מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שעה עם עשרה שחקנים, להפסיד 2-1 זאת תוצאה טובה מאוד. אין תירוצים? נכון, אבל למה שיהיו תירוצים? רומא קבוצה מצוינת ומי שפשוט מצפה לנצח באולימפיקו הוא אדם אופטימי. אופטימי מאוד.

2. bianco-nero Member

מה? על מה אתה מדבר ?? רומא ניצחה בביתה בצ'מפיונס ליג רק 4 פעמיים ב5 שנים אחרונות אז אל תבוא ותספר לי שקשה לנצח אותם באולימפיקו , גם בליגה האיטלקית אינטר ולאציו פירקו את רומא בביתה .

היה האחראי הבלעדי לשער השני ואני לא יודע על מה אתה מדבר.. ככה הודפים כדור ? אבל בסך הכל באמת הציג תצוגה טובה חוץ מזה , לפי התקציר לפחות.

3. Pipe Member

כשאחד כמו מנסיני בועט לך כדור מ20 מטר בלי שמירה עליו, בעוצמה כזאת, אתה לא יכול לקלוט אותו. הכדור גם שינה כיוון קצת באוויר, ופרט להדיפה לא היה לו מה לעשות. אי אפשר להדוף כל כדור לקרן או למרחק של 20 מטר ממך.רק במקרה זה הגיע לשחקן של רומא.

ואינטר לא פירקה אותה, אלא ניצחה 1-0. ולאציו ניצחה 3-0, אבל אם אני לא טועה לאציו אירחה, ובכל מקרה זה דרבי ואני לא צריך להגיד לך את הקלישאה הידועה.
    ותשווה משחק נוקאוט, בו האוהדים מילאו את האיצטדיון האנטי כדורגל הזה בפעם הראשונה שזה לא משחק נגד לאציו, בו לרומא אין מה להפסיד, היא יודעת שהיא אנדרדוג, אך במקביל היא יודעת שזה הדבר היחיד שיש לה לשחק עבורו השנה, למשחק ליגה מול אינטר, שאתה כבר בפיגור של 8 נקודות מולה או ווטאבר. אין מה להשוות בכלל. זה כמו שתגיד-ווסטהאם ניצחה את מנצ'סטר יונייטד, איך זה שהיא לא ניצחה גם את טוטנהאם או ליברפול?
    כדורגל זה לא מתמטיקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/4/07
  4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא טעות קולוסאלית של ואן דר סאר אבל בהחלט טעות, אחד הדברים שעובדים עליהם עם שוערים הוא אינסטינקטים, מהבחינה הזו ואן דר סאר מעד אתמול, כן, היה כדור קשה, כן ההגנה לא כיסתה לא תאת מאנסיני ולא את ווצ'יניץ', אבל בסופו של דבר הוא היה צריך להדוף את הכדור לקרן או לצד, הוא לא עשה את זה, טעות כוללת של הקו האחורי של יונייטד בעיניי, אני לא חושב שהתוצאה הזו נוראית אבל אתמול יונייטד בהחלט יכלה לצאת עם יותר, כמו שסטרטפורד אמר, ההתקפה של רומא אתמול הייתה לא מדוייקת ומאוד הססנית, בכל אופן אני מחזיק אצבעות ליונייטד בגומלין.

5. THE STRETFORD END Member

אם השופטים היו הולכים כל הזמן לפי החוק היבש אז משחקים היו נגמרים בהרבה מאוד מורחקים,ככה הייתם רוצים שהמשחקים יראו?
    אין דבר גרוע משופט שמכריע או משנה בכזו קיצוניות מהלך של משחק.
    לפי החוק היבש לסקולס הגיעו 2 צהובים והוא אשם בחוסר הזהירות שלו אבל אלו לא היו עבירות מכוערות,המשחק לא היה ברוטאלי מצד 2 הקבוצות ככה שכן היה מקום להכניס קצת הגיון ולא ללכת לפי הספר ולא להשפיע על המשחק כמו שהוא השפיע,
    ובמיוחד זה חורה משום שלאחר מכן השופט לא העניש את שחקני רומא על כיסוחים אין ספור ברגלים של רונאלדו,
    לקראת סוף המשחק המחליף של רומא רוסי נכנס בדיוק ואפילו ביותר ברוטאליות כמו העבירה של הצהוב הראשון של סקולס,הוא לא קיבל צהוב ואפילו לא דיבור,
    שיפוט חלש,לא חכם,לא עיקבי ופחדני.

לגבי ואן דר סאר והשער ה 2,אין פה אשמה,כדור חזק מ 18 מטר,הוא איגרף,צריך גם מזל רע שהכדור יפול בדיוק ברגליים יריבות,קשה מאוד לכוון בדיוק כשמאגרפים כדור.

6. W.Rooney Member

השופט היה סלחני ברגע שאושיי עצר עם הגוף את מנסיני בתוך הרחבה אחרי שהכדור כבר היה הרחק מהם.

בקשר לאדום של סקולסי, מוצדק בהחלט. העבירה הראשונה הייתה טיפשית כ"כ, עם שתי הרגליים קדימה, ועל העבירה השנייה אין ויכוח, למרות שנעשה בחצי המגרש של רומא. חבל מאוד לאבד את בעל הבית שלנו לגומלין, אבל זה לא תירוץ לקראת יום שלישי, אפשר וצריך לעלות לחצי הגמר.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאציו בטח חגגה כל הדרך באוטובוס או במטוס הביתה. אה, בעצם לא...

זה לא משנה את העובדה שיונייטד שיחקה עם עשרה שחקנים 60 דקות ואף אחד לא מצפה לנצח באולימפיקו במצב שכזה. מה גם, שמע סוד: כמה שיונייטד גדולה בליגה, באירופה היא רחוקה מאוד מזה, וזה היה ברור עוד לפני המשחק אתמול.

8. THE STRETFORD END Member

חלק מהדברים של פרגוסון על השופט אתמול שבעצם אומרים הכל:

"The referee told us before the game, anyone encouraging players to be booked or sent off, he would book them.

"But he didn't book the players clapping him, applauding him for sending a player off. So that's not acceptable.

שופט ליצן.

9. ארצ'י באנקר Member

עוד לא נרגעתי מהמנוול ששפט אותנו אתמול, כן אדום לסקולס לא אדום לסקולס
    לא רלוונטי בכלל. מה ביקשנו ? אחידות בשיפוט , שמדי פעם ישרוק גם לטובתנו. שאם הוא מוציא
    צהוב ליונייטד יוציא צהוב דומה לצאצאים של מוסוליני.
    זה היה שקוף אתמול שהאיש בא להרוס ליונייטד את החיים. הכי מצחיק היה כשרוני
    קפץ לכדור גובה עם נקבה איטלקית והבלרינה באינסטינקט איטלקי ישר נפלה בלי שרוני נגע בה.
    כולם ראו את זה גם השופט ראה אבל עבירה נגד רוני כמובן נשרקה . ולא זה לא שאני נכנס כאן לקטנות
    טעה טעות טעינו קורה ששופט טועה פעם פעמיים שלוש אבל כשזה קונסיסטנטי לאורך כל המשחק
    אתה מבין שהחלאה בא לזיין אותך .

10. SeRgInHo Member

משפט לא חכם.
    אני בטוח שאת המשפט הזה אמרת גם לפני פורטו, וגם לפני ריאל. ואת מה שקרה אחרי זה כולנו זוכרים. ואחרי המשחק הלא כ"כ מרשים של מנ יו אתמול, אני לא פוסל שזה יקרה שוב פעם. אז נכון שזאת רומא וזה באולימפיקו, אבל אל תשכח שהיונייטד לא הציגה יכולת יותר טובה גם מול ליל וגם מול בנפיקה, שתיהן קבוצות הרבה יותר נחותות מרומא. לא היה חסר הרבה שרומא הייתה מבקיעה עוד שער או שניים וסוגרת את הסיפור עוד אתמול.
    חוץ מזה בשלב הקודם רומא בשתי התקפות קטלניות הכניעה את ליון (במשחק שלליון הספיק 1-0 קטן) באחד המגרשים הכי ביתיים בעולם, אז אין לי ספק שגם באולד טראפורד היא יכולה לעשות את זה.
    בכדי לעלות יונייטד תצטרך לא לספוג, כי אם רומא תבקיע אני לא מאמין שיונייטד תענה עם שלישיה. הלוואי שאני טועה.

11. Louis Saha Member

מישהו יודע מה הצפי לגבי החזרות של פארק וגארי נוויל?
    למיטב הבנתי ולפי הערכות ששמעתי וקראתי בכמה אתרים שניהם אמורים לחזור עד למשחק הגומלין מול רומא בשבוע הבא באולד טראפורד...גארי נוויל קריטי כרגע יותר מפארק וגם מנמניה וידיץ', כי אושה בימין מנוון את יונייטד ומאוד מגביל מבחינת היכולות ההתקפיות והרגל הדומיננטית שלו.

אני מקווה לראות לפחות את אחד מהם מול פומפי בשבת..
    ומה לגבי הסחבת של אברה עם ההמסטרינג?

12. AW forever Member

ארצ'י, אם לא נרגעת אז כדאי שתירגע, השיפוט היה הוגן ביותר.
    נכון, זה לא כמו באנגליה שבה יונייטד מקבלת הנחות מהשופטים ושעל הצלילות של רונאלדו מקבלים פנדלים ופאולים- אבל עדיין היה שיפוט הוגן, שכמו שכבר כתבתי גם קיפח את רומא בכך שלא שרק לפנדל לטובתם.

13. AW forever Member

אופ"א הודיעה שפול סקולס יהיה מושעה בסה"כ למשחק אחד (הגומלין), שאותו הוא ממילא היה מחמיץ עקב הצהוב הראשון שלו, ככה שמעבר לנזק שגרם במהלך המשחק, הצהוב השני לא ישפיע על יונייטד. אבל מה שכן, במידה ויונייטד יעברו את רומא, אם הוא יקבל כרטיס בחצי גמר הוא שוב יקבל השעיה מהמשחק הבא (הגומלין או הגמר)

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/07
  14. ארצ'י באנקר Member

פנדל לרומא? כן כן... אתה ליצן אמיתי, שיפוט הוגן היה כמו שאני רקדן בלט קלאסי.

15. THE STRETFORD END Member

AW forever
    בסדר הבנו את הנקודה שלך,לא צריך לחזור על זה פעם אחר פעם,
    השופט היה מצויין,סוף סוף מישהו שלא דופק חשבון להצגות החוזורת ונשנות של יונייטד כמו שהשופטים בליגה האנגלית,היה פנדל,רומא קופחה,

אם זה היה מישהו אחר הייתי מנסה להתדיין איתו,במקרה שלך חבל שאני יפעיל מאמץ על המקשים של המקלדת,אז במקום לעצור את הדיון השוטף יחסית בנושא של יונייטד תנצל את המזג האוויר החם וסע לים,
    שם תפגוש לא מעט אוהדי ארסנל מרירים.