מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. avdz7 Member

סטטיסטיקה מרמה

לפחות 10 מהבעיטות של רומא היו מ 40 מטר, אין להם הרבה מה למכור חוץ מזה

ובקשר לידיעה של AW .. יהיה קשה לקוות שסקולס לא יקבל עוד צהוב לאחר שיחזור, שחקן חכם אבל ג'ינג'י עצבני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/4/07
  2. Dimitar Berbatov Member

השיפוט היה הוגן?! איזה שטויות.
    על כל פיפס קטן השופט שרק לעבירה שלא היתה. ועם אתה כבר שורק על כל נגיעה קטנה לעבירה אז תעשה את זה גם בצד השני, מה שהשופט ממש לא עשה. זה מה שנקרא שיפוט ביתי לחלוטין.
    פנדל?! איזה פנדל זאת היתה צלילה מגעילה של פרוטה. הדבר היחיד הטוב שהשופט עשה במשחק זה היה הצהוב הזה להתחזות.

אבל לא צריך להאשים את השיפוט. סך-הכל עשינו את העבודה, הבקענו שער חוץ כששיחקנו 60 דקות ב-10 שחקנים והעברנו את ההכרעה לאולד טראפורד, שמה יספיק לנו 1-0 קטן ונקווה שזה גם מה שיקרה.

3. AW forever Member

סטראטפורד,
    אני קלטתי את השיטה שלך- כשיש טעם בדברים שלך (היי, ואחת לכמה זמן יש באמת טעם בדברים שלך) אז אתה מתדיין באבו אבוה מתדיין, וכשאין- אתה שולח לים, לתותים, לוואטאבר. אז אני מבין את זה, ואקח בחשבון שכשאתה שולח אותי לים, זה במקום לומר "וואלה, יש במה שאתה אומר משהו". אני רק מציע לך לחשוב על זה, כי לא כל האנשים בעולם יש להם סבלנות שכזו. אולי לכמה אוהדי טוטנהאם או סיטי...

4. THE STRETFORD END Member

קלטת את ה"שיטה" שלי,פשיי,טוב לדעת שיש לי "שיטה".

כשנחה עלי הרוח אני נהנה להוכיח אותך בזה שאין לך מושג והאמת זה נמאס עלי כי זה קל מדי,אני בחור שצריך אתגרים ואתה לא מהווה אתגר רציני,
    כששנת היופי שלי בצהריים קראה לי אז שלחתי אותך להתגלגל בחול הים,
    אבל זו לא "שיטה" מדעית כי לפעמים אני לא הולך לישון צהריים.

5. AW forever Member

ברור שזה קל מידיי: הקבוצה שלך תמיד משחקת את הכדורגל הכי יפה והכי הוגן, פרגוסון הוא בכלל לא בכיין, וכיונייטד מפסידה- זה כי השופטים דפקו אותה כי הם שרקו פאול על רוני.

6. THE STRETFORD END Member

לפני שעה וחצי קמתי משנת הצהריים שלי,אני רענן אבל אין לי זמן להוכיח לך(שוב)שאין לך מושג,
    אני ממהר,מוזמן לארוחת ערב במסעדה בת'א,אני מקווה שזזו לא מסעדה שומרת כשרות.

אז אולי בפעם אחרת,עד אז תחשוב מה ה"שיטה שלי" באמת.

7. Rudess Member

רפאל , ושכחת שאנחנו הם הסובייקטיבים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. cantona#7 Member

חוץ מהגומלין שסקולס יחמיץ הוא צפוי גם להחמיץ את המשחק הראשון של החצי במידה ונעלה ?

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא. רק משחק אחד.

10. Gooner Member

זאת קבוצת הכדורגל שלך,אתה חייב להיות סובייקטיבי,אובייקטיביות היא סימן לייאוש.

11. THE STRETFORD END Member

חוזרים לליגה,משחק חוץ קשה בפורטסמות,מעניין מה יש למוריניו להגיד הפעם כשהם משחקים בשעה מוקדמת ואנחנו בשעה מאוחרת,מעניין אם גם הפעם הוא יבוא בטענות להתאחדות.

בגלל מכת הפציעות שנחתה עלינו לרעה החזרה של סאהה ופלטצר מבורכת עוד יותר,
    חייבים להיות שינויים מהמשחק נגד רומא,בהגנה לא כי אין יותר מדי אופציות(מה קורה לעזעזל עם אברה?)אבל בחלק של הקישור וההתקפה אולי נראה את סאהה ואולי פלטצר וסמית משחקים בהרכב,

המשחק מחר מבחינתי הוא אחד המכריעים לגבי הליגה,נכון שיש לנו על הנייר עוד 4 משחקי חוץ אבל משחקי החוץ נגד שיטי וצ'לסי יכולים להיות בשלב שבו הסיפור כבר יהיה די גמור,ככה שאם נעבור בשלום את המשחק מחר יהיה לנו עוד משחק חוץ לא קל נגד אברטון אבל עוד לפני 2 משחקי בית נגד שפילד יונייטד ומידלסברו.

אני שונא את המשחקים של אחרי אירופה,בטח כשאנחנו חוזרים ממשחק חוץ למשחק חוץ,

אין מקום לטעויות.

12. George Best Member

"השיטה של סטרטפורד"?
    תגיד רפאל אין לך בושה?
    אם יש בנאדם בפורום שיתווכח איתך שעות על גבי שעות על כל נושא שיהיה ויתן את ההסברים הטובים ביותר שלו הוא סטרטפורד, ואתה מוזמן להיכנס לכל דיון ולבדוק זאת.
    ותן לי לשאול אותך שאלה ותענה לי עליה בכנות - האם קרה פעם אחת מאז שהתחלת לקרוא תגובות בפורום, שאנחנו, אוהדי יונייטד, באנו והתבכיינו על השיפוט?אז כנראה שאם כמה אוהדים ביחד יוצאים נגד השופט, אז יש משהו בטענות שלהם.
    ושתבין, אני לא אגיד לך שבגלל השופט הפסדנו את המשחק, כי בסך הכל ההחלטה הכי משמעותית הייתה מוצדקת(הרחקת סקולס) וזה לא שהוא שרק לפנדל משום מקום לרומא או פסל לנו שער חוקי, אבל כל החלטה גבולית, גם כאלו שם 50 50 הלכה בקביעות לזכות האיטלקים, כרטיסים צהובים על אותן עבירות מצד שתי הקבוצות מעניין שנשלפו אך ורק לעבר שחקני היונייטד.זכור לי גם מקרה אחד שפשוט הייתי בהלם בעקבותיו - כדור גובה ארוך לעבר רוני, שמרים את הידיים, פשוט כך, כדי שהשופט לא ישרוק נגדו לעבירה, הוא לא נגע במקסס שביים כאילו שהוא נדחף, וכמובן שהשופט הגרמני הליצן שורק לעבירה.
    שיפוט פחדני בעיקר כדי לרצות את הקהל המקומי, מה לעשות, קל יותר לשרוק לטובת הביתיים, אני לא יכול להגיד עליו שהוא שופט גרוע, כי בהחלטות היותר חשובות של המשחק הוא צדק, אבל הוא שופט פחדן ברמות מטורפות.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיניי התבכיינות על שיפוט היא חלק מהנושא שנקרא אהדה. כולנו נדפקים וכולנו נידפק מתישהו על ידי השופט, ואני לא חושב שיש צורך להגן על תופעה של לבכות שופט שגזל לך נקודות, זה לגיטימי לחלוטין.
    אחרי השיפוט שזכיתי לקבל אתמול זה עוד יותר ברור, להישאר אדיש אחרי תצוגת אימים כזו? איך אפשר?

14. ManUtd Fan Member

בהתחשב בזה ששיחקנו נגד קבוצה מצוינת במשך שעה שלמה עם 10 שחקנים, זו לדעתי תוצאה מצוינת, אך כמובן שום דבר עוד לא סגור, רומא בהחלט יכולה לעקוץ אותנו באולד טראפורד, אני מקווה כמובן שזה לא יקרה, אבל היא בהחלט יכולה לעשות את זה. טוטי פשוט לא יודע מה זה לאבד כדור, באולד טראפורד צריכים לשמור אותו צמוד צמוד, לדעתי הוא השחקן הכי מסוכן ברומא יחד עם מנסיני. אסור לתת להם לבעוט בחופשיות מחוץ לרחבה, ראינו באולימפיקו איזה בעיטות מצוינות יש להם, אני לא רוצה עוד פעימות לב חזקות כשאני רואה שחקן רומא הולך לבעוט מרחוק.

ואן דר סאר לא אשם בשער השני, כדור כזה מאוד קשה לעצור, הוא שינה את כיוון התנועה שלו באוויר, מזכיר את הבעיטות עונשין של רונאלדו, למעשה, ואן דר סאר היה גדול שבכלל הצליח לעצור את הבעיטה הראשונה, חבל שהמזל לא שיחק לצידנו והכדור ירד לרגלו של ווצ'יניץ'. סקולס, תסלחו לי אבל הוא אידיוט. הצהוב הראשון שלו היה שטותי לגמרי, סתם עשה את העבירה מאחור, וויליהאמסן היה בחצי המגרש, עם הגב אל השער, וכשהיינצה שומר עליו, עבירה סתמית ופשוט מטומטמת. לגבי הצהוב השני, אין לי טענות, הצהוב בהחלט מגיע, אבל הוא עצר מתפרצת מאוד מסוכנת של רומא, אבל אני כועס רק בגלל הצהוב הראשון והשטותי.

לגבי השער, מדהים, זה פשוט מסכם את כל מהלך ההתקפה הזאת שהתחילה מרונאלדו, שמראה שהוא כן טוב במשחקים גדולים (כאשר היה הכי טוב אצל יונייטד), עובר את השחקנים של רומא כאילו הם קונוסים, ומשחרר כדור נפלא לסולשיאר, והאחרון עם הגבהה שלא תבייש אף שחקן בעולם הזה, ורוני, קור רוח מדהים, סוף כל סוף שובר את הנאחס בליגת האלופות ואני מקווה שיהיה לזה המשכיות.

אריאל:

שאננות?
    אני מקווה מאוד שככה אף אחד לא יחשוב אצל יונייטד, עם שאננות אף פעם לא מנצחים.

15. George Best Member

מה שאננות, מה אני עולה לשחק ביום שלישי?
    אני סה"כ מאוד אופטימי, לא התלהבתי מרומא, והקבוצה שלי שווה לפחות אבל לפחות שער אחד באולד טראפורד, ביום בינוני אפילו אפשר יותר, רומא בלי הקהל, בלי השיפוט הביתי, במשחק חוץ, קבוצה לא מנוסה באירופה בשלבים הללו, אני מאמין שנעלה.