מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. cantona#7 Member

בהתחשב ללוח המשחקים הצפוף שצפוי ליונייטד בתקופה הקרובה חייבת לעשות רוטציה שתאפשר לשחקנים מנוחה .אתה לא יכול לצפות שבמשך עונה שלמה השחקנים הבכירים שלנו ישחקו כל דקה ודקה .קצת אמון בשאר הסגל אף פעם לא יזיק .אל תשכח שמדובר ביונייטד לעזוזאל,אימפריה במילים אחרות ולא בעוד קבוצה .

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יש לי הרבה אמון בסגל, זה לא קשור לכך שעל הספסל שאריאל כתב בהודעה המקורית אין שחקן שיכול להבקיע (עם כל הכבוד לפארק, הרגל המסיימת זו הבעייה הברורה שלו).

3. George Best Member

קאנטונה,
    מה הקשר?
    הביקורת שהעביר אורי הייתה מוצדקת(כתוצאה מטעות שלי היא לא רלוונטית כי סאהה כן בסגל), אתה לא יכול שלא לשים לפחות חלוץ אחד בסגל, בטח ובטח שמדובר במשחק חוץ קשה, ושאין לך שום אפשרות עם ההרכב לשלוח את אחד הקשרים לשחק כחלוץ.הביקורת נכונה וההתנפלות שלך על אורי ובטח שההודעה האחרונה לא קשורה(מה זה קשור שאנחנו אימפריה?אז אם יהיו על הספסל 5 שוערים זה יהיה בסדר?).

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/07
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

5. cantona#7 Member

טוב קבל את התנצלותי ...

כמו שנאמר קודם ע"י אריאל המטרה היום היא פולהאם,מקווה שנחזור הביתה עם מלואו 3 הנקודות .

6. George Best Member

טוב, אני את הלקח שלי למדתי.
    לא להקשיב לאתר שלנו.לא הבנתי איך הם כתבו שמונטלה על הספסל, הרי הוא מושעה.וגם הם כתבו שקדרו בהרכב, בעוד הוא פצוע.חצי מההרכב של פולהאם באתר שלנו היה שונה.
    ההרכב בבי בי סי הוא אמין תמיד ב100%, ולפיהו בראון עולה בהרכב במקום נוויל שלא נמצא בסגל.
    על הספסל נמצא את סילבסטרה, אושיי, פארק, קוזצ'אק וסאהה.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זו דווקא רוטציה שמתקבלת על הדעת. גארי הוא מהשחקנים שקיבלו הכי פחות מנוחה העונה, ולכן מגיעה לו מעט התחשבות.

8. Wave Member

נו, כבר השתכנעתם שסהא צריך לפתוח על חשבונו של לארסון בהרכב?

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ממש לא. רק עכשיו ראינו את לארסון בהתגלמותו-במקום לנסות ולהשתלט על כדור שהגיע אליו, הוא התכופף ונתן לכדור להגיע לאברה. מהלך ענק. זה שאברה החמיץ זה משהו אחר...

10. Wave Member

לא יודע, אני משוכנע שסהא חייב לפתוח.
    עזוב רגע את זה שלדעתי סהא יותר טוב מקצועית מלארסון, פשוט העובדה שפרגי חייב להכניס בו ביטחון מחדש, מה יהיה כשלארסון יעזוב?

11. George Best Member

25 הדקות הגרועות ביותר שלנו העונה, פשוט כך.
    שער מצחיק שספגנו, חוסר מזל כי בדרך כלל אפשר לסמוך על אדווין בעיניים עצומות שיעשה את העבודה, אבל הבוצייה שם בתוך הרחבה בהחלט מפריעה, אני לא חושב שיש לוידיץ' אשמה כלשהי, הוא עשה את העבודה בצורה נקייה מאוד במהלך הזה.
    עד השער שלנו רק רונאלדו במשחק, מהלך אחד גדול שלו עבר סנטימטרים ספורים ליד העמוד של לשטובקה, השער היה פשוט ענק, סיים אולד ראיין גיגס, ללקק את האצבעות, כמובן שגם האסיסט של רוני היה נפלא.לאחר מכן השתלטנו על המשחק, אברה הגיע לצ'אנס ענק אבל ברוב טיפשותו בעט ישר במקום להתקדם, חבל חבל חבל.
    אני אופטימי, למרות שעד השער הייתי מאוד פסימי(שוב, 25 דקות ראשונות חושך מוחלט).
    אני מאמין שלמחצית השנייה לא נעלה שאננים אלא מאוד רעבים ועם טירוף בעיניים, נקווה לשער מהיר שלנו שיהווה מפנה גדול במשחק.
    דרך אגב, פולהאם ב25 דקות ראשונות נהדרות בהן הם חיפשו את השער ושלטו לחלוטין במרכז השדה, שער עם הרבה מזל אבל סיומת נהדרת של מקברייד האמריקקי שאני מאוד אוהב, בן 35 אבל הוא סוס עבודה, מגיעות לו הרבה מחמאות.

12. Scholes Member

הוא בא לרוץ לכדור וראה שאברה כבר גם בעמדה יותר טובה וגם כבר התחיל לרוץ לכדור.
    זה לא שהוא תיכנן להתכופף בשביל שאברה יבוא.

13. wolf89 Member

איך הוא כל פעם מציל את מנצ'סטר הפורטוגזי הארור הזה?!?!?!

כבר בדקות ה80 מהחלון של המשחק באינטרנט אני מרגיש שזה ממש, אבל ממש לא גמור... והצוללן הראה לי את זה יפה מאוד.

חבל לנו

14. Wave Member

אחחחח איזה ווינר הרונאלדו הזה, תודה תודה תודה !! ה-3 נקודות הכי קשות עד עכשיו בליגה, איזה אושר

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לכל משמיצי רונאלדו למיניהם, לגזור ולשמור. משחק לא ענק של יונייטד (כשחושבים על זה, זה המשחק הלא ענק הרביעי ברצף), אבל איזה גולים.