מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

  1. W.Rooney Member

    הצטרף ב:
    ‏16/4/06
    הודעות:
    4,521
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יש לי חדשות בשבילך, משה : רוד עוזב.

    ג'רמיין דפו חלוץ נהדר. היכולת שלו עולה על כמה וכמה חלוצים בליגה, ושילוב בינו לבין רוני יכול להיות מס' 1 בפרמייר-ליג. הייתי מעדיף חלוץ צעיר יותר, כמו טורס, אבל 15 מליון על דפו זו אופציה מצוינת לפי דעתי. נשאר רק לראות בכמה כסף נמכור את רוד, ולהחליט כמה שיותר מהר, כי אוגוסט הולך ומתקרב..
     
  2. Offman 46 Member

    הצטרף ב:
    ‏17/2/06
    הודעות:
    238
    לייקים שהתקבלו:
    0
    TORRES IN.. VAN OUT
    Football's BACK! Fergie's £23m striker switch


    קוד:
    MANCHESTER UNITED were last night preparing to open negotiations with Atletico Madrid to sign £23million striker Fernando Torres as the replacement for departing Dutchman Ruud van Nistelrooy. 
    
    And in what is set to be a frantic week for chief executive David Gill, United also expect to tie up a player-plus-cash deal for Tottenham's England midfielder Michael Carrick. 
    
    Gill pulled out of the club's trip to South Africa to mastermind the two big transfer chases...and complete the sale of van Nistelrooy. 
    
    Real Madrid's director of football Pedrag Mijatovic jetted in to Manchester last night to try to finalise a £15million deal for the Dutchman. 
    
    Gill has already spoken to Bayern Munich about van Nistelrooy, and Newcastle would also like to talk to the striker. 
    
    But it seems the Bernabeu is his destination and, once that has been sorted out, United will move for Torres. 
    
    The Atletico Madrid star, part of Spain's World Cup squad, is a wanted man but Sir Alex Ferguson has led the chase for a long time. 
    
    Gill has promised Fergie a couple of major summer signings and, while the pursuit of Torres could be protracted, United should be able to unveil former West Ham star Carrick in the next week or so. 
    
    Fergie is ready to sanction a £12m fee for the England midfielder...and is prepared to throw in John O'Shea as well. Tottenham have been trying to resist United's move for Carrick but know they are fighting a losing battle. 
    
    Spurs boss Martin Jol is understood to have responded to the offer of O'Shea by demanding Wes Brown instead. 
    
    But while the two clubs cannot agree on the player to be included in the package, it now seems they are not that far apart in agreeing the Carrick move. 
    
    Ferguson and Gill still have to deal with the Cristiano Ronaldo will-he-stay-or-go situation as well. 
    
    While United are determined to keep the Portuguese winger, his agent hinted to the SP that there are a string of big clubs chasing him. 
    
    Jorge Mendes said: "It is not just Real Madrid that are waiting for news about Ronaldo. We have other big clubs interested in him because he is a world star." 
    
    Mendes is due in Manchester on Wednesday for a meeting with Gill. While it is still likely that Ronaldo will stay at Old Trafford, van Nistelrooy's departure is a formality. Ferguson believes van Nistelrooy is not the force he once was and reckons the United team functions better without him. 
    
    Van Nistelrooy, who had a bust-up in training with team-mate Ronaldo last season, also clashed with Dutch coach Marco van Basten during the World Cup. 
    
    United's move for Torres undermines reports that they are ready to swoop for another Spurs star - Jermain Defoe. 
    
    It was claimed that United have already made a move for the £15m-rated England man, controversially left out of the World Cup squad. 
    
    But a Spurs source has emphatically denied the speculation. 
    
    Only last month, Spurs angrily rejected a public move by United for Carrick, which came in the middle of England's World Cup campaign. 
    
    Spurs manager Martin Jol insisted throughout that Carrick was not for sale and will no doubt adopt the same hard-line stance on pint-sized predator Defoe. 
    
    WEST BROM boss Bryan Robson has rejected United's £3m bid for his Polish international keeper Tomasz Kuszczak.
     
  3. AW forever Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/06
    הודעות:
    7,285
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מבין, מה שלא היה מספיק טוב בשביל טוטנהאם יהיה טוב בשביל יונייטד...
    בדיחה רעה. באופן אישי אשמח לראות את המחמיצן הזה נוחת באולד טראפורד, אבל אין מצב שזה יקרה, פרגוסון הוא לא ליצן.
     
  4. The UNITED Member

    הצטרף ב:
    ‏2/7/06
    הודעות:
    125
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אבל גם קול ויורק לא בדיוק באו מברצלונה ויובנטוס.
    ותראה איך הכימיה ביניהם עבדה מצויין. ( למרות שמאחוריהם הייתה חוליית הקישור הטובה בהיסטוריה ).
    פשוט תלוי איך הוא יסתדר עם רוני במידה והוא באמת יגיע לקבוצה.
     
  5. Wave Member

    הצטרף ב:
    ‏20/6/06
    הודעות:
    2,625
    לייקים שהתקבלו:
    3
    מה המקור ?
     
  6. פלג Member

    הצטרף ב:
    ‏13/12/05
    הודעות:
    484
    לייקים שהתקבלו:
    5
    זאת תגובה אחת מתוך עשרות דומות שליקטתי מהעמוד האחרון שעסק בנושא זה. עכשיו אתם מצטערים שרוד עומד לעזוב אה?. עכשיו אתם פתאום נזכרים שהוא היה החלוץ הכי טוב שלנו. איפה ההיתם לפניי חודש, שם אמרתם שהוא חלוד ואתם רוצים שיעזוב. 21 שערים בעונה זה חלוד אה?, במיוחד שעוד מעט לא יהיה לו מחליף ראוי לפי המצב העגום של הרכש כעת.

    רק עכשיו אתם מבינים מה שאני הבנתי לפניי חודש. רוד נחוץ לקבוצה. שחקן בקנה מידה שלו לא נראה לי הקבוצה תביא הקיץ. אבל זה מגיע לפרגוסון. הוא עשה איתו עימותים מיותרים, כמעט אותו סיפור כמו עם בקהאם ב2003.
     
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,636
    לייקים שהתקבלו:
    5,234
    אם לא יהיה מחליף, אז לא יהיה מחליף. זה לא אומר שצריך להשאיר אותו. התרומה שלו לקבוצה (להערכתי, לא כולם מסכימים) אינה כבעבר ונראה שגם האווירה לא מי יודע מה איתו. הוא צריך ללכת, נקודה. אני מקווה שיבוא מחליף, גם אם נצטרך להקריב את סמית' או משהו.

    בקשר לדפו, אני מאוד מעריך אותו אבל לא בתור מחליף לרוד. אם היינו מחפשים מחליף לסאהה, ניחא. הקטע שהוא לא נחשב לשחקן על בליגה האנגלית לא מטרידה אותי. גם יורק, שאנשים הזכירו כאן, לא. ביונייטד הוא עשה את קפיצת המדרגה. ולדפו יש פוטנציאל אדיר.
     
  8. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,642
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    מנצ'סטר יונייטד לא עושה בחוכמה כאשר, היא הייתה צריכה קודם כל לרכוש מחליף ואז למכור את רוד לריאל מדריד או לכל מועדון אחר. אופצייה סבירה מאוד, שמנצ'סטר לא תמצא תחליף לרוד, שזה שחקן שעם כל זה שטכניקה ברמה הגבוהה ביותר, אין לו, ליצור לעצמו מצבים לבד הוא לא יכול, אבל עדיין, זו מכונת שערים, עם מעל עשרים שערים בעונה ועוד חלק שהוא "בילה" על הספסל, אי אפשר להתווכח. רוני לא שחקן שיעבור את ה-20 גולים בעונה, סאהה אי אפשר לבנות עליו, וסולשאר חוזר מפציעה ארוכה מאוד ולך תדע אם הוא לא ייפצע שוב, מה גם שצמד במשחק אימון לא מראה על שום דבר.

    לפי מה שדווח, מנצ'סטר רצתה בהתחלה 22 מליון יורו על רוד ואן ניסטלרוי, כרגע היא דורשת 15, וריאל מוכנה לשלם 12. זה מאוד מרשים איך שריאל מורידה כל הזמן את המחיר, ומנצ'סטר ניכנעת.

    פרגוסון הצליח להסתכסך עם הרבה שחקנים. זה קרה עם יאפ סתאם(אני לא בטוח בזה), רוי קין, דיויד בקהאם ועכשיו רוד ואן ניסטלרוי. ואן ניסטלרוי ידוע בתור שחקן ממושמע שלא עושה בעיות, הוא לא כמו זלאטן איברהימוביץ לדוגמא(תחשבו עליו בתור מחליף לרוד חחח), כנראה שהבעייה היא במאמן.

     
  9. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני כבר מזמן אמרתי שהבעיה במאמן של היונייטד. לא יכול להיות מאמן שיסתכסך עם כל הכוכבים שלו, ואגב אתה צודק בקשר ליאפ סתאם, גם איתו פרגוסון הצליח להסתכסך. זאת כנראה תהיה העונה האחרונה של פרגי, כך שלאוהדי היונייטד לא נשאר לסבול עוד הרבה.

    לגבי סולשיאר כמחליף לרוד, זה בדיחה ממש רעה, כנראה פרגוסון שתה יותר מדי וויסקי לפני מסיבת העיתונאים. אני מאמין שפרננדו טורס עובר ליונייטד וזה יהיה חיזוק משמעותי.

    לגבי המחיר של ואן ניסטלרוי, הוא כיום לא שווה יותר מ-7-8 מיליון ליש"ט ,כל מחיר אחר שישולם עליו יהיה מופרז.
     
  10. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    Trebel99
    מאיפה הבאת את זה? אני לא רואה את זה בשום אתר אחר...יש לינק למקור ממנו הבאת את זה?
     
  11. SeaN Member

    הצטרף ב:
    ‏15/7/06
    הודעות:
    105
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבעיה היא לא במאמן,רוד נתן עונה בינוית ומטה ולכן הוא ישב על הספסל הוא גם עוד מעט מגיע לגיל 30 אז פרגסון רוצה לעשות עליו עכשיו קופה ולהביא חלוץ כמו טורס(בעזרת השם)אבל הבעיה היא חד משמעית לא במאמן .......
     
  12. Rudess Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    19,296
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם בעונה בינונית ומטה כהגדרתך הוא הבקיע הרבה שערים, זה לא משנה את העובדה שפרגי הסתכסך איתו, לפחות הוא לא זרק עליו נעליים בחדר הלבשה.
     
  13. ~Man-Utd~ Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/06
    הודעות:
    219
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני חושב שיש כרגע שני מחליפים לרוד ואן-ניסטלרוי.
    אחד זה פרננדו טורס שחקן צעיר ומוכשר מאוד, והשני זה זלאטן איברהימוביץ שחקן שיש לו הכל, ואני אישית מאמין מאוד שהכדורגל האנגלי יתאים לו ויחזור לימים היפים שהיו לו באיאקס, מה שגם אפשר להביא אותו כרגע במחיר טוב.
     
  14. SeaN Member

    הצטרף ב:
    ‏15/7/06
    הודעות:
    105
    לייקים שהתקבלו:
    0
    החלוץ האידאלי של היונייטד,הוא יהיה פיתרון מושלם לעזיבתו הצפויה של RVN שביחד עם רוני יכולים להרכיב את ההתקפה הקטלנית באירופה.....
     
  15. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    סקיי ספורט מפרסם שאתלטיקו מדריד אמרה למנצ'סטר יונייטד לשכוח מפרננדו טורס, אבל עדיין אסור לוותר עליו. אני לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שאת טורס אנחנו לא נראה במדים האדומים של מנצ'סטר בזמן הקרוב. אני מקווה מאוד שאני טועה, אבל זה כנראה מה שהולך להיות. בכל זאת, נקווה לטוב.

    בקשר לג'רמיין דפו, חלוץ טוב, אבל הוא לא השחקן שצריך לפתוח בהרכב של מנצ'סטר. לא הייתי מתנגד לראות אותו על הספסל, כחלוץ גיבוי, הוא יכול להיות גיבוי נהדר, אבל שוב פעם, בהרכב צריכים לחפש חלוצים יותר טובים.