הסגל המלא של נבחרת אירופה למשחק נגדנו מחר בערב: Goalkeepers: Oliver Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas. Defenders: Paolo Maldini, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso. Midfielders: Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo. Strikers: Ronaldinho, Ronaldo, Alessandro Mancini, Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson.
אה? משחקי חצי הגמר נערכים באולד טראפורד ובוילה פארק באופן קבוע. מכיוון שיונייטד לא יכולה לשחק באולד טראפורד משחק שאמור להיות באצטדיון נייטרלי, המשחק ייערך בוילה פארק. עריכה-מישהו יודע אם מחר אמור להיערך טקס פרידה מלארסון?
חצי הגמר הוא במגרש ניטרלי ב100 שנה האחרונות. קבוצה מהצפון מול קבוצה מאיזור לונדון זה בדרך כלל וילה פארק רק שעכשיו בכל מקרה יהיו שני מפגשים של צפון מול דרום אז אין לי מושג איפה יהיה החצי השני.
רובי, אם יונייטד עוברת אז היא בוילה פארק ואתם או צ'לסי בהיכל הקודש. אם בורו עוברת, אז בטח תהייה הגרלה.
ואז יהיה לאוהדים של בלקבורן משחק חצי שעה מהבית ? יכול להיות שזה מה שיהיה וגם ככה אנחנו או צ'לסי נביא יותר אוהדים מבלקבורן,אבל זה עדיין לא פייר שאוהדים צריכים לשרוף כל כך הרבה זמן וכסף מול אוהדים שנוסעים דרך קצרה עד למגרש.
טעות שלי, רובי צודק. העונה ניצחנו 3-0 קליל בוילה פארק את הקבוצה הביתית, בשנה שעברה 2-0 משערים של רוד ורוני, לא חושב שניתקל בבעיות כלשהן מול קבוצה פחות טובה מוילה, ועוד במגרש נייטרלי.
כבר המון שנים שאנחנו מנצחים בקביעות בוילה פארק, כולל ה2-1 המפורסם על ארסנל, ואחד המשחקים הגדולים של יונייטד בשנות ה2000: 3-2 בוילה פארק אחרי פיגור 2-0. מגרש המזל שלנו.
אלכס פרגסון התרשם מחלוץ קבוצת סמפדוריה בן ה-23, קואגליארה. השחקן כבר היה מסומן ע"י אינטר ומילאן אשר אפילו פנו אליו בחלון העברות של ינואר. העיתון "דיאצי" ציין שפרגוסון אשר מעוניין בשחקן שנמצא בבעלות סמפדוריה/אודינזה חוקר כבר הרבה זמן את השחקן וצופה בקלטות שלו. לפרגי אסור בשום פנים ואופן לעלות בהרכב ראשון. פרגי אמר לפני כמה זמן שהוא יעלה בהרכב חזק ולא יתן מנוחה לשחקנים המובילים. פרגי צריך להבין, זה רק משחק ידידות, אז נכון שזה מול נבחרת אירופה, וזה משחק מכובד וחשוב לקהל הצופים, אבל יש על השחקנים כבר ככה עומס אדיר, גם הגומלין נגד בורו, גם הליגה והצ'מפיונס שיחזור עוד 4 שבועות בערך. כבר ככה יש לנו הרבה פצועים, לא צריך עוד.
עדיין לא קבעו תאריך למשחק מול שפילד, ועם התאחדות החלמאים האנגלית לכו תדעו, אנחנו עוד עשויים לשחק מולם ומול רומא במקביל.
יהיה מבדר אם (וכאשר ובמצב ש...) נגיע לכל הגמרים נפגוש שם את צ'לסי. ויש סיכוי לא רע שזה מה שייקרה. אבל אני מקווה שעם קצת מאמץ, מזל ואמונה גם ולנסיה וגם התרנגולים יספקו לי 3 לילות של הנאה ו3 לילות של בכי כחול.