מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומידלסברו עוד תגיע לאולד טראפורד בהמשך העונה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

ריצ'רדסון טוטאל לוס. הייתי כבר נותן לאיגלס, שישב היום על הספסל, לשחק בימין ולהעביר את רונאלדו לשמאל (גם כך רונאלדו זז לפעמים לשמאל ועשה היום עבודה של שני קיצוניים). הדבר המרשים הוא ששחקני יונייטד מודעים ליכולת של ריצ'רדסון. נדמה לי שספרתי רק פעם אחת ששחקן שלנו מסר לו. הוא פשוט לא עשה שום דבר על המגרש. לא לרעה ולא לטובה. זה ממש כמו להיות עם עשרה שחקנים.

2. ארצ'י באנקר Member

לא ברור לי איך ב5 דקות האחרונות לא קפצו מהספסל על רוני במטרה
    להרגיע אותו או להחליף אותו. הטעות הזאת כמעט עלתה לו ולנובאדום מוצדק
    ואז היינו מאבדים אותו לקרבות האחרונים . איזה טעות של ליגה לילדים...
    עוד משהו שבלט לעיין היום זה שרק 62000 היו ביציעי סבא טרפורד באחד הערבים הנדירים
    שהוא לא מלא. מוזר!!!
    חג שמח.

3. אבו Member

רגע אז איזה מחזור(כלומר אחרי איזה) יערך המשחק מול צ'לסי?

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא ייערך ארבעה ימים לפני המחזור האחרון.

5. אבו Member

כלומר 4 ימים אחרי שצ'לסי באמיריות?
    יש לי תחושה שיונייטד תגיע למשחק הזה אלופה.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהמקלדת השבורה שלך לאוזניים של מאט באזבי שם למעלה.

אגב, קראתי באיזשהו מקום - ואני לא יודע אם זה סופי - שיש לצ'לסי בעיה עם אחד ממשחקי הליגה שלה (נדמה לי טוטנהאם, בגלל ההופעה שלה באופ"א) ויש סיכוי שצ'לסי תאלץ לקיים בשמונה-תשעה הימים האחרונים של העונה ארבעה משחקים, כמונו ב-96/7.

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/07
  7. ארצ'י באנקר Member

סטרטפורד אתה סגור על זה?
    זה הזמן לאבד שחקן כמו רוני על אדום טפשי שהיה
    מגיע לו על שטות בגרבייג' טיים?
    הייתי בטוח שהשופט שולף לו כרטיס צהוב שני ונדמה לי שהוא גם
    הכניס את היד לכיס והתחרט.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נקודה שצריך לציין - סטרטפורד אמר שלאברה יש מלחמה על ההרכב ואני מסכים. לקחו לו חודשים, אבל היינצה סוף סוף נראה כמי שהשאיר את הפציעה מאחור. הוא היה מצוין בשבת והוא היה מצוין היום. כן, כולנו יודעים מה קורה בדרך כלל כשהוא נמצא באזור של רחבת היריב (כדור גובה לאף אחד במיוחד), אבל במשחקים כאלו הפיסיות שלו חשובה מאוד. ואיזה תיקול אדיר היה לו במחצית השנייה במרכז המגרש.

9. THE STRETFORD END Member

אמיר ע
    גם בעונת 91-92 שיחקנו את 4 המשחקים האחרונים ב 9 ימים,אז זה דפק לנו את האליפות מול לידס.

ארצ'י,
    גם אני הייתי בטוח שרוניי עומד לקבל צהוב,
    ואני יסכים עם השונאים שלנו שיגידו שבגלל שהוא רוניי שופטים מתחשבים בו,
    אבל תוציא ממנו את התשוקה הזו,האופי הלוחמני הזה,את הלהגן על חבר לקבוצהוהוא יהיה חצי שחקן ממה שהוא היום.

10. George Best Member

wolf89

אתה צודק, אושיי אכן גיי, הוא זיין בתחת את ליברפול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

משחק קשה מאוד, אחד הנצחונות היותר מתוקים העונה, רוני מתעקש למרר לנו את החיים עם החמצות גדולות מכדורים עוד יותר גדולים של המאסטרו הוולשי.רונאלדו עם עוד יום עבודה, סחט את הפנדל והבקיע אותו, ראו על השחקנים שהם נותנים את המעט שנשאר להם, עומס משחקים רצחני, אי אפשר שלא לעמוד על הרגלייך ולהריע להם, את התוצאות הם מביאים.
    חצי הגמר עוד קצת פחות מחודש, בלי לזלזל בצרעות אני מאמין שנראה גמר מול צ'לסי.
    מזל גדול שרוני לא הורחק, לא הבנתי למה הוא לא הוחלף כמה דקות לסוף.

קוזצ'אק - עוד מעט היה מצטרף למצעד המובטלים לי-ם.5
    בראון - קצת פחות מדויק מבד"כ, וגם תמך התקפית פחות מבד"כ, אבל הגן מצוין.5.5
    ריו - אחלה מן אחלה.6
    וידיץ' - מצוין, כל כדור גובה הוא ראשון, כמעט הוריד את הראש של אחד משחקני בורו, אני חושב שהקומדי סטור המציאו עליו את "הבועט מבוסטון".6.5
    היינצה - מצוין, לחימה גדולה, הגנה מעולה.6.5
    רונאלדו - עוד פנדל מול בורו לרשת, כמה פריצות טובות, כדור אחד לקורה מזווית בלתי אפשרית.6
    קאריק - טוב בהגנה כמו כולם, אבל בגלל שגיגסי שיחק לידו, האנגלי נשאר יותר מדי מאחור וחבל, חילק כמה כדורים ארוכים נהדרים.6
    גיגסי - :aaa8: , פנומן.7
    ריצ'ארדסון - :aaaprot: 4
    רוני - דפוק על כל השכל, אבל איש גדול.משחק זוועתי.4.5
    סמית' - כמובן כרטיס צהוב, שמר על הכדור יפה, לא רע יחסית להופעה ראשונה בהרכב העונה, כאשר השחקנים לידך תשושים.5.5

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

"Against Cristiano everytime it's polemic"

רונאלדו אחרי המשחק על הטענות בעקבות הפנדל. הלו, מאיפה האנגלית הזאת?

12. KirkH Member

מהצהובונים?

כשאתה קורא את עצמך מדבר בשפה כל כך גבוהה את צריך לעשות התאמות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. THE STRETFORD END Member

גארי נוויל וגיגס היו לפני חודש באיזה בערב מטעם אחד מועדוני האוהדים וענו על שאלות,
    כשנשאלו על השחקנים הזרים ואיך הם מסתדרים עם האנגלית,גיגס ענה שהיינצה כבר מתחיל להבין את ההומור בחדר ההלבשה ושרונאלדו כבר מדבר אנגלית לא רעה,
    היחיד שיש להם בעיה להבין את האנגלית שלו אמר גיגס זה רוניי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

14. THE STRETFORD END Member

cantona#7

מזל טוב,עד 100 כ 20!

רונאלדו לאחר המשחק:

“For me it is a penalty. Why when Cristiano is involved is it always polemic?

“Of course I felt contact, that is why I slipped. He touched.

“If he touches me I lose my movement and that is why I go down. He kicked me.”

Asked if he knew why controversial decisions seemed to follow him, he said: “I don’t know why. Maybe some people don’t like me. Maybe I’m too good.”

Ronaldo also backed his side to go all the way in the tournament.

“We’ll go to the semi-finals and I’m happy.

“When you play Watford – and these are all difficult games – if you have a good team then you have a good chance to get to the final.

“I feel confident. I’m in good form and the team is very good too.”

15. Louis Saha Member

גם אני נתתי את דעתי בעבר על הנושא:
    קשה לבחור בין השניים. שניהם מגנים אדירים. בואו נגיד שמי מהם שפרגי לא בוחר אני הרבה יותר רגוע מאשר באף ימין למשל, שווס בראון הוא מגן ימני שפחות מאיים בהתקפה והרבה יותר דפנסיבי בנטייה שלו.
    אברה מגן שמאלי התקפי יותר וטוב מאוד בהגנה והיינצה הרבה יותר דפנסיבי אבל גם תומך בהתקפה.

אני הייתי בוחר את זהות המגן השמאלי בהתאם לטקטיקה של משחק נתון, ז"א אם פרגי רוצה שער ורוצה לדחוף קדימה- אברה. אם הוא רוצה לחזק את ההגנה שלו- היינצה שחקן ההגנה הכי טוב באירופה. וכמו שאמרתי כבר, לא משנה מי זה יהיה בעמדת המגן השמאלי- יונייטד מסודרת. הלוואי שיכלנו להגיד את זה על כל עמדה ועמדה.

הקבוצה שיחקה היום לא טוב, אבל אחרי יום אחד של מנוחה לא ציפיתי למשחק טוב. הדגש היה על להעפיל, ועשינו את זה יפה. ווטפורד העלובים בוילה פארק מתישהו (נראה בימים הקרובים מה המועד שתקבע ההתאחדות) בחצי הגמר.
    יונייטד צריכה להערך ללפחות 2 משחקים מול צ'לסי בגמר הגביע (אויש, איזה גמר גביע פנטסטי יחנוך את וומבלי המחודש) ובליגה. זה בלי להזכיר את ליגת האלופות ששם ממשחק למשחק נמתין ונראה מה ההתפתחויות.

לבלקבורן בעוד פחות משבועיים כבר נקבל את סקולס,ואן דר סאר ולואיס סאהה ל-11 הראשונים וכמו כן את אולה סולשאייר ופלטשר לספסל. שבוע לאחר מכן גארי נוויל יחזור ל-11 ותיאורטית הפצוע היחיד יישאר מיקאל סילבסט (אלא אם כן יתווספו אליו עוד שחקנים במהלך החודשיים הקרובים).

אפשר להמשיך ולחייך, ולחלום על הטרבל בלילה. אנחנו במומנטום חיובי מאוד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx