רק זה היה חסר לי,שמשהו יקרה ליקיר הדיון של יונייטד: 'Manchester United midfielder Darren Fletcher escaped without injury after being involved in a car crash yesterday morning. Fletcher, 23, suffered a crash in his Range Rover on Sinderland Lane near United's Carrington training ground with an Audi A3. The other driver needed medical attention for minor rib injures and an ambulance took him to Trafford General Hospital. Police are not planning to take further action over the incident, which occurred while Fletcher was heading to training. Fletcher is currently sidelined with an ankle injury.'
ובהמשך לתאונה של פלטצר,אין כמו ההומור השחור של אוהדים אנגלים,כמה תגובות מאחד הפורומים שלנו שהרגו אותי מצחוק: okay own up - i know not many think that fletcher should be playing for United but is that any reason to try and run him off the road He can't drive properly either He was probably too busy pointing at an empty space that the other driver had no hope of getting too http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :aaa021: :aaarofl:
פרגי מאשר במסיבת העיתונאים שלפני המשחק שריו ו-וידה ישחקו מחר, מציין שסאהה וסולשאייר יחזרו למשחק מול בלקבורן בבית אבל על נושא פטריס אברה הוא לא דיבר, מה שאומר שרק מחר נוכל לראות מה קורה עם המגן הצרפתי. בקיצור הוא לא מחדש לנו כלום ממה שידוע נכון לרגע זה. דבר אחד טוב יצא מכל הפציעות הללו: השחקנים הפצועים לא ישחקו במשחקים הבינלאומיים ויקבלו זמן איכות למנוחה נטו. אני מקווה שכמה שיותר שחקנים יוכרזו כפצועים ולא ישחקו במשחקים הבינלאומיים, במיוחד בנבחרת הארורה של אינגלנד... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx You can stick f*****g England up your arse, You can stick f*****g England up your arse, Stick f*****g England, Stick f*****g England, Stick f*****g England up your arse! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
פרגי מחכיש שמועות של הסאן(וכמובן וואן תפסו על זה טרמפ) שריו יעדר משני המשחקים הקרובים. אין לו שום סדק בצלעות והכל בסדר איתו. ואני לא חושב שאברה יפתח מחר, אני מאמין שהוא יהיה על הספסל וביום שני נראה אותו בהרכב. פרגי לא היה חד משמעי לגביו(אמר שזה טוב שקיבלנו אותו חזרה לסגל, לא דיבר בכלל על הכנסתו להרכב) וגם לפי סקיי הוא עדין לא התאושש לגמרי מהפציעה. יש לנו בינתיים את היינצה, הוא מסוגל לכפות עליו. ואני דואג מחר לגבי ההצבה של רוני כחלוץ יחיד.הוא לא מתפקד בצורה הכי טובה בעמדה הזו, ו זה, בנוסף לקישור הלא בדיוק יצרתי שלנו בהיעדר סקולס(ביחוד לאור הכושר הנוכחי של קאריק), לא בדיוק מעודד. יום טוב של רונאלדו וגיגסי חיוני לניצחון מחר.
כמה שאלות מישהו מתכנן לנסוע לרבע גמר ליגת האלופות נגד רומא באולד טרפורד? אם כן איזה דיל הכי כדאי? מישהו פעם היה במגרש אימונים בקרינגטון? איך שם? יש סיכוי לפגוש מישהו מהשחקנים?
הכי הרבה את יכולה להגיע אל מחוץ לשער שמוביל למתחם האימונים הגדול,אי אפשר להיכנס. להיפגש עם השחקנים זה בלתי אפשרי אלא אם כן הם עוצרים עם הרכבים כאשר הם עוזבים את המתחם ועוצרים לחתום לאוהדים שמחכים שם, בדרך כלל הם לא עוצרים,בדך כלל גם לא מחכים אוהדים. המתחם נמצא בדרום העיר,די מסובך להגיע אליו אם לא מכירים את האיזור,בדרך עוברים סמוך למתחם האימונים של השיטי. איפה הימים של הקליף שממוקם במרכז העיר,בסלפורד,שהיה אפשר לחכות לשחקנים בחנייה של המכוניות שלהם,להצטלם,לקבל חתימות,לדבר, אני אפילו ירדתי לדשא של מגרש האימונים ועשיתי סיבוב עד ליציע העמידה הישן שנמצא שם, היום זה ריחוק שלא מוסיף לקשר שבין האוהד לשחקן,להיפך גורע ממנו וחבל.
הבנתי שחלק מהריחוק נובע מכך שפרגי מאיץ בשחקנים לחתום כמה שפחות בגלל שכבר לפני עשור, עוד לפני ימי האי ביי והמכירות הקלות באינטרנט, הוא גילה שיש נבלות שמחתימים שחקנים שוב ושוב רק כדי למכור את החתימות.
הסתכלתי במקור אחר שהוא לא האתר הרשמי, אז לא קראתי שהוא דיבר על אברה. בכל מקרה, ראיתי, תודה על העדכון. אני לא אתפלא אם פרגי חיכה עד שדומאנק יפרסם את הסגל של צרפת ואז הוא הכריז שאברה כשיר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx לאור המלחמות וההתנצחויות בין דומאנק לונגר בתקשורת בנושא דומה (הנרי), לפני כן בין מוריניו לדומאנק (מקאללה), ובין פרגי לבינו (סאהה לפני המשחק של "לה בלו" בסקוטלנד, אמנם פחות התנצחות מילולילת ויותר זה שהוא לא ספר את ההצהרה של פרגי לגבי העובדה שסאהה היה פצוע אז וזימן אותו) עושה רושם שאף אחד לא אוהב את דומאנק יותר מדי...
ארסן ונגר על דומאנק: "The other national coaches contact me, we talk. The only one who never calls is Domenech." מי שזוכר את ההתנצחות בין מוריניו לסקולארי על אותו עיקרון בדיוק בזמנו מקבל ראיה נוספת לכך שיש מתיחות לא קטנה בין מאמני נבחרות לבין מאמני קבוצות על הרקע של שחקנים שמשתתפים במשחקים בינ"ל.. ושוב, פרגי בהשוואה לונגר ומוריניו לא מוציא את הויכוחים בנושא הזה לתקשורת. לפחות לא משהו שאני זוכר. מה שכמובן לא אומר שהמתיחות הזאת לא חלה גם בינו לבין מאמני נבחרות אחרים, לא רק דומאנק.