מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

  1. ארצ'י באנקר Member

    הצטרף ב:
    ‏9/10/05
    הודעות:
    1,501
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חג שמח חברים, אפשר לפתוח בקבוקים,
    אני מרגיש כמו אחרי זיון עם אנג'לינה ג'ולי
    גם אליפות וגם לדפוק את הזונות בבית הבושת שלהם..
    יאלה לדפוק את הראש.
    יייייייייייייששששששששששששששששש
     
  2. ENGLAND Member

    הצטרף ב:
    ‏28/7/06
    הודעות:
    684
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx יש אליפות.
    מזל של אלופים היה היום במשחק.
     
  3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    באמת חג שמח. אגב, לכבוד פורים, וידיץ' התחפש לבלם גרוע, סקולס התחפש לרוי קין, וואן דר סאר התחפש לסופרמן.
     
  4. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שיחקנו חרא, שיחקנו מגעיל, שיחקנו הגנתי אבל למי אכפת, ג'ון אושי מלך :aaa021:
    אחד הנצחונות הכי מותקים השנה, אם לא המתוק שבהם. כל המשחק ליברפול לחצו, אולי למעט 10-20 דקות במחצית השנייה, ואנחנו אולי חוץ מההזדמנות של רונאלדו וחצי הזדמנות של רוני לא הגענו לשום מצב לגול, אבל אז אושיי בשער כל-כך חשוב שאולי מעניק לנו את האליפות הכריע את המשחק.
    הנצחון הזה ובכלל כל הנצחונות האחרונים מזכירים את צ'לסי של השנתיים האחרונות, גם כשהיא לא משחקת טוב, היא עושה את זה כמו גדולה ומנצחת, מה שנקרא מזל של אלופים.
    משחק חלש להחריד של ההגנה שלו בראשותו של וידיץ' שהיה כל-כך חלש, בעיקר במחצית השנייה שהכדורים פשוט עברו לידו והוא לא עשה כלום. גם שאר השחקנים בהגנה לא עזרו יותר מדי לסרבי הבינלאומי. גם קאריק וסקולס בקישור היו חלשים מאוד, בעיקר הראשון שפשוט לא הורגש במשחק, לסקולס דווקא היה משחק סביר, חבל על האדום שלו שהרס לו משחק סביר, אבל גם בלי האדום סקולס לא היה מספיק טוב.באגפים גיגסי בהופעה ה-700 שלו בליגה במדיי היונייטד היה לא רע בכלל, אפשר יותר אבל הוא היה בסדר גמור. רונאלדו כמו תמיד היה מצוין והוא גם זה שגרם לשער היה הבעיטה החופשית שלו שיצרה עירבוביה והגיע לאושיי. רונאלדו עשה הרבה מאו בעיות לפינאן ובכלל לכל ההגנה של ליברפול עם המהירות והדריבל המצוין שלו. רוני ולארסון היו חלדים להחריד, בעיקר רוני שקושי היה מורגש במשחק, תקופה לא טובה עוברת על רוני כבר הרבה זמן, אנחנו חייבים אותם לקראת השלבים האחרונים של העונה, למרות שבנתיים אנחנו מסתדרים לא רע בכלל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    ונסיים בנקודה הכי טובה של של המשחק. אדווין ואן דר סאר במשחק מדהים, כמו שאמרו פה פשוט היה מדהים ובלתי ניתן להכנעה, כמה חבל שעוד שנה-שנתיים הוא פורש. אין ספק שהוא אחד מהשוערים הטובים בעולם!
    פרגי שוב הוכיח שטעה, לארסון היה לא טוב וסאהה היה חייב לפתוח במקומו ואם כבר סאהה פותח על הספסל אז שיכניס אותו לפחות במחצית, אבל פרגי ראה שהמשחק תקוע ולא הכניס אותו.

    אבל מה זה חשוב, נצחון סופר חשוב שאולי, אולי מבטיח לנו את האליפות :aaa021: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/3/07
  5. ENGLAND Member

    הצטרף ב:
    ‏28/7/06
    הודעות:
    684
    לייקים שהתקבלו:
    0
    glory glory man united

    נקווה שיהיה כמו עונת 99 שניצחו את ליברפול בדקות הסיום אז בגביע ושיהיה העונה כנ"ל בליגת האלופות
     
  6. Al3x Member

    הצטרף ב:
    ‏7/1/06
    הודעות:
    324
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזה נצחון מתוק !!!
    כנראה האליפות סגורה
    רק שפומפי לא יפסידו וזה יהיה מושלם

    היה שווה לחכות 40 דק' עד שיס פתחו את השידור
     
  7. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הלו האליפות לא סגורה, למרות שאנחנו פייבוריטים.נכון, יש לנו מזל בשביל שתי אלופות במחזורים האחרונים, אבל בוא נרגיע(וזה קשה, שוב פצעתי את עצמי בעודי משתגע מהגול).
    דרך אגב, הנה אושיי מחזיר לי.
    לפני שנתיים הייתי במנצ'סטר וקניתי מחזיק מפתחות של האירי(כי זה מה שהיה), ובאותו משחק מול ליברפול הוא כבש עצמי.עכשיו הוא מחזיר בצורה הכי מתוקה.הערך של מחזיק המפתחות עולה כעת ל100 פאונד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

    משחק רע ביותר שלנו, ואילולא אלילת המזל ואחד, אדווין ואן דר סאר, אנחנו יורדים עם 0 נקודות.
    דרך אגב, הגיע לנו פנדל ברור בפאול של אגר בפריצה הנהדרת של סאהה.
    קאריק וסקולס היו אלמוניים, גיגסי במשחק ה700 נתן הופעה רעה אבל כמה סימלי שהעבירה בפאול הייתה עליו.וידיץ' בחצי ראשון מעזעע אבל בשני היה מצוין כהרגלו.רונאלדו נתן משחק מצוין, רוני רע ביותר.מה נגיד ומה נאמר על ואן דר סאר העצום, איזה הצלות, כמה שקט הוא משרה על ההגנה.ההבדל היום בין שתי הקבוצות - עמדת השוער.
    12 נקודות, לצ'לסי שני משחקים חסרים ממש לא פשוטים בפארטון פארק ובסיטי אוף מנ'צסטר, נו שיטי, אולי תעשו טובה פעם אחת?

    ואן דר סאר - ענק, ענק, ענק.7.5
    נוויל - שקט ובטוח.6
    ריו - יציב כמו סלע היום.6.5
    וידיץ' - חצי ראשון חלום בלהות, השתפר מאוד בשני.5
    אברה - חגגו עליו באגף, לא תמך מספיק למעט פריצה אחת יפה בחצי הראשון.הוחלף ע"י הדביל הצרפתי השני.4.5
    סקולסי - עצבני מאוד, יקבל מנוחה של שלושה משחקים בזירה המקומית.4.5
    רונאלדו - יופי של משחק, "חצי בישול".6.5
    קאריק - כמה פעולות נחמדות אבל איפה המסירות הקצרות וגם הארוכות?4.5
    גיגסי - 4.5, וזה בגלל שהוא השחקן האהוב עלי ביונייטד(לא היום, כי היום זה אושיי) וכי הוא ציין 700 ביונייטד.
    רוני - מי?4
    לארסון - למעט עקב אחד נפלא לרונאלדו היה חלש.4.5

    סילבסטרה - לא בטוח בעצמו, כמה מסירות רעות.5
    סאהה - פריצה אחת נהדרת שהייתה חייבת להביא לפנדל.5.5
    אושיי - ואני צועק לו לעוף להגנה בכדור החופשי, תמיד זה עובד המנחוס הזה.שנה שעברה צעקתי לריו שירד בדקה ה90 באולד טראפורד.6

    ישששש.
     
  8. Wave Member

    הצטרף ב:
    ‏20/6/06
    הודעות:
    2,625
    לייקים שהתקבלו:
    3
    ההרחקה הישירה של סקולס = 3 משחקים בחוץ ? חשבתי 2 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
     
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,345
    לייקים שהתקבלו:
    7,337
    עכשיו באמת מדובר על חג שמח. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
    טקטיקה? מזל! אופי! זה מה שניצח את המשחק היום.
    באמת שאני שמח מידי כדי לנתח עכשיו את המשחק, אז פשוט:
    תודה לך ג'ון אושה, תודה לך מנצ'סטר יוניטד, וחג שמח לכל אוהדי ליברפול באשר הם! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

    :aaa12:
     
  10. VaN Member

    הצטרף ב:
    ‏4/6/04
    הודעות:
    1,305
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק חלש הרחקה לא מוצקדת לדעתי, צהוב היה מתאים, אבל סיום למופת. אברה במשחק הגנתי חלש, באחד על אחד הוא נלחם ומצליח להשיג הרבה כדורים אבל המיקום שלא בהחלט לא אידאלי.
    גיגס פשוט היה בלתי נראה לעומת ואן דר סאר שניצח לנו את המשחק. וידיץ' עם כמה פיקשושים רציניים מול בלאמי, מזל שפרדיננד נתן איזשהו איזון עם משחק טוב.
    בקישור סקולס היא דיי טוב , קאריק לא ממש מורגש הגנתית אבל חלוקת המסירות שלו היום הייתה טובה בניגוד למשחקים האחרונים.
    אני פשוט לא מבין את ההתעקשות הזאת על לארסן, חלוץ טוב שיודע לחלק מסירות מעולות ולפתוח שטחים עם המון ריצה אבל על הספסל יושב סאהה, שוב עם כל הכבוד ללארסן שאהה הוא חלוץ של גולים הוא מחזיק בכדור יותר טוב מלארסן ויותר פיזי. ליד רוני חלוצים מהסוג של לארסן פחות אפקטיביים.
    ניצחון עם מזל, מזל של אלופים מפחיד אותי להגיד אבל מזל היה פה, אושיי עם גול של ווינר אחרי סאהה לא היה רחוקה מלסיים את המהלך בגול העצמו.

    כל הכבוד!
     
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    ההרחקה של סקולס תופסת למשחק הגביע בריברסייד, ולמשחקי בית מול בולטון ובלקבורן. סה"כ משחקים שאפשר לנצח גם בלעדיו.
     
  12. SeaN Member

    הצטרף ב:
    ‏15/7/06
    הודעות:
    105
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הלו הלו לכל החוגגים על האליפות "שלקחנו" אני ממליץ לכם להוריד פרופיל,האליפות עוד לא סגורה ומי כמונו אוהדי יונייטד יודע ששום דבר לא גמור עד שהוא לא גמור.
    נכון שפער 12 נקודות מצ'לסי הוא חלומי וכמעט בטוח מבטיח לנו את האליפות אבל הכל יכול לקרות,כמו שראינו ב-2003 שכולם חשבו שארסנל תיקח אבל סגרנו פער מדהים ועשינו מהפך.
    אז ככה שאפשר בינתיים לחגוג את הניצחון הכל כך מתוק הזה על הסקוזרים אך הדרך לאליפות עוד רחוקה...
     
  13. Louis Saha Member

    הצטרף ב:
    ‏21/8/06
    הודעות:
    286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק קשה, סיום אדיר.
    מזל של אלופים, כמו שכבר ציינו כאן. סיומת חלומית של אושה אחרי שסאהה עט על הכדור וריינה הדף לא טוב. לואיס שחקן אדיר, הוכשל ברחבה והיה צריך גם להבקיע בעצמו את הפנדל.
    בהגנה שלנו יש בעיות. בלאמי פירפר את וידיץ', אברה גם בינוני מאוד, אני חושב שיש לשקול שילוב של ווס בראון בעמדת הבלם באמצע השבוע מול ליל.

    נקודה מדאיגה מבחינתנו היא הפציעות: סולשאייר חודש, פלטשר שבועיים, סקולס מורחק ל-3 משחקים או משהו כזה..ורוני בסימן שאלה.. גם סילבסט היה חלש היום, כמעט איבד איזה כדור שלא ידע מה לעשות איתו.. אני חושב שהיינצה יותר חשוב ממה שנדמה..

    סיום חלומי של 4 נצחונות ב-4 משחקי חוץ. עכשיו צריכים להבטיח את ההעפלה לרבע גמר הצ'מפיונס ביום רביעי. אנחנו יכולים לעשות את זה בקלות בבית.
    נקווה לטוב.
     
  14. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    עוד משחק לא מרשים שלנו, הפעם לפחות יש לנו "תירוץ" כי הסגירה של בניטז, הלחץ שהם הפעילו עלינו והיום הפנטסטי שתפסו שחקני הקישור שלהם, פשוט נתנה לליברפול את השליטה ההרמטית במגרש ולא נתנה לנו מקום לזוז, והשאירה לנו רק את האפשרות של לתקוף במתפרצות.
    ואן דר סאר צריך לקבל עוד משכורת השבוע, כי הוא במו ידיו נתן לנו את הניצחון היום. סקולס לא היה צריך לקבל את האדום, והגיע לנו גם פנדל, אבל מה זה משנה עכשיו. עוד משחק חוץ קשה מאחורינו, 3 הלכו, עוד 3 נשארו, 12 נקודות יתרון, וניצחון הכי דרמטי שיש.
    יש עוד דרך ארוכה לאליפות, כולל נסיעה לגודיסון,לסיטי ולצ'לסי, אבל היום זה ללא ספק צעד משמעותי. :aaa021:

    ואן דר סאר-8 איש המשחק. לא עשה טעות אחת, שלט בכל כדורי הגובה, הציל שני מצבים בטוחים, ובמו ידיו אחרי על שלוש הנקודות האלה.
    גארי-6.5 סולידי. בהתקפה לא ראינו ממנו הרבה, אבל עבודת ההגנה שלו הייתה פנטסטית.
    ריו-תותח. 6.5
    וידיץ'-4.5 ממשיך את השבוע הלא טוב שלו מפולהאם, מחצית ראשונה אחד החלשים במשחק, אינספור טעויות, כמעט עלה לנו בשער או שנים, בשניה השתפר מאוד וחזר להיות וידיץ' הישן והטוב.
    אברה-5 משחק לא טוב שלו, לא בהתקפה ולא בהגנה. כנראה הוא גם נפצע ולכן הוחלף לפי השדר של סקיי, בוא נקווה שיהיה כשיר למשחק מול ליל.
    רונאלדו-7.5, היחיד שעשה משהו בהתקפה היום, יצר את רוב המצבים שלנו, היה אחראי במידה רבה על השער שלנו, פעלתן מאוד, פנטסטי.
    קאריק-4 עוד משחק רע שלו, השני ברציפות. אולי זו העייפות, אולי סתם צירף מקרים, אבל כבר שבוע שני ברציפות שהוא נעלם, לא פאקטור בכלל בהתקפה, לא מדיק במסירות ונכשל גם במשימות ההגנתיות שלו. נכון שמול סיסוקו ואלונסו ביום כזה לא קל להתבלט, אבל ציפיתי ליותר.
    סקולסי-5.5 גם הוא לא בלט במיוחד, שוב, בעיקר בגלל היום המצוין של הקשרים של ליברפול. למרות זאת נתן כמה מסירות טובות וחילץ לא מעט כדורים למטה. בוא נקווה שהFA יתחשבו בו ויבטלו את האדום הטיפשי הזה, שלא הגיע לו בכלל.
    לארסון-4.5 פעולה אחת טובה, פרט לכך חושך. מסיים את הדרך שלו אצלינו בליגה בקול ענות חלושה. סאהה היה צריך לפתוח. בוא נקווה שיפצה על זה בשני המשחקים שנשארו לו לפני החזרה לשבדיה.
    רוני-5.5 לא עשה מספיק היום, לא היה מרוכז ולא תרם למשחק ההתקפה הרבה. למרו תזאת נלחם, השקיע, כמו תמיד. המכה של קראגר לא נראית חמורה אלא רק חבולה, בוא נקווה שזה מה שזה.

    סילבסטרה-5.5 כרגיל עשה שתי טעויות וחזרות לא אחראיות לואן דר סאר, לא הבריק במיוחד.
    אושה-6 מלך!!!!

    אטקינסון-0. שערוריה.

    :aaa021:
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/3/07
  15. Scholes Member

    הצטרף ב:
    ‏4/9/06
    הודעות:
    247
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למה יש דיבורים על אליפות. יש לנו עוד 9 משחקים בליגה שזה 27 נקודות.
    לצ'לסי יש 2 משחקים חסרים שאם הם ינצחו אותם הפער יצטמצם שוב פעם ל6 נקודות.

    יש הרבה תקוות אצלנוו ואני מקוה שהם יתממשו אבל כבר סגרתם את העונה?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/3/07