מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. raanana4ever Member

איך זה על אותו משקל?
    השחקן ליד הכדור לא נשאר שם, הוא מתמקם ברגע שהחומה מסודרת.

2. KirkH Member

זה לא על אותו משקל.

שמע, בעיטה חופשית היא מצב שבו קבוצה מקבלת יתרון בגלל ששחקן של הקבוצה היריבה עצר מישהו בצורה לא חוקית. לא יכול להיות שההגנות גם יאכלו את העוגה וגם ישאירו אותה שלמה.
    אם לשחקן הבועט יש הזדמנות לכבוש, ומדובר במצב חוקי לחלוטין - למה שהוא יחכה למישהו?!? כי למגן היה יותר נוח להשטיח את סהאה מלתת לו ללכת עד השער?!?

החוק קיים מאות שנים, החוק ידוע לכולם. רוצה לסדר חומה? שלח שחקן שיוודא שאף אחד לא יפתיע אותך. לא תשלח שחקן? שא בתוצאות.

3. THE STRETFORD END Member

השער מסריח אבל כשר!

ממש,אבל ממש לא ציפיתי למשחק כל-כך קשה,
    תיקו עם שערים היה משקף יותר את התוצאה(וגם זה היה טוב ליונייטד).

לא משחק טוב שלנו,יותר מדי לחוצים,לא מרוכזים תמיד לא בהגנה ולא בהתקפה,דוגמאות:

התקפה - רונאלדו מול השוער(למרות שצריך לתת לו קרדיט עם יציאה טובה),
    סאהה אחרי הוצאת חוץ והטעייה של גיגס,
    רוניי אחרי מבצע אנק אבל הגבהה קשה לגיגס שגם הוא פישל,
    לארסן שניסה להתחכם במקום לנסות ולתת כדור חזק.

הגנה - בשער הפסול שלהם(בצדק,דחיפה במצב כזה של ריצה לא צריכה להיות חזקה במיוחד בכדי להוציא את השחקן משיווי משקל)נוויל הלך עם השחקן,רונאלדו איחר בסגירה של זה שבא מאחוריו והגביה,
    גם ריו וגם וידיץ איבדו את הרגלים בהחלקות מיותרות,בסגירה מאוחרת,פעם ואן דר סאר הציל,פעם החלוץ שלהם בעט לשמים.

מעל לכל המשחק הלא טוב שלנו נבע בעיקר מחולשה של מרכז הקישור(קאריק במיוחד)ואנמיות של לארסן שהיה בחוד.

ואן דר סאר - שוער שמביא נקודות,6.5.
    נוויל - בהגנה בסדר אבל יותר מדי כדורים ארוכים,5.
    ריו - לא משחק גדול שלו,גם הוא העיף יותר מדי כדורים ארוכים בפאניקה,5.
    וידיץ - נלחם כמו תמיד,לא היה לו קל,5.5.
    אברה - טוב בהגנה,תמך בהתקפה אבל בפחות אפקיטיביות,5.5.
    קאריק - מצא לו זמן לתת את המשחק החלש ביותר שלו במדי יונייטד,חושך,לא היה במשחק,איבד כדורים,הפסיד כמעט בכל מאבק אם על הארץ ואם בגובה,3.
    סקולס - חלש גם כן,4.
    גיגס - היום כשזז לאמצע היה טוב יותר מאשר באגף אך לא עשה זאת מספיק,שער של שועל מנוסה,5.5.
    רוניי - מחצית ראשונה חלשה,בשנייה מבצע אחד גדול,הרבה יותר מעורב,5.5.
    רונאלדו - לא משחק גדול,חבל שפעם שנייה ברציפות יכול לכבוש שער בטוח במצב של 1 על 1 ומפשל,5.
    לארסן - לדעתי פרגי טעה כשעלה איתו או לא החליף את סאהה במקומו מוקדם יותר,הוא התקשה מול ההגנה החזקה והמהירה,4.5.
    סאהה - הכוח והמהירות שלו הורגשו כשנכנס ועדיין לא חד,5.

לו היה נגמר 0-0 זו היתה תוצאה לא טובה,שער חוץ באירופה זה דבר מאוד חשוב,
    לא הופעה מעודדת אבל ניצחון וזה מה שחשוב.

ליל וההתנהגות המפגרת שלהם...בעיה שלהם,אני מעדיף שהם יהיו בצד של הנאיבים ולא אנחנו.

פרגוסון ואת זה לא הבינו באולפן ליגת האלופות צעק לאברה(ולא לנוויל)שיתחיל לשחק ויוציא את החוץ כי פיצוץ המשחק מצד הצרפתים ולכו תדעו איך זה יגמר במסדרונות של אופ'א.

נערך לאחרונה ב: ‏21/2/07
  4. raanana4ever Member

קירק תקן אותי אם אני טועה אבל אפילו לא היתה שריקה של השופט לפני הבעיטה.
    בכל מקרה, אין ויכוח- השער חוקי, אבל הייתי מצפה מיונייטד ליותר, בעיקר מול ליל ולא מול אחת מאריות אירופה.
    פרגוסון בוודאות צעק על נוויל, שנכנס לבלגן עם שחקני ליל שיחזור למגרש, ונוויל גם ענה לו.

5. AW forever Member

ראיתי רק את התקציר, אבל מחבר אוהד מנצ'סטר שמעתי שהיה חצי ראשון טוב של יונייטד, והחל מהדקה ה60 ליל לחצו ויונייטד יותר התעסקו בלהתגונן.

בנוגע לגול, אני זוכר פה בפורום הזה שנטען שהנרי הוא שחקן מלוכלך וניצל את הפרצה הזו, אני שמח שעכשיו הוולשי שלכם (ד"א, יש מצב שהוא עשה אפילציה? הסוודר נראה הרבה יותר דליל מהמראה המזעזע שחקוק לי בראש מחגיגות "הגול המופלא" שלו נגדנו בגביע) יישר קו עם ההיגיון של כל עוד זה חוקי זה תופס. אבל נהניתי לשמוע את החברים האוהדי מנצ'סטר שלי מתפתלים ומגמגמים, רק בשביל זה היה שווה את זה. שורה תחתונה- יונייטד תעבור כצפוי את הגמדים מליל.

6. KirkH Member

השופט שורק רק כאשר הקבוצה מסדרת חומה. וגם אז הוא לא תמיד טורח לעשות את זה.

7. THE STRETFORD END Member

מה הקשר לצפות ליותר?ומה זה משנה נגד מי?ברגע שזה חוקי אז זה חוקי,יפה יותר,יפה פחות,לא מעניין.

ופרגוסון צעק על אברה שהחזיק בכדור ולא הוציא את החוץ.

8. Rudess Member

העיקר שיונייטד למדה מהנרי איך עושים את זה :)

9. cityblues beter dead than red

שער מסריח של קבוצה מלוכלכת.
    זו דרכם של חלאות ואין שום חדש תחת השמש.
    דבר אחד בטוח,מול הפועל ת"א זה לא היה קורה,אבוקסיס לא היה זז מהכדור עד שהחומה היתה מוכנה.
    מי אמר שהצרפתים לא תמימים?

10. THE STRETFORD END Member

ביאליק,
    הרבה זמן לא שמענו ממך,יותר מדי זמן,
    ואחרי כל הזמן הזה אתה חוזר וזה מה שאתה מסוגל לספק?
    איפה השירים?איפה החריזה?איפה הפאונטות?איפה הדימויים?איפה הדמיון?איפה השירה?איפה הצבע?

חלש,חלש ביאליק,כמו שיטי,בדיוק כמו שיטי.

11. raanana4ever Member

מה הקשר לצפות ליותר? אני מצפה ממועדון כמו יונייטד לשחק כדורגל ולהבקיע שערים ולא לגנוב נצחונות מגולים כאלה, בטח ובטח שלא מדובר בברצלונה אלא בליל. זה גול שבולטון צריכים להבקיע, לא יונייטד.
    ואני בטוח שביונייטד לא היו עוברים בשתיקה אם גול כזה היה הולך בכיוון ההפוך.

12. KirkH Member

אז היו אומרים שהם בכיינים. ובצדק.

איך אתה יכול להגיד שיש שערים שמתאימים לקבוצה אחת ולא לאחרת אני בכלל לא מבין. כדורגל זה כדורגל וכולם משחקים תחת אותם חוקים.

13. THE STRETFORD END Member

אני לא מבין מה אתה רוצה?
    תענה לי,הגול חוקי?
    היה נבדל?היה פאול?השופט מכור?מה?

גם אני רוצה לראות את יונייטד מבקיעה רק שערים בוולה או אחרי מהלך של 20 נגיעות רצופות בכדור אבל זה קורה לי בלילה כשאני חולם,במציאות שער הוא שער ולא משנה נגד מי ובאיזו מסגרת.
    אני מצטער אבל אתה חי בנדמה לי.

אם יונייטד היום היתה סופגת שער כזה אז הטענות שלי היו אך ורק לשחקנים שלא היו חכמים מספיק לשים שחקן אחד כמה מטרים מהכדור עד שהחומה תתארגן או עד שהשופט במקרה כזה יאמר לשחקן שלא תתבצע בעיטה עד שהוא ישרוק וזה מה שקורה בדרך כלל,
    ליל היו נאיבים,לא עשו זאת אז אנחנו צריכים להתנצל על זה?מה פתאום!

14. THE STRETFORD END Member

מה בי בי סי

Manchester United fans were involved in a security scare during the Champions
    League tie against Lille amid scares they were being crushed in the stands.
    A problem erupted 15 minutes into the match at Lens' Stade Felix-Bollaert, with some fans being pushed against the 10-foot-high metal security fences.

Fans reacted angrily, prompting riot police to fire tear gas into the stand.

However, after two fans, one an elderly woman, were lifted over the barriers to safety, the unrest was quelled.

United goalkeeper Edwin Van der Sar suffered double vision as a result of the tear gas fired into the stand.

Television reports suggested the gates at the back of the stand had been opened by police to allow Red Devils supporters with tickets for the home section of the stadium to sit with their own fans.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

צרפתים מטומטמים. לא יודע מה עוד לומר.