מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jul 3, 2006.

1. Pipe Member

אני עדין חושב ש4-3-3/4-5-1 הזה הוא המערך המועדף על פרגי,ביחוד אל מול הקישור הדומיננטי של רומא,
    ולכן אני לא יתפלא אם סמית' יפתח באמצע כקשר אחורי ורונאלדו וגיגסי ישחקו כקיצונים.
    החיסרון במערך הזה, הוא שרוני שוב מתופקד כחלוץ מרכזי, העמדה הפחות מועדפת עליו, אבל לאור החלופה-4:4:2 אם סמית' החלוד/סולשיאר הלא כשיר לצידו, אני לא כל כך בטוח מה האופציה העדיפה.

סטרטפורד,
    לא זכור לי משחק השנה שסולשיאר פתח משחק כקשר ימני, לכן לדעתי זה לא יקרה לראשונה במשחק ברבע גמר ליגת אלופות, ועל אחת כמה וכמה לא כשסולשיאר רק חזר מפציעה של חודש.אם הוא יפתח אני משוכנע שזה יהיה לצד רוני בחוד, ובכלל הניסיון שלו במעמדים האלה לטעמי מטה את הכף לטובתו על פני סמית'.

2. THE STRETFORD END Member

במהלך העונה סולשיאר שיחק כמה פעמים בצד ימין,
    קשה לי להאמין שאם נשחק 4-4-2 סולשיאר יהיה זה שיפתח בחוד לצד רוניי,
    כקשר יכול להיות שפרגי יעדיף אותו על פני סמית ואז זה אומר גיגס באמצע עם סקולס וקאריק כשרונאלדו משחק בצד שמאל.

3. Scholes Member

אני מעדיף את האופציה של סמית קשר-חלוץ שכזה, למרות שאני מעדיף שרוני יהיה בתפקיד הזה כי גם ככה הוא אוהב לרוץ הרבה באיזורים האלה, אם שתיהם יעשו את זה אז התקפות מתפרצות קשה לעשות.
    אני מקווה שיהיה היום טוב, אני גם חלמתי רק שרוני ורונאלדו שמים את הגולים, סומך עליהם שיביאו יום למרות שבמשחק חוץ שכזה צריך יותר טוב בהגנה.

4. MUFC - 1878 Member

אתם מוזמנים לקפוץ למאש לראות היום תמישחק ..

5. W.Rooney Member

אני לא יודע איך להרגיש אחרי משחק שכזה. מצד אחד, מספיק לנו 1-0 באולד טראפורד בעוד 6 ימים בכדי לסגור את הסיפור, מצד שני, הפסד לכל דבר. מה שהשער של רוני עשה לי הערב אי אפשר לתאר, סוף סוף הבחור כובש שוב בליגת האלופות, ועוד איזה שער. שעה שלמה שיחקנו ב-10 שחקנים, ללא שחקן המפתח שלנו, אבל אפשר לומר שעמדנו כמו גדולים נגד רומא ו-70,000 האוהדים התומכים שלה.

אפשר לעשות את זה, צריך לעשות את זה.

6. Legolas Member

המשחק הזה, מהרגע שסקולס הורחק גרם לי לחרדה עמוקה שנמשכה בשער שספגנו והשתחררה בצעקת שמחה כזאתי מהרגע שהכדור נחת בתוך השער של רומא שפשוט פרץ כזה של רגשות ושמחה לא חוויתי הרבה זמן,שדעך טיפה אחרי השער חסר האחריות שספגנו אחר כך במתפרצת בהדיפה גרועה של ואן דאר סאר.

עוד שישה ימים המשחק חוזר ואנחנו חוזרים לאולד טרופד, שאפשרות ההעפלה מוטלת רק עלינו וזה בהחלט אפשרי לעשות את זה עם השחקנים ימשיכו לתת את אותו המשחק שהראה כל כך אופי,נחישות ולוחמה חסרת פשרות שבהחלט העפילה על הרומאים היום.

7. ארצ'י באנקר Member

לא היה קרב הוגן היום ברומא, שיפוט ביתי להחריד כל החלטה פיפטי פיפטי הלכה
    לטובת הפשיסטים . 4 כרטיסים צהובים ברורים שהיו צריכים להיות מונפים לעבר
    הפשיזם לא הונפו מנגד היה קל לראות שהגרמני המנוול חיפש אותנו בקטנות.
    להיינצה צהוב על מילה מיותרת ומנגד כניסות איטלקיות אופייניות והמשרוקית בדממת אלחוט.
    אין לי טענות לשחקנים, כל הכבוד להם על מלחמה אמיתית ועם מה שיש לנו יצאנו
    עם תוצאה שנוכל לעשות צדק בשבוע הבא. אני רק מקווה שנקבל שיפוט הוגן.

8. Bill Shankly Member

רומא פראיירית .... פשוט פראיירית ... תפסה את יונייטד ביום חלש ועוד רק 10 שחקנים
    לרוב חלקי המשחק .
    2-1 מאוד מחמיא ליונייטד, רומא יכלה והייתה צריכה להגדיל את התוצאה .
    הגומלין יהיה מאוד מעניין .

Last edited: Apr 5, 2007
  9. THE STRETFORD END Member

בהתחשב בנסיבות אני מרוצה,מאוד מרוצה.

שחור על גבי לבן לסקולס הגיעו 2 צהובים אבל במשחקים מהסוג הזה,בדקה ה 30 אתה מצפה משופט טיפה יותר שיקול דעת ועוד יותר אתה מצפה לעקביות,לרומא הגיעו כמה צהובים על כמה כניסות גם כן,
    השופט שינה את כל התיכנון המוקדם של פרגוסון,לאחר 3 דקות פתיחה סוערות של רומא בסך הכל היה משחק שקול ואפילו החזקנו יותר בכדור,
    חבל שהשחקנים לא היו מרוכזים ולא שמו לב שאת הקרנות שלהם,רומא מוציא במהירות,
    שער של חוסר מזל כשהכדור פגע בבראון.
    מחצית שנייה החיסרון של שחקן באמצע עזר מאוד לרומא שהגיעה לכמה מצבים מסביב לרחבה,
    רומא לא ניצלה זאת להעניש אותנו ולאט לאט חזרנו למשחק,
    שער שיוויון שכולו כדורגל משובח,רונאלדו לסולשיאר לרוניי שגומר כמו גדול.
    השער ה 2 של רומא גם כן מעצבן,לואן דר סאר לא היה הרבה מה לעשות מול כדור חזק והמזל שיחק לרומא שהשחקן שלהם היה בדיוק היכן שנהדף הכדור של ואם דר סאר.

לפני המשחק כתבתי שאני מצפה לראות את רוניי ורונאלדו מביאים לידי ביטוי את הנסיון שצברו מאז המשחק לפני שנתיים מול מילאן,
    התוצאה היא שהם היו נהדרים!!!
    רונאלדו לא רק בשער שעבר שלושה שחקנים שיחרר את סולשיאר אלא לאורך כל המשחק כשהיינו צריכים מישהו שיחזיק כדור,שיפרוץ וייקח איתו כמה שחקנים הוא היה שם,
    אפילו הגיע למצב וחצי ויכול היה לכבוש גם כן.
    בסביבות הדקה ה 70 בערך הראו סטטיסטיקה שהוא רץ עד הדקה הזו יותר מ 8,000 קילומטר,נתון מדהים שמראה כמה עבודה הוא עושה.
    רוניי,שער ענק,גם הוא עבד קשה,אין הרבה שחקנים שיכולים בדקה ה 80 ומשהו לקחת כדור ולדהור איתו כשבדרך 2 שחקנים דוחפים לו רגלים,מחצית שנייה עשה הרבה עבודת הגנה.

בכלל מגיע לכל מי שיחק כפיים,הרבה מאוד קבוצות היו מתפרקות במשחק חוץ באירופה מול רומא כשנמצאים בעשרה שחקנים החל מהדקה ה 30,
    לא יונייטד,אופי,ביטחון,כישרון.

ניהול משחק טוב של פרגוסון,סחט מסולשיאר את כל שניתן היה עד שהוא שפך לאגר ואז פלטצר נכנס לתת פוש אחרון,
    לאחר מכן הכניס את סאהה במקום גיגס,
    ובסך הכל עמדנו בסדר גמור בנחיתות המספרית.

ואן דר סאר - לא אשם בשערים,לקח כמה כדורים טובים,5.5.
    אושה - חלש,הרגליים רעדו לו,4.
    ריו - אירגן טוב את ההגנה,5.5.
    בראון - בסדר גמור,5.5.
    היינצה - אריה,6.
    קאריק - טוב,5.5.
    סקולס - בחצי שעה ששיחק היה בעל הבית.
    גיגס - חלש,לא מדוייק,4.5.
    רונאלדו - מספר 1, 7.
    סולשיאר - זקן,זקן אבל אף פעם לא יגמור,6.
    רוניי - קלאסה,6.5.

פלטצר וסאהה,לא השפיעו אבל טוב לראות שחזרו לשחק.

איזה כיף היה לשמוע את הקהל שלנו מעודד ודוחף לאורך כל המשחק,

שער חוץ הוא קריטי,הפסד 1-0 היה יותר גרוע,
    אפשר לעשות את זה.

10. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

יש לי 2 שאלות בקשר לגול של רוני. כמה זמן עבר מאז השלושער שלו נגד פנרבחצ'ה, והאם השלושער שלו והגול היום הם בגולים היחידים של בליגת האלופות?

11. cantona#7 Member

מנ.יונייטד הוכיחה היום פעם נוספת מאיזה חומר מיוחד היא עשוייה,חומר שכל כולו מורכב מהרבה לב,נשמה,והקרבה.יכול להיות מאוד שבשבוע הבא זה בדיעבד מה שיעשה את ההבדל עבורנו.העונה בליגה זה עובד מצויין .נקווה גם שזה יבוא לידי ביטוי בגומלין שבוע הבא ביום שלישי .

12. RealStretford Member

על איזה יונייטד אתה מדבר. בטח לא אלה שהפסידו ב'עיר הנצחית'. כנראה התכוונתה לאיירדרי יונייטד שסיימו 0-0 עם גרטנה, תוצאה קצת מאכזבת הייתי אומר.

13. Scholes Member

בנסיבות הללו זה די בסדר, יכולנו להוציא יותר ויכולנו לצאת במצב יותר גרוע גם.
    ברגע שסקולס קיבל את האדום זה היה ברור שמשחק שקול זה לא יהיה, אבל הבחורים ופרגי עשו עבודה די טוב, מילה טובה על רונאלדו שניסה וניסה וסולשיאר כמובן, וקאריק ששמר עד כמה שיכל על הסדר.

הגול שלנו, פשוט גול מדהים, רונאלדו שהשאיר על הדשא מאחורה שחקנים, מסירה מצויינת לסולשיאר שהרים בצורה בלתי יאומנת ישר לרוני שעצר על החזה כמו גדול, הכין לעצמו מצב ובעט.

14. Jose Mourinho Member

1. השלושער של רוני מול פנרבחצ'ה היה בסוף 2004 אם אני זוכר טוב, ככה שעברו שנתיים וחצי פלוס מינוס.
    2. אני חושב שכן, אם אתה לא מחשיב את המוקדמות.

Last edited by a moderator: Apr 5, 2007
  15. avdz7 Member

התוצאה טובה, היכולת ממש לא
    בעיטות מועטות לשער, אבל בהתחשב בזה שהיינו ב10 שחקנים וגם בזה שמי שהורחק הוא סקולסי, שהוא אחד החשובים ליונייטד, וגם רומא שהיא קב' ביתית יוצאת מן הכלל, זה ללא ספק מחמיא

נקווה ל1-0 מינימאלי באולד טראפורד.

ואתה סיטי, שב בצד ותחכה ל50 שנים הבאות בהם אולי, אבל רק אולי סיטי תגיע לאופ"א :aaa031: