ב 2 משחקי ההכנה עד עכשיו הוא היה יותר מבסדר גמור,צריך לחכות ולראות מה יהיה בשאר משחקי ההכנה לעונה הזו. מבחינת רקורד אז מכל השחקנים הצעירים שלו המרשים ביותר,גם כששיחק בליגת המילואים(וראיתי אותו במשך עונה שלמה וכבר אז פיללנו שיקבל הזדמנות)גם בהשאלה מוצלחת בפרסטון ועוד יותר מוצלחת בליגה ההולנדית הראשונה, זה הרבה יותר ממה ששחקנים שכבר שיחקו ביונייטד עשו(בארדסלי)או כאלה שמקבלים צאנס גם עכשיו(איגלס).
אני דיי בטוח שג'ונס יקבל הזדמנות השנה כמו עוד כמה צעירים(פיקה,בארדסלי,רוסי(אם לא יושאל)) כי כפי שנראה עד עכשיו יגיע לפחות קשר אחורי אחד ונצטרך אחד ברוטציה וכפי שראינו בעונה שעברה או'שה הוא לא קשר אחורי וג'ונס יקבל את ההזדמנות שלו להוכיח האם הוא מתאים לרמות האלה. כמובן זה כרוך בכל שג'ונס לא יושאל גם העונה.
אנחנו צריכים קשר התקפי שיתמודד עם סקולס על המקום בהרכב, קשר אחורי בכיר ואופציה נוספת לקישור האחורי כדי שאופציה מספר 1 במקרה שהקשר האחורי חסר לא תהיה אושיי. אין בעיה אם ג'ונס יהיה השחקן השלישי שהזכרתי, הגיבוי הבכיר לקישור האחורי, או, בקונסטלציה מסוימת, למרות שלפי סטרטפורד זו פשוט לא העמדה שלו, המתחרה של סקולס, ולו כדי לא להפיל עליו את תיק הקישור האחורי מוקדם מדי. נדמה לי שכשרוי קין הגיע בזמנו ליונייטד הוא גם שיחק בעמדה קדמית קצת יותר מפול אינס אבל זז אחורה ככל שהוא צבר ניסיון בניהול המשחק וכו'. אני חושב שהוא גם דיבר על זה בספר שלו שבריאן רובסון האיץ בו לקחת יותר ויותר אחריות. אז יכול להיות שזה הדבר הנכון עבורו. אבל משהו חייב להתחיל לזוז... אני לא מבין למה דייויד גיל יצא לחופשה עכשיו. אני בטוח שלא כל המועדון קם ונופל על הכתפיים שלו אבל מה יותר חשוב עכשיו מלסגור את כל המשא ומתנים הדרושים? שייצא לחופשה של חודש ב-1 בספטמבר מצדי. דיברנו על המונדיאל שמקשה על הדברים, ואז על הבחירות בריאל, ואז על הסיפור באיטליה. אפשר היה גם לטעון שגם כך השחקנים מהמונדיאל לא חוזרים להתאמן מוקדם, אבל זה אוטוטו קורה. וגם אם בסוף נביא את השחקנים, אנחנו משאירים להם פחות ופחות זמן להתחבר. וההצהרה של סקולס מהיום שאנחנו חייבים לפתוח את העונה טובה, וכו' וכו', כל כך נמאסה וכל כך נשמעה שוב ושוב בשנים האחרונות.
לא טענתי שהעמדה הקדמית יותר היא לא של ג'ונס,להיפך טענתי שזה עוול לשייך אותו רק לשם,כתבתי שהוא רב גוני ויכול לשחק גם בעמדה קדמית יותר אבל גם אחורית יותר. אני לא רואה באופק וגם לא נראה לי מההצהרות של פרגוסון שיגיע קשר שיתמודד עם סקולס או תחליף לסקולס בעמדה הקדמית,שוב אני חושב שזה פחות דחוף או פחות נחוץ מאשר קשר אחורי כי גם פארק לדעתי יכול לשחק באמצע(אם אני לא טועה הוא משחק בעמדה זו בנבחרת)גם רוניי בסגנון המשחק שלו הוא חצי קשר, גם גיגס שאם כבר משחק באמצע עדיף שזה יהיה כקשר תוקף ולא מנהל משחק מאחור מה שעשה עונה שעברה,גם ג'ונס וגם ...פלטשר(לא קשר התקפי בל אחד שמתרכז יותר בהתקפה מאשר בהגנה,כך פלטשר היה בנוער/ריסרב). כן,קין כתב שרובסון האיץ בו לקחת יותר אחריות וללכת יותר קדימה,זה בהחלט תרם לשיפור לאיכויות שלו כשחקן,עד היום הוא(קין)לא בטוח אם זה היה רובסון או פרגוסון דרך רובסון שאמרו לו לעשות זאת. אני מקווה שהחופשה של גיל מערבת הנאה ועסקים גם יחד.
אני רק מקווה שלא הנאה בסגנון של מרטין אדוארדס. קשר אחורי זו ללא ספק העמדה הכי בעייתית (כי אין לנו, חד וחלק), אפילו שני קשרים אחוריים. בנוגע לצד ההתקפי יותר, זה פחות קריטי עכשיו אבל אני מקווה שבניגוד לסיפור של הקישור האחורי/קין, הפעם נדע להקדים תקופה למכה ולא נחכה עד שהשחקן הוותיק והבכיר בעמדה, סקולס, ייטחן עד דק, ייגמר ויעזוב לפני שניזכר סוף סוף שאולי כדאי לעשות משהו גם שם. לא ידענו להחליף את רוי קין בזמן, ושילמנו על זה ביוקר. אם לא נדע לעשות את זה עם סקולס, נשלם שוב. וזה כן די קריטי. כי בין פתיחות העונה החלשות שלו במשך שנתיים וההיעדרות בת חצי עונה, הוא לא תרם יותר מדי משחקים טובים במשך שנתיים. אם זו לא עילה לחפש תחליף משמעותי, אני לא יודע מה כן. אני מאוד אוהב את פארק ואני חושב שזו העמדה הקלאסית עבורו, במיוחד אם ישחק לידו קשר שמחויב להגנה ולא 50/50 (ולך תמצא עכשיו 50/50 ברמה שהתרגלנו אליה). השאלה היא כמה הוא יסתדר עם הפיזיות במרכז השדה בליגה האנגלית. גם באגף זו היתה בעיה מסוימת עבורו. על פלטשר אני מעדיף לא להרחיב את הדיבור. אם הוא יתרום זה מבחינתי בונוס, אני לא רואה איך אנחנו יכולים לא לבצע על רכש ולומר שזו לא בעיה כי יש לנו את פלטשר.
תיארתי לעצמי שפלטשר לא יישמע לך טוב ואני כבררואה ושומע את ההד של האחרים באופק בנוגע אילו,אבל כתבתי אותו כאופצייה נוספת ולא ראשונה,אני עדיין צופה לו עתיד טוב ביונייטד. מה שטוב בבעיה(אם אפשר איכשהו לומר על זה טוב)שהיתה לסקולס זה שזה לא קשור לרגלים,במשך השנים הוא לא הירבה להיפצע לתקופות ארוכות ועם פציעות חמורות לכן אפשר לבנות עליו(שוב אם הבעיה בעיניים לא תחזור)לאורך העונה הארוכה. לא ידענו להחליף את קין בזמן כי לא ועדיין אין מחליף מוגמר לקין,גם לא גאטוסו או ויירה,עם כל הכבוד להם בסך הכל הכללי הוא בשיאו עלה על שניהם(והם גם לא היו פנויים) היה נסיון עם דגמבה דגמבה בתקווה שיצמח וילמד ממנו ויהפוך להיות מחליף אבל זה היה כישלון חרוץ, לכן פרגוסון ניסה להביא את קאריק שהוא כבר בעל נסיון מוכח יותר שיצמח ויהפוך לבעל הבית הבא.
המשפט שהמקור הפנימי ביונייטד מספק נכון לאתמול בלילה זה,להיות סבלנים, נכון זה קשה ונראה שכלום לא זז אבל נעשו נסיונות של רכש שאנחנו יודעים עליהם:קוזצ'אק,קאריק,נכון לעכשיו זה לא עלה יפה, אבל כן חופשה של גיל או לא חופשה של גיל דברים מתבשלים, אני עדיין לא ראיתי שוויירה,טורס או כל שחקן אחר שאולי יש סיכוי שיגיע ליונייטד חותם במקום אחר וגם קאריק שהרבה תלוי אני חושב בהם בסופו של דבר מתי ובכמה דאף יעבור לספרס.
פרגי הגיש הצעה חדש לספרס על קאריק 16 מיליון ליש"ט + שחקן Sir Alex Ferguson has made an improved player-plus-cash bid for Tottenham midfielder Michael Carrick - offering Mikael Silvestre in part exchange. The Manchester United boss has upped the stakes to £16million for his top transfer target Carrick and has told Spurs that French defender Silvestre and John O'Shea are available. Republic of Ireland international O'Shea is not keen on leaving United but Fergie is hoping Silvestre may tempt the White Hart Lane side into finally accepting an offer for Carrick. John Cross, Daily Mirror
אלוהים ישמור, מייקל קאריק תמורת 16 מליון פאונד פלוס שחקן, נניח סילבסטרה, ששווה בוודאי 4 מליון פאונד.כדי להביא קשר נחמד מאוד בליגה האנגלית, אבל ממש לא אחד הטובים בתפקידו בעולם , תמורת 20 מליון פאונד, זה פשוט לא הגיוני. במחיר הזה אפשר להביא 2/3 שחקנים מצוינים, העובדה שקאריק אנגלי משלשת את שוויו האמיתי.פשוט עצוב, אני רוצה את טרטל מייק בקבוצה, אבל תמורת סכום כזה, בחיים לא, בטח ובטח שלא לראות את אושיי עוזב, מדובר בשחקן הגנה טוב מאוד. אני מאמין שרוד יעבור לבאיירן, ובמסגרת העיסקה יגיע אלינו האגריבס, וכך מועמדותו של קאריק תיפול.
באיירן מינכן מוכנה להציע עבור רוד ואן ניסטלרוי שחקן + מזומנים. לפי מה שקראתי, מי שעשוי לבוא אלינו, במידה והעסקה תתבצע, זה יהיה אואן הארגריבס. ואני אומר - הלוואי. גם נקבל כסף, וגם קשר אחורי לו אנחנו כל-כך זקוקים. http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...1351952,00.html
אם העיסקה של באיירן תיצא שחקן בתיקווה שזה באמת הרגריבס ועוד כסף יונייטד עשו בשכל ולדעתי עדיין יהיה אפשר להביא את קאריק כי אז יהיה לנו מרכז כישור מאוד אגרסיבי.
ההצעה על קאריק מטורפת, אני לא רואה את ספרס מסרבים. קאריק שחקן מדהים לדעתי, היה אחד הקשרים הטובים ביותר בפרמיירליג העונה ואני יותר מאשמח לראות אותו ביונייטד, ואת האמת, כל עוד זה לא יבוא על חשבון עוד חיזוק (ואני מאמין שפרגוסון לא טיפש ושאם הוא מוציא כ"כ הרבה על קאריק זה לא אומר שזו ההחתמה הרצינית האחרונה שלנו), אני אפילו אשמח לקבל אותו במחיר הזה, מחיר מופרז לכל הדיעות, אבל זה לא הכסף שלי והתוצאה הסופית תהיה זהה לאותה תוצאה שהיינו מקבלים אם הוא היה מגיע תמורת 14 מליון פאונד. אגב, אל תהיו כל כך בטוחים שזו באמת ההצעה, זה בסה"כ המירור.
באיירן תעשה טעות אם תשחרר את הארגריבס, ולעומת זאת יונייטד תרוויח מאד. קאריק לא שווה 16 מיליון ליש"ט, מקסימום 8 מיליון ליש"ט.