מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

  1. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק לא גדול שלנו, אחרי בעיטה אחת מצוינת של פארק בדקה החמישית נעלמנו וצ'רלטון כמעט וכבשה בשני צ'אנסים מעולים, פעם אחת רומדאל החוצה ונגיחה נהדרת של אמברוז נהדפה נפלא ע"י קוזצ'אק.
    לאחר מכן כבשנו והשתלטנו על המשחק, אבל לא שיחקנו טוב.
    גיגסי נתן 60 דקות שכולן תענוג, במיוחד החצי הראשון בו הוא שלט, היתל באדיקס ולקינוח מסירה גאונית לרוני שכמעט וכבש את אחד השערים היפים של העונה.
    כדור חופשי וכמעט שער עצמי של נוויל, אבל מסירה נהדרת של רוני לפלטצ'ר, והסקוטי שוב כובש מול צ'רלטון.שתי נגיחות הביאו לנו את הניצחון, שוב אנחנו רואים איך כל שחקני הסגל תורמים את שלהם, פשוט נפלא, בניגוד לצ'לסי שלמעט דרוגבה למפארד ושערים עצמיים אף אחד לא פוגע..סה"כ ניצחון חשוב, צ'לסי חוזרת לפורמה והיה חשוב לא לשמוט נקודות מיותרות, שבוע הבא מול רדינג הלוהטת של סטיבי קופל ידידינו בבית, איזה מזל שזה בבית ולא בחוץ.לאחר מכן ליל בחוץ ואז קרייבן קוטג' ואנפילד, נקווה לטוב.

    קוזצ'אק - הדיפה אחת גדולה, משחק טוב של הפולני.6
    נוויל - טעות אחת קשה שכמעט הביאה לשער יתרון מרומדאל, בינוני.5
    ריו - שקט וטוב.5.5
    וידיץ' - התחיל לא טוב והמשיך הרבה יותר טוב.5.5
    אברה - בישל את השער הראשון.5.5
    פארק - כבש, היה פעיל מאוד.6.5
    סקולסי - בעל הבית.6
    פלטצ'ר - אלמוני, אבל כבש שוב בנגיחת זינוק(כמו בריברסייד).5.5
    גיגסי - גאון.7
    רוני - התחיל רע, עד הפעולה המדהימה שלו שהכניסה אותו למשחק וקינח עם אסיסט נפלא.6.5
    סאהה - תנועה טובה אבל סיומת רעה מאוד עם בעיטות בעוצמה חלשה מאוד.5

    לארסון - החליף את גיגסי, שיחק חצי שעה, נתן את הפס לרוני בשער השני.5.5
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/2/07
  2. ERIC_CANTONA Member

    הצטרף ב:
    ‏23/11/06
    הודעות:
    853
    לייקים שהתקבלו:
    3
    מחצית ראשונה טובה מאוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx , מחצית שנייה על הפנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

    רוני עם מסירות נהדרות לאורך כל המשחק.

    סקולס נלחם על כל כדור ומסר כמה מסירות יפות

    סהה הגיעה לכמה מצבים אבל לא היה מרוכז מול השער

     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/2/07
  3. Pipe Member

    הצטרף ב:
    ‏17/8/06
    הודעות:
    7,446
    לייקים שהתקבלו:
    1
    לטעמי אחד המשחקים החלשים שלנו העונה, בטח שבבית. פתיחה הססנית למשחק,פרט לבעיטה מרחוק של פארק ולמאסטר קלאס של רוני לא היוונו איום אמיתי. גם השער שכבשנו היה מקרי וצריך להגיד תודה לחדות של קוז'אק ולנאיביות של צ'רלטון שגם לא ספגנו בחצי שעה הראשונה.
    גם תחילת המחצית השניה הייתה לא טובה. קארסון כמעט ולא נגע בכדור עד הדקה ה60. נכון ששלטנו בכדור והאדיקס בקושי איימול השער במחצית השניה, אבל אני פוחד לחשוב על מה היה קורה לולא פלטשר היה כובש את השני.

    אולי זו העייפות מהמשחקים הבינלאומיים שגרמה ליכולת הלא משנכעת,אבל בהרכב הכמעט הכי חזק שלנו ציפיתי ליותר.
    סאהה נראה לא חד בכלל, ואחרי המשחק הזה גם הביטחון שלו לא בדיוק יעלה. אם זה לא מספיק גם גיגסי סחב רגל לפני שיצא, ורוני בכלל לא ישחק מול רידינג בשבוע הבא.
    הצד החיובי מהמשחק הזה הוא שלקחנו 3 נקודות גם כששיחקנו לא טוב, וגם את זה צריך לדעת לעשות.

    בשבת הבאה רדינג, פרט לרוני המוצהב אני מעריךשעוד כמה שחקנים ינוחו לקראת הנסיעה לצרפת. נקווה לטוב.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/2/07
  4. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    בסך הכל משחק בינוני. סאהה עדיין חלוד, ורואים את זה בבעיטה המסיימת של הצרפתי. אני מקווה שהוא יחזור לכושר כבר במשחק הגביע נגד סטיבי קופל והקבוצה שלו, שנמצאת בפורמה מצוינת, לכן אנחנו חייבים את הצרפתי שלנו בכושר טוב. כל ההגנה הייתה היום במשחק בינוני. קוזצ'אק הם משחק טוב, הציל אותנו מפיגור בהדיפה המצוינת שלו בנגיחה של אמברוז. רוני כמעט עם אחד השערים היפים שהיו העונה, אילו רק היה נכנס. איך הוא עצר את הכדור. מלך! לפלטשר הולך תמיד נגד צ'רלטון, בואלי העונה הוא כבש נגדה. ראו שהחיסרון של רונאלדו בלט, ואני מקווה מאוד שעד רדינג הוא כבר יחלים.
    אמנם כבש כמעט שער עצמי, אבל אי אפשר להאשים אותו. הוא קפץ על מנת להרחיק את הכדור, ומרקוס בנט שהיה לפניו שיפשף אותו, והכדור עלה קצת למעלה, אז גם הראש של נוויל שיפשף אותו. במזל כמובן זה לא נגמר בשער.
     
  5. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק בהילוך 2 שלא הוסיף הרבה בריאות עד שכבשנו את ה 2.
    מוריד את הכובע בפני צארלטון ובמיוחד פארדיו(הלו ווסטהאם,שומעים?)שהעלה היום 5 בקישור והקשה את המשחק על יונייטד,
    צארלטון לא שיחקה כדורגל גדול,סיכוי גדול שירדו ליגה(קשה להישאר עם מגן כמו ת'אצר)אבל בניגוד להרבה קבוצות תחתית לא הגיעו לאולד-טראפורד רק בנסיון לצאת בכבוד אלא נתנו הרבה יותר.

    קוצ'אק - למעט הפתיחה מחוסר עבודה,5.5.
    גארי נוויל - משחק עייף שלו,5.5.
    ריו - טוב,6.
    וידיץ - טוב,6.
    אברה -פעיל,6.
    פארק - מחצית ראשונה טובה,לא מבין למה פרגי העביר אותו בשנייה לצד שמאל שם לא היה מעורב,שער טוב(אוי תאצ'ר,עומד ומחכה לכדור גובה בתוך הרחבה בעוד פארק עושה את התנועה לכיוון וכובש)6.
    סקולס - משחק רגוע,5.5.
    פלטצר - בתחילה לא היה מעורב בכלל,לאחר מכן פרגוסון ירד לקווים,אמר מה שאמר ופלטצר התחיל לזוז,ללחוץ ולגעת יותר בכדור,לא כמו קאריק הוא עושה הרבה מאוד תנועה לתוך הרחבה,לא תמיד מסרו לו היום אבל התנועה הזו גרמה לו לכבוש את השני,6.
    גיגס - בסדר,5.5.
    סאהה - עדיין חלוד,לא שיחק כמה שבועות בהרכב וזה טבעי,עדיין היה מעורב וכמה נסיונות,6.
    רוניי - כמה חבל שהחמיץ את מה שיכול היה להיות אחד משערי העונה,כמה כישרון,מלך,6.5.
    לארסן - לא עשה יותר מדי,5.
    ריצאדסון - לא מספיק דקות בשביל לקבל ציון.

    עוד 3 נקודות,עוד שער נקי,לא משחק גדול,הדשא לא עוזר,עוד צעד בדרך למטרה.
     
  6. W.Rooney Member

    הצטרף ב:
    ‏16/4/06
    הודעות:
    4,521
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק חלש שלנו היום. צ'רלטון נלחמו עד הסוף, השער של פלטשר הגיע בדיוק בזמן כדי לסגור את הסיפור. פארדיו עשה את כל השינויים בכדי לצאת עם נקודות מאולד טראפורד, אך ללא הצלחה. סאהה לא פוגע, כל בעיטה שלו חלשה יותר מהקודמת, רוני טוב, כמעט כבש עוד שער ענק, בישל מצויין לפלטשר את השני.

    רונאלדו אמור לחזור נגד רדינג, מקווה לראות את לארסון לצד רוני בחוד ואת קאריק שוב בקישור.
     
  7. Louis Saha Member

    הצטרף ב:
    ‏21/8/06
    הודעות:
    286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סאהה לא פוגע,סאהה לא פוגע, סאהה לא פוגע..
    יש משחקים כאלה גם כן, אני מזכיר לכם את ההחמצות הנוראיות של רוני, איומות ונוראות, היום אחת אחרי שנפטר משני שומרים, לארסון גם מחמיץ.
    כמו שאמר סטרטפורד, סאהה חזר מפציעה, וכדי שהוא יחזור לעצמו הוא צריך עוד ועוד דקות ועוד ועוד לפתוח בהרכב בקצב. זה בניגוד למה שעשה מוריניו בצ'לסי, כשהחליט שהדרך הטובה ביותר להכניס את אנדריי שבצ'נקו לעניינים היתה להושיב אותו על הספסל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

    בכל מקרה, אל תשכחו שכשרונאלדו משחק אז מספר המצבים הקבוצתי עולה (ובאופן לא מפתיע) יותר מאשר פארק (ששיחק טוב מאוד היום). הוכח שוב שלארסון הרבה יותר יעיל מסאהה כשעולה מהספסל. היום כשסאהה ירד ולארסון הוחזר מהווינג לחוד מיד הוא ניצל את המסירה הקטלנית שלו.
    סאהה חלוץ המטרה הכי טוב של יונייטד, וסתם מרגיז לשמוע את זלצר והחוליגן השני מדברים על זה שלארסון צריך לחזור להרכב. משחק רע של סאהה אחרי כמה שבועות זה שטויות. לא לשכוח את המשחק "מלא התפוקה" שלארסון נתן מול ארסנל...
     
  8. Scholes Member

    הצטרף ב:
    ‏4/9/06
    הודעות:
    247
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סאהה הוא לא בדיוק חלוץ מטרה, חלוץ מטרה בשבילי זה חלוץ רחבה וסאהה הוא לא בדיוק כזה כי הוא יורד קצת יותר אחורה ולוקח את הכדור יחסית רחוק מהשער ומנסה ליצור מצבים לעצמו ולאחרים.
     
  9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,349
    לייקים שהתקבלו:
    7,337
    1. אני לא חושב שיש לפוסטר סיכוים גבוהים להיות שוער עתיד ביוניטד.
    ואן דאר סאאר ממשיך עוד עונה אחת לפחות ( ויכול גם יותר, כי בעמדת השוער בניגוד לעמדות אחרים אפשר לשחק גם בגיל 40 אם השחקן מקצוען ויודע לשמור על עצמו), קוצ'אק כרגע הוא השוער השני, מה שמשאיר את פוסטר לפחות עוד שנתיים כמקסימום השוער השלישי של היוניטד.
    זה יותר מידי זמן עבור שוער, ואני לא בטוח שהוא יסכים לצאת בהשאלה עוד פעם ועוד פעם.

    וחוץ מזה, אם פרגי היה באמת בונה על פוסטר הוא לא היה מביא את קוצ'אק, שוער צעיר שעלה ליוניטד לא מעט כסף.

    פוסטר כבאנקר? לא נראה לי, וכניראה שפרגי גם לא חושב ככה אחרת הוא לא היה מביא את קוצ'אק בקיץ, ובמקום זה היה נותן לפוסטר את הצאנס כשוער שני.

    מה גם שאני לא יודע, למרות הרצון שלי לראות את פוסטר משתלב בקבוצה ( וסוף סוף לראות שחקן בית שעומד לנו בשער, דבר שאני לא זוכר מתי קרה לאחרונה ) קוצ'אק בינתיים מראה המון כישרון וביטחון.

    2. אני מבין שאתה אוהב את סאהה, אבל באמת שההודעה שלך, שרובה ככולה הגנה על סאהה, הייתה מיותרת.
    כולנו מכירים את היתרונות של סאהה, וגם את החסרונות שלו, אף אחד ( חוץ מאנשים כמו דני נוימן, שבמילא אף אחד לא לוקח אותו ברצינות) לא מצפים מסאהה שישר כשמוצאים אותו מהפריזר יתן את התפוקה שהוא יודע, הוא צריך לפתוח עוד מס' פעמים בהרכב כדי לחזור ליכולת המעולה שהוא הציג בתחילת השנה.
    היום ראינו ניצוצות מסאהה, כמו הכניסה הנפלאה שלו לרחבה בדיוק בזמן הנכון כדי להגיע לכדור של גיגס, כדור שלצערי לא התלבש לו מספיק טוב על הראש, ולכן הלך בצורה חלשה לפינה.

    אין לי ספק שבמשחק הבא הוא יותר חד, ובמשחק לאחר מכן יותר חד, וכדומה. אני סומך על פרגי שידע להכניס אותו לכושר הרצוי...
     
  10. Scholes Member

    הצטרף ב:
    ‏4/9/06
    הודעות:
    247
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ככל הנראה ואן דר סאר לא ימשיך אחרי שהחוזה שלו יגמר כי לפי ראיונות שהוא עשה ואפשר לראות את זה לפעמים במחציות בספורט1 וספורט2 הוא רוצה לפרוש אחרי החוזה ואם תבוא הזדמנות טובה לפני הוא יקח אותה כמובן שלא תבוא כי הוא צריך לסיים חוזה ובעונה כזאת מי ירצה לפרוש באמצע.

    קוזאק מאוד מזכיר לי את ואן דר סאר ואני רוצה לראות אותו ממשיך.
     
  11. Louis Saha Member

    הצטרף ב:
    ‏21/8/06
    הודעות:
    286
    לייקים שהתקבלו:
    0
  12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,893
    לייקים שהתקבלו:
    5,278
    פוסטר אולי לא באנקר, אבל בהחלט בעל סיכויים גבוהים להיות השוער הראשון שלנו. הוא לא הושאל בגלל שלא סמכו עליו מספיק כדי להיות השוער השני, אלא כי המסקנה היתה שכדי להתקדם הוא צריך לשחק באופן קבוע. אין ספק שהעונה בווטפורד תהיה הרבה יותר טובה להתפתחות שלו מאשר ישיבה על הספסל שלנו. אני ממש לא בטוח שבמאבק ראש בראש עם קוצ'אק הוא נהיה שוער שלישי.
     
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,349
    לייקים שהתקבלו:
    7,337
    בוא אני אגיד לך יותר מזה, אני לא בטוח בכלל שפרגי ויתר על האופציה שהווארד יחזור בשנה הבאה ויאבק על מקום בהרכב.
    וכן, נראה לי שרכישה של שוער בקיץ במחיר ששילמנו על קוצ'אק היא לא כדאי שהבחור יהיה שוער שלישי. ושוב, זה אומר הכל על המעמד של פוסטר ביוניטד ( אם כל הרצון לראות אותו משתלב בעתיד ביוניטד ).
     
  14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    משה טוב לראות אותך...

    שחקן בית הוא לא, קניתם אותו מסטוק תמורת מיליון פאונד לפני שנה וחצי בערך. אין ספק שסיטואציית השוערים שנוצרה ביונייטד לא אידיאלית מבחינתו של פוסטר, אבל לדעתי אם הוא יוכל למצב את עצמו כשוער מס' 1 של אנגליה גם סר אלכס יוכל למצוא לו איזה פתרון (כמו להשאיל את קושצ'אק) ולתת לו לפחות להיות השוער השני. חובת ההוכחה עדיין על פוסטר במקרה הזה...

    אגב לא לשכוח שגם טים האוורד עדיין שייך ליונייטד, צרות של עשירים
     
  15. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    לא מבין למה אנשים הופכים את הסיטואציה הנוכחית לבעייה עבור אחד הצדדים.

    ליונייטד יש שוער אדיר ומנוסה בין הקורות, אחד הטובים בליגה. כל עוד הוא ממשיך אין שום סיבה לייצר לו אובר-תחרות על חולצת השוער הראשון.

    פוסטר עדיין ילד, בטח ובטח במושגים של שוער. עם כל הכבוד להחלטות של מקלארן, גם אם מחר הראש כרוב ממנה את פוסטר לקפטן הנבחרת, הוא עדיין לא יהיה ברמה של הדג המלוח מהולנד.
    לשחק בהשאלה זה לא איזה אות קלון. חשוב מאוד ששוער צעיר כמו פוסטר יקבל דקות ואם אפשר שזה יהיה בקבוצת פרמיירליג, מה טוב.
    אם ואן דר סאר ממשיך בעונה הבאה אין שום סיבה שלא ימצאו לפוסטר פעם נוספת קבוצה שתשאיל אותו. זה טוב ליונייטד, זה מצויין לפוסטר ואני בטוח שזה גם אחלה פיתרון לקבוצה שמשאילה אותו.

    זה גם לא איזה שהוא מצב שמחייב החלטות קריטיות. נכון להיום זה המצב. כשהדג המלוח יפרוש - אז יעשו הערכות מחדש. אם קוזצ'ק או איך שלא קוראים לו יהיה מספיק טוב להרכב של יונייטד, הוא ישחק, ואם פוסטר יהיה מוכן לתפקיד אז הוא ישחק. ואם מישהו ממש יתעקש אז אפשר לדחוף לסיטואציה הזו גם את טים האווארד.

    לא מבין למה הפכו את זה לאישיו כל כך גדול.