כהשקעה לעתיד, בהחלט כן. זה לא עוד איזה פלאמיני, וולקוט לא סתם מסומן כאחת ההבטחות הגדולות ביותר בבריטניה.
אתה יודע כמה הבטחות אנגלית היו בעשור האחרון רק?... אפשר ליכתוב ספר אם כל השמות של ההבטחות האנגליות האלה, ואיפה הם היום?.. רובם מיסתובבים בין הצ'מיונשיפ לבין דיוויצ'ן 2
היונייטד, בנוסף לקנדי שיגיע בעיסקה של רוד, צריכה גם לנסות להחתים עוד שחקן של באיירן. אנדראס אוטל, קשר אדיר, שיכול רק להוסיף לעומק של היונייטד, ולדעתי גם להכנס הרכב ראשון. הארגריבס אף פעם לא הרשים אותי, למרות הלחימה הבלתי מתפשרת שלו, אבל, אם זה הקיק של יונייטד, שידאגו לצמד אותו עם שחקן קצת יותר יצירתי.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx ב16 מיליון אפשר להביא גם את גראבסן וגם את דאף ואפילו יישאר כסף, לא מבין את ההגיון. הארגריבס גם פיתרון טוב, אבל כל עוד זה מקדם את העזיבה של ואן-ניסטלרוי אני נגד.
אם יונייטד תשלם 10 מליון לירות + סילבסטרה שמוערך פחות או יותר ב 5,6 מליון לירות תמורת קאריק אז זו עיסקה טובה לדעתי. סילבסטרה כבר היה בדרך החוצה באמצע העונה שעברה,פרגוסון הסכים למכור אותו לליון אבל סילבסטרה עצמו בחר להישאר, בעמדת המגן השמאלי יש את היינצה שחוזר מפציעה,אברה נקנה לפני כמה חודשים,אושה תמיד יכול לשחק שם גם כן,כל זה אומר שסילבסטרה ממזמן לא בעדיפות ראשונה או שנייה,בטח לא לעונה הקרובה, אני חושב ששני הצדדים מיצו אחד את השני, לעומת זאת קאריק בן 25,עם נסיון בווסטהאם וספרס,שחקן נבחרת,בהחלט עיסקה שווה, והוא עדיף על הארגריבס.
בהנחה שהסיפור נכון (וזה ספק גדול, בהתחשב במקור), הבעיה היא שגראבסן הוא פיתרון לטווח קצר בלבד. נגיד שהבאת אותו במחיר מציאה (ונגיד שהוא יותר טוב מקאריק... נגיד...), בעוד שנתיים תצטרך למצוא שחקן אחר כי הוא מבוגר. קאריק פיתרון לטווח ארוך יותר ולכן הוא יעלה הרבה יותר. בלי ספק. בקשר לדאף, אני בכלל לא מבין למה הוא עולה. אנחנו צריכים שני קשרים, חלוץ ושוער (למרות ששוער זה כסף קטן). אנחנו לא יכולים להתחיל אפילו לחשוב על הוצאת כספים על קיצוני לפני שנחזק את העמדות הנ"ל, שהן מחויבות המציאות. הרי אין לנו ולו קשר אחורי לרפואה אחד בעל ניסיון של ממש. את סילבסטרה הייתי משחרר בשמחה. שחקן לא רע, אבל יש לו בעיות ויש לנו מספיק שחקנים בעמדות שלו.
מאיפה לעזאזל הידיעה על 16 מיליון פלוס סילבסטרה? בידיעה שאנחנו צריכים מגן, הצעה לא רעה בכלל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
שמע, קישור אחורי זו העמדה הכי חלשה שלנו (בהפרש משמעותי). אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לקמץ. אנחנו צריכים להביא את הכי טוב שאפשר, יעלה כמה שיעלה. אני מקווה שיש מספיק כסף כדי להביא מספר שחקנים איכותיים, אבל בינינו, אני לא מאמין שזה נכון. אז לפחות שנחזק משמעותית את העמדה הכי בעייתית שלנו. אם נחלק את הכסף ובמקום קשר אחורי מצוין אחד נקנה קשר אחורי טוב, קשר קדמי לא רע וחלוץ בסדר, זה לא באמת יקדם אותנו.
עד כמה שעסקת קאריק נשמעת יקרה, היא שווה את המחיר הגבוה המוצע עליה. קאריק הוא קודם כל שחקן צעיר ומוכשר מאוד, שיכול לתרום המון לקישור המזדקן של הקבוצה, ולהחיות אותו מחדש. קאריק שחקן מגוון הרבה יותר מהארגריבס, והוא עשוי להיות הפתרון המושלם בחוליית הקישור. סילבסטרה כבר לא ראוי למקום בהרכב, במיוחד בגלל העונה האחרונה, בה היכולת שהציג הייתה פושרת במיוחד, וכמובן בגלל שהיינצה חוזר, והמחליף שלו, אברה, הוא פתרון טוב יותר מסילבסטרה.
קודם כל, אני מקווה שקאריק יחתום בשל כך שנראה כבר חתימה אחת במועדון השנה ורכש אחד, מה שמדאיג את כולנו ונקווה ובמידה וההצעה נכונה היא תצא לפועל. קאריק הוא שחקן טוב, שהייתה לו עונה טובה והוא יכול לקדם אותנו,אומנם הוא לא מבריק כמו ג'ראדד או למפארד אבל הוא לא נופל מהם כל כך ועם הכוונה נכונה הוא יכול להשתפר ולעלות מדרגה ונקווה שאם יגיע פרגוסון יגרום לו לעשות ככה.
קשר אחורי יגיע בסוף ליונייטד כי אין ברירה, גם אם נצטרך ב-31 באוגוסט לשלם סכום מפלצתי על קאריק. אני רק מקווה שזה לא יגיע למצב כזה נואש.
זאת בדיוק הכוונה שלי, שאם פרגוסון היה יודע שאחרי עיסקה כזו ישאר לו כסף רק לעוד החתמה של שחקן דרג ב' אני לא מאמין שהוא היה מציע סכום כזה על קאריק.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...ID=8593&lang=he עם כול השנאה שלי למנצסטר,אי אפשר שלא לסמפט(למרות הצביעות)