מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. AW forever Member

הלו, הלו- הכובע שלי כבר מפשיר במיקרו, אני מכין את התיבול ואוכל אותו- כשיונייטד תיקח את התואר. אז נראה אם המשחקים מול הגדולות שבהם הוא נעלם היו או לא היו קריטיים לעונה הזו.

2. Legolas Member

עם איזה תיבולים תרצה תכובע? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

3. Louis Saha Member

גארי נוויל אאוט- ווס בראון אין. כל השחקנים משחקים, פרגי יתחיל בלית ברירה להשתמש באנשים שקבורים אצלו בעומק הספסל לאורך כל העונה ואני מקווה שהם יספקו את הסחורה. כמו שגבריאל היינצה נראה היום קשה לי לראות את אברה חוזר, משחק טוב מאוד של הארגנטינאי. אבל בכל החזיתות אנחנו צריכים גם את גבי כמגן שמאלי וגם את גבי כבלם (בראון הוסט לימין בעקבות הפציעה של גארי נוויל).
    צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה שלנו להמשך: כמו שהקבוצה נראתה היום מידלסברו היא בהחלט משימה אפשרית גם בלי כל הפצועים. אחרי מידלסברו אנחנו מקבלים למשחק הבית הבא את סאהה,סולשאייר,פלטשר וסקולס- תוספת כוח מאוד משמעותית, כשגארי יחזור שבוע לאחר מכן.

סטרטפורד, כולנו תקווה שגארי ישחק באולימפיקו. גם כן למען האמת יש מקום לאופטימיות כי בד"כ אי אפשר לדעת. אבחנה ראשונית היא תמיד מחמירה יותר. פרגי עשה מה שהוא לא עושה בד"כ וזה להכריז כמה זמן ייעדר גארי נוויל מייד בראיון שאחרי המשחק. הוא בד"כ לא עושה את זה אלא ממתין לתוצאות של סריקה ולאישור הצוות הרפואי. היום הוא לא המתין ואני חושב שכולם אמרים להבין גם למה. האמת יותר חשוב שמקלארן יבין למה.

שורה תחתונה- תמשיכו לחייך, חיים ממשחק למשחק ועושים את זה בסטייל.

4. michalassaf Member

5. THE STRETFORD END Member

AW forever

מעניין אותי לדעת איך תסביר(ואני לא מכוון רק לעונה הזו אלא בכלל)שרונאלדו כבש בגמר הגביע האנגלי(היה איש המשחק)וכבש בגמר גביע הליגה,
    אתה יודע אלו משחקים של מאניי טיים מבחינת יונייטד,על הבמה הגדולה,כשצריך להביא קבלות,תארים,איך תסביר את זה?
    מה לגבי זה שכבש נגד ארסנל בהייבורי(ואתה מחשיב את המשחק נגד ארסנל כמשחק נגד הגדולות לא?)
    מה לגבי שער בדרבי נגד שיטי?

והאמת,אתה מפתיע אותי בראייה הילדותית הזו שלך(או שאולי לא לפי נסיון העבר)לגבי רונאלדו,

זה תואם את האימרה המטומטמת שהנרי נעלם במשחקים קובעים או הנרי לוזר,זה ממש על אותו המשקל.

אבל היי,הבלוף של יונייטד היה אמור להתפוצץ בינואר מקסימום תחילת פברואר לא? :aaa031:
    ולגבי רונאלדו אתה כבר עכשיו יכול להתחיל לאכול איזה כובע,זה לא אתה שאמרת שלא ייצא ממנו כלום?
    אז תתחיל ללעוס עכשיו כי בסוף העונה אתה הולך לבלוע מדף שלם של כובעים מובחרים מהחנות מספר 1 בבני ברק,ככה שתתרגל,שזה לא יבוא לך בבום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

6. raanana4ever Member

איזה משחק של יונייטד ושל רונאלדו בפרט, פשוט תענוג.
    ללא ספק השחקן הטוב בעולם.

7. THE STRETFORD END Member

בדרך כלל אני לא סובל פגרת נבחרת בזמן העונה ובטח לא בזמן הזה אבל הפעם זה מגיע כמו ברכה עבורנו,
    אחרי מחר ועד למשחק הליגה הבא נגד בלקבורן יהיו מספיק ימים ללא כדורגל שבהם הפצועים יקבלו מנוחה נוספת מבלי להפסיד משחקים,
    ואן דר סאר,סאהה,אולה,
    פלטצר ונוויל אולי יצטרכו להמתין מעט זמן נוסף אחרי זה,
    סקולס יחזור כמובן מההרחקה שלו.

אברה אתמול ישב על הספסל,מעניין אם ישחק מחר או שהיינצה ימשיך לקבל קרדיט,
    מישהו יודע אם אברה קיבל זימון לנבחרת צרפת?
    בכל אופן יש להם רק משחק בשבת ולא לאחר מכן באמצע השבוע ככה שיחזור מוקדם יותר למנצסטר להתכונן לליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/3/07
  8. AW forever Member

סטראטפורד,
    מבחינתי האמת נמצאת איפשהו באמצע, ביני שטענתי שהוא לא שחקן (ויכול להיות שהשנאה היוקדת שלי אליו בגלל ההתנהגות המגעילה שלו שיבשה את דעתי) ובין אלה שטענו פה שהוא הדבר הכי גדול שהגיע אי פעם לאנגליה, וורלד קלאס אמיתי. ועל משקל מה שאמרת- שניתן להשוות את האמירה הזו לאמירה שהנרי לוזר- אני אקבל את גדולתו כשהיא תבוא עם קבלות, כמו הקבלות שהנרי הביא. עם כל הכבוד לשער מול מילוול בגמר גביע (בעונה שבה הוא היה יותר נזק מתועלת) ולמשחק המעולה שלו מולנו ב4-2 הזכור לשמצה בהייבורי, בצמד המשחקים מולנו העונה+המשחק מול צ'לסי הוא לא היה פקטור, עוד לא ראיתי אותו נותן תצוגה מול קבוצה גדולה ולתצוגה אני קורא משחק סביר+. שוב, אם ינחת תואר אליפות באולד טראפורד השנה יהיו לו המון המון קבלות עליו, ואני אזלול גם כובעים של ישיבת פוניבז'. במידה ולא, נוכל לחזור ל6 הנקודות החסרות מולנו, למשחק העלוב שלו מול צ'לסי שבו הוא שותק לחלוטין ע"י אשלי קול- ולראות האם וורלד קלאס אמיתי או ילד מהיר ודריבליסט טוב שיודע לפרפר מגינים של פולהאם ובולטון.
    ובנוגע לתחזית שנתתי על התרסקות היונייטד- הפציעות המיוחלות בוששו להגיע, אבל עכשיו הן כאן (על אף פגרת נבחרת מזליקית ליונייטד) ונראה ממה הקבוצה הזו עשויה.

9. THE STRETFORD END Member

AW forever
    קודם כל אם אשלי קול עצר אותו זה בגלל שאשלי קול כשהוא בכושר הוא אחד המגנים הטובים באירופה,
    ככה שזו לא בושה.
    עכשיו בוא ניקח את המשחק נגד ליברפול לפני שבועיים,הוא היחיד כמעט שתיפקד כמו שצריך,נתן הופעה טובה,שמר על רמה,זה שהשאר היו חלשים וזה מנע מיונייטד כולה להיות טובה לא אומר שהוא אישית לא תיפקד מול קבוצה גדולה,
    כנ'ל במשחקים גדולים אחרים.

העונות שבהן כתבת שהוא הרבה יותר הרס מאשר הביא תועלת,אתה יודע שהוא היה בן 18,19 בעונות הללו,
    ולילד בן 18,19 שמגיע למדינה זרה ועדיין לתת הופעות טובות,עדיין להצטיין בגמר גביע ולא משנה נגד מי לעיני 80,000 איש,אלו דברים אדירים!

והזילזול בשחקני ההגנה של בולטון או כל קבוצה אחרת להוציא את ארסנל וצ'לסי(והוא גם עבר שחקנים מהקבוצות הללו)ילדותיים ממש,אפשר לחשוב שאלו קונוסים,
    מה לגבי השחקנים הגדולים שהוא עבר וכבש נגדם במדי נבחרת פורטוגל?
    ושוב זה מזכיר לי בהקשר של הנרי שיש כאלה שטוענים שהוא לוזר בגלל שלא כבש שער במשחקי גמר ועל אותו משקל רונאלדו שלא כבש שער נגד ארסנל או צ'לסי אבל רק שוכחים דברי אחרים שעשה בזמן המשחק.

אני לא טוען שהוא הדבר הכי גדול שהגיע לאנגליה אבל לו ימשיך ככה הוא יהיה אחד הגדולים שהגיעו ועוד לגבי ההתחלה שלו,לעומתך ולעומת אחרים אני ועוד כמה בודדים טענו לגבי הפוטנציאל שלו וגם היכולת ואפשר היה לראות את זה גם בפעולות השגויות שלו בעבר,כי אלו היו הפעולות שלא הצליחו,שעצרו את יונייטד היו של חוסר נסיון,של חוסר בגרות בהבנה של המשחק אבל הכישרון האדיר היה שם מההתחלה ואת זה הרבה לא ראו ולא הבינו כי עם הזמן,עם עבודה נכונה של פרגוסון ושאר הצוות המקצועי הוא ילמד ואוי,כמה שהוא למד,הוא למד והאחרים משלמים על זה עכשיו,ביג טיים!

נערך לאחרונה ב: ‏18/3/07
  10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם לומר את האמת, מדאיג אותי מאוד השער האומלל שפוסטר ספג אתמול. לכל מי שאמר שהוא יכול לפתוח בהרכב בעונה הבאה הייתי מציע לחשוב פעמיים.

11. Jose Mourinho Member

אני רוצה להגיב על הויכוח הזה בקשר לאיכות של רונאלדו.
    ההתבטאויות האלה על רונאלדו שהוא לא משחק טוב במשחקים הגדולים מזכירים לי את הדיבורים שהיו ועדיין יש על זלאטן איברהימוביץ'. שניהם מובילים את הקבוצות שלהם לאליפויות העונה תוך כדי תצוגות התקפיות מרהיבות, אבל אוהבים לזכור להם משחק או שניים לא טובים מול צ'לסי במקרה של רונאלדו או רומא במקרה של זלאטן.
    מן הסתם במשחקים האלה הרבה יותר קשה להם לתת את המיטב שלהם כי עומדים מולם שחקני הגנה מהשורה הראשונה בעולם, אבל עדיין זה שקשה להם במשחקים האלה, לא אומר שהם לא מופיעים למשחקים גדולים. כדוגמה נתנו את המשחק של רונאלדו מול ארסנל ב4-2, או את המשחק המצויין שלו מול צ'לסי בעונה שעברה(0-1 ליונייטד משער של פלטשר), וגם את המשחק הטוב שלו מול ליברפול באנפילד לא מזמן, ואני באותו ויכוח על זלאטן גם הבאתי כדוגמה את הפעמים בהן השבדי כיכב במשחקים מול קבוצות גדולות.
    זה לא נכון לדעתי למדוד איכות של שחקן לפי שניים-שלוש משחקים בודדים בהם הוא התקשה להביא את היכולת האמיתית שלו לידי ביטוי.

אין לך מה לדאוג לדעתי בעניין הזה, טעויות כאלה קורות גם לטובים ביותר. ממה שראיתי מפוסטר, הטעות הזאת היא בהחלט לא מדד לאיכות שלו כשוער. זה דבר שקורה פעם בהרבה זמן וכלל לא קשור ליכולת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/3/07
  12. THE STRETFORD END Member

קאריק,
    מתי תלמד לא לעשות החלטות חד משמעיות לכאן או לכאן אחרי גול כזה או משחק כזה,
    דברים לא נמדדים או נשפטים אחרי מקרה חד פעמי,
    הגול אתמול הוא מביך כי זה גול יוצא דופן,אבל הבלם שלו עשה תנועה לעבר הכדור והפסיק,דבר שהטעה אותו,
    קורה אבל זו לא אומר כלום לגבי האם הוא כן טוב או לא טוב או כן צריך לשחק או לא צריך לשחק.

13. AW forever Member

סטראטפורד,
    לא אמרתי שציפיתי ממנו לעונה גדולה כשהוא בן 19, רק אמרתי שזה לא לעניין שאתה בורר לי בפינצטה הופעה טובה מהעונה הזו, שברובה הוא היה חושך.
    בנוגע לטיעון של הנרי (מאחר ואתה מביא אותו שוב, אני אסביר את עצמי)- מי שטען שהנרי לוזר עשה את זה מבורות, כיוון שלא ידע על כמות התארים שהביא הנרי, הן ברמת הנבחרת והן ברמת המועדון.
    אולי יבוא יום ורונאלדו ייתן גם את התפוקה הזו, אולי לא, בינתיים יש לו על הדש קארלינג+גביע (נניח, כמו שאמרתי בעונה הזו הוא היה יותר רע מטוב)- ואני מחכה שכבודו יפרע את הצ'קים.
    אתה אולי לא טענת שהוא הדבר הכי טוב שהגיע לאנגליה (נדמה לי שדווקא רובי ואיסטלאנדס כן טענו את זה), אבל תסכים איתי לפחות שההייפ סביב שחקן שעוד לא השיג כלום, ובנוסף לא נתן תצוגות מול הגדולות (את המשחק באנפילד לא ראיתי, מודה, אבל לפי מהלך העיניינים שם לא היה נראה שהוא נתן את משחק חייו)- הכתרים לראשו עוד מוקדמים.

14. THE STRETFORD END Member

גם בעונה הראשונה שלו הוא עשה הרבה דברים טובים,לא צריך לחפש עם פינצטה בשביל למצוא,בטח לא היה חושך ברובה,
    ואת העונה ההיא ראיתי מהיציע לא דרך הטלוויזיה ככה שאני זוכר טוב מאוד את אותה העונה.

גם רובי וגם איסטלנד דיברו על הכישרון,על זה שאיך אפשר שלא לראות מה הולך להתפתח ממנו,
    חלק יראו בזה שחצנות ואולי בגלל שאנחנו יותר מנוסים אנחנו יכולים לראות דברים קדימה וחלק לא,
    זה היה רק עניין של זמן ולימוד עד שהכישרון הנדיר והדרך הנכונה לשחק כדורגל יתחברו,
    רק בן 21 וכבר להיות שחקן העונה בפרימיר ליג,את זה גם רבים וטובים אחרים לא עשו,

והוא עדיין לומד,עדיין יהיו לו ימים פחות טובים,חוסר יציבות ביכולת כי ככה זה אצל שחקן צעיר,נדנדה ביכולת,
    אצל חלק זה יותר בולט אצל אחרים לא,חלק ליותר זמן,אצל אחרים פחות.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם קוצ'אק ספג שער ממגרש שלם לפני פחות משנה (לקראת המונדיאל). טעות אחת, לא משנה עד כמה מוזרה/גדולה/טפשית, לא אומרת שום דבר על אף שחקן.