מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. Dimitar Berbatov Member

באמת בנאדם מגעיל, אם לא פרגי שמוציא אותו מאיינדהובן (נכון?) הוא בחיים לא היה הופך לשחקן שהוא עכשיו. קצת ריספקט לבנאדם שהפך אותך לשחקן גדול. פעם מאוד אהבתי אותו, כשלקחנו את האליפות ב-2003 הוא היה אליל שלי, עכשיו אני לא סובל אותו לא רק שהוא עזב אותנו, אז עכשיו הוא גם מלכלך על פרגי, כפוי טובה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/2/07
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא אמור להיות קשור לאיינדהובן... אם לא מנצ'סטר לוקחת אותו אז מועדון גדול אחר היה לוקח אותו, גם אחרי הפציעה הקשה שלו אז.

3. Dimitar Berbatov Member

זה ממש לא בטוח, אחרי הפציעה שלו לא הרבה קבוצות היו לוקחות אותו.

4. ERIC_CANTONA Member

שחקן מגעיל אף פעם לא אהבתי אותו גם כשהוא היה ביונייטד כל הזמן רק היה מחפש לעשות צרות.

אבל למרות זאת אין מה להגיד הוא באמת היה אחד הסקוררים הכי גדולים שהיו למנצ'סטר

5. George Best Member

איזה צרות הוא חיפש לעשות?על מה אתה מדבר?
    אחד השחקנים האהובים על הקהל, ממש לא היה שחקן בעייתי.
    ruud ruud ruud

6. david-malconyan Member

שחקן מגעיל. נכנס למעודון עם המסורות הגגדולות והמפאורות ביותר שיש באירופה ורק חשב על התהילה של עצמו. שישרפו כל השחקנים האלה..

אבל באמת סקורר..

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

באמת אחד המגעילים. אם הוא לא היה פותח את הפה אחרי שפרגי סיפסל אותו במשחק אחד(!), כל העניין הזה לא היה קורה. הוא הביא את זה על עצמו. אבל מה זה משנה, יונייטד בעונה ענקית, וכל מה שנותר זה להתענג על הפרצוף שלו אחרי עוד הפסד של ריאל.
    מה שכן, אם פרגי לא היה מחתים אותו בזמנו, הוא היה הולך לריאל. כבר אז הם התעניינו בו.

8. ERIC_CANTONA Member

"איזה צרות הוא חיפש לעשות?על מה אתה מדבר?
    אחד השחקנים האהובים על הקהל, ממש לא היה שחקן בעייתי.
    ruud ruud ruud "

אני זוכר למשל את המשחק נגד ארסנל בגמר הגביע. אני לא יודע מי התחיל אבל רוד היה קשור לזה וחוץ מזה הוא לא נחשב לשחקן הכי הגון בעולם...

ולמרות זאת אני חוזר ואומר: הוא היה שחקן מצויין שהוא שיחק במנצ'סטר

נערך לאחרונה ב: ‏17/2/07
  9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאתם קצת תקיפים מדי לגבי רוד.
    בכל זאת, זר שהיה מאוד מחובר לאוהדים ומאוד מסור לסמל ולמועדון, נשאר בקבוצה לא מעט עונות ונתן לקבוצה המון. בשלב מסויים הוא הרגיש שהוא מיצה (דבר שקורה לא רק לשחקני רכש) והחליט לעבור הלאה.
    כן, היה לו אגו והיו לו קריזות וקטעים של חוסר ספורטיביות, ויש מעט מאוד שחקנים ברמות הללו שלא עונים לקריטריונים הללו. אז עזב בטריקת דלת. את מה שהוא נתן לכם אף אחד לא ייקח ממנו ותסלחו לי, אתם די כפויי טובה.

10. Dimitar Berbatov Member

אנחנו כפויי טובה, אף אחד לא אומר שרוד לא תרם למנצ'סטר, תרם ועוד איך תרם, אבל הדרך שבה הוא עזב היתה מגעילה. לא היה אכפת לי שהוא היה עוזב בצורה יפה לריאל אחרי שמיצה את עצמו ביונייטד, באמת שלא. אבל רוד התהנהג בצורה מגעילה.
    אבל שום פעם, הוא שיחקן מצוין במנצ'סטר והיה אחד הסוקררים הגדולים שלנו!

11. Pipe Member

נתחיל מזה שמעז יצא מתוק,ולטעמי השילוב בין רוני וסאהה טוב יותר מהשילוב בין רוד לרוני, וההחלטה להפרד ממנו, למרות שהיא הגיע משיקולים אישיים ולא דווקא מקצועיים, טובה למועדון בטווח הרחוק ואפילו רואים את זה בעונה הנוכחית.

כל כובד המשחק לא נופל על ההולנדי מה שמרווח את המשחק ההתקפה שלנו, ובנוסף זה טוב שכבר אין את התלות בשחקן אחד כמו שהיה עם רוד.

באשר לדברים שהוא אומר, אני לא רואה יותר מדי בעיה איתם. זה לא שהוא מזלזל במועדון ומפחית בערך השחקנים,הקהל או המאמן. בסך הכל הוא אמר מה הוא הרגיש שפרגי עשה לו. נכון שהקללות בזמנו לא היו במקום, אבל זו הסיבה שהוא לא בקבוצה.

בסך הכל רוד נתן לנו המון, ותמיד נזכור אותו כאחד הסקוררים הגדולים שלבש את החולצה האדומה
    גם האוהדים עדים אוהבים אותו והקהל השנה לא מעט פעמים קורא בשם שלו כשסאהה תופס משחקים לא טובים.

ruud ruud ruud!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/2/07
  12. Stretford Ender Member

איך הוא לכלך עליו?
    בזה שהוא אמר "I felt he had kicked my soul"?

מסכים שההתפרצות שלו באותו יום של הקארלינג קאפ לא הייתה במקום והוא הועזב בצדק, אבל מה כפוי טובה בזה שהוא אומר שהקרע שלו עם פרגוסון כ"כ כואב לו רק בגלל שהייתה ביניהם מערכת יחסים כ"כ חמה?

(אם התכוונת שהוא כפוי טובה בגלל ההתפרצות שהייתה לו באותו יום אז כמובן שאתה צודק ושאסור היה לו לפעול בדרך שפעל, אבל אני לפחות לפי ההודעה הבנתי שהתכוונת שהוא כפוי טובה בגלל הראיון ההוא שהבאת).

אם כבר ציינת (למרות שלא שמעתי מאז תחילת העונה), אז תופעה מגעילה לדעתי וממש לא פיירית כלפי סאהה.

13. THE STRETFORD END Member

כמו תמיד יש 2 צדדים לכל מטבע,

מצד אחד רוד,שחקן בכיר,סקורר ענק שלאט לאט ראה איך המעמד שלו יורד,איך הוא כבר לא אופצייה ראשונה בהרכב ואיך גם בגמר גביע הליגה,גם כשהתוצאה כבר 4-0 לא "סופרים" אותו,
    אני מבין את התיסכול,את הכעס שלו אבל לא מקבל את הקללות למנג'ר ובטח אחד כמו פרגוסון עם כל העבר בינהם,במיוחד כשמסביב ישנם שחקנים צעירים שרואים ושומעים זאת,זילזול מופגן בסמכות החשובה ביותר במועודון,לא מקובל,לא מתאים,לא במקום,
    רוצה לקלל,רוצה למחות,אז ב 4 עיניים לאחר מכן.

מצד שני פרגי,הוא תמיד עשה מה שנכון לדעתו לטובת הקבוצה,לא משנה אם שחקן זה או אחר כוכב גדול ככל שיהיה,
    בעדין אטיקסון ידעו שיש את השחקנים "האהובים" יותר על ביג רון שלא משנה מה,ברגע שהם כשירים הוא יתן להם את הבמה גם על פני כאלו שנמצאים בכושר יותר טוב אך פחות מועדפים עליו,זו היתה הדרך שלו שהוא העדיף לניהול הקבוצה
    וזה השתנה מידיית ברגע שפרגוסון הגיע,אין שמות רק יכולת!
    פרגוסון ראה שסאהה בכושר טוב יותר מרוד,שיתוף הפעולה בינו לבין רוניי טוב יותר,אני בטוח שגם היו דברים אחרים שלאט לאט יוצאים מהארון כמו היחסים בין רוד לכמה שחקנים אחרים,
    פרגי התסכל גם על התמונה קדימה,לעונה הזו והצורך לשלב לא רק את סאהה אלא גם שחקני הרכש אברה ווידיץ ועוד כל מיני דברים אחרים שאת התוצאה החיובית שלהם אנחנו רואים העונה,

אני אישית חושב שכן היה מקום לשלב את רוד כמחליף שלישי,בזמן המשחק הלב שלי נחמץ שראיתי לא כך הדבר,מיד הבנתי שזה סוף הסיפור של ואן ניסטלרוי ביונייטד,גם מצידו וגם מבחינת פרגוסון,
    הקללות של רוד לא שינו דבר רק העיבו על היחסים וחבל,

רוד לא צדיק בנושא והוא רואה את הצד שלו,
    פרגוסון לא צדיק אבל טובת הקבוצה עמדה לנגד עינייו כפי שהוא מבין את הדברים,

אני שמח שפרגוסון שוב פעם צדק,יונייטד נראית מצויין,
    אני שמח בשביל רוד שהוא מצליח בספרד,
    לא היה לי ספק שהוא ימשיך לכבוש שערים בצרורות כמו שהוא יודע,הרבה פה בפורום פיקפקו בו,ביכולת שלו,אני שמח שהזמן הוכיח לי שלא טעיתי לגביו,

2 הצדדים הרוויחו,יונייטד עד עכשיו הטובה בליגה,כדורגל מהנה,מהיר,תוסס,
    רוד נושם אוויר חדש ופורח בו.

14. W.Rooney Member

מה הקשר ? רוד לא היה האיש הרע בסיפור הזה. שחקני ארסנל היו השחקנים המגעילים והלא הוגנים באותו רגע של המשחק. רוד היה בסדר גמור.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

שחקני ארסנל התנהגו בצורה מחפירה, אבל בלי ההתחזות המגעילה של רוד זה לא היה קורה.