מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Red Left Winger Member

לגבי המשחק, אני מעדיף לראות את היינצה בעמדת הבלם ולו רק בשביל לראות את טוטי יורד על אלונקה מהדשא...
    יהיה משחק קשה, אבל חייבים להשיג לפחות שער חוץ אחד באולימפיקו. צריך לזכור שזאת קבוצה איטלקית, מה שאומר מאוד ביתית וכשאתה מבקיע לה שער אצלה בבית היא נכנסת ללחץ היסטרי.
    אני מאמין שאם נצא בתיקו בר שערים או עם ניצחון באולימפיקו באולד טראפורד לא תהיה בעיה לגמור את הסיפור.
    זאת דעתי בכל אופן, חג שמח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/07
  2. Dimitar Berbatov Member

בקשר לפציעה של וידיץ', אני מעדיף את האופציה הראשונה שאריאל הביא פה, כלומר: אושה בימין, ריו ובראון באמצע ובשמאל היינצה או אברה (תלוי כמובן בכשירות של אברה). יש הרבה חסרונות בתיפקוד של היינצה כבלם, הבנאדם לא שיחק כבלם מאז המונדיאל, נכון שהוא היה טוב מאוד בעמדה הזאת גם בפ.ס.ז' וגם בנבחרת ארגנטינה אבל זה לא טוב לתת לשחקן לשחק בעמדה שהוא לא שיחק בה כל העונה. מנגד בראון יודע לשחק טוב כבלם, ראינו את זה אחרי שוידיץ' נפצע, ברור שהתיאום בינו לבין ריו זה לא כמו התיאום של וידיץ' וריו, אבל עדיין אני מעדיף את בראון לצדו של ריו.
    לגבי התיפקוד של ג'ון אושיי כמגן ימני. מגן ימני זאת העמדה המקורית של אושה והגיע הזמן שפרגי גם יתן לו לשחק מגן ימני ולא קשר ששם הוא קטסטרופה. וחוץ מזה צריך לעשות כבוד למי שנתן לנו את הנצחון באנפילד, לא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

*סאהה כשיר למשחק מחר?

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סאהה, לפי הערכות, לא ייסע למשחק ברומא וישחק במקום בליגת המילואים ביום חמישי (יחד עם פלטשר, שגם הוא חוזר). במקרה כזה הוא עשוי לתת לנו כוחות רעננים למשחק בפורטסמות'. פרגי, אגב, החליט שיונייטד לא תחזור למנצ'סטר אחרי המשחק ברומא אלא תישאר באיטליה ותגיע בהמשך ישירות לפורטסמות'.

ואגב מרתק אחר, מסתבר שהאופי מדבק. הקבוצה עד גיל 18 פיגרה 1-0 נגד ארסנל (ו-2-0 בסיכום המשחקים), ניצחה 1-2 בתום 90 הדקות משער בתוספת הזמן, ספגה שוב בהארכה, אבל כבשה עוד צמד, ניצחה 3-4 בסיכום המשחקים ועלתה לגמר גביע הנוער נגד ליברפול.

4. ארצ'י באנקר Member

אמיר ע
    גמר יונייטד נגד ליברפול גורם לאדרנלין לזרום גם עם זה בדוקים.
    מתי ואיפה המשחק?
    מישהו יודע מה נסגר לעזאזל עם החוזה של רונאלדו, האיש לאחרונה
    נראה כמי שיותר ויותר מפגין מחוייבות למועדון ומעשה סימבולי קטן
    כמו נישוק הסמל לאחר הבקעה או מחיאות כפיים הדדיות ממושכות עם
    הקהל לאחר החלפה אולי רומזות על כוונות אמיתיות שלו להישאר
    בסבא טרפורד לעוד כמה שנים.

5. George Best Member

אמיר,
    סאהה ופלטצ'ר נסעו עם הקבוצה לאיטליה.
    חדשות רעות - פארק נשאר באנגליה ולא נסע עם הקבוצה עקב פציעה(ככל הנראה לא משהו רציני).
    האם זה אומר שסולשיאר יעלה היום בהרכב?

נערך לאחרונה ב: ‏3/4/07
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סולשיאר, סמית' ואולי סאהה, מי יודע... יש לנו שלושה חלוצים, צריך להשתמש בהם.

ואגב, גם אברה עדיין לא החלים לחלוטין ולא נסע. המשמעות היא שיש לנו כרגע ארבעה שחקני הגנה של ממש פלוס ריצ'רדסון למקרי חירום.

7. Pipe Member

פאקינג שיט!
    פארק בחוץ, ומה זה אומר? שגיגסי ימשיך לעשות לי התקפי לב ושוב יפתח, משחק 450 שלו ב10 ימים האחרונים. לגבי רונאלדו ורוני אני איכשהוא יותר רגוע(למרות שגם הם חייבים לקבל מנוחה), כי בכל זאת הם צעירים יותר,חזקים יותר פיזית, לגבי גיגסי...נקווה שיעבור בשלום את המשחק.

סאהה ופלטשר אמנם בסגל וזה מעודד, אבל לא יהיה חכם לתת להם לשחק יותר מ30-20 דקות.

הצד החיובי(או, הפחות שלילי..) הוא שבהיעדר פארק ובהתחשב בכך שלתת לריצ'ארדסון לשחק יותר מ30 שניות במשחק הזה זו יריה לעצמינו ברגלים, רונאלדו וגיגסי לבטח יפתחו באגפים, מה שאומר שאו סמית' או סולשיאר יפתחו לצד רוני, שישחק בעמדה המועדפת עליו.
    עוד אופציה(קצת לא ריאלית בהתחשב בעוצמה של היריבה במרכז ובדלילות שלנו בהגנה, אבל בכל מקרה) שעלתה לי בראש, היא שאושיי יפתח לצד קאריק באמצע, וסקולס ישחק מאחורי רוני.

אם זה היה תלוי בי, הייתי משאיר על הספסל גם את רוני,גם את רונאלדו וגם את גיגסי. נסתכל על זה כך-האליפות זו המטרה העיקרית שלנו, ליגת האלופות זו המטרה המשנית. אם נוצר מצב שהמטרה המשנית עשויה להשפיע ולפגוע במטרה העיקרית, הרי שצריך לעשות משהו בנושא-קרי לתת לברומטרים שלנו, שבחודש האחרון שיחקו יותר כדורגל מאריאן רובן בשנה האחרונה, מנוחה.
    נכון, לוקחים סכנה בהפסד, אבל כמו שאמרתי, ליגת האלופות זו לא המטרה העיקרית שלנו, ויש גם משחק גומלין.
    אבל זו רק פנטזיה שלי, כי אין שום סיכוי בעולם שפרגי היה עושה את זה.

נקווה קודם כל למשחק נטול פציעות, (לפחות) שער חוץ אחד, ולשער ראשון של רוני ו/או רונאלדו מזה שלוש שנים במפעל.

8. George Best Member

wazza

1. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx רוני, רונאלדו וגיגסי על הספסל?הלו, זה רבע גמר ליגת אלופות, לא גביע הליגה!אתה פשוט לא נורמלי.
    2.אין לי ספק שמה שהצעת(אושיי וקאריק באמצע, סקולסי מתחת לרוני), זה מה שפרגי היה עושה אילולא וידיץ' נפצע בשבת.אושיי חייב לשחק כמגן ימני/בלם.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אושיי באמצע? בחייאת, להציב אותו בקישור זה לתת לרומא את המשחק. ההרכב שאני הייתי פותח איתו הוא:
    ואן דר סאר
    בראון-אושיי-פרדיננד-היינצה
    רונאלדו-סקולס-קאריק-גיגס
    רוני-סולשיאר

הרעיון של שון לספסל את הטריו הבכיר הוא לא מוצלח, כי בכל זאת אנחנו עדיין רוצים להגיע רחוק בצ'מפיונס גם אם זו לא המטרה העיקרית.

10. ארצ'י באנקר Member

א. איזה מזל שפרגוסון חושב אחרת ממך.
    ב. מאיפה הבאת את זה שליגת האלופות היא מטרה משנית
    למועדון כמו יונייטד.

11. Pipe Member

ג'ורג'י,
    תהיה בטוח שאלמלא העומס האדיר ובעית העומק שהייתה לנו בשבועות האחרונים, שכתוצאה מכך שלושתם שיחקו בכל משחק בחודש האחרון(וזה עוד לפני פגרת הנבחרות), לא הייתי חושב על זה. ונכון,זה ליגת אלופות, אבל יש לנו מטרה חשובה יותר, ואני מאוד מדואג לגבי ההשפעה של המעמסה הפזית האדירה על שלושתם(וביחוד על גיגסי) במשחקים הקרובים.
    וכן, זה ליגת אלופות, וכן זה לא סתם מפעל, אבל הליגה מעל הכל, ואם לתת לשלושתם מנוחה(שוב, זה לא הולך לקרות) יעזור לנו בהמשך המשחקים בליגה, אז הייתי עושה את זה.

ואפילו אם פלטשר היה כשיר התרחיש הזה יכל להיות אפשרי, שכן הוא היה פותח לצד קאריק בקישור.

וארצ'י באנקר,
    נכון, אנחנו מנצ'סטר יונייטד ואנחנו שואפים לזכות בכל תואר אפשרי, אבל צריך להיות ריאליים ולהסתכל על עומק הסגל,ולשים את הקלפים על השולחן ולהגדיר סדר עדיפויות.
    ובראש סדר העדיפויות-הליגה.
    פרגי בעצמו אמר כי הסיכוים לטרבל קלושים, והוא יודע מה הוא מדבר. ב99 היה לנו סגל מלא כמעט לאורך כל שלבי העונה וכמעט ולא הייתה בעיית פציעות, וזה בהחלט לא המצב כרגע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/4/07
  12. THE STRETFORD END Member

אני חושב שנעלה עם ההרכב החזק ביותר שלנו,זה אומר לא אושה ולא סולשיאר ולא ריצאדסון ולא אף אחד אחר בהרכב,
    אין מקום למשחקים ברבע גמר מול רומא בחוץ,מנוחה הם יקבלו בקיץ או במשחק קל יותר על הנייר בליגה.

א'רצי באנקר,
    משחק הגמר נגד ליברפול בנוער יערך ב 2 מפגשים,בית וחוץ.

13. George Best Member

ב16 וב19 לחודש כמדומני.

סטרטפורד,
    מה זה ההרכב החזק ביותר?
    הרי פארק לא נסע לאיטליה, וסאהה רק חזר מפציעה ורק עצם הכללתו בסגל מהווה הפתעה?
    מה זה בעיניך ההרכב החזק ביותר?

14. THE STRETFORD END Member

ואן דר סאר,
    היינצה,ריו,בראון,אושה,
    סקולס,קאריק,גיגס,רונאלדו,
    רוניי וסמית.

15. George Best Member

גם אני מעדיף כמו סטרטפורד את בראון כבלם ואת אושיי כמגן.
    סמית'?נאלץ להסכים, בלית ברירה.הרע במיעוטו.