כמה דברים על המשחק של היום: 1.הפציעה של נוויל מאוד מדאיגה אותי ובאה בזמן ממש לא טוב נקווה שזה פחות רציני ממה שזה נראה. 2.ריצ'ארדסון הוכיח היום שוב שהוא לא שחקן ברמה של יונייטד והוא לא עשה כלום חוץ מכמעט להרוג את יוסקליינן 3. רונאלדו במחצית השנייה ניסה לקחת את המשחק יותר מדי על עצמו ופרגי עשה בשכל שהוציא אותו ונתן לו מנוחה, מה גם שסמית הרוויח דקות משחק. 4. רוני- סוף סוף רוני חוזר לכושר 2 שערים מצויינים שלו היום ביחד עם המשחק המצויין במשחק הידידות ביום שלישי(זה עדיין נחשב) וכנראה שרוני הגיע בדיוק בזמן בשביל להוביל את מנצ'סטר לאליפות במחזורים האחרונים. יאללה יונייטד!!!
ניצחון גדול על בולטון, שוב 1-4, בדיוק כמו בעונה שעברה. 8 שערים מול ההגנה החזקה של בולטון העונה, 5 מהם של רוני, היום צמד נהדר, איזה בישול אדיר של סמית'.סה"כ פעם ראשונה מזה הרבה זמן(נדמה לי מאז טוטנהאם) שאנחנו נותנים משחק מצוין אחרי סדרה מאוד ארוכה של תקופה בינונית.עוד יומיים בורו מגיעה למשחק סופר חשוב לרבע הגמר, כאשר הדרך לגמר במקרה של ניצחון די סלולה, עם כל הכבוד לווטפורד. רוני מצוין, רונאלדו בלתי ניצן לעצירה, גיגסי משובח, קאריק סוף סוף טוב, אבל כמובן שריצ'ארדסון הנכה לא עושה כלום למעט פאול על ייסקליינן, פשוט שחקן עלוב, סלים טועמה 4 רמות מעליו, שיעוף כבר המכה הזו. קוזצ'אק - כמעט עצר את אחד הפנדלים הכי עלובים שראיתי, חוץ מזה 0 עבודה.5 נוויל - שיהיה בריא. ריו - טוב מאוד, שקט ובטוח.6 ודיץ' - כנ"ל, פנדל כל כך מטומטם, אבל הטענות שלי הן לווילי, על זה נותנים פנדל?5.5 היינצה - הגבהה אחת נהדרת לרונאלדו בפתיחת המחצית השנייה, חוזר לעצמו.5.5 רונאלדו - פעם אחת עיצבן אותי שלא מסר לרוני, אבל נתן משחק אדיר, איזה בישולים, איזו שליטה, תענוג.7 אושיי - פתח את המשחק עם 2 מסירות של דביל מושלם, אנקלה לא היה רחוק לרשום מזה שער אחרי 23 שניות, כל קשר בינו לכדורגל מקרי בהחלט, אבל עדיין זוכרים לו את השער הנפלא בהייבורי, ואיך לא, באנפילד.4.5 קאריק - אחרי סדרת משחקים ארוכה סוף סוף נתן משחק לא רע ואפילו טוב.6 גיגסי - יין, 6.5 פארק - החמצה ענקית אחרי 5 דקות, תיקן על כך עם שני שערים קלים.6 רוני - קלאסה של שחקן, מראה סימנים של חזרה לכושר, סיומת קטלנית ומעל לכל - שחקן הכי לא אנוכי שיש.מלך.7 בראון - החליף את נוויל אחרי 9 דקות, שמר טוב וחילק כמה מסירות ארוכות יוצאות מהכלל.6 ריצ'ארדסון - אני אצטט מישהו מהפורום:"אפס מאופס".איך שחקן כזה משחק ביונייטד?אני אצטט עוד מישהו מכובד מהפורום:"משונה, משונה לאללה משונה".פשוט דביל מושלם.3 סמית' - איזה בישול, שחקן מרגש.6 יום שני בורו בבית, אחרי זה מנוחה ואז בלקבורן בשבת שוב במשחק מוקדם, שוב באולד טראפורד, חשוב מאוד להמשיך לצבור נקודות כי צ'לסי חוזרת לכושר של שנה שעברה, לא סופגת כמעט שערים ומנצחת על ה-0, כיף היה לראות את יונייטד במשחק משובח אחרי חודש לא טוב(מבחינת איכות לא מבחינת תוצאות).
משחק מצוין. אני בטוח שהביא המון מוטיבציה לשחקנים שלנו, אני מקווה שנוויל יחזור במהרה כי בראון בימין זה פשוט לא אותה רמה. אני מקווה שימשיכו ביכולת הזאת ושרוני יהיה יציב וימשיך להבקיע שערים ובכמויות, זה חשוב לנו כרגע.
רונאלדו מעל כולם,רוניי מחייך,פארק עם צמד(איפה הליצן שאמר עליו שהוא סתם שחקן לא חשוב), פרגי עצבני על פנדל שלא היה כשהמשחק גמור וזה מה שעושה אותנו כאלה טובים,כאלה ווינרים! קוצ'אק - מחוסר עבודה,5. גארי נוייל - איסטלנד בשמים,יש סיכוי גדול שריצארדס ישחק מול ישראל. ריו - טוב,6. וידיץ - טוב,לא היה פנדל,6. היינצה - איזה יופי שיש לנו 2 מגנים כאלה טובים,6. גיגס - כמו איילה מנוסה,6. קאריק - יופי,6. אושה - ניסה לתת לבולטון יתרון עם 2 איבודי כדור ב 2 הדקות הראשונות,הוא לא קשר,5. פארק - בהזדמנות הראשונה למרות שזו נראה כמו החטאה איומה הכדור לא הגיע בדיוק אליו,גם קפץ כשהוא היה בתנועה,סיומת יפה ב 2 האחרים,6.5. רונאלדו - הוא לא מבקיע במשחקים חשובים,הוא יותר מדי מנסה להעביר וללכת לבד,הוא צוללן,ילד דאווינר,8. רוניי - שילוב מצויין במתפרצות עם רונלדו,חזר לחייך,גם אני,7. ווס בראון - טוב,6. ריצאדסון - כולם חושבים שהוא לא רוצה,הם לא מבינים שהוא לא יכול,4. סמית - אחלה בישול,אחלה תוספת כוח לסוף העונה,6. צריכים לקחת עוד 19 נקודות לאליפות,הספירה לאחור החלה.
איזה מסירה סטייל בקהאם הביא ווס בראון לגיגס לפני ההחטאה חשבתי שאני חולם. מתי הוא למד למסור ככה? לא האמנתי שננצח בכזאת קלות, פרגי הרג עוד מוקש גדול בדרך לפרס הגדול. חג שמח חברים.
משחק מעולה ותאווה לעיינים במיוחד המחצית הראשונה שהייתה כל כך תכלתית ובלתי ניתנת לעצירה על ידי בולטון. הכי חשוב שרוני מתחיל לחזור לכושר הבקעה וזה דבר שהרבה זמן חיכנו לו וסוף סוף זה הגיע,רונאלדו כרגיל מוכיח לכל המבקרים שלו עד כמה הוא בלתי ניתן לעצירה ועם הזמן גם ניהיה תכליתי יותר מרגע לרגע עם שני בישולים מופלאים והפריצות שלו על הקו שבלתי ניתנות לעצירה על ידי אף שחקן. קאריק סוף סוף מתחיל לתת תתצורת וגיגס "יין שרק משתבח עם השנים". ניצחון חשוב נגד אחת הקבוצות הקשות ששיחקנו נגדם בשנים האחרונות ושרק שנמשיך ככה,יום שני מדיסברלו להבטיח תהעפלה לשלב הבא. ועוד מילה על השופטים "המופלאים" של הליגה האנגלית,אם נעשה חילוף שופטים איתם ועם הליגה הישראלית לא יהיה שום הבדל.
משחק פנטסטי שלנו היום. הפציעה של נוויל לא נראית טוב, אבל החשש עבר אחרי הפריצה הנפלאה של רונאלדו והבישול לפארק. איזה שער גדול. הבישול בשער השני בטיימינג נהדר, איזה רגש ברגל של רוני. יאסקליינן עם טעות בשער השלישי, צריך היה לקחת את הכדור של רונאלדו, פארק דוחק בקלות. בולטון עם חצאי מצבים, נגיחות מחוץ למסגרת, קשה לי לציין שחקן אחד טוב במדים הלבנים היום. סמית' בבישול ענק לרוני, צמד שני במשחק. ווילי העיוור ראה פנדל, כנ"ל גם הקוונית הבלונדינית וספיד מצמק, יונייטד עם 4-1, מה שלא מונע מפרגי לצרוח על הקוון. ביום שני בורו, משחק אחר לחלוטין, אומנם בולטון קבוצה טובה יותר, אך אסור להיות עם האף למעלה, צריך להעפיל לחצי הגמר ולהמשיך להיאבק בשלושת המפעלים עד הסוף.
טוב שאתה לא תקוע לפני שנתיים ושלוש. עד מתי נמשיך לשמוע דברים שהיו נכונים אז ושאף אחד לא אמר אותם העונה? אני מבין שנגמרו לך הסופרלטיבים (האמת, למי לא...) אבל דחילאק, תתקדם.
לא אמרו אותם העונה? רק רפאל חוזר על הדברים האלה בכל רגע שהוא מצליח להשחיל אחרי משחק לא מרהיב של רונאלדו.
זה היה משחק של מחצית אחת. מחצית שבה היינו ראשונים לכל כדור, שיחקנו כדורגל מהיר עם מסירות מרגל לרגל, דאבל פאסים, מתפרצות ושלושה שערים. תענוג. במחצית השניה הורדנו הילוך, פרגי הכניס את צ'דוויקסון ואלן סמית, אבל כבשנו עוד אחד. חבל שהשופט היה חייב לקלקל לנו. 4:1 בסיום, צמד של פארק ורוני (שלושה בישולים של רונאלדו). עד כמה זה חמור? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_pale.Xxx
קירק, תתפלא אבל אנשים פה בפורום כתבו את אותם הדברים הללו גם העונה ! לא 1,לא 2,כמה וכמה. אז דחילק שמחילק.
גארי נוויל בחוץ כנראה לשלושה שבועות, כמובן שיחמיץ את בורו עוד יומיים,גם את המשחקים של אנגליה,כנראה גם את בלקבורן,הלוואי ויהיה כשיר לרומא.