מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

משחק מצוין, ניצחון מוצדק, אבל השער של רונאלדו לא חוקי. הוא צעד לקראת הבעיטה, עצר, ואז בעט-נדמה לי שזה אסור לפי החוקה.

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אסור אבל אף אחד לא שם על זה, כמו שאף אחד לא שם על כך שהשוערים זזים לפני הבעיטה ועושים צעדים לכל הצדדים. אחד החוקים היותר זניחים מבחינתם של השופטים בעולם וחבל, הפורטגזים עשו מזה חצאי גמרים.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

נכון מיכאל. האיש שהפך את זה לאומנות הוא פיגו שעשה את זה בקביעות במדי ריאל.

4. leeds12 Member

קבוצות "גדולות" מקבלות מתנות משופטים. נכון בארץ. נכון בעולם. נכון גם באנגליה.

5. THE STRETFORD END Member

Obafemi
    "כמו שאף אחד לא שם על כך שהשוערים זזים לפני הבעיטה ועושים צעדים לכל הצדדים"

לפני כמה שנים יצא חוק שמותר לשוער לנוע כמה שהוא רוצה לפני הפנדל.

Michael Carrick
    רונאלדו רץ,עצר כמה מטרים לפני הכדור ואז המשיך לרוץ ולבעוט,שנים על גבי שנים שחקנים עושים את זה,
    מעולם לא ראיתי שפסלו פנדל בגלל זה,
    יש לך תכונה של כאילו להתנצל כל הזמן על משהו שיונייטד עושה,
    סליחה באמת שקיבלנו פנדל,סליחה באמת שרונאלדו הטעה את השוער,סליחה שניצחנו.

6. THE STRETFORD END Member

בן פוסטר בראיון לגארידאן:

"When we played United in January I had a quick chat with him [Ferguson]. He told me what he wants from me next season and what he expects to happen. I'm definitely going to be up there because I've bought a house and want to settle down. It's going to be a difficult time getting Edwin out of the way - I think he is the No1 goalkeeper in the world.

מממ...גם ואן דר סאר,גם קוצ'ק,גם פוסטר,
    לא נראה לי,מישהו יצטרך לפנות מקום.

7. Rudess Member

אם זה כך, ואן דר סאר יצטרך לפנות מקום. עד מתי החוזה שלו?

8. Pipe Member

ואן דר סאר אם אני לא טועה חתם על חוזה עד לסיום העונה הבאה, ואז כנראה הוא יפרוש, למרות שאצל שוערים אתה אף פעם לא יכול לדעת.

בכל מקרה, בטווח הרחוק (רחוק.. עוד שנתיים אחרי שאדווין כנראה יעזוב)אני מאמין שפוסטר יהיה השוער הראשון, כשקוז'אק יהיה המחליף שלו.בשנה הבאה לטעמי פוסטר יגיע לקבוצה, יהיה השוער השני, יקבל מושג איך זה להיות שחקן יונייטד, יצבור קצת ניסיון, אולי ישחק פה ושם בגביע ובקרלינג, ואולי יצבור כמה הופעות ליגה, בקיצור, בדיוק מה שקוז'אק עשה השנה.
    אין ספק מי מבין קוז'אק ופוסטר יותר מוכשר ועל מי פרגי בונה. קוז'אק שוער טוב, אבל לא מספיק בכדי לקבל את האפודה הראשונה באופן קבוע.

בשנה הבאה המצב באמת יהיה בעייתי, כי יהיו לנו שלושה שוערים בסגל.הניחוש שלי הוא שפרגי צפה את זה מראש, ולכן העונה הזאת קוז'אק הגיע בהשאלה ורק מהקיץ הבא הוא יהיה שחקן שלנו. זה יתן לנו אפשרות להשאיל אותו לקבוצה אחרת בעונה הבאה, לפנות מקום לפוסטר, ולהחזיר אותו אחרי שנה כשאדווין יפרוש.

והיום בבוקר שוב בבורו מדברים על התחזות וצלילה של רונאלדו. סאות'גייט גם רמז משהו על כך שבמקרה בשלושת המשחקים נגדם קיבלנו פנדלים.
    מילא זה היה גבולי, פנדל אתמול היה ללא צל של ספק, אז למה התלונות האלה? גם במשחק הקודם נגיעת יד ברורה של בואטנג,וגם כאן יש פנדל.
    במשחק הראשון בריברסייד בליגה, כאן אולי יש מחלוקת מסוימת, אבל גם כן, הרבה שופטים היו שורקים על זה וזה לא מופרח לגמרי.
    פרגי סיכם א תזה בצורה הטובה ביותר:"נטפלים אליו רק כי קוראים לו רונאלדו".

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/3/07
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי בדיון אחר שזה נהיה מגוחך. אם להאמין לבכי אחרי כל פעם שזה קורה, כנראה שאיכות שחקני ההגנה באנגליה היא לא משובחת, אלא סופרמנית, כי שחקן עם המיומנות של רונאלדו מעולם לא הוכשל בכל ארבע שנותיו באנגליה. שחקני ההגנה תמיד עשו עבודה נהדרת והוא תמיד צלל.

אתמול היה פנדל ברור, בלי סימני שאלה, ועדיין קוראים לזה "שנוי במחלוקת, שערורייתי" וכו' בתקשורת האנגלית. לא רציני.

בקשר לפוסטר, בעיקרון הדבר הכי טוב הוא שהוא ימשיך לשחק (בהשאלה במקום אחר בשלב זה), אבל פרגי כנראה (וגם בצדק) ירצה לתת לו עונה אחת ביונייטד כגיבוי לוואן דר סאר. גם כדי להסתגל, גם כדי לרשום כמה הופעות במפעלים הזניחים יותר כדי שנראה איך הוא מתמודד עם זה. וכן, קוצ'אק יושאל מן הסתם בעונה הבאה.

אני לא ממש חושב שאפשר לקבוע למי מהם יש סיכוי טוב יותר. כן, אני יודע שפוסטר מצוין בווטפורד, אבל קל להיראות טוב כשאתה עומד בשער של קבוצת תחתית שצפויה לספוג בלי הפסקה גם כך.

לגבי נושא השוערים שהוזכר כאן, לשוערים מותר לעשות כמה צעדים שהם רוצים לצדדים, אסור להם להתקדם מקו השער, אבל כמעט כולם עושים גם איזה צעד או שניים קדימה. מהחוקים הקטנים שאף אחד לא שומר עליהם בגלל שאם כן, לא יהיה לזה סוף.

10. KirkH Member

לא יודע אם שערורייתי היא המילה הנכונה כי אם נשווה את ההחלטה הזו להחלטות ליצניות בעבר זה יעמיד את זה באור לא נכון - אבל שנוי במחלוקת דווקא הולך סבבה עם ההחלטה הזו.

ראיתי את המהלך 7-8 פעמים ואני עדיין לא בטוח שהיה פנדל. זה שעבור אוהדי יונייטד זה אוטומטית כן, לא אומר שזה היה כל כך ברור וחד משמעי.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרגל שוודגייט שולח קדימה נתקלת ברגל הימנית של רונאלדו. זו עבירה, זה פנדל. מה שהיה לנו נגד טוטנהאם כנראה לא היה פנדל, מה שהיה לנו במשחק הליגה במידלסברו אולי היה ואולי לא. אתמול היה.

12. eastlands Member

אמיר ע- אם הפנדל נגד הספרס נתפס אצלך כ"כנראה" אז אתה בחבורה טובה .
    רונלדו ממש סחט את המגע מוודגייט ,בכך שהשאיר את הרגל מאחור במקום לפרוץ לכיוון השער , מומחיות לשמה ,אן ספק.

13. Wave Member

סחט את המגע מוודגייט?
    אולי, אבל היה פנדל, מה זה משנה
    השנאה שלך ליונייטד גורמת לך להסתכל על דברים בצורה משונה

14. קינג לדלי Member

רונאלדו הרגיש מגע וישר נפל,חד וחלק.
    השאלה אם שורקים או לא כבר לא רלוונטית אבל כנראה שרוב השופטים היו שורקים גם בגלל המהירות שהוא עושה את הפעולות שלו.

15. ארצ'י באנקר Member

אני לא מבין על מה הויכוח? אם זה לא פנדל צריך לסגור את הכדורגל.
    וודגייט הפיל את רונאלדו ברחבה. פנדל מארץ הפנדלים.
    זה שוודגייט עשה שטות -נכון, זה שרונאלדו בא ממדינה של רמאים
    גם נכון. אבל פנדל היה וחצי גמר יש , יונייטד בעניינים וכלל השאר
    סתם צרות עין.