סטרטפורד סטרטפורד סטרטפורדדדדדדדדדדדדד מה אתה נלחץ?? סבלנות. קודם כל אף אחד לא אמר שמעבר למשחק מחר סאהה ימשיך לא לשחק. צריכים להמתין ולראות. בינתיים לארסון עדיין איתנו, יש לנו את מחר איתו ואת שבת. נסתדר. פלטשר? מלבד משחקי גביע הליגה אני לא רואה מתי דארן שותף העונה. פציעה שלו לחודשיים היא לא סוף העולם עבורנו. יש את ריצ'ארדסון שלמשחקי גביע הליגה יהיה יעיל לא פחות ממנו. אם פט פצוע ולא יוכל לשחק מחר יש לנו את גבי וסילבסט על הספסל. גם בלי פול סקולס נסתדר במשחקים הקרובים. קצת סדר: ליל מחר- משחק שאנחנו עם רגל וחצי ברבע הגמר. למה לוותר??? ואם ב-3-4 לאפריל מצבת הפצועים שלנו תידלדל? הרווחנו! בורו בשבת- אם ניצחנו קבוצה טובה מבורו אצלה בבית אנחנו יכולים גם את בורו. גם בלי סקולס. אח"כ יש שבוע עד בולטון בבית. שבוע זה הרבה זמן למנוחה, לחזרה מפציעות. המשחק מול נבחרת אירופה לא נחשב מבחינתי, אפשר לעלות גם עם האוהדים מבחינתי... ואז שבועיים הפסקה לבינלאומיים עד בלקבורן- ושוב בבית. בקיצור עיקר העומס בשבועות הקרובים הוא השבוע הזה. יש 2 משחקים, לא קשים בצורה יוצאת דופן, שיכולים לתת לנו פוש נוסף בכל החזיתות עד לסיום העונה. לא קרה שום דבר חריג, העונה הנהדרת שלנו נמשכת. אם נהיה במצוקת חלוצים אפשר לשחק עם הרכב מהיר כמו ששיחקנו בניוקאסל, עם פארק,גיגס ורונאלדו. וזה במקרה הגרוע. אבל קודם כל נגיע לגשר ונחצה אותו. חשוב לגמור את זה מחר וגם בשבת כמו שצריך.
עד כמה שפרגי הסכים ליידע את התקשורת בנושא הפציעה של לואיס סאהה, אלה הדברים: We are not 100% sure what the problem is," said the United boss. "We have sent him for a scan to try and find out but he will not be fit for tomorrow." המזל,שוב, הוא שלא מדובר בשני משחקים קשים יחסית השבוע. לא לשכוח גם שהמשחקים הבינ"ל קרבים ובאים ואיתם גם הפציעות וההעדרויות. כל הקבוצות תסבולנה במידה זו או אחרת, חלקן יתריע על "פציעות" של שחקנים כדי שלא ישחקו ויסכנו את עצמם וכו'..
סאההההה,סאההההה,סאהההה אני לא נלחץ,אני ריאלי! לארסן איתנו עד לשבת, אם לא ראית את דארן פלטצר משחק העונה מלבד ממשחקי גביע הליגה אתה חייב לגשת מחר לרופא ולעשות בדיקת ראייה, אם אתה חושב שריצאדסון יהיה יותר יעיל ממנו(במשחקי גביע הליגה??אני מאמין שהתכוונת למשחקי הליגה)אז גם בדיקת ראייה לא תעזור לך,איך הגעת למסקנה הזו ועוד אחרי העונה הזו רק אלוהים יודע,מה גם שריצאדסון ופלטצר לא משחקים על אותה משבצת. ואם נחזור לבדיקת העיניים,ראית מישהו כותב על לוותר? בקיצור,תתחיל לראות משחקים של יונייטד ואם לראות אז להסתכל ולהבין טוב טוב מי משחק,כמה ואיפה ואחרי זה תתאפס על עצמך ותחזור אלינו כמו חדש. מת שנזכה בהכל, זה יהיה קשה,קשה,קשה מאוד, ואם נסיים את העונה הזו כאלופה בלבד אני אהיה המאושר באדם.
טוב נו אז פלטשר שיחק פה ושם במשחקי ליגה, ממש לא בתקופה האחרונה דרך אגב, פלוס כמה משחקי גביע. לגבי ריצ'רדסון, פרגי שיבץ אותו העונה מספר פעמים בקישור האחורי במשחקי גביע. רק במטרה לעבות את הקישור כמובן, לא משהו מיוחד.. פלטשר לא בורג משמעותי ,כמו קאריק למשל,במערך. הפציעה של סולשאייר אגב... בהנחה והמשחקים הבינלאומיים נכנסים לתמונה אז חודש לא נראה פרק זמן נצחי כשחושבים על זה... סביר היה מתאר טוב יותר את המצב מהבחינה הזו.
לקראת מחר, שני קשרים חשובים של ליל, מתיו בודמר ויוהן קבאייה, פצועים. קלוד פאול אמר שהם לא מתכוונים לוותר. אני לא הייתי מזלזל בהם.
פלטצר שיחק פה ושם במשחקי הליגה??? הוא שיחק יותר מבראון,יותר מהיינצה,יותר מריצאדסון(פי 2 פלוס)יותר מפארק ויותר מסולשיאר !!! אז על מה אתה מדבר?מה בדיוק אתה רואה? לא בורג משמעותי?אז מה האחרים אלו שרשמתי למעלה?גם הם סתם? אם אתה רוצה להתדיין לפחות תכתוב בהגיון ותבדוק את העובדות,אחרת סתם מצעמם לי.
קודם כל אף אחד לא מזלזל בליל. הדבר הכי חשוב לקראת המשחק מחר הוא לא לספוג. זה קודם כל. ובשביל זה אנחנו צריכים את חוליית ההגנה שלנו בכושר טוב. בסוג כזה של משחק לא הייתי מתאבל אם היינצה יפתח במקום אברה למשל. האמת היא שגם נושא פול סקולס והספק בו מוטל השיתוף שלו במשחק מחר מהווה בעיה מבחינתנו. ג'ון אושה או פארק ישולבו במידה וסקולס לא יפתח מחר. בסה"כ מצבת הפצועים מתרחבת: יש לנו 3 פצועים למחר ו-2 שחקנים בספק.
קודם כל זה לא ששאר שחקני הספסל שלנו קיבלו דקות משחק בצרורות. סה"כ זו עונה מאוד עניה בפציעות באופן יחסי כמובן. פלטשר עולה בד"כ עם אושה בחילופי סוף משחק בקישור במשחקי ליגה. גביע וגביע הליגה זה כבר סיפור אחר. הוא אמנם פתח בתחילת העונה בכמה משחקים אבל ככל שהתקדמה העונה מספר הדקות שלו פחת באופן משמעותי. כרגע הבנאדם לא בתוכניות סטרטפורד, אני מציע לך להסתכל על מצבת המחליפים במשחקי הליגה האחרונים. פלטשר כמעט ולא נרשם שם. תבדוק ותראה. מי זה האחרים שרשמת למעלה? חוץ ממנו ומסולשאייר הפציעות הן מינוריות.. סולשאייר יותר חשוב מפלטשר, בעיקר בתקופה שלארסון איננו. מלבד שניהם אין טעם להתייחס לשחקנים ולחשיבותם כל עוד הם בריאים וכשירים לשחק.
זה נכון שבמשחקים האחרונים פלטצר לא שיחק יותר מדי,הפעם האחרונה היתה לפני שלושה משחקים נגד צארלטון כשפתח ועדיין הוא שיחק הרבה יותר מכמה דקות לקראת סוף משחק עם אושה במשך העונה ובזכות! ויותר חשוב,עכשיו כסשקולס מורחק,כשקאריק לצערי מגלה במשחקים האחרונים יכולת איומה וכשהוא הקשר האמצעי הטבעי היחיד הנוסף שיש לנו ביחד איתם המצב מאוד מאוד לא אידאלי לחודשים הקרובים, מה זה אומר ב 2 משחקי הליגה הקרובים כשסקולס מורחק,שפרגוסון אם נלך לפי נסיון העבר יעלה עם קאריק ואושה בקישור,זה ממש לא מעודד אותי,אני מקווה מאוד שנראה שינוי של והסווה של גיגס לאמצע,פארק לאמצע,להוריד את רוניי יותר למטה,הכל רק לא הקומבינה המסוכנת והאפורה הזו. האחרים שכתבתי למעלה,שחלק מהם אתה החשבת אותם כשחקנים משמעותיים יותר שיחקו פחות מפלטצר בעונה הזו,אז איך הוא לא בורג משמעותי בעינייך והם כן? סולשיאר פצוע לחודש,מי יודע איך יחזור וכמה זמן ייקח לו לחזור לכושר טוב? סמית לא שיחק שנה וחצי,לקח לו כמה וכמה חודשים של אימונים אינטנסיבים בכדי לחזור לתמונת הסגל,מי יודע איך הוא יהיה כשיקבל דקות משחק עד סוף העונה? ממש לא אידאלי.
אם כבר דיברתם על פלצ'ר, הדעה שלי על הבחור השתנתה בעונה הזו מקצה לקצה. שיפור נהדר שהוא עשה, וכל הכבוד לו. סאהה, אני לא מבין איך קבעת שהוא לא שותף מלבד משחקי גביע הליגה. הוא לטעמי השחקן הכי חשוב שהיה לנו על הספסל לפני שלארסון בא ובהחלט חבל שהוא סיים את העונה ככה. ואני מסכים עם רעננה, ההרחקה של סקולס בהחלט משמעותית ותפגע בנו מאוד.. מקווה שקאריק יתעלה על עצמו.
המאמן של ליל מציג,שקרים ותככנות: Manchester United's own fans were violent and in possession of counterfeit tickets. The facts are there for everyone to see. "It is difficult to see why this is Lille's fault, the situation has been created by Manchester United." אני מפחד שאם במצב שהמשחק יהיה גמור לטובתנו שחקני ליל יתחילו לחפש את הרגליים.