of all Europe!!!

9. THE STRETFORD END Member

מה הסיכון בדיוק?
    אם אתה כותב משהו לפחות תנמק אותו.

הייתי מאוד רוצה לראות את אותו קו ההגנה כמו שכתבת אבל אני לא רואה את פרגוסון עושה זאת,
    הוא מעולם לא ניסה עדיין את היינצה כבלם וחבל לדעתי,
    חוץ מזה אני מפחד שאם יעשה זאת אז אושה יהיה בקישור.

10. Wave Member

אני מאמין שהוא כתב סיכון הוא התייחס לזה שעבר הרבה מאוד זמן מאז שאלן סמית' כבש שער בקבוצה הראשונה של יונייטד.

11. THE STRETFORD END Member

יופי נחמה,עוד קצת היה פצוע עונה וחצי,זה לא שהוא שיחק ולא כבש.

12. Louis Saha Member

סטרטפורד, wave, התווכנתי לשילוב של שניהם. סולשאייר מסוכן יותר גם אחרי 3 שנים בלי כדורגל בכלל מסמית' נכון לרגע זה. וסמית' כפצצת אנרגיה יכול להוסיף יותר בסוף מאשר בהתחלה. היינצה ישחק מחר כבלם אם לא הכל ילך לפי התוכניות, אם לא מהדקה הראשונה בהרכב אז כשאברה ייכנס במקום אושה או פלטשר בהמשך ופרגי ירצה להוסיף מחץ מהאגפים. אני טוען שמחץ מהאגפים אנחנו צריכים החל מהדקה הראשונה.

13. Stretford Ender Member

גם אם אברה כשיר, אני בכלל לא בטוח שהגנת:
    אברה-היינצה-ריו-בראון
    עדיפה על:
    אברה-בראון-ריו-אושה.

סה"כ צריך לראות את האימונים בשביל להגיד ואני מניח שאם אברה כשיר פרגוסון כבר ניסה לבדוק איך הציוות של השניים(היינצה וריו) במרכז ההגנה פועל טוב, אבל לתת להם משחק ראשון ביחד ברבע גמר ליגת האלופות כשאנחנו בפיגור ומשחקים על כל הקופה?
    נראה לי מסוכן מדי.

14. W.Rooney Member

אני תומך בהרכב של סטרטפורד, מלבד ההצבה של אושיי. אברה לדעתי צריך לפתוח מחר במקומו.

מקווה לראות את סמית' עם רוני בחוד, למרות שההרגשה שלי שפרגוסון יפתח, שוב, עם סולשיאר.

15. THE STRETFORD END Member

"סולשאייר מסוכן יותר גם אחרי 3 שנים בלי כדורגל בכלל מסמית' נכון לרגע זה"

מה,למה,איך,זה יפה מאוד לכתוב,זו חוכמה קטנה לא לנמק,
    אבל בוא אני יעזור לך,
    אין לי בעיה עם סולשיאר אבל גם הוא חזר לא מזמן מפציעה ולא שיחק יותר מדי מאז.
    סמית כבר הרבה זמן כשיר,הוא עצמו אמר שמעולם לא הרגיש חזק וכשיר כמו שהוא היום(ככה זה שנמצאים בחדר כושר יום אחרי יום אחרי יום),
    סולשיאר ואין מה לעשות איבד מהמהירות והכוח שלו,הוא נשאר בשטח ומצליח בגלל הקילריות שלו ואת זה אף אחד לא יכול לקחת לו,
    אבל הגיע הזמן שלצד רוניי ישחק חלוץ מטרה,שיכול לשחק עם הגב(כמו סאהה)חזק,מהיר יותר,כשיר יותר,
    סמית הוא כזה,בשבת בדקות המועטות שהוא נכנס ליונייטד היה פתאום מסה חזקה יותר,פתאום היה מישהו נוסף שמחכה לכדורים בתוך הרחבה,

ומה זה משנה מתי "הפצצת אנרגיה" באה לידי ביטוי ומה ההבדל בין סמית נכנס כמחליף לתת פוש בסוף או סושליאר.

יותר מדי שינויים זה לא טוב,יותר מדי שחקנים לא בעמדות הטבעיות שלהם זה לא טוב גם כן,
    מי שצריך לשחק באמצע שישחק באמצע,מי שבצד שישחק בצד.