מנצ'סטר יונייטד 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/7/06.

1. THE STRETFORD END Member

הפערים לא ניתנים לגישור איסטלנד ועדיין אתה לא מסוגל למצוא לי בכל הויכוחים שלנו לגבי נוויל מתי הוא לא סיפק את הסחורה,מתי הוא לא עשה את עבודתו כמגן,
    כמובן מהטענה שלי לגבי פיל נוויל התעלמת כי ככה היה נוח לך,

אבל מה,אני שמח שגארי ימשיך להיות שחקן הרכב ואתה תמשיך לאכול את הלב,
    כי עם כל השנים שאתה בכדורגל המאמנים של אנגליה,טובים יותר וטובים פחות רואים את האמת כי הם לא מסונוורים משינאה,קינאה כמוך,
    לילה טוב ליצן.

2. eastlands Member

וכל מה שאתה מחפש בשעת לילה זו זה סחורה ,סיפק לא סיפק ,תמשיך להציץ על עולם הכדורגל מתוך החריץ שלא קיים בסטראטפורדלנד , ובעוד שנוויל המוגבל מספק סחורה עם קטנוע ,בעיר הגדולה באיסטלאנדס ,יש את ריצ'ארדס הסילון .

ולאמת שהמאמנים האנגליים ראו עד היום ,קוראים ברירת מחדל ,ואת התוצאות אנחנו רואים בכל פעם מחדש .

ואגב כן, פיל נוויל בעונת התאוששות מתפקד מצויין כמגן בתקופה האחרונה , הנסיונות באגף שמאל, השנים על הספסל הקר ליד האף האדום , אולי החמצה של קריירה של מגן ימני בליגה האנגלית ,אבל נבחרת ? לא מספיק טוב .

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ועופר כנראה במיעוט, אבל אתם מוכיחים שהזיכרון של אוהדי כדורגל יכול להיות קצר מאוד.
    העונה הראשונה של פריירה בברידג' הייתה פנטסטית. מגן מאוד פעלתן, מגביה לא רע וזריז מאוד, אני לא רואה למשל במה בולארוז טוב ממנו.
    קל להיטפל אליו אחרי תצוגות הנפל שלו כבלם בזמן החירום שהוכרז בצ'לסי, וגם בגלל תגית המחיר הלא הגיונית שלו (שנבעה מתקופת ההשתוללות הפרועה של אברמוביץ'), אבל בסופו של דבר מדובר במגן טוב שקצת ירד ביכולת, אבל עדיין יכול לתת הופעות מעולות.

4. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    ביום שאתה לא תסתכל על הכדורגל מחריץ השינאה שלך כלפי נוויל או כל נציג של יונייטד יהיה אפשר לדבר איתך על כדורגל,
    אני לא עורך דין אבל גם אני יודע שבמשפט מה שקובע הן העובדות,
    ועובדות חיוביות לגבי הקריירה של נוויל יש מפה ועד הודעה חדשה,
    עובדות שליליות,גם בנבחרת....פעם אחרי פעם לא הצלחת למצוא לי....אה כן סליחה,ללאמפארד לא היה מגן מהיר למסור לו את הכדורים לכן הוא היה חלש כמו כל הנבחרת,
    איסטלנד,פעם הבאה תיקח את לידסקי ואני לא אמרתי בשביל שימוש עצמי!

וגורג' בסט כתב יפה ונכון לגבי ריצארדס,הבחור כישרוני אבל עדיין לא נבחן בבמות הגבוהות באמת ותחת לחץ,זה יפה מאוד אבל גם קל יותר לתפקד בקבוצה כמו שיטי,בלי יומרות ובלי נעליים,
    תראה מה קרה לשון רייט פיליפס שיצא מהבועה המשעממת של שיטי והגיע לקבוצה עם מכבש של לחצים,
    זה לא אותו השחקן!

לגבי פריירה,אחלה מגן וגם הוא לא הכי מהיר,לא הכי טכני,לא תומך בהתקפה כמו מגנים אחרים,אבל מה,לא קוראים לו נוויל והוא לא משחק ביונייטד אז פתאום הוא מגן לגטימי מבחינת איסטלנד הליצן.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/07
  5. Louis Saha Member

מה היה לאנגליה למכור בחלק ההתקפי??? תותים????
    את מי היא הציגה?? את אואן??את שירר?? את בקהאם..?? את פול גאסקוין?? איזה שם "מפוצץ" עוד יצא משם??? טוב שעכשיו יצא ארון לנון, אחרת שום קיצוני סביר לא היה משחק ומספק את הסחורה. נקווה שהוא יראה משהו, בינתיים רואים ממנו הרבה פציעות. לא מעבר. חלוצים בינוניים מינוס, אינקלודינג וויין רוני, שעדיין ממתינים לפריצה הגדולה שלו בנבחרת שתסחוף אותה קדימה. כולם מדברים על הכישרון של אינגלנד, הפטריוטיות הסתמית של האנגלים יצאה להם מכל החורים. הנבחרת הזו לא שווה גביע עולם ולא תיקח גביע עולם לפי מצב ההתקפה שלה.

לא מסכים לחלוטין עם הטענה שההגנה של נבחרת צרפת טובה ומנוסה מזו של נבחרת אנגליה..
    בוא נגיד שעם איך שפטריס אברה נראה כרגע, אני יכול להבין אותך. אבל במונדיאל שיחק אבידאל, שהוא מגן לא יותר טכני מאשלי קול. הוא לא מרבה לתמוך בהתקפה אבל פשוט יציב. לגבי ווילי סניול, אל תשווה לגארי נוויל את התרומה ההתקפית. בבקשה. פרדיננד וטרי טובים מטוראם, מגאלאס, הם מסוכנים יותר ממצבים נייחים ועולים על הצרפתים בכל פרמטר.
    במרכז השדה עם ג'רארד ולמפס אינגלנד עולה על צרפת בכל מערך שתציב- אם זה ויירה ודיארה, ויירה וקלוד, ויירה וזידאן של המונדיאל.

אבל מאז פרישת זידאן, דומאנק (האידיוט) שינה את המערך, עבר לשחק כדורגל משוחרר, התקפי ופתוח, והנה הכדורגל המהנה והמרתק, עם הנרי ולואיס בחוד, עם ריברי, מאלודה, גובו וכו' שוחטת 3-1 את איטליה לעיני שמונים וכמה (?) אלף איש בסט. דני.
    זה בזמן שאנגליה משחקת את הכדורגל השמרני, הסגור, המתגונן וחסר התעוזה (ולא שיש לה במה להעיז) אבל באמת, הגנה טובה היא תמיד שיחקה, ואני מבקש ממך לתת את הקרדיט הראוי לגארי נוויל.
    ובלי ווינגר ראוי, אני מבין את הצורך של גארי לעבור לשחק גם בתפקיד הזה, אבל.. פשוט לא, מקלארן יהיה חייב למצוא, לא יודע מאיפה, איזשהו ווינגר או שניים (טוב נו, אחד מהם יהיה ג'ו קול) שירווחו את המשחק ויתנו יותר אפשרויות לרוני, לחלוץ הנוסף, וללמפס וג'רארד מאחור לתמוך בהתקפה.

6. אבו Member

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אחד השחקנים שאני הכי מעריך בליגה הספרדית, קשר ענק שבהחלט יכול להיכנס אצלנו להרכב. הבעייה היא שזה לא ריאלי להביא אותו, הוא נראה מאושר בברצלונה ואין לו סיבות לעזוב. חוץ מזה שברצלונה קבוצה טובה יותר מיונייטד, ומעבר מבארסה ליונייטד לדעתי הוא צעד אחורה.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/07
  8. The-Gunner Member

הידיעה הזאת לא אומרת הרבה, כי רצונות לחוד, ומציאות לחוד. אין לו סיבה לעזוב את ה'קאמפ-נואו', שבו הוא מוערך, אחד הסמלים של האוהדים. ברור שזה לא ריאלי, אבל זה ברור שאין קבוצה שתתנגד לשירותיו של הספרדי. מבצע עבודה הגנתית מעולה, בהתקפה גם לא חסר לו, הוא שקט וצנוע, מנהיג את הקבוצה - מי לא היה רוצה אחד כזה בקבוצה?

9. Dimitar Berbatov Member

הסיכוי שהוא יעבור אלינו מאוד קלוש, כמו שמייקל קאריק אמר זו ירידה ברמה.
    חוץ מזה שהקהל מת על צ'אבי שמה והוא גדל במועדון. הוא באמת יכול לעזור קישור שלו ושל סקולס יכול להיות מצוין!

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא הייתי מהמר שהוא יפתח לצד סקולס. הרבה יותר הגיוני לצד קאריק.

11. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx אתה מוותר על סקולס?

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

תראה, הוא כבר בן 32. ההוצאה שלו ושל גיגס מההרכב צריכה להיעשות מתישהו. חוץ מזה, פרגי לא הביא את קאריק במחיר מופרז כדי לשלוח אותו לספסל אחרי כמה חודשים.

13. Claret&Blue Member

אני מניח שהוא לא מוותר על אף אחד. פשוט יותר הגיוני שברוב המשחקים ישחק הקשר העולה של נבחרת אנגליה(להזכירך עלה לא מעט), מאשר סקולס הנהדר אבל מתקדם בשנים. זה הכל עניין של רוטציה. לא שבכלל יקרה כזה מהלך, אבל היפותטית.

14. 20Legend Member

אני הייתי חוזר לאופציה של מרקוס סנה לכמה עונות הקרובות ..... אחלה שחקן ונורא זול יחסית
    למחירים של שחקנים אחרים מה גם שהוא רוצה לעבור למנצסטר והקבוצה שלא לא תעצור בעדו
    חבל חלון העברות נסגר ואין לנו עומק בקישור האחורי ברמה גבוהה....

15. eastlands Member

סטרטפורד-"אבל מה,אני שמח שגארי ימשיך להיות שחקן הרכב ואתה תמשיך לאכול את הלב,
    כי עם כל השנים שאתה בכדורגל המאמנים של אנגליה,טובים יותר וטובים פחות רואים את האמת כי הם לא מסונוורים משינאה,קינאה כמוך,
    לילה טוב ליצן"

להגיד שאני אכול קינאה מנוויל ? אולי אכול בושה ,אבל קינאה .
    אני מודה שאני מקנה בארון התארים שלכם ,כן גם אני רוצה לזכות במשהו ,מתיישהו .

להמשיך לאכול את הלב , הלו כולנו אוכלים את הלב כל שנתיים , כשמסתבר לנו כמה אנחנו מוגבלים ,וכמה אנחנו מפגרים ,הבושה היא של כולנו בנצילה , ושוב האמת היא שנוויל הוא ברירת מחדל , עם גבולות מאוד ברורים ,פורטסמות בדרום ועד ניוקאסל בצפון (בעצם הוא יכול להמשיך צפונה לסקוטלנד) .

תמשיך לחיות עם העובדות החיוביות לגבי הקריירה שלו ,זה בסדר , הבעיה שלך היא שקשה לך לראות את הנחיתות שלו לעומת מגיני נבחרת אחרים ,העיקר שתוכל לסכם קריירה נפלאה שלו במדי הנבחרת ,אני רק מקוה שהסיכומים יגיעו בקרוב מאוד ,לפני שנאכל את הלב בציריך .

ובנתיים נמשיך כולנו להתבייש\להתגאות במגן הזה שנותן שקט באגף שלו ,שקט לכולם ,ששששששששששש - ליצן