אני מדבר על הערך הספורטיווי של הנצחון. אני מדבר על זה שמשחקן עם כדורגל כמו ראיין גיגס אני מצפה שלא יבעט כשהשוער לא מסתכל(לא כי הוא בוהה ביציע, כי הוא מסדר חומה). אז מה אם ליל לא שמו שחקן ליד הכדור, זה שאין שוטר אומר שאפשר לגנוב?
תקרא שוב את מה שקירק כתב בעמוד הקודם "שמע, בעיטה חופשית היא מצב שבו קבוצה מקבלת יתרון בגלל ששחקן של הקבוצה היריבה עצר מישהו בצורה לא חוקית. לא יכול להיות שההגנות גם יאכלו את העוגה וגם ישאירו אותה שלמה. אם לשחקן הבועט יש הזדמנות לכבוש, ומדובר במצב חוקי לחלוטין - למה שהוא יחכה למישהו?!? כי למגן היה יותר נוח להשטיח את סהאה מלתת לו ללכת עד השער?!? החוק קיים מאות שנים, החוק ידוע לכולם. רוצה לסדר חומה? שלח שחקן שיוודא שאף אחד לא יפתיע אותך. לא תשלח שחקן? שא בתוצאות." אם ליל עשו את הפאול הזה, שאם לא היה מתבצע סהא היה במצב של 1 על 1, הם צריכים לשאת בכל התוצאות, וצריכים להתכונן לכל מצב, לא עשיתם ככה? בעייה שלכם, לא הייתם צריכים לעשות את הפאול מלכתחילה
כמה אני מבסוט מהגול אתמול של גיגסי, היו זמנים שקבוצות אנגליות היו מקבלות כאלה גולים של תמימות. הנסיון של שנים באירופה עשה לגיגסי את הגול, השנאה ליונייטד מחרפנת בני אדם מכאן התגובות הטיפשיות נגד הגול. היה גול חוקי, חכם ,ולעניין של שחקן גדול ונאמן לסמל שלו. היה תענוג אתמול לראות אלפי אוהדי קבוצת הקודש ממלאים את היציע מאחורי השער מישהו יודע כמה נסעו ללאנס? עוד תענוג אתמול היה ההפסד של הקבוצה הצרפתית השניה באינדהובן בלי שער חוץ. ביחד עם הפסד של לוזרפול היום נסגור טריפל. מה שהעיב על הניצחון היה "ההצגה" שעשתה הכוסית הפורטוגלית כשפרגוסון הוציא אותה החוצה. שחקן גדול או לא שחקן גדול בקרוב הבן זונה יביים משבר עם יונייטד ויבקש לעזוב, אין אמונה בכלב. חג שמח .
אני זוכר שבעונת 94/95 פול אינס הבקיע שער כמו גיגס אתמול כשניצחנו בליגה 9-0 את איפסוויץ, ככה שגם גיגס וגם הנרי לא יכולים לרשום את שמם על הפטנט הזה. לגבי הקהל שלנו,כתבתי אתמול שאני יודע שהרבה מאוד אוהדים נסעו למשחק בלי כרטיס, הדיווחים מדברים שנוצר דוחק ביציע שלנו כי אותם אלו שהגיעו בלי כרטיס קנו כרטיסים בעיר ליציעים המקומיים אבל נכנסו ליציע של יונייטד, שוב הצרפתים,איפה הבדיקה בכניסה ליציע? הנה תמונות מהאירוע: http://www.dailymotion.com/bobrivers/video/2121382 יום שבת שיחקנו בגביע נגד רדינג בשעה המאוחרת בגלל ה בי בי סי בכדי שישדרו את יונייטד, יום שלישי משחק חוץ באירופה ויום שבת הקרוב משחק מוקדם בחוץ נגד פולהאם בגלל סקאיי, זה פייר זה? גם בלקבורן שבוע שעבר שיחקה משחק חוץ באמצע השבוע בגרמניה וחזרה ללונדון למשחק גביע מוקדם(שוב הבי בי סי) זה פייר זה? זה גרוע מאוד ששיקולי טלוויזיה פוגעים בקבוצות,בטח באלו שמשחקות באירופה והדבר נכון גם לארסנל,צ'לסי ליברפול וכל השאר.
אם יש שחקן שאוהב כשמחליפים אותו אז משהו בו לא בסדר, יש כאלה שמראים זאת,יש כאלה ששומרים בבטן. הוא צעיר,הוא רוצה לשחק כל הזמן וכשמחליפים אותו כשיש עוד מספיק זמן לשחק במשחק בגביע אירופה אז אני מבין שהוא היה עצבני,אולי על החילוף ואולי היה עצבני על עצמו,על המשחק הלא מי יודע מה שלו אתמול,על ההחטאה מול שוער, לו היה יורד ישירות לחדר ההלבשה,בועט במשהו או משהו שכזה היה צריך להענש,אבל לא,הוא חזר לשבת על הספסל לצד החברים שלו, ממורמר אבל שמר על החוקים.
שראיתי את השער של גיגס(לפני שעה, הלכתי לישון אתמול מתוסכל ישר אחרי המשחק שלנו) ישר נזכרתי בשער הגדול של הנרי ב2-2 מול צ'לסי. הייתי חייב לחפש את האשכול בפורום של אותו מחזור, ובסופו של דבר מצאתי: http://www.asoccer.co.il/forum/index.php?showtopic=8695&st=0 בכול מקרה, השער חוקי לחלוטין. אלה החוקים, אין שום חוק נגד כדור כמו שגיגס נתן, וגיגס עם החוכמה שלו ניצל את זה. הסיפור גמור. אתם ברבע(כן יש גומלין. לפרוטקול)
כן, גול הוא גול, וכבר אמרתי שאני לא מצפה שהשחקנים שלנו יהיו יותר צדיקים מהאפיפיור, אבל הייתי מרוצה יותר לו פיפ"א היתה מבטלת את האפשרות הזאת. או שבאמת מוציאים כדור מהיר אחרי הפאול (מיד אחרי הפאול, ולא בדיוק כשהשוער נמצא בצד השער שלו כדי לכוון את החומה), או שמחכים לשריקה.
א'רצי באנקר, בשבילך, אולי זו הסיבה שהוא הוחלף ואולי זו הסיבה שהיה עצבני: http://cache.gettyimages.com/xc/73376940.j...51A0E35D6091B2D
5 משחקים ב15 ימים, משחק כל שלוש ימים. האם יש מצב שפרגוסון אמר להם לא להתאמץ יותר מדי? לא נשמע הגיוני אבל זה אני לא ראיתי הרבה ספרינטים ולחימה גדולה כל כך אתמול.
אמר להם לא להתאמץ....מה זה שכונה? אין דבר כזה ועוד בגביע אירופה!?!? התאמצו גם התאמצו אתמול,הם שיחקו מול קבוצה שהפתיעה והיתה חזקה,קשה,לא מול קונוסים.
ישנם דיבורים וספקולציות שליל תוענש בצורה חמורה על האירועים אתמול, יונייטד אף הגישה תלונה לאופ"א ומסתובבות שמועות על הדחה שלהם מהטורניר. זה שום דבר מבוסס וקונקרטי כרגע, אולם הלוואי, ולא רק בגלל שזה יתן לנו עליה לרבע, אלא יקל על העומס האדיר שמצפה לנו בלוח המשחקים בזמן הקרוב. ופרגי שוב מדגיש היום את החשיבות של סמית' לעונה שלנו ואומר כי "הוא יקבל את חלון ההזדמנויות שלו כשלארסון יעזוב" וכי הוא נראה טוב מאוד באימונים. אני לא יופתע אם כבר בשבת הוא יקבל דקות.