לא יודע, שמעתי את המשפט הזה כבר כמה פעמים העונה. רונאלדו הוא מקצוען, ושחקנים בסדר הגודל שלו משחקים הרבה. אין מה לעשות, אבל שני משחקים בנבחרת זה לא מה שיגמור אותו.
זה לא יגמור אותו כמובן, אבל קשה לשחק עדין הרבה משחקים בכל כך קצת זמן ולכן ברור שהוא לא יעשה כל כך הרבה פריצות מהאגף במשך 90 דקות במשחק אחד או שתיים.
אם אני פרגוסון הייתי נותן לילד דיי אוף נגד בלקבורן, מאוד חשוב לנו שמול רומא הוא יהיה במיטבו ביום רביעי.סקולס,סאהה, סולשאייר וואן דר סאר חוזרים לסגל. אני לא חושב שאיתם ובלי רונאלדו יהיה הבדל עצום למשחק אחד מול בלקבורן בבית.
אם זה היה תלוי בי, את המנוחה הייתי נותן לו נגד רומא אם כבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
זהו שזה לא רק בנבחרת, אצלנו הוא בקושי מקבל מנוחה, אם בכלל. יהיה לו קשה להמשיך את אותה יכולת גם לקראת המשחקים הבאים, ברור שרונאלדו מקצוען אבל לכל שחקן זה קשה לשחק שלושה משחקים בשבוע בלי מנוחה. מסכים אפשר גם בלי רונאלדו נגד בלקבורן. כמעט כל הפצועים חוזרים לסגל, גם סולשיאר, ואן דר סאר, סקולס מהשעייה, סאהה. אז לא קרה כלום אם רונאלדו לא ישחק נגד בלבקבורן ויגיע למשחק נגד רומא במיטבו. לדעתי אפשר לשים את פארק בימין, לא יקרה כלום.
ריצרדסון לא רק שלא צריך להיות מחליף אלא גם לא בסגל, סולשיאר יכול לשחק בשמאל אבל מצב החלוצים קשה. כנראה שרונאלדו ישחק ואם לא אז מישהו ישחק לא בתפקיד שלו.
רוטציות בשלושת השבועות הקרובים זה חובה. אבל מה שיותר דחוף הוא לתת לגיגסי(מה שאני משוכנע שפרגי יעשה),רוני ורונאלדו מנוחה בשבת. פשוט אין מנוס.לגבי השנים האחרונים, את אחד מהם צריך על הספסל ליתר ביטחון(אגב, אני עדין זוכר איך נגמר המשחק הקודם מול בלקבורן באולד טראפורד שבו רוני לא פתח בהרכב.. פאק יו פדרסן). באשר למחליפים שלהם-בחוד למרות שזה הימור, כי אחד עדין לא קרוב להיות חד והשני גם כן חוזר מפציעה של חודש בערך, סמית' וסאהה ובכנפיים פארק ואברה.נכון, פרגי עוד לא ניסה את זה מעולם, אבל גם בתור קשר שמאלי הוא עולה על האינסטלטור העונה לשם ריצ'ארדסון. אני מקווה לטוב, כי יש לי תחושה לא טובה שפרגי יפתח גם עם רוני וגם עם רונאלדו, וכשאני מסתכל על לוח המשחקים הקרוב... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx מענין,כנראה לא יקרה, אבל עדין מענין http://www.manchestereveningnews.co.uk/spo...hards_raid.html
רונאלדו מקווה להישאר ביונייטד. הוא אומר שהוא רוצה להישאר ביונייטד למשך הרבה שנים, אבל בו זמנית. כמובן ששום דבר לא סגור, הכל יכול לקרות איתו, אני כמובן מקווה שהוא ישאר ביונייטד, אבל בכל אופן, רק בקיץ אנחנו נדע סופית אם הוא נשאר או הולך. סראגוסה רוצה להשאיר אצלה את פיקה. הספרדי אמר שאם שנה הבאה הוא יהיה שחקן בקבוצת המילואים של יונייטד הוא יעדיף להישאר בסראגוסה. קשה לי להאמין שהוא יהיה שחקן מילואים שנה הבאה, הוא מאוד מרשים בסראגוסה, ואני מקווה מאוד שהוא יחזור אלינו שנה הבאה. המחיר הראשון שפורסם היה 4 מיליון ליש"ט, אבל סראגוסה תנסה להוריד את המחיר ל-2.7 מיליון ליש"ט, ובמידה ולא תהיה הסכמה בנושא המחיר, סראגוסה תנסה להשאיל את השחקן שנית.
לגבי פיקה, הוא מקבל תשבוחות ועובדה היא שסארגוסה רוצים שישאר, אבל לדעתי מי שעונה הבאה יחזור אלינו מהשאלה ויהיה בק-אפ לריו ווידיץ עד שידיח אחד מהם בסופו של דבר מההרכב זה יהיה ג'וני אוונס שמקבל תשבוחות מקיר לקיר,גם בסנדרלנד וגם בנבחרת צפון אירלנד, והחזרתו ליונייטד והעדפתו על פני פיקה תסלול את הדרך למכירתו של הספרדי, ואחרי שראיתי את שניהם אני אישית מעדיף את אוונס,הוא נראה לי שחקן טוב יותר.
בהתחשב בעובדה שסראגוסה בונים יופי של בסיס לקבוצה רצינית לשנים הקרובות ויהיו באירופה שנה הבאה(יש סיכוי ריאלי אפילו לליגת האלופות), ובעובדה שפיקה שם הוא בד"כ שחקן הרכב, ושאצלינו בשנה הבאה הוא במקרה הטוב יפתח ב4 משחקי ליגה, אין לו סיבה לעזוב. מה עוד שזה הבית שלו, יותר נוח לו שם, ולטעמי העובדה שהוא נמצא באור הזרקורים בספרד נותן לו יותר סיכוים לעבור לקבוצה גדולה בפרימרה, שזה למעשה החלום שלו(הוא אמר שהוא מאוד ירצה לחזור לבארסה בעתיד). כמו שאמרתי לפני כמה חודשים, אני מאוד הייתי רוצה לראות אותו אצלינו בעוד שנתיים-שלוש, כשהוא כבר יהיה המוצר המוגמר, אבל עזיבה שלו בקיץ היא בלתי נמנעת. כמה חבל שזה גם מה שאני חושב יקרה עם רוסי.
את פיקה ראיתי יותר מאוונס שבקושי משחק שלם הצלחתי לראות, אבל מבחינה פיזית ומהירות ושוב מ2 שליש משחק שראיתי אני ראיתי שאוונס מהיר וחזק יותר. אבל את משחק הראש אי אפשר לקחת לפיקה והוא יהיה אחד משחקני ההגנה הטובים בעולם בתחום הזה לדעתי.
למי שתהה אם האולימפיקו יהיה מלא או לא במשחק הראשון ברבע גמר ליגת האלופות - על היום הראשון נחטפו כל 50,000 הכרטיסים שהוצאו למכירה. תוסיפו לזה 22 אלף מקומות ששמורים למנויים ועוד כמה אלפי אוהדי מנצ'סטר+מוזמנים למיניהם והרי לכם איצטדיון מלא בכ-80,000 אוהדים. כמה אנגלים צפויים לנסוע לרומא?
כ.רונאלדו נפצע אתמול באימון נבחרת פורטוגל (יצא מהאימון עם עקב/רגל/קרסול/ברך/ירך [לא הבנתי בדיוק מה חח] שמאל עטוף בקרח) והוא בספק למשחק הערב נגד סרביה. איש מקצוע מנבחרת פורטוגל אמר היום שהפציעה לא רצינית אבל הוא לא יודע אם רונאלדו יהיה כשיר ב100% היום בערב. פרגוסון בטח יתפלל שהוא לא ישחק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx