כן כן כן כמו גם פורטו ומונקו אבל עדיין עפנו . למרות שאני אוהד יונייטד ואני ממש אופטימי לגביי האליפות אבל למדתי שעם אופטמיות לא מגיעים רחוק (אוהד אנגליה) אז תגידו לי תאמת אוהדי יונייטד , אתם באמת מאמינים בלב שלם שאנחנו נעבור את רומא ? אני אישית בספק גדול .
מה קשור? שאלתי בסך הכל אם אתה שאנן למשחק הזה (וזה לא קשור בכלל אם אתה משחק או לא), ולפי דבריך זה נדמה שאתה שאנן לכן כתבתי אני מקווה מאוד שהשחקנים לא יעלו למגרש עם תחושת שאננות. כמו שאמרתי, שום דבר עוד לא סגור, רומא קבוצה מצוינת, אך היא אינה מנוסה במעמדים האלו, ולכן יש לנו עדיפות קטנה לקראת המשחק הזה.
בכל הנוגע לשחקנים אין הרבה הבדל בניסיון שלהם בליגת האלופות. טוטי, סקלוס, גיגס וסולשאיר מנוסים, השאר קצת פחות. בעיקרון הרוב לא הכי מנוסים. מה שכן, למנצ'סטר יש יתרון בכל הנוגע לניסיון דווקא בעמדת המאמן גם אם זה לא היה נראה כך במשחק הראשון ברומא. המשחק ביום שלישי הוא המשחק שכל התשומת הלב (מצידי לפחות) תיהיה לאיך פרגסון יכין את הקבוצה למשחק.
דווקא פרגוסון היה טוב בניהול המשחק ובחוסר ברירה עם 10 שחקנים עשה הרכב שיכול לתקוף ולעקוץ בלי בעיה וגם להגן טוב.
וטוטי, הנה תשמע משהו שאולי יפתיע אותך, משחק פעם ראשונה בקריירה שלו בשלבי הנוקאוט במפעל, כמו כל שחקני רומא,אז אם יש מישהו שלא מנוסה במעמדים האלה זה טוטי. כן, וואן דר סאר רק התחיל את הקריירה.ורוני בסך הכל עבר שני רבעי גמר במונדיאל וביורו. וריו פרדיננד,היינצה ובראון,רק עלה מהנוער,ורונאלדו רק הספיק לשחק בגמר יורו ובחצי גמר מונדיאל, וסאהה לא יודע מה זה לשחק בליגת אלופות, וקאריק? הוא בכלל לא יודע איך נראה כדור.אתה מדבר כאילו דונג,רוסי וג'וני אבאנס ישחקו. אין הבדל בלחץ שמופעל על שחקן בשלבים קריטיים במונדיאל או יורו. הלחץ אותו לחץ, ואולי אף קטן יותר. שלא לדבר על כך שהשחקנים האלה כבר לא ילדים, זכו בכמה תארי פרמיירליג, ולחץ זה דבר שלא חדש להם.
דובר כאן על ניסיון בליגת האלופות. גם השחקנים של רומא היו ביורו ובמודניאל, וכן רוני עדיין צעיר ולא מנוסה. לגבי פרגסון, לא, הוא מעט איכזב. אף אחד מאיתנו כאן לא מרוצה מהיכולת שהצגנו גם עד ההרחקה של סקלוס. לגמרי לא הכדורגל שאנחנו רוצים לראות. אולי רק יום רע של הקבוצה, ואולי פרגסון (או אולי שזו רומא). תשובות ביום שלישי.
כו, אבל בניגוד לשחקני יונייטד טוטי כבר הניף את הגביע העולמי, משהו שאף אחד משחקני יונייטד כנראה לא יעשה גם בעוד 10 שנה. דינדין צודק, חוץ מסקולס, גיגס וסולשיאר אין אף שחקן של יונייטד שהגיע כבר למעמד הזה של רבע גמר האלופות, כך שניסיון של שניים וחצי שחקנים לא יעשה את ההבגל, תאמין לי. לא ראיתי שהניסיון הפריע לרומא להדיח את ליון כאשר היא מנצחת בז'רלאן, משהו שהקבוצות באירופה לא עשו כבר כמה שנים טובות.
באשר למשפט הראשון, לואיס סאהה לא היה רחוק מלקחת גביע, וכפי שזה נראה כרגע, כריסטיאנו רונאלדו עוד ייקח תואר עם הצוללנים. באשר למשפט השני, ואן דר סאר לקח גביע אירופה, והיה עוד מספר פעמים ברבע הגמר. ריו פרדיננד הגיע פעמיים לרבע הגמר, ויש לי פה תוכניה של יונייטד עם ההרכב ששיחק בשני המשחקים נגד ריאל, ובראון ואושיי נמצאים בו.
על מה אתם מדברים,נסיון יותר או פחות בגלל כמות משחקים כזו או אחרת בליגת האלופות?למי לשחקנים ששיחקו כבר בגביע עולמי,אליפות אירופה וכבר כמה שנים טובות בליגות המובילות באירופה! זה מה שמשנה?עושה הבדל כזה קובע? כל מי ששיחק ביונייטד נגד רומא,להוציא את פלטצר שיש לו הכי פחות משחקים שיחק כבר מספיק משחקים באירופה וצבר מספיק נסיון בכדי להתחיל ולספק תוצאות,בלי תירוצים. לגבי פרגוסון ואיך שניהל והעמיד את הקבוצה לפני ואחרי ההרחקה של סקולס,אין טענות,עמדנו טוב לפני ההרחקה ויצאנו עם תוצאה שמשאירה לנו סיכוי טוב לאחריה.
יצאנו עם תוצאה טובה כן, אבל המזל גם שיחק תפקיד. אני ממש לא רוצה לראות כדורגל כזה ממנצ'סטר שוב. השער שכבשנו הוא כל כולו רונלדו. בלי ההברקה הזו המדהימה הזו של הפנומן לא היינו עושים כלום. טקטית לא עמדנו טוב וחכינו שוב לניסים של הפורטוגזי. אין ספק שיום שלישי הניסיון לא ישחק תפקיד, כי השחקנים שלנו ירגישו בנוח לשחק מול הקהל הבייתי.
השער הוא כולו רונאלדו? הבנתי הוא גם מסר לעצמו,גם הגביה וגם עצר כמו מלך על החזה והרשית. סולשיאר ורוניי סתם היו שם בכדי להסתכל עליו. טאקטית עמדנו טוב לאחר ההרחקה,עובדה היא שרוב הפעמים שרומא סיכנה את השער היו בבעיטות מרחוק והם ממש לא הטרידו אותנו יותר מדי פעמים בהזדמנויות בתוך הרחבה,עם טיפה ריכוז ויותר מזל היינו יכולים למנוע גם את השערים שספגנו, לא רק זה אלא מעבר לשער שכבשנו הגענו לעוד כמה מצבים משל עצמנו, 10 שחקנים למעלה משעה במשחק חוץ ברומא,עם הרכב חסר,אין טענות אלא רק הערכה.
אתה מדבר מאהבה לקבוצה, וכך גם אני. חשוב מאוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx המצב מדאיג אותי (מה אני אשם שזה גמר לי על כמה לילות). סקלוס עשה נכון שהיה קשוח עם טוטי, כי ככה עוצרים את רומא. בגומלין צריך להמשיך להיות קשוחים עם טוטי, כי הברקה קטנה שלא במקום מרומא, ואז באמת יהיה צרות. חייבים לשמור על שער נקי במשך 90 דקות עם כל הקשיים שבכך. זה אולי יהיה חשוב יותר מאשר לשלוח יותר מידי שחקנים קדימה. מעבר לפתיחה מוחצת שזה דבר מחייב, חייבים להיות זהירים כיאה לצורת המשחק בה משחקים בצ'מפיונס. במידה ונכבוש את ה0-1, צריך לשמור עליו ולשחק חכם. אבוי אם נקבל גול, אבוי!
טוב התרנגולים לא עזרו לנו, פומפי זה משחק לא קל בידיעה שהפער הוא רק 3 נקודות, מבחן אופי נוסף אולי הגדול ביותר שלנו עד כה העונה,אם ננצח זה יהיה הצעד הגדול ביותר לזכייה באליפות. פרגוסון אמר שההרכב ששיחק ביום ד' מול רומא יהיה ככל הנראה זה שיפתח גם היום, אברה נסע עם הקבוצה, פארק כנראה שבועיים בחוץ.
עם כמות הדקות שסהאה שותף במונדיאל, אפשר גם לטעון שווס בראון היה שותף בכיר בזכיה של היונייטד בגביע האלופות ב-99. בראון ואושיי שיחקו אז מול ריאל? עכשיו אני מבין איך ריאל בכזאת קלות שמה ליונייטד שישיה ברשת. בכל מקרה הנקודה שלי היא שלא הניסיון זה מה שיכריע את ההתמודדות הזאת. גם השחקנים של רומא כמו של היונייטד משחקים ברמה הכי גבוהה ובנבחרות הטובות בעולם.