מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ההגנה נראית רע מאוד, אבל עכשיו אברה חוזר לאגף שמאל, מה שיאפשר להסיט את היינצה למרכז ההגנה, והמצב יהיה טוב בהרבה.

2. ManUtd Fan Member

בקצב הזה, לא בטוח שגם תהיה קבוצה שתרצה לרכוש את השחקן האפס הזה. אגב, גם המחליף שלו גיגס כשנכנס לא עשה הרבה, למעשה הוא לא עשה כלום, רק איבד כדורים. שער אומלל של פרדיננד, חוסר תיאום מוחלט בינו לבין ואן דר סאר, גם האנגלי וגם ההולנדי אשמים בשער הזה, צריך להיות ביניהם תיאום.
    הפעם פגשנו קבוצה חכמה, לא כמו בלקבורן שהתבנקרה והעיפה כדורים, פומפי בהזדמנויות שהיו לה התחלה לתקוף, וגם מהדקה ה-80 הם לחצו בחציו המגרשי של יונייטד, אני לא יודע מה איתכם, אבל זה מאוד מתסכל, ואני יודע שאי אפשר לעשות כלום אלא לתת כדור רחוק. מתסכל, מתסכל מאוד.

העונה לא נגמרה, רק 3 מפרידות בינינו לבין צ'לסי, אסור לנו להגיע למשחק נגדם במחזור לפני האחרון עם ההפרש הזה, זה לא טוב ללב שלי.

לא ציפיתי שננצח את כל המשחקים שנשארו, ואני בטוח שגם בששת המשחקים האחרונים אנחנו נאבד מספר נקודות יחד עם צ'לסי, אבל עדיין זה מתסכל, בייחוד השער העצמי של פרדיננד.

3. SeRgInHo Member

למה אתם מאשימים אותו? תאשימו את פרגוסון, שכנראה לא רואה שריצ'רדסון פשוט לא שחקן לרמות האלה.

4. W.Rooney Member

ג'יימס היה היום ענק. משחק גדול שלו. ואן דר סאר שוב, חוזר על הטעות נגד רומא והודף רע מאוד למרכז, טיילור דוחק פנימה בקלות. השער העצמי היה כולו של ריו, העצמי השני שלו העונה, טעות פאטאלית שאסור שתחזור על עצמה במשחקים הכ"כ חשובים של סוף העונה. הגיע לנו פנדל, רוני הוכשל, אבל השופט עם המארחים. מזכיר משהו ?

דפיקות הלב בסיום, במיוחד בזמן הבעיטה של סמית'י היו מטורפות. חייבים להעפיל לחצי ביום שלישי, חייבים לחזור למסלול הנצחונות.

5. Wave Member

מאז הפציעה של וידיץ' ההגנה קטסטרופלית, לדעתי ואן דר סאר אשם יותר מריו בשער השני, אבל מה זה משנה? דיוויד ג'יימס נתן את משחק חייו.
    אני עדיין חושב שהסיכויים לטובתנו לאליפות, שימו לב ללוח המשחקים- צ'לסי בליגה יוצאת עכשיו ל2 מחזורים במגרשים מאוד קשים - אפטון פארק וסט ג'יימס פארק, אנחנו לעומת זאת מארחים את שפילד ובורו, חייבים לקחת 6 נקודות כמובן, קשה לי להאמין שצ'לסי תנצח ב2 האיצטדיונים הנ"ל, בינתיים נקווה לשינוי משמעותי לקראת יום שלישי, אה ועוד משהו, המשחק הכי חלש של רונאלדו העונה, הוא נראה כל כך עייף, מקווה שיגיע רענן לרומא

6. ManUtd Fan Member

במשחק נגד רומא הכדור זז במהירות הבזק, וגם הוא שינה את הכיוון שלו באוויר בדיוק כההולנדי הולך לאגרף את הכדור, זה היה מפליא שהוא הצליח בכלל להגיע אל הכדור של מנסיני לדעתי. גם כאן זה לדעתי אותו הדבר, כדור חזק מאוד, ושוב פעם המזל לא שיחק לצידנו וזה הלך לרגליו של מאט טיילור.
    אגב, ריצ'ארדסון האשם הבלעדי בשער הזה! איבד את הכדור ליד הרחבה, ולאחר מכן אפילו לא מנסה להשיג אותו.
    עם כל הצער שהוא לא שרק, זה היה בצדק. פריימוס נגע קודם כל בכדור, אמנם לא רואים את זה בבירור, אבל אפשר לראות את זה מהזווית האחורית. לצערי לא היה פנדל, השופט צדק כשלא שרק, אבל לא הייתי מתנגד בכלל אם הוא היה שורק על הנקודה הלבנה.

7. George Best Member

דקה 90 בויקראדג' רואד זה היה 8 הפרש.
    שער בדקה ה90 של קאלו, הפסד כל כך מטופש היום וזה רק 3, אלוהים ישמור.

אם לא לוקחים 6 נקודות משפילד ובורו בבית - אפשר לתת מנוחה לשחקנים ולהתרכז במחנה האימונים הקרוב וללכת לסטמפורד ברידג' ולצלם את ג'ון טרי מניף עוד צלחת אליפות.אחרי זה גודיסון פארק ושיטי אוף מנצ'סטר, זה כל כך מפחיד הלחץ הזה.
    אני מאמין שיהיה טוב, היינו ראויים לנקודה, פומפי נילחמו כמו גדולים, נהנו משני שערים מזליקים, כל הכבוד להם.

ואן דר סאר - שוב מופתע מבעיטה לאמצע, עד מתי?ומה זה החוסר תיאום בשער?4
    אושיי - סטרטפורד אומר שהוא לא קשר, אני אומר שהוא לא שחקן כדורגל.4.5
    בראון - חושך מצרים, עשו לו בית ספר בכדורי הגובה ובכלל.4
    ריו - עצבני, אחריות גדולה בשער הראשון שאפשר לטיילור להגיע לפניו, השער השני בכלל, חלש מאוד.4
    היינצה - גם לא הגן משהו, אבל בעיקר תקף על הפנים.איפה הוא ואיפה אברה.4.5
    רונאלדו - המשחק הכי חלש שלו העונה.חצי ראשון בינוני, מהלך אחד נפלא שהיה ריפליי לשער בקרייבן קוטג', חצי שני אנונימי לגמרי, פשוט כל פעם שקיבל את הכדור(או אפילו לפני), פומפי שלחו אליו שני שומרים כאילו זה תרגיל של קומנדו.4.5
    קאריק - כמה איבודי כדור, כל כך רך.4.5
    סקולסי - יותר טוב מקאריק, אבל הרבה פחות טוב מבד"כ.5
    ריצ'ארדסון - גם שחקן עלוב, וגם מעצבן לרשום את השם שלו.3
    פלטצ'ר - הזדמנות אחת טובה, היה דווקא לא רע בכלל.5.5
    רוני - על הפנים, 2 הזדמנויות גדולות, אפילו פריימוס הכל כך כבד הוציא לו כדורים בקלות.4

גיגסי - איך שנכנס להביא למפנה, פעולה אחת נהדרת כמעט הביאה לשער שלו, אבל אחר כך בעיקר איבד כדורים.5
    סולשיאר - אם הוא לא מושיע אותנו, אז מי כן.לא טוב.5

למרות ההפסד הקשה, למרות הלחץ העצום, חייבים להתאושש, לעלות לחצי גמר הצ'מפיונס, לא לפשל מול ווטפורד, ומאז פשוט לא לאבד נקודות יותר.פשוט אסור.

we will never die!

אלירן,
    הלוואי שנגיע עם יתרון של 3 נקודות לפני המשחק מול צ'לסי, גם הפסד שם ואנחנו מעליהם בגלל יחס שערים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/4/07
  8. RealStretford Member

זה מה שנקרא בשפת הקודש

Not a bad weekend

המשחק ב 5/5 אצלנו ב C.O.M.S יהיה מאד מעניין עכשיו

:aaa021: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

9. ManUtd Fan Member

אתה לא מצפה שבאמת ניקח את כל 18 הנקודות שנותרו בקופה, בכל זאת יש משחקים קשים, קשים מאוד, גם צ'לסי לדעתי לא תצליח להוציא את מלוא 18 הנקודות.
    המשחק נדחה, נכון? יופי.
    הוא לא נדחה למחזור לפני האחרון?

10. George Best Member

והנה החולדות יוצאות מהחורים שלהם.
    תחזרו למחראה שלכם,
    למרות השמחה שלך, אנחנו עדיין מקום ראשון, עדיין עם סיכוי מצוין להעפיל לחצי גמר האלופות, ועם צ'אנס אדיר לעלות לגמר הגביע האנגלי?
    ואנחנו עדיין הגאווה של העיר.
    ד"ש לקוראדי, 32,32,32.

כן, הוא נדחה למשחק הלפני אחרון.
    ואתה לא קונה מצב של אותו מספר נקודות מחזור אחרון?
    אני כן.ניצחון על ווסטהאם בבית ואתה יודע מה..

11. avdz7 Member

פרגי גרם לי להעריך אותו פחות... מה הוא לעזאזאל פותח עם ריצ'ארדסון הFS הזה?
    גועל של שחקן, חוץ ממהירות השם בירך אותו בשחקן שמתאים למילוול. (אופס, אפילו לא)
    אשם עם VDS בשער... לעזאזאל!

עכשיו בקשר לגולים השטותיים שג'ורג'י בסט הזכיר לנו, זה הכל כשווידה ונוויל חסרים, אחח כמה שאני מתגעגע אליהם! תחזרו כבר! עוד שבועיים, להחזיק מעמד...

החלום של הטראבל (אם להיות ריאלים אין דבר כזה) מתרחק ממשחק למשחק.

קניתי את הקלישאות ש"השנה יונייטד זה משהו מיוחד" וכל זה, אבל המשחק שבר אותי! איזה אי-הבנה אומללה בין ריו לאדווין, פשוט בושה, פתאום נהיינו כמו נבחרת אנגליה.

ואגב שהזכרתי את פרגי, הוא לדעתי די אשם בהפסד
    שאברה וסאהה יכלו להיות לו זמינים הוא לא מכניס אותם? לפחות כמה דק' לקראת רומא (פלוס זה שפתח עם קייראן האפס) ולמה לעזאזאל סאהה לא בסגל?

בקיצור לרומא, אני רוצה להטיס כבר את בראון ואושה... אבל אי אפשר
    בכל מקרה, אני לא רוצה ששתיהם יפתחו, הם אסון
    אברה, היינצה, ריו פרדיננד ובראון... יותר טוב מאושה בהתקפה
    אם זה לא יראה כך אז פרגי חייב לפרוש. (רק שלא יפתח עם ריצ'ארדסון)

ואתה אוהד סיטי, חאלס להדחף עם ההודעות הלא מועילות האלה, כמה ספאם, השם ישמור.
    עאלק הגאווה של מנצ'סטר, פ'חחח, הגאווה של מצעד הגאווה הם יותר. תנוחו

"נתראה ב5.5" ואללה נתראה, אבל חאלס לחפור

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/4/07
  12. RealStretford Member

נדמה לי שאתה קצת לחוץ היום לא?
    49,49,49,

13. George Best Member

לא, אתה צריך לפרוש.
    לשלוח את פרגי הביתה..
    מה קרה?הפסדנו אחרי 7 נצחנות רצופים.
    פתאום הסגל לא מספיק טוב לך?
    היינצה ובראון לא בסדר?מעניין שבמשחקים האחרונים זה הצליח.
    וכן, לזרוק את סאהה ואברה זו התאבדות, עם כל הכבוד לפומפי, היינצה אושיי ובראון זה מספיק כדי לנצח.
    תאשים את רוני בעוד משחק חלש, את רונאלדו שהיה חלש, את גיגסי, את סקולסי.
    מה אתה רוצה מפרגי, שיעלה לנגוח?

14. ManUtd Fan Member

בטח שאני יודע מה, אבל יותר מדי, יותר מדי ללב שלי, ואני עוד צעיר.
    בקיצור, כולנו מעדיפים שעד אז הפער יגדל, אפילו בנקודה אחת.

Cr#7

הלו, קצת פרופרציות לא יזיקו. וואלה אם ההגנה לא תיראה איך שאמרת, אז פרגי חייב לפרוש, בטוח! מה דעתך גם לקבל את משרת המאמן אצל יונייטד.
    אני מסכים איתך שכך צריך להיראות ההגנה (אושיי פשוט אנטי כדורגל, למרות השער ה-700 שלו בדקה ה-90), אבל אם זה לא יראה כך פרגי צריך לפרוש? בו באמת.
    טראבל? טראבל? עוד פעם, טראבל? תן לי את צלחת האליפות ואני אומר תודה רבה ועושה כל מה שיגידו לי.

15. avdz7 Member

שיידע להעריך את היריבה, הוא היה אמור לפתוח עם ההרכב החזק ביותר, כי להזכיר לכולם שהליגה היא בראש ובראשונה ופורטסמות' קבוצה בייתית חזקה מאד. ואני מודה, קצת נסחפתי ב"לפרוש" לא צריך לעשות מזה יותר מדי רעש

ואני מקווה שב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx נעלה עם ההרכב הכי חזק