מחצית ראשונה אגרסיבית מאוד עם מעט מאוד כדוגל והרבה מאוד לחימה, והפנדל של רונאלדו כנראה לא היה צריך להיות(חד משמעית אי אפשר לקבוע), אבל קלטנברג פספס פנדל בטוח על לארסון אז אפשר לומר שדברים התאזנו. "6 דקות של שיכרון חושים" הספיקו לנו בכדי לגמור את המשחק.רונאלדו אדיר, fucking incredible, שער 15 היום, אני בטוח שזו ההתערבות שפרגי הכי שמח להפסיד בקרירה שלו.סקולסי עצבני אבל זה לא מונע ממנו משחק נהדר,חכם,רגוע, כמו תמיד. גיגסי פנומן, אין מילה אחרת לתאר אותו. קאריק בגדול נתן משחק לא רע בכלל למרות שהיו לו כמה מסירות לא מדויקות. לארסון ממשיך להראות שהוא אחת הרכישות הגדולות של פרגי בשנים האחרונות.איזו מציאה. בהגנה משחק קצת רשלני של ריו לקראת הסוף(מזל שבופון.. אממ סליחה. כל בו מן אושה היה שם :aaa021: ), וידיץ' פנטסטי, מסכי םעם אריאל שיש לו פוטנציאל להיות הבלם הכי טוב בעולם, נוויל עם עוד משחק סולידי, אברה לא עשה הרבה בהתקפה אבל לגמרי שיתק את לנון במחצית הראשונה. ואן דר סאר עם שני הצלות גדולות ומשחק בגדול מושלם, בוא נקווה שהפציעה שלו לא חמורה. אחרי השער של סקולסי זה גרבאג' טיים, מנוחה לויין ורונאלדו והחזרתו של סאהה לתמונה. את התצוגה של קלטנברג כולנו ראינו. למרות שאף החלטה שלו בגדול לא השפיעה על המשחק, הוא לא שפט טוב היום. שלף צהובים לא במקום, פספס שני בעיטות עונשין לשני הצדדים, לא שלט על המשחק ורק במזל סיים אותו בצורה יחסית רגועה. יום שבת צ'רלטון, כמו שראינו אתמול קל לא יהיה. אני מניח ששוב פרגי יעשה קצת רוטציות, כשאנחנו נכנסים לתקופה קריטית מאוד וצריך לשמור כוחות לקראת המשחקים בליגת האלופות ובאנפילד.
פרגי מאשר: אדווין שבר את האף, רוני הוחלף בגלל פציעה, מחר חומרתה תתברר http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...firms+bad+break
אני חושב שב-30 דקות סאהה בהילוך ראשון הראה כמה ייחודיות יש במשחק שלו שללארסון פשוט אין. המסירה לגיגס- מושלמת, המלחמה על הכדורים באוויר, הוא מכווץ את ההגנה שמצידה תמיד חייבת לפחות שומר אחד עליו. לארסון, עם כל האהבה והחיבה, לא מסוכן כמו סאהה. זה בדוק. הבנאדם פנומן. הביטחון שירד וההחטאות פה ושם מול שוער שכולם קיטרו וקיטרו עליהן ללא סוף- גם בלעדיהן ולפני ההגעה של לארסון יונייטד טופ אוף דה ליג, מקום ראשון בבית בצ'מפיונס ועם כרטיס לשלב הבא בגביע. לארסון כמובן מוסיף, בשום אופן לא על חשבון סאהה. חלוץ ענק.
סאהה יותר מהיר, סאהה יותר זריז, סאהה נוגח טוב יותר, סאהה בועט בשתי הרגליים טוב יותר, ותאמין לי שסאהה טוב יותר גם באויר וגם במסירות שלו, יש לו ראיה וחוכמת משחק שללארסון אין. תסתכל על כמעט כל משחק שבו הוא פתח ושיחק ותבין.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx :aaarofl:
בעוד ישנם אספקטים מסוימים במשחק בהם לסאהה יש יתרון - לא צריך להסחף. סאהה אמנם יותר זריז, אבל ללארסון מסירות טובות יותר. בתחום הנגיחות קשה להכריע, אם כי ללארסון רקורד מוכח של נוגח עילאי. לגבי חוכמת משחק וראיית משחק - אין בכלל להשוות את סאהה ללארסון. זה עשיית עוול לשוודי המנוסה כל-כך.
מסכים לחלוטין. בתכונות הפיזיות לסאהה יש יתרון לא רק על לארסון בן ה-35 אלא גם על לארסון בן ה-25. אבל מבחינת ראיית משחק וחוכמת משחק? לא רציני בכלל להשוות מולם. ברור שללארסון יש יתרון בתחום הזה. בקשר לזה שסאהה בועט יותר טוב בשתי הרגליים, זה נתון ממש לא ודאי אבל מאוד מעניין. נגיד שסאהה בועט יותר טוב, נגיד, את מי אתה מעדיף לראות באחד על אחד מול השוער? בסך הכל אי אפשר להשוות בנתונים בודדים אלא להסתכל על החבילה. לסאהה יש פחות חוכמת משחק, אבל מנגד המהירות והזריזות שלו מאפשרות לו להשתחרר (כמו אתמול בבישול לגיגס) למצב שבו הוא יכול להמשיך מהלך בצורה שלארסון לא יכול ובגלל זה אני מעדיף אותו בהרכב.
סאהה עדיף על לארסון בכל פרמטר כמה שאני אוהב את השבדי. לסאהה יש בעיטה יותר טובה בשתי רגלים מלארסון, סאהה יותר מהיר וגם סאהה מוסר לא ראה בכלל ע"ע המשחק מול טוטנהאם. איך קיירוש הגזים "רונאלדו - מייקל ג'ורדן החדש"...
אגב רונאלדו חוגג היום יום הולדת. שיהיה במזל. סאהה לטעמי יותר טוב מלארסון, אבל צריך לנצל את הזמן שלארסון בקבוצה. סאהה יחזור להרכב במרץ. ומחר, ה6 לפברואר, יום השנה ליום החשוב ביותר בתולדות המועדון. 49 שנים לאסון המטוס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אתם מתעסקים בטפל ולא בעיקר בסוגיית לארסן וסאהה, שניהם חלוצים טובים,שניהם לא מושלמים,כל אחד מביא יתרונות שהשני פחות חזק בהם אבל אני מסתכל על התמונה הרחבה יותר,מי יכול לתפקד טוב יותר,יעיל יותר לצד השחקנים שסביבו ואיך זה בא לידי ביטוי עם הסגנון המהיר של יונייטד,מול רוב היריבות ולאורך תקופה ארוכה יותר וכאן היתרונות של סאהה עולים על לארסן, לארסן תוספת רצינית,טובה,חכמה אך זמנית,סאהה צעיר יותר,חזק יותר,מהיר יותר,את שיתוף הפעולה המוצלח בינו לבין רוניי,רונאלדו והאחרים ראינו כבר מאמצע העונה שעברה, הוא פחות חכם...אולי,קטלני פחות מול השער...לא חושב,הם פחות או יותר דומים באחוזי הסיומת שלהם, בכל אופן,ההרכב החזק ביותר של יונייטד יכלול את סאהה לצד האחרים ולא לארסן לדעתי וזה מבלי להוריד במאומה מהתוספת המצויינת שלארסן מספק ויספק בעתיד.
לארסון נותן לנו תוספת נהדרת לסגל אבל אין ספק מי החלוץ בעדיפות הראשונה. סאהה חזר מפציעה ויכולנו להרשות לעצמנו לתת לו להסתגל שוב לאט ולא לזרוק אותו ישר חזרה ולסכן אותו. אין לי ספק שהוא יפתח מול צ'רלטון, בתקווה שגם יבקיע. אסור לשכוח שהוא אחת הסיבות המרכזיות להצלחה שלנו בתחילת העונה. לארסון בכושר נהדר וטוב לראות שהוא משתתף בנטל של הבקעת השערים. יש לנו כרגע 4 חלוצים נהדרים בסגל, רוני וסאהה בעדיפות ראשונה כאשר אולה ולארסון שניהם אסים מושלמים מהספסל. אם פרגוסון פותח איתם זה לא בגלל שהוא חושב שהם יותר טובים מסאהה אלא בגלל סיבות אחרות (במקרה הזה מתן מנוחה לסאהה לאחר הפציעה שלו).
מסכים איתך,בהחלט יש לנו 4 חלוצים טובים מאוד,לארסון הוא חלוץ שבהחלט,הוסיף לנו להרכב,אני מרוצה גם מהרכשים שהביאה בתחילת העונה אברה ממנואקו,ווידיץ'.
לטעמי שיתוף הפעולה בין לארסון לרוני, ועם יתר השחקנים בקבוצה לא נופל מזה של סאהה. כבר ממשחקו הראשון ראינו את לארסון משלים את רוניי בהתקפה באופן מדהים. לדעתי הבדל עיקרי בין לארסון לסאהה הוא ניצול המצבים. בעוד סאהה יוצר לעצמו מצבים רבים הודות לזריזות שלו ולכח, לארסון מנצל יותר את המצבים אותם מסדרים לו חבריו לקבוצה.