מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Louis Saha Member

סטרטפורד אברה לא זומן לסגל צרפת. תקרא לזה יכולת, תקרא לזה פציעות, אני קורא לזה "לעבוד על דומאנק". כמובן שהקבוצה הרוויחה. איך שדומאנק פירסם את הסגל ללא אברה פרגי הודיה שהמגן כשיר וישב על הספסל נגד בולטון. טוב נו, לא מייד אחר כך אלא יומיים בערך אחר כך.

אוי, אני כל כך מת לראות את הפנים של מקלארן והשחקנים של אינגלנד אחרי תיקו או הפסד בר"ג.. אם כי אני לא מאמין שזה יקרה.. עם כל הדיכאון מהפציעה של גארי נוויל לפחות יצא שהוא לא משחק עם הנבחרת הארורה הזאת. הלוואי שלא יעלו ליורו...

!!!We all agree United are better than England

נערך לאחרונה ב: ‏19/3/07
  2. THE STRETFORD END Member

לא זומן אברה,יופי ולא משנה לי למה.

ואנא ממך,עזוב את הנבחרת שלי בשקט,עם או בלי גארי נוויל,
    יש גם את רוניי,יש גם את קאריק,יש גם את ריו ואני רוצה לראות אותם משחקים ביורו,זה יכול לשחק גם לטובתם ולטובתנו למשל בכל הנוגע לנסיון,להתמודדות בלחץ ועוד.

גם פרגוסון אמר כמה וכמה פעמים ששחקנים מרוויחים הרבה מלשחק במעמדים שכאלה.

3. Sir Alex Las' Killa

רונאלדו לא סיפק את הסחורה מול הגדולות בעונה הראשונה שלו ביונייטד בגלל שפרגי חשב/ידע שהוא עדיין לא מוכן.

הוא השאיר אותו מחוץ לסגל באנפילד - כנ''ל לגבי המשחק בהייבורי - ובברידג' הוא העלה אותו רק לדקות האחרונה (בנגיעה הראשונה הוא היה כזה קרוב לשער...). בדיוק כפי שהוא העלה אותו מול פורטו בליגת האלופות. בניגוד לזה, באולד טראפורד הוא הצטיין מול ליברפול, ארסנל (כבר שכחנו את ההופעה שלו ב1-0 בגביע האנגלי? הוא לבד שמר על 'אחזקת כדור'!) וגם מול צ'לסי. כל זה בלי מילה על התצוגות שלו ביורו 2000. בן כמה הוא היה אז? 18. כישרון, מוחלט ומוכח.

תעבוד על השליפות שלך, חבוב.

4. Pipe Member

מסכים עם סטרטפורד שהפגרה בגדול באה לנו בזמן מצוין, אבל מצד שני היא גם תשחוק לנו מאוד את רוני ורונאלדו. בהנחה שהשנים ישחקו מחר, ובנוסף שני משחקים בשבת וברביעי(הרי כולנו יודעים מה הסיכוים שהם יקבלו מנוחה..במיוחד רוני מול הנגרים מאנדורה שאין מצב שמקלארן מוותר עליו) והישר למשחק מול בלקבורן ואחרי ארבעה ימים רבע גמר הצ'מפיונס, זה פשוט עומס אדיר, ולמרות שהשנים צעירים, וחזקים מאוד פיזית, איך שלא נתסכל על זה זו מועקה לא קטנה.

לקראת המשחק מחר רוטציות, מועטות ככל שיהיו, הן מאסט, ואני מאוד מקווה שסמית' יספק את הסחורה ואולי נראה משהו מדונג ואם אפשר אז שריצ'ארדסון יקבל צו הרחקה ברדיוס של 10 ק"מ מכל מקום בו משחקים כדורגל אמיתי. אם כל הפצועים לא מספיקים, הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה לסבול את ה"יורש של גיגסי" עלק, ולשחק 90 דקות במצב של 10 שחקנים מול 12. שיעבור לארסנל, הוא ישתלב שם בקלות.

אגב,בפעם היחידה העונה ששיחקו שני משחקים בטווח של יומיים סיימנו בתיקו 2-2 בניוקאסל.

5. ManUtd Fan Member

אבא שלי אמר שאבי מלר אמר ביציע המרכזי שרונאלדו רוצה לקבל 140,000 ליש"ט לשבוע, אך יונייטד לא הסכימו ולכן הוא יעזוב לריאל מדריד. עכשיו אני שואל, יש אמת בדבר?

6. Pipe Member

בחצי עין שראיתי את זה הוא אמר שרונאלדו יקבל 110 אלף ליש"ט בשבוע, לא הזכיר כמדומני את הסכום הזה ובטח שלא מעבר לריאל. הוא דיבר על כך שהשכר הזה משתווה לזה שקיבלו קינו ורוד בזמנו.

7. THE STRETFORD END Member

לרונאלדו יש חוזה עד 2010 גם ככה,אני לא רואה סיבה שיונייטד תרצה למכור אותו,גם לא תמורת סכום גדול,גדול מאוד,מה הטעם להביא ילד בן 18,לאמן אותו,לעבוד איתו וכשמתחילים לקטוף את הפירות למכור אותו,
    מה אנחנו שיטי?
    אנחנו מנצסטר,מנצסטר יונייטד,המועדון הגדול בעולם!

ככה שכל השיחות לגבי החוזה הן לגבי השנים שלאחר 2010,ריאל וברצלונה יכוות להזדיין בסבלנות עד שהוא יקריח או שיהיה לו שיער לבן.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

החוזה הנוכחי נותן לנו שקט לשנה נוספת בלבד, לא יותר. כששחקן כבר נכנס לשנתיים האחרונות בחוזה שלו בלי לחתום על חוזה חדש, הערך שלו בשוק מתחיל לרדת. זה שיש לו חוזה עד 2010 אמנם מאפשר לנו להשאיר אותו שלושה שנים, אבל אף אחד לא באמת חושב שנשאיר אותו עד 2010 ואז ניתן לו לעזוב ללא תמורה. אם הוא יסרב לחתום על חוזה חדש, הוא יימכר לפני.

אבל אני לא חושב שזה יקרה. אני לא אופתע אם הוא יחליט לעבור לספרד בהמשך הקריירה, אבל לא כרגע. אני די בטוח שהוא יחתום על החוזה החדש לפני תחילת העונה הבאה. לא חושב שנלחץ יותר מדי בעניין כרגע כשהעונה נכנסת ליישורת האחרונה.

9. THE STRETFORD END Member

שנה אחרונה אם לא יחתום יהיה אפשר להיכנס ללחץ לגבי המחיר שלו,לא לפני.

אני חושש שהראש שלו לגבי מעבר לספרד יהיה רציני יותר כאשר פרגוסון יחליט לפרוש,
    לכן למי יבוא אחריו תהיה חשיבות גדולה מאוד.

רק צריך להרגיע את הסוכן שלו שבוודאי מחכה להעברה גדולה בכדי לגזור קופון שמן מהשחקן מספר 1 שלו.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שנה לפני סוף חוזה המחיר כבר יורד כי המועדונים הקונים יודעים שאתה לחוץ למכור. ובמיוחד בנכס כזה.

11. THE STRETFORD END Member

גם אם נגיע לשנה אחרונה שלו בלי הארכת חוזה ונאלץ למכור אותו,בגלל שזה רונאלדו,בגלל שיהיו הרבה מאוד מעודוני פאר שיהיו מעוניינים בו יהיה אפשר לנהל משא ומתן למכירה מבלי להיפגע משמעותית במחיר.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים. לדעתי אם היינו מוכנים למכור אותו עכשיו, אפשר היה לקבל עליו 40 מיליון פאונד. שנה לפני סוף חוזה? חצי.

13. THE STRETFORD END Member

לא מסכים.
    אם זה היה רק מועדון אחד או אפילו 2 שהיו רודפים אחריו מילא,
    אבל לו כל העולם יודע שרונאלדו מוצע למכירה אני צופה שהגדולות מספרד ומאיטליה יכנסו למירוץ ואז יש לך מרחב תימרון גדול לגבי המחיר שלו.

על בקהאם שהיה כבר לקראת סוף שנות ה 20 שלו,כשכולם ידעו שפרגוסון רוצה להיפטר ממנו קיבלנו תמורתו סכום גדול ממה שאתה חושב שנקבל על רונאלדו לו נמכור אותו שנה לפני תום החוזה שלו,
    ורונאלדו בעוד שנה וחצי,שנתיים יהיה בתחילת השיא שלו ככדורגלן.

14. ארצ'י באנקר Member

סטרטפורד אני לא רואה תרחיש בו יהיו יותר משלוש קבוצות שירצו אותו
    במחירים של איזור 40 50 מליון.
    אני אומר להחתים את המניאק ומוטב שעה אחת קודם. מעולם לא ראיתי שחקן
    עם מהירות מחשבה וזריזות רגליים כמוהו. אסור לתת לו ללכת ואני מקווה
    שהאמריקאי הקרח מבין את זה.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

רונאלדו כבר די צמצם את הטווח כשהודיע שהוא ירצה לשחק בעתיד בספרד. אפשר לשלול מראש את האיטלקיות, אני לא חושב שזה מעניין אותו. זה בין בארסה לריאל מדריד ואם הבחור בא שנה לפני תום החוזה ואומר, למשל, אני רוצה לעבור לריאל, לא מעניינת אותי בארסה, נשארת בלי שום מרווח תמרון. מצד אחד, אתה חייב למכור, מצד שני, הוא מוכן לעבור רק לקבוצה אחת. תצטרך להסתדר איתה.

בסך הכל קיבלנו על בקהאם 17 מיליון פאונד מובטחים ועוד כ-8 שהיו תלויים בכל מני סעיפים. זאת לא בדיוק היתה עסקת חיינו בהתחשב בעובדה שבתחילת אותו קיץ היו דיבורים על 30-35 מיליון פאונד.