מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Stretford Ender Member

וכמו כל משחק ישמעו אותם יותר חזק מכל קהל אחר בעולם.

2. RealStretford Member

נדמה לי שאתה בפורום הלא נכון - אנחנו מדברים על אוהדי טראפורד, הזכורים לפי רוי קין כאוכלי
    prawn sandwiches . הייתי בהלוויות יותר רעשניות מאשר משחקים של אמפרית הרשע!

3. Stretford Ender Member

אנחנו מדברים על קהל החוץ, ואין שני לקהל של יונייטד במשחקי החוץ.

4. Pipe Member

גם וידיץ' וגם רונאלדו בהרכב. אני מודאג, הדבר האחרון שחסר לנו זו פציעה של רונאלדו..

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

זה אמנם מקור ישראלי, אבל גם כל שבוע בהולנד יוצאת ידיעה אחרת בנושא.
    http://sports.walla.co.il/?w=/316/1086142

בעקרון כל מה שרשום די נכון, חוץ מהעובדה שאני לא בדיוק זוכר שבמשחק מול טוונטה ישבו סקאוטים של יונייטד, אם אני לא טועה זה היה הרבה לפני ומדובר לא רק על סקאוטים מהיונייטד.

לפני כמה שבועות בסיכום ההולנדי בספורט 5 פתאום השדר משום מקום הביא את זה שיונייטד כבר הציעה לאייאקס 15 מיליון אירו על הצייד(אגב , אם אני לא טועה זה היה באותו משחק מול טוונטה..ככה שמשהו פה בטוח לא נכון). אני לא שמעתי על זה מאף כלי תקשורת (על התעניינות כן, לא על הצעה קונקרטית), ובכל מקרה, תג המחיר של הצייד הוא לא פחות מ-25 מיליון אירו.

מה שכן, אייאקס הציגה הפסדים בבורסה של כמעט 6 מיליון אירו, בגלל אי ההעפלה לצ'מפיונס ליג. ההפסדים האלה יכוסו ע"י מכירת כוכבים. סניידר כבר בוודאות יעזוב בקיץ, ועל הצייד מפמפמים חזק. כולם רוצים לראות את הצייד עוד שנה אחת באייאקס, אבל הבורסה יותר חזקה...

אני מאמין שלמרות שלל הקבוצות, אם יונייטד תשים את תג המחיר על השולחן היא תזכה בו. בקיץ הזה או הבא.

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/07
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ללא ספק, מדובר בחלוץ בעל פוטנציאל להיות אחד החלוצים הטובים באירופה. לא יודע עד כמה אנו זקוקים לו כבר בעונה הבאה, אבל אם הוא יבוא בעונת 2008/2009 זה בהחלט יהיה רכש טוב.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהתחשב בשבירות של סאהה והגיל של אולה, אני חושב שפרגי בהחלט ירצה חלוץ הקיץ והשמועות על הונטלאר מתרוצצות כבר איזה חודש.

ספיקינג אוף וויץ', סולשיאר, ואן דר סאר וסקולס חוזרים לסגל מחר. סאהה ואברה - לא בטוח.

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/07
  8. THE STRETFORD END Member

זו לא תהיה הפתעה אם סולשיאר יסיים את הקריירה בתום העונה הזו,
    ובהתחשב בזה שרוניי הוא לא בדיוק חלוץ מרכזי והמעמד של רוסי אינו ידוע נשארנו עם סמית וסאהה,
    עונה הבאה נצטרך חלוץ אחד נוסף לפחות.

9. Dimitar Berbatov Member

הונטלאר חלוץ מצוין. אבל האמת אני לא חושב שצריכים אותו לעונה הבאה. ככל הנראה ג'וזפה רוסי, המושאל שלנו בפארמה, יחזור בשנה הבאה, ובנוסף לסאהה, רוני וסולשיאר יהיה לנו יותר מדיי חלוצים. אבל מנגד סאהה וסולשיאר מרבים להפצע ובסוף אנחנו נמצא בבעיה. כמו שאורי אמר אם הוא יבוא בעוד שתי עונות, כאשר סולשיאר כבר יפרוש זה יהיה מצוין. השאל אם הונטלאר יחכה לנו, כמעט כל אירופה רודפת אחריו ואני לא מאמין שהוא ישאר באייאקס גם השנה.
    בקשר להאגריבס, אני עדיין מאמין שאנחנו צריכים אותו. קאריק וסקולס זה לא מספיק ואנחנו צריכים גיבוי אליהם. מה גם שאני לא בטוח שקאריק עדיף על האגרביס. בקשר לנאני, שחקן מוכשר מאוד, אנחנו בהחלט צריכים קיצוני אחרי שגילינו מה שבאמת שווה ריצ'ארדסון ושפלצטר פצוע.

אבל, לאט לאט. מחכה לנו מחר בלקבורן והעונה עוד ארוכה. צריך לחכות עם התכנונים האלה.

10. THE STRETFORD END Member

פרגוסון במסיבת העיתונאים רומז אולי שסאהה לא יפתח או ישחק מחר אבל בטוח שיהיה בסגל לרומא.
    יכול להיות שהוא ישתף את סאהה ופלטצר במשחק ליגת המילואים שיש לנו ביום חמישי בכדי להחזיר אותם לכושר,
    גארי נוויל יכול להיות כשיר לחצי הגמר נגד ווטפורד אבל סביר להניח שנראה אותו כשנשחק מול שפילד יונייטד,

אני מאמין שסמית יפתח מחר בחוד לצד רוניי,קאריק וסקולס באמצע,בראון ימשיך בצד ימין,
    יכול להיות שתהיה הפתעה בגזרת רונאלדו או וידיץ.

11. Pipe Member

אם כבר הפתעה, הייתי הולך על גזרת רוני מאשר רונאלדו. העייפות הייתה ניכרת עליו בכל פעולה שלו ביום רביעי ובשבת. האיש פשוט שחוק כבר. ועדיף לתת לו מנוחה מחר מאשר בפראטון פארק.
    ולא הייתי קורא לזה הפתעה, אבל לטעמי אין שום סיכוי שגיגסי ישחק מחר. 4 משחקים של 90 דקות ב8 ימים האחרונים, כשלפנינו עוד 2 משחקים קריטיים, לכל שחקן זה עומס משמעותי, ביחוד לגיגסי, שהשרירים שלו כבר לא מה שהיו פעם.

12. Red Left Winger Member

איפה אתם רואים את המשחק מול רומא?
    ואם אתם עונים, אפשר להצטרף? אין לי סידור עם אוהדי יונייטד לראות את המשחק...

13. THE STRETFORD END Member

סאהה מחוץ לסגל היום.

גיגס על איך ידע לעשות סטופ ולהתרכז בכדורגל כשהיה צעיר:

Nothing could have prepared me for the limelight I was thrust into at 17."

"I was in newspapers, magazines, on TV, and everyone in the street knew me.

"It was strange for me and I dealt with it by trying not to create a fuss. I've just tried to keep it that way ever since."

"I was never perfect by any means."

"I had a lot of fun and didn't always do the right things where diet, alcohol and the rest were concerned when I was 19, 20 and 21. But they were different times. We didn't know then what we do now.

"I wish I had done. Then again maybe I don't, because I had some great life experiences as a youngster

The high-profile relationship I had with the TV presenter Dani Behr was the turning point for me."

"Before I knew it, we were being photographed outside my house and cameramen followed us everywhere. It was very uncomfortable

"At that point I decided the celebrity lifestyle wasn't for me. Around that time I felt my commercial work was affecting my work, too. I thought 'no, football is my bread and butter. It has to, and always will, come first'

14. George Best Member

ואן דר סאר
    בראון
    ריו
    וידיץ'
    היינצה
    רונאלדו
    קאריק
    סקולס
    פארק
    גיגסי
    רונייי

ספסל: קוזצ'אק, סולשיאר, אושיי, ריצ'ארדסון וסמית'.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע, מפחיד אותי לפתוח בלי חלוצים אמיתיים מול קבוצה הגנתית כמו בלקבורן, אבל הכל תלוי באיזה יום יהיו סקולס וגיגס. יום טוב שלהם הוא חצי מהדרך לניצחון, יום חלש-ורוני יהיה חסר אונים.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/07