מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרגע זלזלת. רומא מרכז טבלה? אם רומא היתה משחקת בפרמייר ליג היא היתה אחרי בולטון ואברטון? דבר די מטופש לומר. זאת קבוצה חזקה מאוד, שיכולה בקלות להעיף אותנו כמו שאנחנו יכולים לעבור אותם. יש לה מספיק שחקנים שיכולים לעשות גול מכלום וזה מספיק כדי להפוך אותה ליריבה משמעותית מאוד.

בסך הכל אני מרוצה מההגרלה, לא בגלל שהיא נוחה/לא נוחה כי אין דבר כזה הגרלה נוחה כבר בשלב כזה. אבל העדפתי לא לקבל יריבה אנגלית כי אז אין תחושה של ליגת האלופות, ואם אפשר קבוצה שלא פגשנו בשנים האחרונות (או בכלל, אי פעם, נדמה לי). אז יצא בול. יהיה מעניין.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לדעתי, אם תציב את רומא בפרמיירשיפ אז מבחינת איכות הם נופלים רק מצ'לסי, יונייטד ואולי אולי ליברפול.

3. ASROMA Member

מסכים עם רוב החבר'ה פה שהיונייטד פייבורטים אבל רומא כבר הוכיחה נגד ליון וגם בכמה ובכמה משחקים באיטליה השנה שהיא מופיעה למעמדים הגדולים יש לה שחקנים מספיק מנוסים ברמות העולמיות (אמנם לא במסגרת הזו) ובסך הכל רומא סיימה את העונה שלה בשאר המסגרות כאשר הפער מאינטר הוא עצום וצמד המשחקים נגדם בגביע הוא עוד רחוק יחסית כך שבהחלט אפשר לומר שרומא תוכל להגיע במצב אופטימלי לקראת צמד המשחקים מה שדי קשה לומר על היונייטד עם הלו"ז המטורף שיש להם בחודש הקרוב.
    בכל מקרה בתור צופה אובייקטיבי זה אחד המפגשים המעניינים ביותר שיכלו להיות בשלב הזה , גם אם לא נעלה לפחות אני בטוח שנהנה מכדורגל טוב כי רומא היא ממש לא קבוצה איטלקית באופיה.

4. SeRgInHo Member

מה גם שלא רק שלרומא יש סגל שחקנים מצוין, יש לה גם מאמן גאון על הקווים, שהביא את אודינזה עד למקום הרביעי המכובד לפני 2 עונות, ובעונה שעברה ניצח 12 או 13 משחקים ברציפות בליגה האיטלקית (השיא אותו אינטר שברה העונה), לוצ'אנו ספאלטי שמו.
    בקיצור, הגרלה קשה, קשה מאד. אני כבר אמרתי בעולמי שעדיף כבר היה לקבל את אחת האנגליות.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/07
  5. ManUtd Fan Member

הגרלה מאוד קשה, אין הגרלה קלה בשלב הזה של ליגת האלופות, אבל לפחות לא פגשנו את אחת מהאנגליות. האמת, שהייתי מעדיף לפגוש את אינדהובן למרות שההולנדית הדיחה את ארסנל, אבל לטעמי היא הקבוצה הכי חלשה מבין כל הקבוצות ברבע הגמר. רומא קבוצה קשה מאוד, התקפה מצוינת, בצדדים יש להם את מאנסיני הברזילאי המצוין, ואני מקווה מאוד שהוא יתפוס יום רע, יום רע מאוד, בצד השני יש להם את טאדיי המצוין. בנוסף לטוטי כמובן, הם יוצרים התקפה פשוט מצוינת, אך צריך לציין שטוטי לא חלוץ, והוא משחק בעמדה הזאת. אני מאמין שאם וידיץ' או ריו יצליחו לנטרל אותו זה בהחלט יהיה מצוין עבורנו, ואני מאמין שאם יצליחו לנטרל אותו, עשינו לכל היותר חצי מהעבודה.
    צמד הבלמים שלהם מצוין, קיבו את מקסס הוכיחו את עצמם כבלמים נהדרים, ובשער יש להם ברזילאי נוסף בשם אלכסנדר דוני. שוער מצוין, והוא עוד דוגמה לשוער שמביא נקודות כמו ואן דר סאר וצ'ך. מקווה שהוא לא יתפוס יום טוב מו שתפס במשחק נגד ליון, כי אם זה יהיה ככה, בהחלט יהיה קשה להכניע אותו.

6. THE STRETFORD END Member

דינג דונג בסגל לשמחק מחר נגד בורו,
    אם התוצאה תאפשר והאמת גם אם לא יהיה כדאי לתת לו הזדמנות להראות מה הוא יודע.

בקהאם,אי אפשר שלא למות עליו:

"I am disappointed because one thing I've looked forward to doing for four years since I left United was to go back to the stadium. I never had chance to say goodbye - it all happened so quickly, my move to Madrid. I still get the same feeling of wanting United to win, wanting them to win trophies and wanting them to win the league. It doesn't matter that I'm playing for a different team in Europe. I've still got the passion there for United."

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני זוכר שבזמנו כעסתי על בקהאם שבתקופה הראשונה במדריד הוא כל הזמן שידר שהרבה יותר כיף לו במדריד מאשר ביונייטד. עכשיו, כשהוא עוז את ריאל, הוא כל הזמן מדבר כמה יונייטד חסרה לו וכמה הוא מתגעגע. אני מתחיל לחשוד שבאותה תקופה ריאל פשוט הכתיבו לו מה לומר, והוא לא הסכים עם זה בלב שלם.

8. THE STRETFORD END Member

הוא מעולם לא הסתיר את אהבתו ליונייטד,
    כשעבר למדריד זה היה משב רוח מרענן עבורו אחרי תקופה לא קלה שלו ביונייטד ועם היחסים עם פרגי,לכן טבעי היה שהתנהג כמו ילד שרואה דברים חדשים,מעבר לזה היה צריך לקנות את לב האוהדים שם וזה מה שעשה,גם בגלל היכולת שלו וגם בגלל שידע תמיד להודות להם אחרי משחקים.

9. cantona#7 Member

עוד כמה שחקנים ישחקו כמו בקהאם בשביל החולצה,סמל,מועדון,והאוהדים,ולא בשביל הכסף.בקס אוהד יונייטד מבטן,ומלידה היה גם משחק בשביל יונייטד ללא תמורה אם היה צורך.הלוואי ולכל שחקן שיגיע ליונייטד בשנים הבאות תיהיה רבע מהאהבה הכה גדולה שבקהאם רוכש ליונייטד.שחקן של יונייטד או לא,האהבה למועדון בו גדל נשארה אותה אהבה.למרות הפציעה,ביום שלישי קינג דיוויד יגיע ל"אולד טראפורד".לפני המשחק צפוי להיות טקס מרגש לכבודו,לזכר ימיו היפים בחולצה האדומה של יונייטד .

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/07
  10. SeRgInHo Member

פשוט עולים לי דמעות בעיינים. אני רוצה אותו חזרה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

11. Louis Saha Member

איפה רוד ואן ניסטלרוי??
    אם כבר- אז כבר!
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

12. Louis Saha Member

כשהשחקנים של ארסנל בכושר אז אחד לאחד הם נופלים גם מהם.
    ומבחינת הקבוצה, אני לא בטוח שבולטון בשיאה או טוטנהאם פחות טובות עם סגל מלא.
    אבל אלה ספקולציות, לעולם לא נדע את האמת כי רומא לעולם לא תשחק בפרמיירשיפ.

13. George Best Member

אתה משווה לי בין רומא לבהמות של אלרדייס?נו באמת, חוץ מכמה הברקות של אנקלה, דיוף ופה ושם נולאן רק כדורים לשמיים, להשוות בין רומא לבולטון זה לא רציני בלשון המעטה, גם טוטנהאם לא מגיעה לרמה של רומא, ממש לא, אני לא מצפה לניצחון באולימפיקו, פשוט אי אפשר לנצח שם, אווירה מטורפת, מגרש רצחני, תיקו 1-1 יהיה כמו ניצחון.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/07
  14. Pipe Member

להשוות בין איך הייתה מצליחה קבוצה X מאיטליה בפרמיירליג זה לא רציני ולא רלוונטי, ועוד יותר לא רציני להשוות את רומא לבולטון.
    אריאל, אם הצלחנו לנצח באנפילד, למה שלא נצליח לנצח באולימפיקו? אווירה טובה(פי כמה וכמה) הייתה גם באנפילד והסתדרנו. ומה זאת הגישה הזאת של אי אפשר לנצח שם? אם אינטר יכולה לנצח שם, ואסקולי וסיינה יכולות להוציא שם תיקו, גם אנחנו יכולים לנצח או לפחות להוציא תוצאה סבירה. המאזן של רומא בבית הוא מצוין כשמסתכילם על הנייר, אבל כשמסתלים על הדרך, זה לא כזה מפחיד. 31-6 יחס שערים השנה, 2 תוצאות תיקו והפסד אחד, לעומת 10 נצחונות, כשבלפחות 4-5 משחקים הם התקשו מול קבוצות נחותות מהם בהרבה והוציאו 1-0 או 2-1. נכון, ניצחון הוא ניצחון, אבל היא לא קבוצה שדורסת, ומעל הכל-היא קבוצה של מומנטום. זה יכול לעבוד לטובנתו או לרעתנו.

בכלל אנשים מדברים פה על מה יקרה אם נובס במשחק הראשון ולא תהיה משמעות לגומלין, או שהם יבואו במטרה להוציא תיקו, אני לא מבין את זה.
    אנחנו מנצ'סטר יונייטד. אתם זוכרים את זה נכון? קצת אמונה בקבוצה.

15. Louis Saha Member

פה בדיוק העניין. באירופה משדרים על גל אחר לגמרי. כאילו יונייטד פייבוריטית, ופה בפורום באים לשחק לי על תוצאה באולימפיקו. זה לא עובד ככה, יונייטד באה לנצח כל משחק. כל משחק. יונייטד באה לנצח מחר בריברסייד, יונייטד באה לנצח באולימפיקו, היא תבוא לנצח את גמר הצ'מפיונס וגמר הגביע ואת צ'לסי בליגה בסטמפורד ברידג' אם צריך. יונייטד הקבוצה הכי טובה באירופה (אנצ'לוטי אומר, נו מה ,נתווכח?) ואנחנו וכולם צריכים להתייחס אליה בדיוק ככה. צריכים לנסות לצאת גם מהאווירה העכורה שהשליטו שנות הבצורת האחרונות שלנו בצ'מפיונס על הסיכויים שלנו להצליח בשנה נתונה במפעל הכ"כ יוקרתי הזה.